![]() |
Re: NSL-Constanta
daca vrei si te intereseaza ne vedem la o cafea si iti fac un pret pentru barile de logan pe care le faceam pentru mine...eu cred ca merita si vor da frumos foc
|
lasa mai edi bine ca esti tu bine ;)
|
Hop si eu. Bine ati venit (NSL Constanta)..salutari de la Inferno MotrorSport (subdivizune a NSL)..sper intr-o colaborare buna exact cum fac baietii la Bucuresti.Scuze de intarziere :D. Multa bafta!!!
|
Quote:
Ne bucuram de cunostinta. Da si tu un semn, si ne vedem prin oras. P.S. Avem noi membrii, pe care o sa-i prezentam in curind. |
Salutare miuandrei20 sper sa ne cunoastem cat de curand cu totii si sa fie o "colaborare" linistita
|
Promit ca va anunt cand ajung in Constanta...si poate ne vedem la un suc..si o vorba. Multa bafta in continuare!!!
|
vad k scrie CT la tine ....cum adica cand ajungi in CT ? :???:
|
Da...scuze..am uitat sa precizez ca momentan sunt in Mangalia..pe la pariti ale alea...si nu am durm foarte des in Constanta...dar cum ajung...dau de veste..:D
|
Am sters tot si sper ca a inteles toata lumea cum stau lucrurile cu forumul ca sa nu mai avem discutii de genul , ca sa fie corect pt toti utilizatorii forumului.
Conversatii placute |
planuri pe viitor pt nsl-ctza ? ca pana acuma :???:
|
Planurile pe viitor sunt in linii mari inscrierea legala, captarea de noi membrii care nu fac parte din alte cluburi oficial sau neoficial si evoluarea individuala.
|
Maine seara vineri 12.12.2008 ora 22:00 intalnire No Speed Limit la Parcul Tabacariei. Pentru membrii prezenta obligatorie (cine nu poate veni sa anunte), iar pentru cine vrea sa vorbim de inscriere ne vedem pe acolo.
|
La multi ani membrilor NSL!!! Incepem anul cu o intalnire vineri seara la ora 22:00 in parcare la Kaufland.
|
La multi ani si toate cele bune pt noul an ! E bine ca v-ati gandit si la mine si ati hotarat sa ne intalnim peste drum de mine ... ca fara permis mi-era mai greu sa vin cu masina cu tot in alta locatie :D
|
eu nu pot venii sunt de munca:(..poate daca era pe la 19..
|
La Multi Ani, un an nou plin de realizari, reusite si sanatate.
Ne vedem cu cea mai mare placere. Si pe urma ne retragem la o cafea, ca afara e frig rau si nu stiu cit o sa rezistam. @Raul ... Si daca nu ai permis crezi ca te lasam sa vii cu RATC-ul ... nimic nu e intimplator :oops: |
Tin sa imi cer scuze de la toti membrii clubului ca nu am putut ajunge, si in primul rand ca nu am anuntat ca nu pot ajunge ! La fel de mult imi pare rau ca inca se sterg posturi fara un motiv intemeiat !
|
Sorry de offtopic oarecum !
Am fost sunat zilele trecute de pres. nsl constanta , il rog sa dea un click pe semnatura mea pt a vedea actualizarile la informatiile cerute legat de Fibra de sticla ! Dupa ce acest mesaj isi atinge obiectivul .. se poate sterge ! salut |
La multi ani. Imi pare rau ca nu am fost prezent si eu, astazi am ajuns in tzara si abia acum am vazut anuntul. Daca mai faceti un meeting ceva lasati un prv. pe mess sau aici.
La multi ani inca o data tuturor pasionatilor. |
Joi seara 5.02.2009 intalnire obligatorie la ora 22 la Kaufland
|
O rugaminte as avea si eu referitor la intalniri ... si anume sa se anunte din timp. 04-02-09, 22:57 ... nu sunt nici 24 de ore de la anuntarea intalnirii la intalnirea propriu-zisa ... se poate ca unii sa aiba timpul calculat pana la ultima secunda (dau un exemplu) ... si sa i se dea peste cap toate planurile pentru a se prezenta la intalnirea obligatorie. In concluzie ... daca voi avea cum ... ma voi prezenta ...daca nu ... sa nu fie cu suparare ...
|
iar kaufland...???cine nu are masina:P...ai ca ne vedem acolo
|
Raul ti-am explicat de ce a fost asa graba si eu am aflat de intalnire cu putin inainte de a posta. In rest intalnirile raman vineri seara la ora 22 exceptie saptamana aceasta
|
Pentru toti membrii NSL-Constanta.
Intilnire JOI 12.02.2009 ora 22:00 in parcarea de la Kaufland. Se vor discuta lucruri importante pt. noi. Prezenta obligatorie. . |
Confirm prezenta.
|
@AEV si restul...dc sunt probleme folositi cu incredere butonul https://forum.4tuning.ro/images/buttons/report.gif de REPORT POST.
|
Maine (Vineri 6 Martie 2009) ora 22 intalnire in parcare la Kaufland. Membrii sunt rugati sa aduca suma stabilita despre care s-a discutat la ultima intalnire, si anume 20 RON.
|
Ne vedem in parcare dupa care mergem la locul nostru de la ultima intalnire.
|
ma da voi o ardeti suspect :) sau stati pe intuneric ;)
|
tu esti din alta retea piticule :lol:
|
Se zvonea ca o sa apara un nou model de OPEL ... Opel Accent ... dar constructorii au recunoscut ca este un esec din toate punctele de vedere ... proiectul fiind preluat de Hyundai care per total era multumit ... fiind axat pe low budget si low quality :lol::lol::lol:
https://img21.imageshack.us/img21/226...00001copya.jpg [URL=https://g.imageshack.us/img21/image00001copya.jpg/1/]https://img21.imageshack.us/img21/ima...jpg/1/w480.png[/URL si pe cate topicuri ai de gand sa pui imaginea asta ? |
se vede clar ca e photoshop ;)
|
se vede clar ca e facuta cu camera de 1.3 megapixeli si nu se vede sarma :)
|
e de la voi din nsl ?:???:
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Quote:
Cat despre "low budget", pretul se reflecta in finisaje interioare mai slabute si in tehnilogie simplificata. Asta nu inseamna neaparat "low quality". Scuze pentru off-topic! Revenind la poza din reply-ul precedent, nu pot sa spun decat: :lol::lol::lol::lol::lol: |
Nu sinteti sanatosi :lol::lol:
Scoate poza Raul ca altfel prevad :boxing: si cred ca esti constient de ce va urma :lol::lol: @ALL e caterinca intre ai nostrii ... nu e vorba de fiabilitatea si performantele masinii |
Quote:
"Caterinca intre ai vostri" sau nu, poza era pusa initial pe alt topic si mutata imediat... nu ma bagam sa-mi laud cotetul si marca lui la voi pe topic. De curiozitate, cine a avut aceasta idee cu sigla Opel ? :lol: |
Hyundai , Opel, Dacia, Renault, Peugeot ... daca ne referim strict la pretul de achizitie (si excludem intretinerea pt...unele) sunt masini care prezinta un raport calitate-pret destul de bun. Nu sunt nici scumpe nici ieftine pt ce stiu sa faca... dar nici proiectate si finisate high end ... si nici lucrate de 10 negri mititei ... poza e o caterinca intre noi ... facuta de mine mai exact (care nu aveam ce sa fac cu sigla dupa modificarea grilei) si m`am gandit ca i`ar prinde bine unui anume posesor de Hyundai care nu suporta Opel in general (tocmai de aceea si comentariile ...) ... plus de asta ... uite ce bine se potriveste cu rotunjirea capotei ? :lol: :lol: :lol:
|
Raul .... stii ca ai deschis "cutia Pandorei".
|
ai mai ca e frumos tare opelul..in plus are si piese ieftine si de aceeasi calitate ..ieftina..:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning