![]() |
Re: Renault Megane Classic
Quote:
|
de la clasic ...
la superior...
SAFRANE! (şofron) :D |
Re: de la clasic ...
Quote:
nu!! e made in alta parte decat FRANCE :) |
Vezi sa fie cu volanu pe stanga ;) ;) 8)
|
terminat jante inclusiv montat pe autovehicul...revin cu poze cand se face vreme insorita cand o voi si spala! bafta all!
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
nu o mai arata ca mor...ca mi-a palcut enorm masina asta! :((
|
Mah pana la urma imi plac jantele astea pe masina ...chiar arata bine
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa,dar trebuie neaparat sa umbli la suspensie!!!!niste arcuri Eibach sau H&R pe fata,iar pe spate....bara de torsiune!!!!
|
Quote:
|
Cat te-au costat mah pe tine anvelopele??
|
1 Attachment(s)
:)))am citit o mare parte a topicului....si am vazut si pozele cu meganul....dar in afara de jante si folie nu vad nimik schimbat....si totusi ai povestit 7 pagini:)) despre o masina stok...nu stiu sa atasez foto....am si eu un megane nu am muncit luni de zile la el si cred ca arata mai binior
|
Quote:
@ george gmv - bah eu am dat 160 su 180 e euro, nu imi mai amintesc exact, sti tu am discutat noi intre 4 ochi... |
sal.rotile pe spate sunt 195..??
|
ce tot vb acolo bah burtosule?oricum nu mai pui nimic pe croissantu tau!nu mai mintzi lumea!d-arar scurtu'n proiectoarele tale!:tenisclap...si,ia zi,cand dai burta jos?:D
|
Quote:
|
Quote:
Salut! rotile pe spate dupa cum am mai zis si mai demult sunt 205/50/ R16, latime 205mm iar cele pe fata 205/45/R16 |
Quote:
Misto masina maestre. Imi plac jentile, dau bine pe ea. Ii trebuie o suspenise sport si teai scos. |
Quote:
Salut Alex! multumesc pt comentariu! anuntz si pe tine si pe baiat ca am suspenise sport acum...pe scurt masina e "pe burta"..intre pasajele spate si rotile spate nu ma exista loc sa bagi nici macar degetul mic, iar in fata sta undeva la 2 degete (dist pasaj roata), caut solutii sa o mai las pe fata sa fie asemanotoare cu distanta pe spate! voi revenii cu poze dupa ce spal masina, problema e ca am din nou belele cu cutia de viteze! zornaie pinianele la tr1, 2, 3 si 5. Voi vedea ce voi face sa o repar! mai am cutia veche si voi incerca sa fac din 2 -> 1. Multumesc! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vor venii pozele cu ea coborata...i-am facut poze...incepe sa imi fie foarte draga masina, pacat ca am stricat cutia de viteze din nou la ea :((
|
1 Attachment(s)
si mie mi sa stricat..
la tine din ce motiv ti sa stricat si ce ?? ^ la mine mi sa stricat grupu mia sarit satelitu afara, .. un inginer la renault mia zis ca din cauza jantelor 205-40-r17 el a zis ca sprea mari si e fortzat prea tare rulmeti de la grup si sateliti si asta iti face sa iti sara boltu in carcasa .. ;) "" la mine vb " ps:ce ti sa stricat la ia poate te pot ajuta cu ceva ca io acuma 2 zile din 2 am facut 1.. poate iti trebe vro piesea daca o ai ca a mea.. cu prindere deasupra :) |
un lucru care imi place oe masina,cind apare,cind dispare din poze...ai sau nu eleronu ala pe luneta si daca da poate imi vinzi si mie un pont...de unde?
pentru o masina fara pretentzi e ok masinutza.......e o masina frumoasa nu una tunata... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
si ce faci acuma iti schimbi jantele ? ps: io deja am 100 km cu cutia .. refacuta si nu imi face figuri da u cam la cati km ti sa spart iar? |
a iesit frumos masina.
am o intrebare pt tine...tu pe spate ai discuri?? sau nu ai umblat pe acolo?!? motor nu umbli???:D |
Am vazut-o live e mult mai grava decat in poze simplu si eficient asa e cel mai bine pt ochi.:D
|
da u ai lasato si de spate ? cum?
|
aia ma intrebam si eu,cum ai lasato de spate?de lasat nu e prea complicat dar cum ai intarito?in fotoshop?:)
|
@sebi - este lasata pe bune! nu e photoshop, e lasata la maximum! amortizoarele au acum o cursa foarte mica si fac presiune f mare suspensia intarindu-se enorm.
@EDC_cip - e lasata si pe fata si pe spate...pe fata mai trebe lasata, dar spatele e la maximum de lasata, dupa cum se observa am reusit sa ascund sub pasaje roti de 9J, putine fac asta. are doua bare de torsiune la care am umblat si am miscat 2 caneluri pt a o lasa in jos. Cutia mi s-a spart in 10.000km aproximativ. jantele nu le voi schimba, o sa renunt la ,,jombeta" :lol: zi-mi si mie codul de pe cutia ta pls! eu stiu ca tre sa fie ceva de genu JB3 XXXX, poti sa ma ajuti? @B 88 TFB - nu am discuri e sistemul de farnare de fabrica, la motor cand voi face voi anunta, vedem cat o mai tin. vreau sa imi cumpar dar mai e pana-n vara (august) |
da asa e si cutia mea cu jb3xxxxx
|
am mai auzit povestea cu intaritul spatelu,nu te contrazic dar nu prea are logica,teoretic cind ai masina incarcata e cam acelasi lucru si de aia tot nu e tare,eu am jante cu 9j pe 16 pe spate si la denivelari(cu masina incarcata)freaca in aripa cu toate ca am umflat putzin aripile iar pe fatza am tot pe 16 cu 7j si lasata cu 4 cm si e ok,nu sa f...cutia si nici nu freaca
|
Quote:
|
Te-am vazut pe la hyperion la facultate superr tinuta de drum !!!!!!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning