Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   4Tuning Members Meet (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/89205-4tuning-members-meet.html)

DaNuTzU' 22-09-08 19:05

Re: Luni 8 septembrie - members meet

mah sunteti bolnavi? ve nu ati inteles in fiecare luni dupa 8 cine vrea merge cine nu nu;)

mihadiva 22-09-08 22:49

Re: Luni 8 septembrie - members meet

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 1769446)
Aha...deci sunt "secrete" intalnirile astea...only for club members sau ceva de genul...

bai vasilica..parca tu le-ai pus la cale cu inca cativa intalnirile...si sareai in sus cand zicea lumea ca n-au rost...da se pare ca tot tu ai spart gasca si nu ai fost niciodata...stii cum se spune pe forumu asta? "multe povesti putine fapte"

ps: a fost foarte multa lume azi : eu i-am urmarit din copac ,bravo tuturor

HardWorker 27-09-08 17:46

Re: Luni - members meet

ceva interesant de lunea trecuta?"eu am auzit de ceva scaldat in lac.:)true??

gangsta 28-09-08 12:19

Luni - members meet

Quote:

Originally Posted by HardWorker (Post 1779818)
ceva interesant de lunea trecuta?"eu am auzit de ceva scaldat in lac.:)true??

Cam da...o fost o seara foarte foarte funny.....cine nu a fost o pierdut o portie mare de ras....:lol:......nu era chiar scaldat,numai o plimbare cu o barca gonflabila pe lac!:lol:

bdmy_yard 30-09-08 12:52

as vrea sa vin si eu daca se paoate da vin fara masina ca mi rusine de daciuta mea:oops:

Alex_Tiger 16-10-08 19:10

mai am 2 locuri pt cine ar vrea sa mearga la buc la 4tng festival. 60lei pt benzol dus-intors de pers in cazul in care vin 2...plecare sambata dim p la 4-5. cine ar vrea sa zica:D

mafiozzo 27-10-08 23:31

am trecut acuma seara pe acolo pe la 9:30 nu a mai mers nimeni sau ati plecat pana la ora aceea?

bdmy_yard 30-10-08 16:51

au fost dar cam peatuncea incep sa se adune

MTHunior 18-11-08 22:55

Buna! se mai face intalnirea de luni seara?

gangsta 19-11-08 01:02

Luni - members meet

Quote:

Originally Posted by MTHunior (Post 1873112)
Buna! se mai face intalnirea de luni seara?

Da intr-un fel sau altul...:rolleyes2...dar multi care au sustinut ideea nu isi fac aparitia....asa-i NightRider?...:lol::lol:

Alex_Tiger 19-11-08 11:14

se pare ca frigul ii sperie pe majoritatea si nu se indura sa-l indure :D

MTHunior 19-11-08 11:21

eu m-as duce cu cea mai mare placere, unde se face?

NightRider 19-11-08 22:39

Quote:

Originally Posted by gangsta (Post 1873311)
Da intr-un fel sau altul...:rolleyes2...dar multi care au sustinut ideea nu isi fac aparitia....asa-i NightRider?...:lol::lol:

deci nu cred ca te legi de mine :)) ma omule am de terminat licenta si abia am timp de mine intre faculta si job, in perioada asta stii bip cand voi avea timp de forum sau de tuning :( geezz, nu vine omu la 3 intalniri si gata i paria :)) pana mea mai ales ca acuma am ce sa arat...kit sus, nelovit inca :P ...so..sti bip sa speram ca vin luni or smth...

alexufo 19-11-08 22:55

...aseara a fost o adunare de oameni ..zic eu destul de mare ...intre cluburi dupa o perioada destul de lunga . ceea ce e foarte bine si se astepta demult . sper sa fie tot asa

mafiozzo 19-11-08 23:12

Va spun eu ca ar veni mai multa lume dar ca.. voi intre voi va cunoastesti si astia mai noi pe forum.. cum is eu.. nu stiu pe nimeni.. si... nu prea se baga in seama.. si eu de multe ori am trecut pe acolo da nu mam oprit.. ca nah nu cunosc pe nimeni..

ZanDer 20-11-08 08:31

Da crezi ca noi am fost toti vecini de bloc si ne sjtim de la 2 ani ?

Ma rog, oricum, treaba asta intre cluburi ar trebui sa dispara odata ...

Piry 20-11-08 11:39

care treaba?:)) si oricum intalnirea asta mare de care vorbeste ufo nu are legatura nici cu 4tuning nici nu era luni si nu are nici o legatura cu intalnirea asta de luni cand ii "intalnire 4tuning". Si oricum toti de la intalnirea de luni erau autlojii care multi dintre ei n-au nici user 4tuning. Pai unde-i atunci intalnirea? Eu ma bucur intr-un final ca mergeti impreuna la tg-mures si o sa reprezentati in primul rand CLUJ-UL si nu cluburile. make me proud :P

alexufo 21-11-08 00:13

tot nu ai inteles ce am vrut sa zic dar e o obisnuinta .sper ca nu faci din asta subiect de discutie lunga .

oq 21-11-08 07:06

mafiozzo si altzi sunt mai noi relativ pe aici....si cum restu au putut sa "se bage in seama" si inca suntem teferi si nemancatzi de nimeni sigur vor putea si restu :) daca vrei potzi

DaNuTzU' 21-11-08 08:49

oq chiar vine cu noi la mures si nici pe el nu il stiu de-o viata!

Piry 21-11-08 12:53

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 1877421)
tot nu ai inteles ce am vrut sa zic dar e o obisnuinta .sper ca nu faci din asta subiect de discutie lunga .

poate tu n-ai citit destul de atent si ce mai trebuie sa adaug este ca, toata treaba asta dintre cluburi e pur fictiva....ea nu exista! m-ai vazut pe strada sa ma bati? o venit radu o concurat la indemanare, io zis cineva ceva? so legat cineva de cineva? nu. deci probleme nu exista, e nevoie doar de comunicare si dragoste (arma secreta lui dumnezeu)

KoKozula 21-11-08 12:55

Piry .. tu te-ai indragostit de Ufo ... zi drept :P

alexufo 22-11-08 03:54

piry vezi ca nu ies cu tine la un suc :))))

Kent8 22-11-08 09:01

:):):):):):):):):)

HardWorker 01-12-08 12:19

incepe sa se infiripeze ceva frumos.....sau sa se termine cu ceva uracios:)
si pt astia noi ca mine hai sa ne intalnim undeva aproape de locul propus sa ne cunoastem noi apoi mergem la razboi cu racerii:))ce ziceti?si eu sunt mai nou am doar vreo 20 posturi:P)

DaNuTzU' 01-12-08 12:23

azi miscam ceva?

mafiozzo 01-12-08 13:09

hm.. da ce ar fi azi.. daca neam aduna de pe la 7:30 sus in feleac pe partie si sa vedem de acolo artificiile? ca de acolo se vad cel mai bine :)

RA_2fast4u 03-12-08 18:20

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1875936)
care treaba?:)) si oricum intalnirea asta mare de care vorbeste ufo nu are legatura nici cu 4tuning nici nu era luni si nu are nici o legatura cu intalnirea asta de luni cand ii "intalnire 4tuning". Si oricum toti de la intalnirea de luni erau autlojii care multi dintre ei n-au nici user 4tuning. Pai unde-i atunci intalnirea? Eu ma bucur intr-un final ca mergeti impreuna la tg-mures si o sa reprezentati in primul rand CLUJ-UL si nu cluburile. make me proud :P

intalnire 4tuning? nu cred ca a fost niciodata ideea asta. Ideea era o intalnire intre taota gasca, un fel de sala sporturilor fara tarani. Ntelegi tu mare racer?

Ar trebui sa ne mutam inauntru, ca acuma ne ingheata buca afara :))

mihadiva 09-01-09 11:05

Mai miscam ceva? sau atat a tinut si asta? :oops::evil:

DaNuTzU' 09-01-09 11:33

luni...ne bagam?

bdmy_yard 09-01-09 17:45

deci la bune se mai tine ca si lunea asta am fost nu era nime cand am ajuns la pod lam vazut pe nightrider mergand in gorapa da in rest cam pe nime

NightRider 09-01-09 18:20

sal lume, si la multi ani, am fost f ocupat in ultima vreme,cu licenta, dar am trecut din cand in cand pe acolo sa vad daca se mai tine intalnirea, si se pare ca nu mai vine nimeni, si e de inteles din cauza frigului. Ce ar fi sa va intalniti in foodcourt si masinilie in parcarea supraterana de la auchan?
poate reusesc sa ajung si eu, deocamdata nu am masina ca mi-e la vopsit:p am o mica surpriza :D...bafta

Huskyy 09-01-09 21:09

salut , io vin numa sa ziceti unde si la ce ora ? :D

bdmy_yard 09-01-09 21:11

la iulius in foodcourt cam dupa 8 30 seara

bdmy_yard 27-02-09 17:05

totusi am mai trecut pe acolo in vreo cateva seri da sincer nam vazut pe nime sau poate nam recunoscut pe nime :D

mafiozzo 27-02-09 23:09

dapai in fiecare luni mergi pe la iulius da nu mai se aduna nime:|

bdmy_yard 07-03-09 20:17

Stiu trec cam in fiecare seara de luni si cand nu pot ma mai uit de pe geam ca vad parcarea de afara da nu se mai aduna lumea . Poate se aduna in parcarea de la subsol da din cate cred nici acolo

DaNuTzU' 08-03-09 14:45

cand a fi vreme buna;)

elnino 05-04-09 18:13

Se facu vreme buna. intalniri?

DaNuTzU' 05-04-09 18:40

facem?

All times are GMT +2. The time now is 12:53.

- Copyright 2026 4Tuning