![]() |
Re: Taxa de poluare scoasa ?
este INFECTA tara asta sincer.imi vien sa imi iau scuter,,,, cum e posibil asa ceva sa dau 500 euro pe masina ,apoi sa dau 2000 euro (degeaba)?cica taxa de mediu :ar trebui numita pe romaneste taxa de prostie....ce fac ei cu banii astia?ii da lui Dumnezeu sa faca un nou aer,sau genereaza ei aer? deci de cand am vazut la 17:00 la stiri sunt in continua stare nervoasa...nu pot sa dorm...imi vine sa ma duc sa le dau foc astora cu loganele lor si rahaturile lor de cotetze pe roti....zicea basescu ca isi ia logan ,sia luat?
|
Bataie de joc,pur si simplu am ajuns sa fim luati de prosti.Asta pt ca le permitem pt ca nu facem nimic.Sa ajungi sa platesti mii de euro taxa la o masina de doar cativa ani,ii bataie de joc.Mie chiar nu imi vine sa cred tupeul pe care il are Taricianu asta,cum apara interesele sale,ale lui tiriac,etc.Pt ce dracu baga frate ditamai taxa,ca la masini noi oricum nu se inghesuie nimeni,ca sa terminat si cu creditele.Chiar nu mai stiu ce sa zic.
|
doar atata le urez tuturor sustinatorilor taxei din parlament sau de unde sunt : CASA DE PIATRA !(sau de pamant daca tot e criza)
|
ATENTIE! Sa ne luam Logan ca cica e facut in Romania, oare cine este fraier sa creada? motoarele sunt frantuzesti si cine stie cate alte componente. Noi doar le asamblam intr-o cutie.
|
Stati ca acuma am auzit la tembelizor,ca taxa trebuie sa fie acceptata si de Consiliul europei.Deci mai este o sansa sa fie respinsa
|
Consiliul Europei are destula treaba ca sa nu ne bage in seama imediat. Iar astia de sus stiu ei cum sa inbarlige treaba sa le iasa lor bine. Ca sa fim bagati in seama trebuie sa facem noi ceva. Cred ca cel mai potrivit ar fi sa iesim in strada si sa incepem noi o noua petitie, si nu una miseleasca ca cea organizata de Realitatea TV doar pt audienta.
|
da,dar amintesteti k traim in romania si e tara tuturor posibilitatilor deci fac ei ceva !
|
Am auzit la televizor ca toate masinile de la EURO 4 in sus vor fi scutite de taxa de poluare, stie cineva daca este adevarat?
|
Daca ne strangem suficient de multi, si suntem pasnici, nu au cum sa nu ne bage in seama si nici ce sa ne faca. Trebuie doar sa vrem. Si atentie, eu nu sustin eliminarea totala a taxei, dar sa plateasca toti poluatorii, ca nu polueaza doar masinile mici, ati vazut ce taxe sunt la camioane? acestea nu polueaza, ragaliile alea de acum 20-30 de ani nu polueaza?
ATENTIE! Teoretic taxa de poluare poate fi mai mica daca: Suma va putea fi redusă şi atunci când persoana care solicită înmatricularea unui autovehicul face dovada, pe baza expertizei tehnice efectuate de Registrul Auto Român, că deprecierea autovehiculului rulat este mai mare decât cea indicată de grila fixă prevăzută în ordonanţă. Pentru fiecare tip de autovehicul va fi aplicat un nivel standard privind rulajul mediu anual. La calculul taxei de poluare se va mai lua în considerare atât situaţia tehnică generală, cât şi nivelul de dotare al maşinii. Pentru stabilirea acestuia din urmă se va verifica dacă maşina beneficiază de aer condiţionat, ABS şi airbag. Sursa:http://www.adevarul.ro/articole/cum-...-mai-mica.html In realitate incercati sa intrebati la RAR despre asa ceva. Eu am relatii si mi s-a spus clar sa o las balta cu reducerile. |
Ar trebuie sa le facem in ciuda,si sa ne inmatriculam toti masinile in bulgaria/ungaria (in functie de zona in care locuim)
Eu am Honda inmatriculata pe Spania,pt ca oricum fac mai mult de 1 drum pe an pana acolo si inapoi,deci nu ma deranjeaza... |
Da si eu as putea sa o las inmatriculata in Spania, dar nu am cum sa platesc asigurarea de
700 euro pe an . |
Deci astia sunt nebuni la cap ! Fraaaatttteeee ! in ce tara traim ?
Ultima smecherie acum este sa lucrezi la RAR ! Imediat ce au anuntat astia marirea taxei de 3 ori dupa 15 decembrie AU CRESCUT SEMNIFICATIF SPAGILE LA RAR se da acum chair si 500 euro pentru o programare (inghesuaiala) inainte de 15 dec. Doaaamnneeee oare cat o sa mai rezistam in tara asta ??? |
Quote:
|
Nu toti suntem in aceasta situatie. si procedurile sunt totusi riscante iar pentru o masina in care vrei sa bagi bani sau de o animita valoare nu stiu daca merita.
|
Quote:
|
Fraieri sunt cei care dau, avem puterea sa o schimbam gratis
|
hahaha , tocmai acum m-am apucat imediat sa inscriu masina. Avem de gand sa astept pana scot astia taxa, asa cum se vehicula. Uite ca nu o scot, ba chiar o tripleaza :)))) . DOAMNE ! Exact in ziua in care se anunta ca se tripleaza, eu eram la RAR. Ce inspiratie ! Va dati seama ce aglomeratie o sa fie brusc la RAR si FISC acum ca s-a anuntat marirea taxei ?
|
la asta ma gandeam si eu...inainte au zis ca scot taxa de prima inmatriculare...eu fericit.
dupa aia am auzit ca defapt doar o redenumesc... se auzea dupa aia ca o sa scoata taxa de poluare...eu iar fericit dupa aia am auzit ca defapt o tripleaza... am ramas :| |
da nu era faza ca trebuie trimisa legea asta cu triplarea taxei de poluare la astia de la UE,unde trebuie sa fie aprobata?asa am auzit la TV...
|
fratilor...haideti sa facem ceva.....am gasit un forum http://***********************/taxa-auto-f1/ dati mai departe postati pe unde puteti. sa iesim in strada ca asa ceva nu se poate....cat o sa mai continue??????????
ar fi o initiativa buna sa se implice si 4t in asta..sa se faca un mitting ceva. un protest.. |
va asteptam pe toti cei afectati de aceasta TAXA aberanta sa va alaturati.Adresa forumului unde organizam este urmatoarea :
http://*********************** |
daca se intampla ceva in ploiesti ma bag si eu !
|
Pe forumul respectiv vei afla unde se va organiza in Ploiesti.Incercam sa organizam in toate judetele .
|
Quote:
|
twenty one cauta-ma pe mess tandrese2000 !!!! am vb cu taica-meu, e ziarist in Pitesti , si voi face cu el o scrisoare in presa sa ne auda TOATA LUMEA DIN ARGES !!!! Am nevoie de semnatari !!!!!
|
Quote:
|
vb cu tatal tau...o sa incerc sa printez la munca pliantele create de baietii de pe forumul taxei..sa incepem sa le impartim.., cred ca ar trebui sa facem ceva in pit...ar fi mai usor decat sa mergem in buc, poate ne strangem mai multi
|
Clujul, o sa va trimit si voua scrisoarea dupa ce o redactez ! Trebuei sa ma consult si cu taica-meu despre text, asa ca o sa dureze un pic ! In orice caz, dupa ce este gata v-am expediat-o ! E in regula ? HAIDETI CU NOI SA STRIGAM NU TAXA !!!!
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...44#post1906144
INTRATI AICI SI VEDETI CUM SE POATE REZOLVA CU TAXA ! |
Vasluiul e cu voi! da' numa sa va hotarati clar la data si ora, parca era vorba de 15 dec ora 11, oricum eu vin, nu stiu daca pot sa ajut si cu altceva! Sper sa mai pot veni cu un jaf de papuc sa vada prostii cu ce masini se chinuie unele firme sa le plateasca lor taxe si impozite. Si apropo ca sa fie lume cred din ploiesti nu e mare lucru sa ajungi pana in Bucuresti.
|
sper sa nu va suparati pe mine,dar au convins eu bruxel`ul sa accepte taxa si crewdeti ca o sa ii impiedicam noi?eu nu vad un final fericit al acestei actiuni dar....ce sa zic.bafta mare....am mai vb cu cineva si a zis ca nu avem ce sa facem sigur 100%...
|
nu au convins ei , nu are cum ca UE sa accepte taxa...am fi singuri din Europa..intelegi ?
|
pentru că sunt discuţii paralele despre acelaşi subiect, momentan topicul ăsta se închide şi continuă discuţia aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning