Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe BYE (ex NIZ) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/89504-e36-coupe-bye-ex-niz.html)

alex_maniacu_91 01-12-08 14:21

Re: E36 - coupe BYE (ex NIZ)

un pisoi foarte frumos.bafta in continuare cu modificarile.

Darkside_89 01-12-08 22:31

Deci..in primul rand te felicit pt aceasta superbitate de masinutza a ta...extrem de nam cuvinte frate..degeaba incerc sa scriu io aici...sa o stapanesti sanatos..am si eu o intrebare pt tine..de unde ai luat farurile k vreau sami pun si io..si am vazut pe la altii..angel eyes pe e36..da nu prea imi plac..astea care le ai tu...sunt super!

[T3m]b3|| 03-12-08 00:34

Re: E36 - coupe BYE (...NIZ)

Quote:

Originally Posted by Dani_E21 (Post 1734989)
te astept daca zici ca e cea mai tare din cartier:D sau poate te referi la e36

:)
Pana raspunde Grasu'...
In case u didn't know.
"I'm back" @ the hood :P
:peace:

Dani_E21 03-12-08 07:22

Re: E36 - coupe BYE (...NIZ)

Quote:

Originally Posted by [T3m]b3|| (Post 1899297)
:)
Pana raspunde Grasu'...
In case u didn't know.
"I'm back" @ the hood :P
:peace:

ehee poate s-a emotionat
scoate-l tu la o alergatura acum daca face fata:D

B-14-BYE 03-12-08 12:29

4 Attachment(s)
niste poze de ieri..

B-14-BYE 05-12-08 19:20

4 Attachment(s)
NU mai da in nas.. a primit un senzor nou de vitezometru care se pare ca ar fi fost cauza sa mearga prost masina.. un nou plafon azi.. si niste migaleli :d

madutz2006 05-12-08 19:43

o super masina... arata mult mai bine in realitate decat in poze....
tine-o tot asa... se vede ca faci treaba buna, la fel cum ai facut si cu manta...
bafta multa in continuare !!!

MARI_NSL 05-12-08 20:21

2 Attachment(s)
parca ar da mai bine cu niste jante cu buza ... ca tot ai pasajele tunarite :D

daffy duck™ 05-12-08 20:51

dar sa fie negre:D:D:D:D:D...atasezi mari_nsl o poza cu niste jante negre te rugam???

MARI_NSL 05-12-08 21:07

dar dc negre ? nu vezi ca nu da bine delok (poza originala)... uite cum am pus ceva mai deschis pe ea ... cat sa schimbat :-)

Skillzu 05-12-08 21:47

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1904867)
dar dc negre ? nu vezi ca nu da bine delok (poza originala)... uite cum am pus ceva mai deschis pe ea ... cat sa schimbat :-)

moama te alerg.si te killaresc.nu poate sa puna frate bbs rs.in pirmul rand ca auriu se pupa in cazul asta doar cu Alpine Weiss,nu vopsea perlata,
si bbs rs trebuie pe o masina oldschool,nu pe una ca asta.
Oricum jante cu buza sunt bine venite pe masina asta

MARI_NSL 05-12-08 22:59

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 1904926)
moama te alerg.si te killaresc.nu poate sa puna frate bbs rs.in pirmul rand ca auriu se pupa in cazul asta doar cu Alpine Weiss,nu vopsea perlata,
si bbs rs trebuie pe o masina oldschool,nu pe una ca asta.
Oricum jante cu buza sunt bine venite pe masina asta

hehe ... gata sefu am inteles :-)

B-14-BYE 06-12-08 00:05

3 Attachment(s)
nu imi plac alea pe buza pe e36.. doar pe ursi dau ff bine.. pe a mea kred ca ii sta super cu astea care sunt.. mai ales in mers se vad criminal.. bine mie imi plac.. oricum masina pe real e de 10 ori mai frumoasa..

haristeas51 06-12-08 08:15

modest mai esti . :)

Puya123123 07-12-08 00:48

are cu ce :p

B-14-BYE 10-12-08 10:31

3 Attachment(s)
niste poze...

EvLSant0S 10-12-08 10:34

si pe drum sunt unele profi :)

Caius TM 10-12-08 11:06

frumoase jante..
ceva poze pe lumina?!

Skillzu 10-12-08 13:13

ai schimbat tu jantele alea care erau atat de super frumoase?!

haristeas51 10-12-08 13:40

te-am vazut azi pe la baneasa , se vede frumos in mers :)

Alfa_band 10-12-08 18:41

Superbe jantele....

EvLSant0S 10-12-08 23:46

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 1912463)
ai schimbat tu jantele alea care erau atat de super frumoase?!

chill out ... please...

Skillzu 11-12-08 02:15

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1913673)
chill out ... please...

si eu te iubesc

Omu tocmai ce zice mai sus cu cateva posturi ca sunt cel putin mirifice si geniale jantele care le are si ca nu le schimba in veci si ca sa nu mai comentam noi care nu stim cat de tari sunt jantele lui.
Si acum le schimba.
Mie imi pare bine,arata MULT mai bine asa. :-)

Ca sa nu continuam offtopic te invit sa-mi dai mesaj privat. :lol:

B-14-BYE 11-12-08 09:14

4 Attachment(s)
poze mai pe zi.. langa un e46:D

B-14-BYE 20-12-08 22:31

1 Attachment(s)
prin fatza blocului.. o sa intre in hibernare.. pana la primavara cand ne apucam d interior :D si turbo

bebe_spania 20-12-08 23:51

imi cer scuze, sigur o sa mi sara lumea in cap, este parerea mea.........dar masina asta e urata cu spume.

comentariile nu isi au rostul

bb

RENAULTts 21-12-08 09:27

Frumos E36-le tau! Din intamplare rasfoiam zilele trecute niste reviste mai vechi si am vazut masina ta prezentata acolo ... poate nu stiai.

B-14-BYE 21-12-08 11:38

poate imi scanezi si mie paginile.. daka nu iti cer prea mult..probabil e revista Supercar ?

RENAULTts 21-12-08 12:16

Ok nu-i nicio problema, da-mi accept pe mess si ti le dau ...

madalin_m3 28-12-08 01:12

Poate ploua aici shi nu simt yo ploaia ...dar ai facut dintr-un e36 logan ....nu are nici-o treaba cu ar trebui sa fie..

B-14-BYE 28-12-08 10:43

si ce ar trebui sa fie.. unu stock ca la toti palariosii..
masina areniste aripi umflate copie m3.. niste bari care vin bine pe masina.. o culoare perlata.. in fine.

madutz2006 28-12-08 10:57

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1945547)
si ce ar trebui sa fie.. unu stock ca la toti palariosii..
masina areniste aripi umflate copie m3.. niste bari care vin bine pe masina.. o culoare perlata.. in fine.

uita'te peste posturile lu' madalin_m3 si o sa vezi ce masina ii place lui...
dupa iti dai seama de tot ;)
masina asta e superba, nu stiu dc zic unii ca e naspa....

Calin_CGM 28-12-08 16:23

........beton,beton pisica...sa ai grija de ea!!!

PetricaCBD 28-12-08 19:39

frumoasa masina......felicitari pt ea....oricum nu e gen vitan style cum zice lumea......si nici tu nu esti un cocalar.....lasa lumea sa vorbeasca si tine-o tot asa ca esti pe drumul cel bun.....si acel capac de la motor chiar nu conteaza atunci cand ai o masina caruia ii ridici capota doar ca ii pui lichid in vasul de spalator de parbriz(ca bmw-ul tau)......bafta in continuare si un an nou fericit!!!

B-14-BYE 28-12-08 23:14

2 Attachment(s)
cum sa zic.. am avut vreo 7 masini.. de la varsta de 16 ani.. tot visam la o masina mai unica.. pana si un logan care l-am avut de la munca tot ii schimbasem barile si multe altele.. eu asa sunt nu pot merge cu o masina stock..
la varsta de 16 ani stiu c am-am chinuit la un oltcit.. visam sa il fac avion.. investeam in el cat altii nu bagau intr-un mercedes intr-un an.. pe urma a urmat alt oltcit.. pe urma un opel manta.. care a fost si pe forum de vanzare car epana la urma am vandut-o cu 1000e.. dupa ce bagasem 7000e.. deci am avut atatea greseli facute incat acum suflu si in iaurt cand cumpar ceva. am fost un copil... un copil retardat. pana acum 1 an ... vorbeam aiurea.. ma bagam aiurea in discutii.. imi e si rusine cand ma uit pe topicurile vechi.. imi e rusine ca eram eu.. dar sper ca m-am schimbat si vreau sa simt o mandrie cand ma intalnesc cu baieti din club. iesim la curse.. si ca ma simt eu ca gandesc mai matur.. eu in primavara ii voi schimba interiorul la bmw.. un interior custom.. fete d usi etc.. voi monta muzika.. si voi face si mici retusuri.. vor fi alt ejante.. unele pe 19 evo m3 sper sa apara si in alta revista.. dar in faza cum arata acum.. nu cum a fost inainte in revista Supercar.. va fi de 10 ori mai misto acum.. si asta ca sa demonstrez tuturor care doar a auzit povesti despre masina asta ca ar fi rupta sau eu stiu ce fel de vorbe au auzit.. pentru ca majoritatea dupa forum.. sunt inca niste copii care vorbesc doar din auzite.. multi investesc totul.. suflet bani si chiar si viata. si cand sa aibe o sadisfactie.. apare un oier de la curu vacii ca nu ii place lui nu stiu ce... astept sa vad si masina ta intr-o revista sau sa o laude toata lumea.. am ajuns la gandirea.. ca fanii baietilor care chiar fac ceva pt masina lor si pun cel mai mare suflet.. sunt doar copii de mana cu mamicile.. UIte Mami ce masina....e tragic ca se intampla asta..

bimmeru' 29-12-08 01:36

salutare

foarte tare bmw-u tau... imi place cum arata, te-am vazut si acum o saptamana cam asa, intr-o seara pe la Unirii, si o vedeam zi de zi prin Vitan, parcata langa un cuptor de paine... :D daca nu ma insel, oricum e foarte misto masinutza... bafta in continuare si fara incidente neplacute ;)

PetricaCBD 29-12-08 19:11

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1946924)
cum sa zic.. am avut vreo 7 masini.. de la varsta de 16 ani.. tot visam la o masina mai unica.. pana si un logan care l-am avut de la munca tot ii schimbasem barile si multe altele.. eu asa sunt nu pot merge cu o masina stock..
la varsta de 16 ani stiu c am-am chinuit la un oltcit.. visam sa il fac avion.. investeam in el cat altii nu bagau intr-un mercedes intr-un an.. pe urma a urmat alt oltcit.. pe urma un opel manta.. care a fost si pe forum de vanzare car epana la urma am vandut-o cu 1000e.. dupa ce bagasem 7000e.. deci am avut atatea greseli facute incat acum suflu si in iaurt cand cumpar ceva. am fost un copil... un copil retardat. pana acum 1 an ... vorbeam aiurea.. ma bagam aiurea in discutii.. imi e si rusine cand ma uit pe topicurile vechi.. imi e rusine ca eram eu.. dar sper ca m-am schimbat si vreau sa simt o mandrie cand ma intalnesc cu baieti din club. iesim la curse.. si ca ma simt eu ca gandesc mai matur.. eu in primavara ii voi schimba interiorul la bmw.. un interior custom.. fete d usi etc.. voi monta muzika.. si voi face si mici retusuri.. vor fi alt ejante.. unele pe 19 evo m3 sper sa apara si in alta revista.. dar in faza cum arata acum.. nu cum a fost inainte in revista Supercar.. va fi de 10 ori mai misto acum.. si asta ca sa demonstrez tuturor care doar a auzit povesti despre masina asta ca ar fi rupta sau eu stiu ce fel de vorbe au auzit.. pentru ca majoritatea dupa forum.. sunt inca niste copii care vorbesc doar din auzite.. multi investesc totul.. suflet bani si chiar si viata. si cand sa aibe o sadisfactie.. apare un oier de la curu vacii ca nu ii place lui nu stiu ce... astept sa vad si masina ta intr-o revista sau sa o laude toata lumea.. am ajuns la gandirea.. ca fanii baietilor care chiar fac ceva pt masina lor si pun cel mai mare suflet.. sunt doar copii de mana cu mamicile.. UIte Mami ce masina....e tragic ca se intampla asta..

am ramas masca....o masina cu istorie care mai mult ca sigur o sa faca istorie...cat despre Catalin nu pot spune doar ca este adevarat ce a scris mai sus....el mereu a vrut sa aiba ceva unik si a reusit de fiecare data....chiar daca a fost vorba de un simplu oltcit sau o manta sau alte 2 bmwuri pe care le-a avut sau alte masini care i-au trecut prin mana.....nu s-a laudat niciodata cu munk sa....cu banii lui investitzi...alti visau la bmw-uri cand el avea deja unul.....Cataline incaodata felicitarile mele pentru ce ai facut pana acum si ceea ce esti.........Un an nou asa cum il vrei tu......

negoitacata 29-12-08 23:35

Superba pisicuta....abia astept sa auzim ca a si turbat......asta da.este o masina DEOSEBITA....pe cand o pisica cu kit M...nu prea e ...Cel putin in ultima vreme au aparut o gramda...Sarbatori Fericite si un an nou mai bun.....si cu mai multi cai:D:D:D

B 46 KTO 10-01-09 11:48

ce sa zic ... parerile sunt impartite unora le place, altora nu insa ceea ce conteaza cel mai mult e sa-ti placa tie !este foarte frumoasa masina actuala, cat despre manta ... daca nu era problema cu motorul faceam pe dracu-n 4 si o cumparam.spor la treaba in continuare cu masina si cum zice si negoitacata - abea astept sa aud ca e si turbata ... sa te tii atunci!bafta cataline !

keemo 10-01-09 15:11

salut , frumoasa frumoasa pisica nu am ce sa zic.... culoarea e mondiala , spoilerul fatza nu e chiar punctul forte al mashinii , te-ai gandit vreaodata la o bara fata de m3 e46 , sau la un facelift e46...?eu zic k ar fi o investitie care ar merita...
numai bn.
kmo

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning