![]() |
lasa, bogdane, daca stie mai bine cum e cu frecatu in baie, :shakefist sau cu g-spotu :bong: sau cu arsu in funduletz :nervious: .... de ce te bagi tu?
daca stie asa bine si multe, nu cred ca are nevoi, ci cunostinte, nu? :blowme: mai bine mai intreaba sa vezi ce mai stie, :ihearu: decat sa critici, nu? :poke: raule... ia taci ca te banez instant, :nospam: daca nu ne lasi sa aflam ce obiceiuri sexuale :blowme: :pelvic_th :blowme: :pelvic_th :blowme: mai sunt in partea aia.... |
Dragii mosului... scuze (celor care se vor simtii lezati), da' sunteti penali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
a inceput lumea sa abereze :) cu gramada... mesajul lui bogdanCMS a fost mijto... insa.... restu` :) si a lu` alexius a mers la inceput.. :) , kitana vulgara ca de obicei... :) ROG INCA O DATA ADMINII , GABATI MOACE NOI PLZZZZZZ
|
Quote:
are nevoi :P P.S. kitana :) ce te bagi turturica ? ejti cumva dildo ? :lol: :P si ink ceva cu moace k sa nu fiu off topic :P :pelvic_th :icon_kiss :hug: :pelvic_th :chew: :lol: :lol: nu dau nume :P |
l0l nu`s ce vi s-a parut voua atat de vulgar in mesajede de mai sus ...
gratzian vreau sa itzi spun ca daka m`ai vedea face 2 face n`ai mai spune tu asa ceva cum sa stiu mah asa ceva la varsta mea... sunt jumate de buletin ... cum potzi sa spui asta da ma rog sa trecem sji peste asta... |
Cand vei vorbi adecvat \"jumatatii de buletin\" vei primi raspunsuri pe masura la replicile tale !! :wink:
|
browny tu cu mine vorbeai akum ?
|
Dragutza de Kitana :P :lol: tot de prostii te tzii? :shock: :D
|
AVERTISMENT!
Fara cearta, ca zboara topicu'! |
:raving: spune-o :lemon: cu poze, gabi
asta :censored: nu :punch: korekt? |
I wonder :suspiciou :blink: why the world is such a mess :omfg: :pissed: :tears: and we fight each other :punch: :poke: when we could all just get along :hug: :bunch: :wave: and get together at a beer :drunk: and have some fun :boogy: :dance: :rockon: :pistoles: and kick some ass :bat: :boxing: :chainsaw: some \"pig\" ass :evil_laug :yes: :rah: hmm? :eyebrow: Peace! :peace:
PS:Not now darling I'm busy :paper: |
Quote:
In fine... Fara :blahblah: :anger: :punch: ca v-am :zombie: :headache: :bat: :evil: PS: nu prea ma pricep sa vorbesc prin \"moace\" :wink: |
Ghost
8) 8)(ne'a hondaru mergand linistit pe strada) :dizzy: :dizzy:(vazand o groapa pe care numai poate sa o evite) :anger: :anger: (dupa ce a intrat in ea) :boxing: :censored: :boxing: :censored: :shakefist :boxing:(zise el catre Basescu) (dupa ce a vazut ca nu sa bulit nimic la mashina) :drunk: :drunk:
PS:asta este tot ce am putut sa scot din mine la ora asta.... R3$p#c7 |
e marfa topicu asta.. :wink: nu mai pot de ras. :D . citiii toate mesajele de la prima pag.. pana la a`7a :paper:
nu`sh de ce nu` m`am uitat pana acum.. :?: am pierdut mult :( see`ya :rockon: |
hahaha sonnya nu esti pe creaca ta
|
posibil :)
|
(eu..) :chick: (citesc Pro Sportul ) :paper: ... (sunt fericita ca scrie despre viitorii campioni - Dinamo ) :peace: ...(ma intalnesc cu un stelist care ma indispune) :grandmar: ( sunt nervoasa) :punch: ( ii dau boxu`l ) :zombie: ( dar nu`i de ajuns parca) :twisted: ( ma gandesc sa` scap de el 4 ever ) :2gun: (nimik nu ma mai poate opri) :chainsaw: ( in final...) :headache:
|
:paper: :lol: :ballbounc :!: :idea: :writers_b :peace:
= am citit, am ras, m-am gandit sa postez si eu... si sunt bucuros. :arrow: data viitoare sper sa am mai multa imaginatie :wink: |
:lemon: :poke: :blahblah: :bat: :chainsaw: :pistoles: :censored: :2gun: :drunk:
|
am citit pe aici de fapt am belit ochiu` :) ca de citit nu prea ai :) e super marfa ... la ora asta chiar nu pot sa scot nimic.. insa sunt curios ce-a rut sa zica hondarul
|
va e frica :suspiciou de politie :pistoles: de nu mai vorbiti :hahano: ?!
eu :ciggy: am mers :pelvic_th cu un trabant :?: :!: cu 60 la ora :bong: spre h :tetter: .... acolo erau manelisti :ihearu: :grandmar: :zombie: care se spargeau in figuri :pelvic_th pe muzica lu acm :censored: ... am scos un pix :writers_b si lam bagat in ei :poke: ... apoi iam :chainsaw: :pistoles: :boxing: :nosebleed pana sau dat pe samba :pelvic_th ... asta pentru ca am fost la sala :workout: :D cine scrie un post folosinduse de toate smileyurile are o bere/cola.... |
un omulet frustrat :confused2 mergea cu femeia :chick: pe strada... deodata sar niste tipi dinto masina :pistoles: :2gun: :bat: ... si tipa la el : \" caii putere :woowoo: sau fumeia :crazy: ... omuletul frustrat :blink: se uita asa ciudat la ei si le zice :lemon: ,fapt care ia enervat pe baietii scandalagii :poke: :punch: ... femeia sta cum omuletul isi ia bataie , ia o pastila :chillpill si... tadaaaaaaaaaa...... devine \"femeia wonder woman \" :workout: ...si leo trage :pelvic_th tuturor pana la adanci batraneti :grandpa:
PS: fetelor, nu uitati sa luati pastila :chillpill :peace: :peace: :peace: :ciggy: :peace: :peace: :peace: |
stateam si ma :shock: la ce :blahblah: aici si am zis ce pu.. :censored: io nu pot sa scriu nimik si am stat si :writers_b imi venii .... :headfones eu muzica odata si :weee: am primit un telefon :blahblah: nimik interesant ... :chew: :ballbounc si deodata ce aud ..? :ihearu: urlau baietzii la mine sa mergem sa :headfones manele in pepsi ... :peace: de la geam ... :pissed: le zic k trebuiau sama anuntze mai devreme dar vin :lalala: pe scari ... abea ashteptam sa ajung la manele :) :rockon: stiam k o sa iasa mishto si k o sa ma :mrhappy: si k o sa :boogy: pe masa ... dar mai ales o sa ma :drunk: :drunk: si k o sa ajung acasa :confused2 si o sa am nevoie de :help: k sa urc scarile dar ... am zis ce mama draq si ei ma tot :poke: sa vin k daca nu ma :punch: si apoi ma :pistoles: si o sa ma trezesk cu :headache: de vai vai ... :holden: .. iar o sa fie maica`mea :suspiciou de dimineatza k am :drunk: mult .. dar .. am zis ce pis :censored: masii ... ce`o fii o fii :D
da end :) :lemon: |
|
hahah ce marfa sunt asta
byte my :lips: and close your :wink:s |
Sant0s la craiova... va las sa va datzi seama despre ce e vb.... !!!!
:shock: :roll: :shock: :( :x :evil: :anger: :censored: :censored: :censored: :blowme: :pissed: :boxing: :pistoles: :2gun: :bat: :chainsaw: :evil_laug :evil_laug :drunk: :drunk: care stie cui ii erau adresate toate semnele de la censored ... pana la drujba ? |
Santos ori jandarmilor .. ori spectatorilor... right?!?!?!?
|
:tenisclap
|
Re:
Quote:
|
I :crazy: HATE :2gun: :poke: :pistoles: :boxing: :bat: :censored: :chainsaw: POLICE :grandmar: :ihearu: :suspiciou :writers_b :zombie: :grandpa:
|
:chew: :chew: :chew: (mancam) :shock: (mi-a ramas mancarea in gat cand am vazut-o pe aia care de din cur de la SpeedeR) :woowoo: (am crezut ca e striptis) :sadblinky (m-am inselat) :drunk: :blahblah: (m-am dus sa beau de suparare si sa spun la lume) :wave: :bat: :punch: :headache: :writers_b (mi-am luat la revedere iar pe drum m-am batut unii si dupa aia a venit un bou si mi-a bagat un creion in cap) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:woowoo:
|
:D (pleacam la un fel deblind date) :wink: (asha eram cand am ajuns) :shock: (asha am ramas cand am vazut-o pe aia) :no: (era nashpa) :blahblah: (am vb ceva shi nu shtiam ce draq sa mai fac ca sa scap in pelea mea)fosta mea tovarase vorbise cu aia sa ne intalnim shi a venit shi ea shi a mai veni un tovaras bun cu mine iar cand am vazut-o paia ma uitam :blowme: (disperat) la fosta mea prietena shi la ala sa ma scape draq.
|
:)) cata inspiratie aveti..
|
:yikes: unde agsesk o melodie stateam si ma intrebam :chew: cand mancam .. dar ce sa auzi :ihearu: :lemon: am zis ... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: nu cred k mai scap
|
lol , ne era dor de u , mai baga ceva frumos :D
|
stateam intr`o zii si mai plictiseam :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc la munk .. si il vad pe unu cu o :ciggy: si ii zic frate bagami`as p :censored: in capu tau vrei sa sarim in aer :flamed: ( io muncesc intr`un peco sunt pecoist :) ) sa continuam ... el zice . :pissed: si uite asa trecea vremea si imi bag cashtile in urechi si da`i .. asculta muzica ... :shrug_no: :headfones si ce`mi vad ochii ... ? :yikes: :yikes: :yikes: o blonda .. si in gandul meu trece o idee .. :writers_b :writers_b :writers_b ah baga`o in baie si :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th pana ar striga :pelvic_th :help: :help: :help: :help: si i onimik .. .io tot ... :pelvic_th :pelvic_th ... dar eu ii ziceam ei ... te rog ... :nospam: :nospam: :nospam: :rockon: :rockon: dar zic .. mai ce draq m`a luat .. sunt :drunk: :caffine: :drunk: :drunk: daca afla pretena :chick: :chainsaw: :chainsaw: :boxing: :headache: :headache: si dupa aia .. daca chiar mea ce gandesc eu ma o :pelvic_th :punch: :punch: :poke: :poke: :writers_b :writers_b pe blonda nu mergea sa ma duk la tov mea cu :bunch: :flower:
oricum .. :chillpill :lemon: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
vedetzi ce se intampla daca , conducetzi calculatorul in stare de :drunk:
|
reactivam topicul?! :peace:
|
:dance:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning