![]() |
Re: Predator Xtreme sau...?
Superba,zic eu.Sunt curios cum si-au tunat masina sau vor sa-si tuneze masina cei ce au votat "kitsch, nu m-as sui la volan" :punch::boxing::chainsaw: .Cu toate astea fiecare are dreptul la o parere...:rolleyes2
|
Prima data cand l-am vazut am crezut ca-i un Enzo tunat apoi m-am uitat la faruri Lambo.
Mi se pare o imitatie, dar reusita. |
Lamborghini enzo ferrari reventon .. cel mai bun nume pentru masina asta .. e urata.
|
superb designul.....mie unul mi se pare destul de reusita..si calitatea lucrarii mi se pare la fel..... multi dintre voi care ziceti ca e urata masina v-ati dori sa aveti asa ceva in locul daciei sau mai stiu eu ce trabant ;)...eu mi-am zis doar parerea sper sa nu fi jignit pe nimeni :)
|
se pare ca cineva n-a avut ce face
|
e un bot de lamborghini dar e super tare, crek dak a-si vedea una asi face stop...cardiac
|
Quote:
-indrazneatza ideea; -apreciez munca si investitziile,dar e KITCH :( |
Cat de rea poate fi masina asta :O:O:O:O:O
|
eu am votat ca e urata,pt ca...asta e !
ce daca s-a depus multa munca la construirea ei,ce daca investitia a fost costisitoare...rezultatul final e HIDOS !! are cineva idee daca masina e pozata in state ?? (a fost pusa si la masini tari vazute la noi,si cred ca nu e vazuta la noi,defapt) |
in romania tot timpu o sa fie la moda manelismele, forma fara fond.
doar pentru ca arata ca un supercar nu inseamana ca e un supercar. daca ati studiat topicurile in care s-au mai discutat despre kitschuri, prin definitzie e si imprumutarea de elemente de la alte masini ceea ce acest model face cu sigurantza(la fel ca si cum ai pune semnu de bmw pe dacie; imprumutzi fatza de audi ep golf si exemplele pot continua). si daca arata ca ceva exotic tot Kitsch e cu K mare. sau pentru cei care zic ca ... moama ce mi-ar place sa am asa ceva sa prostesc lumea .... un sfat .. maturizatzi-va ;) |
tocmai am vazut masina asta in knight rider 2008,episodul 2.o arunca in aer.nu e o idee rea...
|
in sfarsit cineva care stie ce sa faca cu masina asta :D
|
e........frumoasa......???
|
:dribble: :dribble: :dribble: e mai mult decat superba
|
degeaba comentati .. mashina arata destul de bine ... kiar dak e compusa din 15 mashini ... 15 in 1 ... arata destul de bine .. si kiar mi-ash dori sa o conduc ... sunt foarte curios ce motor are :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning