Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   cluburi in tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/87844-cluburi-tulcea.html)

YZF-PWR 27-12-09 13:55

Re: cluburi in tulcea

Cubanez ca tot ziceai ca se schimba lumea ... Inainte de cursa si dupa , cea de la Tulcea , stiai sa imi dai mesaje cu un salut ca vechi prieteni sau alte chestii pe 4 tuning , le am si acum in inbox , dar acum e frumos sa balcaresti asa la general orice moderator cum ai facut mai sus pentru simplu fapt ca am vrut sa opresc o cearta inutila? asta este una din atributiile moderatorilor care ne luam .... in gat in dreapta si in stanga si nu ne simtim jigniti cu asta , si daca erai atent la ultima cursa de exemplu am fost 3 moderatori care am luat cupe "miraculos nu? " chiar 2 locuri de locul 2 si 1 de loc 1 ba chiar eu cu acea cupa de locul 1 stateam la juma de metru de tine .
De ce va place sa va aprindeti asa usor ... nu voi intelege , mai ales u cubanez care atunci cand imi dadeai mesaje legata de alta cearta care era atunci , atunci era ok ca imi faceam treaba nu ? ca iti ascultam parerea si ca pari un tip ok , dar eu o voi mentine pt ca stiu ca astea sunt lucruri spuse la cald de toti acum.
Se vor calma lucrurile , si stai linistit nu iti va da nimeni ban pt asa ceva , nu vad nimic gresit si jignitor in postul tau decat ca e scris / exprimat gresit.
Ciao

SEJ 27-12-09 13:56

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2925693)
Salut again.
Topicul acesta a fost verificat de observatori cum se face pe fiecare oras , si s-a observat problema asta , nu Maus nu cubanez nu mikafly sau altul , + un alt user care vad ca nu este nici moderator nici observator a dat un report ( butonul cu semnul exclamarii ) legat de cearta de aici.
Nu sunt aici sa ii fac treaba murdara lui Maus sau altii , dar asa s-a nimerit , si eu zic ca e mai bine eu cu inca cineva ca am intervenit decat altii care nu va cunosc absolut deloc. EU de bine de rau mai stiu cate ceva despre unu altul din Tulcea ca este o comunitate apropiata de Constanta si pana la urma ne vedem mai des decat cu un personaj din Oradea sau CLuj.
Eu de la postul anterior oricum am lasat lucrurile sa curga pt ca sunt sigur ca o sa rezolvati lucrurile de la sine , caci stiu ca totusi in Tulcea sunteti baieti f capabili si de treaba .
Avand in vedere si ultima problema legata de moderator , voi propune pe forumu intern un nou moderator pe Tulcea iar din ce vad eu din ultimii ani , TuningBoy sau Eugen_TL ar fi un candidat bun caci stiu de cand a vrut si Gabi sa ii ofere postul , si al 2-lea ar fi si domnul MikaFly pt ca stiu ca a fost unu din cei care a scris o foaie de istorie un Tulcea legat de curse si multi de la voi am vazut ca il admira , e printre cei mai vechi.
Ne vom decide in maxim 2 saptamani.

Craciun Fericit inca odata , ca inca mai avem o zi!

De ce sa propui tu moderator si nu comunitatea Tulcea?

Cubanez84 27-12-09 14:12

Ma yzf nu de tine era vb lasa ca iti povestec cand ne intalnim odata care a fost toata treaba sau da un add la cristicubanez si vb sa vezi ca nu e asa.

YZF-PWR 27-12-09 14:22

SEJ ca sa intelegi , cand o sectiune de oras este noua , cum era pe aici Tulcea prin 2007 , ati avut o propunere de la Gabi sa fie ales un moderator in functie de voturile voastre , din ce vad acolo a fost ales Tuning Boy adica actualul Eugen_TL de voi . Dar la o comunitate deja activa , se face si un functie de vechime , experienta , cunoasterea personajelor din oras , si alte criterii , stai linitit ca ce propun eu este intre mai multe persoane , in cazul acesta vad 2 persoane potrivite. Vezi pe cineva care merita mai bine postul ? astept propuneri atunci din partea ta

SEJ 27-12-09 15:02

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2925832)
SEJ ca sa intelegi , cand o sectiune de oras este noua , cum era pe aici Tulcea prin 2007 , ati avut o propunere de la Gabi sa fie ales un moderator in functie de voturile voastre , din ce vad acolo a fost ales Tuning Boy adica actualul Eugen_TL de voi . Dar la o comunitate deja activa , se face si un functie de vechime , experienta , cunoasterea personajelor din oras , si alte criterii , stai linitit ca ce propun eu este intre mai multe persoane , in cazul acesta vad 2 persoane potrivite. Vezi pe cineva care merita mai bine postul ? astept propuneri atunci din partea ta

Da... eu,geox si eugen_tl

YZF-PWR 27-12-09 15:08

Chiar crezi ca se va alege cineva cu asa temperament si care tine cont doar de partea lui de club in loc de binele intregii comunitati Tulcea ce tine de acest forum ? hmm
In nici 2 min am facut o verificare ... toate 3 persoanele sunt sanctionate si cu antecedente de la diferiti super moderatori , culmea toti cu aceiasi penalizare : insultat alti membrii , nervi si etc.
Ce zici? ca daca tulcenii aleg un om , pt ca sunt prieteni , noi vom accepta orice om care ar face haos aici?
Nu e chiar asa.
P.S. va fi doar unul , pe Constanta e de zeci de ori mai mare activitatea si populatia pe forum , si suntem 3 , ar fi culmea si aici sa fie la fel

Eugen_TL 27-12-09 15:18

Ca fapt divers eu am fost sanctionat AIUREA, si daca verifici data poti sa observi ca de cand sunt pe forum, nu cred ca am mai fost sanctionat cum am fost intr-o luna (ultima data)... :) dar mi-a trecut oricum... cat despre propuneri, eu refuz total de a mai fi moderator. Am fost o data si mi-a fost de ajuns. Doar sa fiu platit as mai fi, sincer spun. :) Nu vreau sa fac munca in folosul comunitatii, iar altii sa aibe castiguri.

SEJ 27-12-09 15:19

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2926050)
Chiar crezi ca se va alege cineva cu asa temperament si care tine cont doar de partea lui de club in loc de binele intregii comunitati Tulcea ce tine de acest forum ? hmm
In nici 2 min am facut o verificare ... toate 3 persoanele sunt sanctionate si cu antecedente de la diferiti super moderatori , culmea toti cu aceiasi penalizare : insultat alti membrii , nervi si etc.
Ce zici? ca daca tulcenii aleg un om , pt ca sunt prieteni , noi vom accepta orice om care ar face haos aici?
Nu e chiar asa.
P.S. va fi doar unul , pe Constanta e de zeci de ori mai mare activitatea si populatia pe forum , si suntem 3 , ar fi culmea si aici sa fie la fel

Si cine vrea binele comunitatii? Baietii din Tulcea care merg in Constanta la facultate si isi scriu doar Constanta sub avatar? Mai exista un moderator care nu intra cu lunile pe 4tuning, acela este bun?
Cine a vrut binele comunitatii tulcene au creat un club local, Delta Racing Crew, asta nu inseamna ca nu e loc de alte cluburi,chiar am fi entuziasmati daca ar mai fi si alt/alte cluburi. Ma simt jignit sa aud ca nu vreau binele comunitatii.

Geox` 27-12-09 15:20

Care "insultat alti membrii,nervi" domnule YZF-PWR
Eu am primit sanctiune pentru ca postul meu i sa parut acelui "moderator" unul inutil si chiar la prima abatere am primit cartonash si am primit pentru Aberatii / Posturi Aiurea / Posturi Inutile..Era un post destul de mic care continea o parere si lui i sa parut inutil si scria si putin in acel post adica o propozitie,si vine respectivul la prima tangenta cu el si imi zice ca este un post inutil si foarte mic si cand iam zis ca sunt posturi pe forum care sunt de genu ":lol:" "da" etc na mai zis nimic.
De asta zic toti sufera de smecherie,daca esti moderator,este dumnezeu,el e sefu.Eram la inceput mi se pute explica uite asa uite asa.nu direct cartonas.
Infine nu am nimic cu tine chiar pari foarte calm si intelegator.
Sarbatori fericite.:-)

SEJ 27-12-09 15:24

Eu am primit advertisment ca am zis ca prefer Lamborghini in loc de Ferrari si nu am adus argumente, dar a procedat corect moderatorul, deoarece nu am citit tot si ca trebuia sa o spun cu argumente, deci gresala mea.

YZF-PWR 27-12-09 15:35

Eu am zis ca a fost ceva la cald ca sa imi sustin un argument de cum fac alegerile moderatorii , eu sunt doar o piesa dintr-un puzzle in toata asta , imaginea e mai mare si aleg altii .
Ideea cu sanctiunile am vrut sa verific numele spuse de SEJ ca eu sunt deschis la orice propunere dar in acelasi timp e normal sa verific , n-am cum sa stiu povestea fiecaruia cu infractiunile care le-a avut in acele 2min.

Geox` 27-12-09 15:45

Pai da,dar zi si tu ti s-ar parea normal sa primesti avertisment aiurea de la un supermoderator?adica eu primesc adv iar altii care ii dau exp nu au nici un adv?
At iti vine sa faci numai posturi aiurea sa vada ce inseama posturi aiurea.
Si alte chesti,ma enerveza f mult discriminarile astea.
Sa stricat detot 4tuning`ul in ultima vreme,ani trecuti intrai cu drag acuma intri sa vezi cine cu cine sa ai certa,care pe care mai minte ..si tot asa.

YZF-PWR 27-12-09 16:29

Crezi ca noi nu stim? pana la urma si super mods aia sunt oameni , suntem constienti clar ca multi fac si greseli , de-aia se acorda mai multa atentie de acum cu cei care sunt alesi , cum e exemplu in ceea ce vor incerca baietii sa faca acum.
LA voi e si o mica problema de rivalitate intre 2 parti din ce vad eu , dar o sa treaca si poate cand se vor calma lucrurile. Pe Constanta , Cluj sau Ploiesti , cu cea mai mare activitate au fost la fel perioade si perioade , certuri peste certuri zici ca era ziar de CANCAN , in loc de un loc destinat pasionatilor de masini.
Poate in caz ca vei fi ales sau cine va fi ales ... va vedea va face si el greseli , dar si moderatorii si super mods sunt sanctionati , prin diferite metode.

Eu zic mai bine toata lumea sa mai astepte putin si sa ciocneasca un pahar ca e perioada pretextelor de baut :) cel putin pt mine , si cand va fi un raspuns la moderator si la cam tot ce se petrece atunci zic ca e normal sa re-luam discutiile.
Daca nu vreti atunci eu ciocnesc un pahar oricum :) . Numai bine

Geox` 27-12-09 16:59

Ok Sarbatori Fericite in continoare:D

Ady07NAF 01-04-10 15:52

Salutare

sunt un membru mai vechi pe 4tunning dar nu am dat de voi pana acum..poate imi spune si mie cineva cum intru pe fir cu voi!!!

kenzor 01-04-10 23:43

Nu prea mai da lumea pe aici..S'a uitat de sectiunea Tulcea

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning