Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Predator Xtreme sau...? (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/87823-predator-xtreme.html)

meca_boy 24-08-08 22:36

Re: Predator Xtreme sau...?

Superba,zic eu.Sunt curios cum si-au tunat masina sau vor sa-si tuneze masina cei ce au votat "kitsch, nu m-as sui la volan" :punch::boxing::chainsaw: .Cu toate astea fiecare are dreptul la o parere...:rolleyes2

!!!ovidiu!!! 25-08-08 13:40

Prima data cand l-am vazut am crezut ca-i un Enzo tunat apoi m-am uitat la faruri Lambo.
Mi se pare o imitatie, dar reusita.

Brian 25-08-08 15:21

Lamborghini enzo ferrari reventon .. cel mai bun nume pentru masina asta .. e urata.

frost_dani 27-08-08 17:14

superb designul.....mie unul mi se pare destul de reusita..si calitatea lucrarii mi se pare la fel..... multi dintre voi care ziceti ca e urata masina v-ati dori sa aveti asa ceva in locul daciei sau mai stiu eu ce trabant ;)...eu mi-am zis doar parerea sper sa nu fi jignit pe nimeni :)

darck_angel64 29-08-08 16:49

se pare ca cineva n-a avut ce face

Peugeot_113 07-09-08 23:46

e un bot de lamborghini dar e super tare, crek dak a-si vedea una asi face stop...cardiac

Claw166 19-09-08 22:27

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 1714145)
Lamborghini enzo ferrari reventon .. cel mai bun nume pentru masina asta .. e urata.

sau "MurciEnzo-SLR" :lol::lol::lol:
-indrazneatza ideea;
-apreciez munca si investitziile,dar e KITCH :(

coty_tey 22-09-08 13:41

Cat de rea poate fi masina asta :O:O:O:O:O

eMH 26-10-08 03:03

eu am votat ca e urata,pt ca...asta e !
ce daca s-a depus multa munca la construirea ei,ce daca investitia a fost costisitoare...rezultatul final e HIDOS !!

are cineva idee daca masina e pozata in state ??
(a fost pusa si la masini tari vazute la noi,si cred ca nu e vazuta la noi,defapt)

Spark 26-10-08 11:59

in romania tot timpu o sa fie la moda manelismele, forma fara fond.
doar pentru ca arata ca un supercar nu inseamana ca e un supercar.
daca ati studiat topicurile in care s-au mai discutat despre kitschuri, prin definitzie e si imprumutarea de elemente de la alte masini ceea ce acest model face cu sigurantza(la fel ca si cum ai pune semnu de bmw pe dacie; imprumutzi fatza de audi ep golf si exemplele pot continua). si daca arata ca ceva exotic tot Kitsch e cu K mare.
sau pentru cei care zic ca ... moama ce mi-ar place sa am asa ceva sa prostesc lumea .... un sfat .. maturizatzi-va ;)

bmwm5 26-10-08 16:12

tocmai am vazut masina asta in knight rider 2008,episodul 2.o arunca in aer.nu e o idee rea...

eMH 26-10-08 18:55

in sfarsit cineva care stie ce sa faca cu masina asta :D

11KPO 03-11-08 06:43

e........frumoasa......???

r0xanicutza 11-11-08 16:50

:dribble: :dribble: :dribble: e mai mult decat superba

scturoag 08-12-08 12:04

degeaba comentati .. mashina arata destul de bine ... kiar dak e compusa din 15 mashini ... 15 in 1 ... arata destul de bine .. si kiar mi-ash dori sa o conduc ... sunt foarte curios ce motor are :)

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning