![]() |
Re: Megane II Bicorp
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am reusit sa vopsesc si bara din spate, am un RS Replica:D 2-3 poze dupa montaj. Grilele din spate inca nu le-am montat, pe saptamana viitoare poate imi fac si evacuarea. Masina plange in continuare dupa niste jante mai mari, o suspensie mai joasa, un eleron, si lista poate continua...
Pana atunci defilez cu ce am:) O poza "de familie" alaturi de un 5GTT |
1 Attachment(s)
Cat de urate pot fi stopurile alea, tipatoare si made by China.
Macar pune o folie inchisa pe ele, ar da mai bine, daca nu vrei sa le schimbi. Nu ma prea pricep dar am incercat photoshop putin :D |
Cred ca o sa le pun o folie pana imi gasesc stopuri de 2.2
|
nu vreau sa fiu rau dar nu au nici o treaba stopurile ....pune folie pe ele sau vezi ca e un spray special de stopuri (un lac negru) costa in jur de 15ron si face treaba buna in rest ff frumoasa masina ...asteptam jantele si suspensia ...sa o vedem pe burta :P o seara frumoasa si bafta in continuare!!!!
|
Cauta niste jante cu capace la prezoane, asa cum are j.d. Nu dau bine cu prezoanele la vedere.
|
2 Attachment(s)
arata bn masinuta cu barile de megane sport 8):D
|
Multumesc de sfaturi! Voi tine cont...
In week-end poate ii fac si stopurile cu negru |
Quote:
|
Bai imi aduc aminte de topicul meu :))) .Grava transformarea, cu rotile va trebui sa suferi sa iei ceva marfa pe 17 sa arate a rs cat d cat. Sa te uiti la mine in poze la grilele spate care sunt 2 bucati de covorase din targ de cauciuc. Iesi mai ieftin .... Sincer stopurile as scapa de ele imediat.La renault orig 6 mil ambele:sad:.Atat am dat eu.
Daca nu e cu suparare cand o sa am bani ma lasi si pe mine sa iau mulaj dupa bara fata sa o fac din fibra? Imi trebuie doar fusta nu toata bara.:???: |
Jantele sunt si ele pe lista de asteptare, dar sa mai vina bani(daca erau bani aveam RS nu diselar) sa gasesc si o oferta "avantajoasa". Oricum aspir la 18" :)
Facem si cu bara;) |
Daca vrei sa mergi cu ea zilnic ar fi bine sa aspiri la 17 :D
Eu am indoit o janta si am fost f atent, n-am urcat borduri ..ma intreb si acum unde am indoit-o ca n-am luat nici un crater sa-mi sara bordul. |
6 Attachment(s)
In seara asta bolidul a primit si tobe "custom", poze fresh de la Dorel
Cand se lumineaza afara ii mai fac si altele. Am umplut bordul de 1:) 111.111, maine revizie... |
Quote:
Pune mana si fa si tu pe zi cateva poz calumea sa vada si ochiu'' nostru.:shock: |
2 Attachment(s)
Back de la revizie, i-am pus ulei si filtre noi. Nu prea se cunoaste sunetul, doar de afara si aproape se simte ceva,in schimb cand il da pe fum:twisted:
2 poze pe timp de zi facute in graba. Dorel al meu era turc:)) Iulian, ti-am ascultat sfatul in legatura cu "grilele" spate. Poate ne intalnim vreodata sa ni le prezentam:P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un mic preview, dar mai dureaza:(...
|
Banuiesc ca e modelul pe care-l vrei ! Sau treci la 5 prezoane ?
Se desface usor sigla "renault" de pe bara fata ? |
Deja le-am luat, mai greu o sa fie cu trecerea la 5x108, dar oricum se face. Mai trebuie si caiciucuri.
Emblema din fata pt a o scoate trebuie demontata bara ca are 2 surubele pe spate si nu le poti desface cu bara montata. |
Quote:
|
Pe cat sunt jantele? 4*100 nu gaseai?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Roatele de acum inca mai merg cu ele pana le montez pe astea:P Prinderea pe spate e ca si facuta, dar pe fata sa vad daca se poate doar sa schimb discul cu unul cu gauri 5x108 si dupa gaurita fuzeta dupa gaurile discului. Sau daca nu partea grea sa caut fuzeta sa se potriveasca pe masina(de laguna 1 2000s, laguna 2, poate chiar RS). Traim si vedem... In flanse n-am incredere. |
Salut,
Cred ca ne-am intersectat astazi prin Baicului ! Scuze ca nu ti-am raspuns la salut ... mi-am dat seama dupa ce trecusem ! |
Asa este, eu eram!
|
4 Attachment(s)
Back de la Danutz Racing;)
In sfarsit am curatat si EGR-ul. Era namol acolo... Pe langa asta am mai curatat si intercooler, tubulatura care erau destul de ok. Se simte diferenta la cum trage :twisted: si nu mai am nor de fum in spate :lol: |
Quote:
|
ce faci ma, pui poze incognito cu 5-u turbo ?
on: frumoasa masina si vad ca nu sunt singuru care ti-a zis de stopuri ;) |
Unde ai montat cotiera ? Am reusit sa gasesc si eu una si vreau sa o montez !
|
Singur am montat-o! 4 suruburi de desfacut si scoasa nuca schimbatorului
|
Pe la ce bani ati gasit voi cotiera?
|
250-300 !
|
Superba masina!Abia astept sa o vad cu jantele astea noi:-)
Daca vinzi jantele care le ai pe masina da-mi un pm cu pretul! |
Emblema fata iese si fara sa dai bara jos dai doar narile jos si ai 2 suruburi cu torx mic . Nu e chinuiala dar merge. Weekendu'' asta cred ca am timp liber poate ne vedem prin fata la casa pop. Iti las nr meu 0764207030. Poate ne strangem mai multi. Sper sa fie gata si carbonu'.
|
Faceti intalniri in fata la Casa Poporului ?
|
Quote:
|
Lipsesc din Buc. pana luni !
|
Quote:
|
Quote: