Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan Sunny GTi-R (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/88982-nissan-sunny-gti.html)

U_TUNING 12-02-09 07:31

Re: Nissan Sunny Gti-R

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 2059419)
frumoasa mica bestie,sa ai parte de ea,uite un alt drac
https://www.youtube.com/watch?v=dgciD...eature=related

Asta din pacate e Nissan Sunny GTI nicidecum GTI_R........

Are intradevar motor de GTIR dar este doar o simpla conversie cu tractiune fata......deci cam lipseste 4x4-ul de pe GTIR si multe alte chestii!!!

Oricum frumusel rezultatul.....

TOBA^ 21-02-09 18:35

salut...sunt posesorul WRX-lui ( cursa de la braila) ...imi place mult masina ta ... trage foarte bine ...e senzatie masina...eu la cursa aia nu am gresit nimic.. am plecat perfect si am schimbat perfect ... nu aveam voie sa gresesc nimic...:D
Am vazut ca a scris cineva mai jos ...ca am bagat in revizie cutia dupa cursa... chiar nu am bagat-o ... cutia stok era schimbata de mult...:D..dar pana la urama am spart-o si pe asta..asteptam alta acum ...

Placerea a fost de partea mea U_TUNING sa fiu la start cu tine ...

BuzzYBalL 22-02-09 12:09

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 2088060)
salut...sunt posesorul WRX-lui ( cursa de la braila) ...imi place mult masina ta ... trage foarte bine ...e senzatie masina...eu la cursa aia nu am gresit nimic.. am plecat perfect si am schimbat perfect ... nu aveam voie sa gresesc nimic...:D
Am vazut ca a scris cineva mai jos ...ca am bagat in revizie cutia dupa cursa... chiar nu am bagat-o ... cutia stok era schimbata de mult...:D..dar pana la urama am spart-o si pe asta..asteptam alta acum ...

Placerea a fost de partea mea U_TUNING sa fiu la start cu tine ...

ne bucuram ca avem printre noi oameni ca tine ; micutul nissan precum si acel subaru sunt demne de respect de altfel si propietari lor ...:)

Esperache 22-03-09 08:26

Felicitari pt. achizitie dar mai ales pt. pasiunea de care dai dovada; mult succes in continuare ! ;)

VladM 22-03-09 16:56

Felicitari pentru masina,putini stiu sa aprecieze "e veche ma de ce nu ti-ai luat un passat?". Cati cai estimezi ca ai pe ea ? Salut

U_TUNING 23-03-09 08:36

Multumesc mult pentru aprecieri!!!

In legatura cu puterea motorului , asa cum am mai spus, daca am setat boost controlerul pe low boost am aprox. 250 de cai si daca il am setat pe high boost am aprox. 300 de cai (nu mai gasesc fisa de dyno pe care am facut-o in Anglia ca sa pot demonstra veridicitatea datelor).
Deci caii pe care-i are nu sunt o estimare ci o cifra cat se poate de reala!!!

In primul rand in masina mea am loc de geanta prietenei si cam atat in schimb intr-un Passat as fi avut loc si de bagajele mele si nu mi-ar fi sunat esapamentul in cap si nu mi-ar fi rupt spatele suspensia....etc etc.........

topcross 30-04-09 10:33

salut..daca o scoti vreodata la vanzare sa ma anunti si pe mine:D..mai ai motorul ala de sr20de?

dragos1989 01-05-09 00:20

Asteptam noutati cu privire la masina :D Sa inmultesti la cai cu spor!

BuzzYBalL 01-05-09 09:54

dap si io sunt curios ce se mai intampla cu dracusorul
poze ceva cu modificarile aduse ; sau te ascunzi de cineva ?

U_TUNING 04-05-09 07:46

Secretos mai sunt......
Deci modificarile care vor fi ..........

U_TUNING 04-05-09 07:48

:P:P:P:P:P

In principiu se vor schimba injectoarele deoarece cele existente sunt deja la 100%, AFM-ul (z32 de Nissan 300 ZX) si restul modificarilor vor fi de reducere drastica a greutatii.....eventual si un cardan de fibra de carbon.

Keisuke 04-05-09 12:06

Acum nu stiu cum o sa facem, dar o sa vreau si eu sa ma duci o tura cu dracusorul asta. Cand o scoti de la hibernat ?

U_TUNING 12-05-09 07:41

2 Attachment(s)
Mi-am comandat ceva de genul...... sa speram ca undeva in luna august va iesi din nou pe strazi!!!!

Precizare: aceasta va fi utilizata numai in conditii de curse deoarece pe strada in primii 100 de metri raman fara talon:P:P:P

VENOX 12-05-09 10:31

tu o sa scoti flacari pe acolo am impresia :)

U_TUNING 12-05-09 10:36

Foarte posibil:)))))))

Ceva de genul......''incalzire alternativa a pneurilor''

VENOX 12-05-09 10:49

mai tre sa faci ceva si pe cealalta parte sa nu ramai cu un pneu rece :)

Keisuke 12-05-09 12:07

Tu nu esti normal, ce tare ti-ai scos evacuarea :lol::lol::lol:

U_TUNING 12-05-09 13:40

inca nu am scoso asa........urmeaza!!!!

ce....nu va place???

VENOX 12-05-09 13:55

mie imi place! :D

KAY_ 12-05-09 15:18

am mai vazut scoasa pe sub praguri , dar prin bara cred ca sparge timpane :D

dragos1989 12-05-09 22:01

PFOAAA,sper sa vedem dracusorul la Tulcea :D Succes

CJ-01-WOB 12-05-09 23:32

la cat aspiri pe 402 m?

U_TUNING 13-05-09 07:29

Ce am masurat electronic cu gtechul a fost de fiecare data ceva diferit......media a fost undeva la 12.2 sec.
De aspirat as aspira pe la 10 sec........dar sa vedem acum!!!!

tarnafes 13-05-09 12:15

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2313695)
Ce am masurat electronic cu gtechul a fost de fiecare data ceva diferit......media a fost undeva la 12.2 sec.
De aspirat as aspira pe la 10 sec........dar sa vedem acum!!!!

10 sec !? :shock: Apucate si manca salata amice ... nu mai kinuii tu numai masina cu usuratul la extrem... da jos si "boilerul" ala de il cari dupa tine zilnic :lol:

U_TUNING 13-05-09 12:33

Re: Nissan Sunny GTi-R

Din pacate aici mai cam confundat....eu am 1.96 si 85 de kg.....la mine boilerul este inexistent!!!!!
Si de usurat o voi usura cat se poate de mult si pe langa astea va mai primi si niste ''mici'' update-uri pe la motor si posibil si pe la transmisie.....

Dar vad ca lumea e carcotasa si de acum nu am sa mai pun nici un update pe aici pe forum!!!!!!

VENOX 13-05-09 12:46

dar ce s-a intamplat?? cine te-a suparat asa? :?:

tarnafes 13-05-09 14:27

Nui place salata probabil :lol::lol:

BuzzYBalL 13-05-09 17:04

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2314553)
Dar vad ca lumea e carcotasa si de acum nu am sa mai pun nici un update pe aici pe forum!!!!!!

nu toata lumea e carcotasa numai cei care le e frica ca o sa scoti un sr20det mai performant de cat al lor....nu are rost sa omori toata turma pentro o oaie beata :mrgreen:

tarnafes 13-05-09 18:02

Ei da nu e mah asa ca eu nu sunt invidios ca altii ca un prieten are un motor mai tare ca al meu :lol:

BuzzYBalL 13-05-09 22:02

Quote:

Originally Posted by tarnafes (Post 2315626)
Ei da nu e mah asa ca eu nu sunt invidios ca altii ca un prieten are un motor mai tare ca al meu :lol:

Simt un pic asa de aciditate in text :hug: ce naiba stii ca esti idolul meu :peace:

Keisuke 13-05-09 22:32

Quote:

Originally Posted by BuzzYBalL (Post 2316503)
Simt un pic asa de aciditate in text :hug: ce naiba stii ca esti idolul meu :peace:

Acid de la stomac poate are :lol:, asta micu e asa de inofensiv ca o randunica, dar nu la fel de rapid ;).
Ontopic: POOOOZEEE cu piesele, masina desfacuta, nu mai fi asa de secretos :hug:

tarnafes 13-05-09 23:25

Quote:

Originally Posted by BuzzYBalL (Post 2316503)

Aciditatea nu e de la mine ca eu sunt fara acid aka prigat de capsuni sau capi ...astea :lol:

KAY_ 13-05-09 23:52

ce de head shoturi pe aici :D ...niste poze nu ar strica sa ne mai clatim ochii cu "10 s car" din cate am inteles , lucrarea ar fi mai ampla

U_TUNING 14-05-09 08:03

Eu as vrea..........de iesit ....cred ca o sa iasa mai degraba de 11 s!!!

shadowro 16-05-09 20:28

hai bgd baga poze

U_TUNING 19-05-09 08:44

8 Attachment(s)
Doar o idee.......

Pareri???

shadowro 19-05-09 16:50

smecherie mare ce sa mai.

BuzzYBalL 19-05-09 17:34

in conditiile astea sudezi un cadru pui sr20det pe el si poti sa fi sigur ca scoti sub 10 s :mrgreen:

(parerea mea este ca inca nu avem conditii in ro pentru a crea o masina doar pentru 402m_

Keisuke 19-05-09 18:30

WOW, chiar ai lucrat la ea nu gluma. Felicitari

Crazy driver 19-05-09 22:43

felicitari super motoru si serpi mai ales!

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning