![]() |
:oops: :oops: :oops: :oops:
|
Am vazult opelul lui SAD luni dimineatza daca imi aduc bine aminte, era o vreme cam proasta, si atunci n-avea decat parbriz :lol:
Dar de luni si pana azi l-am vazut aproape zilnic(si-a pus geamurile in afara de luneta) :wink: Cat despre ce a iesit, nu pot decat sa te felicit SAD-ule :peace: |
X-Ray.. nu sunt nesimtit sau ceva.. ti-am vazut masina de vreo 4 ori in 3 zile.. si pot spune ca arata beton.. doar un singur defect.. nu arata bine placa aia de plastic dintre stopuri.. strica tot aspectul.. nu poti sa faci nimic? in rest.. ti-am admirat-o.. e draguta.. bine, nu am stat sa ma holbez la ea ca nu am avut cand.. dar daca o prind stationand, o sa ma minunez putin :P
|
sad-ule,cand faci si tu o fapta buna si ma dai si pe mine cu masina?daca nu deranjez :lol:
|
si pe mine ... bag bani de benzina ce draq
|
Re:
Quote:
P.S: shi p mine sa ma dai o tura plz! :wink: |
ba,da' noi suntem chiar tzigani,nu gluma.ce a ajuns omu ala,taximetrist? :D bai sad-ule,vopseste-ti tata masina in galben+o prostie d-aea pe care scrie taxi ca uite,clientzi ai :wink: +faci si tu ca-n filmu ala :wink:
|
pe da sa stii ca asta e inceputul unei noi afaceri ..
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
:lol: Mi`e oricum mi`ai promis! :twisted: Hai sa pun shi eu nishte poze cu mashini \"MADE IN CTZA\"... |
eu pe 24 iulie (era ziua fostei prietene) am fost in port ca era concert shi am vazut un Rolls Royce marpha ultimul model.marpha rau shi akum ma mai minunez cand ma gandesc.marpha....
|
Cred k ai vazut Rolls-Royce Phantom! :twisted:
|
si eu l-am vazut azi ... imensa masina .. bah mare bahhhhhhhh
|
Re:
Quote:
|
l-am vazut si io mai demult...e belea,nu gluma.mah ady,tu cat ai dat pe prostia aea care ti-ai pus-o pe parpriz?
|
Re:
Quote:
|
sorry ... ieri
|
cum draq se numeste.aea de sus negru cu gri
|
in sfarshit am avut shi eu ocazia sa ii analizez mashina lu Andrei.super marpha shi akuma are shi luneta.frumoasa lucrare.FELICITARI!
|
shi lucrerea lu' Catalin (CT-75-BUT) este de apreciat.marpha dar sunt curios cat consuma mashinutza ca zicea cineva ca nu poti sa ajungi pana la Bucuresti cu un plin.
|
Re:
Quote:
|
vezi caface shi la junkers in bratianu shi ti le shi lipeshte shi nu te costa mult in jur de 200 mii shi ce model shi culori vrei.
|
chiar nu-mi plac prostiile alea.bleah.............
|
da ce zicetzi de poloul ala clasic \"BIP`u\" ....
|
Re:
Quote:
|
BETON polo classic ala facut la zeno
|
Re:
Quote:
:peace: Joi( adica maine ) o sa apara prezentarea pe 4tuning a masinii si pozele de rigoare ! :peace: |
3 Attachment(s)
pana atunci ...
|
Marfa Marfa!
|
le-am luat de pe contu` lui de pe \"cardomain.com\"
|
marpha marpha marpha frate de cand ashteptam asha ceva.
|
2 Attachment(s)
am vazut shi eu in realitate mercedesu' preparat de AMG e superd.in spate la Oxford
|
Esti offtopic prietene, TOPICUL zice : \"MASINA MADE IN CONSTANTA\"
Mai priveste inca odata poza si zi-mi si mie ce numar are AMG-ul.. :peace: |
shina are nr de buc dar tipul din cate am inteles este din cta shi sta pe la modern pe akolo pe la vilele alea.
|
finutza facuta masina
|
mah andrei dar de ce induci u baietzii in eroare si nu le aratzi poze cu jantele alea misto de pe spate? :lol: :D
|
am vazut shi pozele cu jantele de pe cardomain.verificatzi akolo.
|
1 Attachment(s)
am verificat :lol:
|
IN PRIMUL RAND: FELICITARI LUI SAD!!!!!!
Te-am vazut frate acum o saptamana la icil phoaaaa am ramas fara suflare!!! Si porma cand ai plecat de la semafor super tare. BRAVO MAN tine-o tot asa si la mai mare!!! Hope suu u soon:P |
1 Attachment(s)
Apropo ca tot suntem la sctiunea MADE IN CTA, our beloved City :D, cum pun si eu poze ca am ceva.C`ya soon!:)
|
:((( nu a mers cum am vrut eu!!! astept raspunsuri plssssss & good morning :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning