![]() |
Re: Tabel cu motoare si norme de poluare recunoscute de RAR
Audi 80 B3 din 1987 1.6 Diesel serie motor JK , NON-EURO .
|
Salut!Imi poate spune cineva ce fel de EURO am la un PEUGEOT 307 HDI 1,6 110 CP din 2005?VIN este VF33C9HYB84123136.Multumesc....
|
Mercedes Benz C 200 CDI W202, 07/99 euro3.
|
salutare. Puteti sa imi spuneti si mie la un BMW 320 diesel din 01.08.1998, 136CP, capacitate 1950 cm3, cod motor 204D1, ce euro are? Pe brief scrie D3. Multumesc:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vectra c 2005 1.9 cdti 120 cp y19dt ce euro este daca stiti va rog ?
|
eu sunt 99% sigur ca e euro 4
|
y19dt nu exista , daca e z19dt este euro 3 cica !!!!
|
Quote:
deci Z19DT 8v 120 cp |
Quote:
conform cui este euro 3? tabelul ala de pe siteul rar nu e 100% corect. am inmatriculat masina care a fost euro 4 la rar (focus 2001) iar conform tabelului trebuia sa fie euro 3.. eu sunt aproape sigur ca e euro 4, in 2005 parca si dacia trecuse la euro 4 cu dieselul, si nu trecuse opel? sa fim seriosi... |
conform spuselor multor proprietari de pe clubopel care s-au lovit si ei de aceasi problema !!! focus numai benzina din 2001 este euro 4, dacia nu cred sa aiba motorizare diesel din 2005 atat timp cat am avut 1.6 mpi din 2006 si era euro 3
|
Quote:
|
nu da niciodata rar-ul rezultate diferite orase, raspunsurile vin dupa tebele facute de rar bucuresi, norma de poluare se stabileste dupa seria de sasiu exact cum e ea cand a iesit din fabrica !!!
|
Buna Ma poate ajuta cineva Un BMW 316ti compact e46 din 2003 motor 1796 cmc 85kw e euro 4 in germania la noi ce iese? euro 4.sau euro 3?
|
Ma poate lamuri si pe mine cineva, daca un BMW E46 316 Ti,
Prima inreg. 11/2003,1796 Cmc, 85 KW(116 CP); conform tabelului anexat in primele pagini ar fi Euro3, e corecta informatia? Ma gandesc ca ar fi Euro4! Poate stie cineva care a inmatriculat ?!? |
este euro 4 100%
|
Quote:
|
opel corsa 1.5 td din 95 cod motor X15TD stie cineva ce euro are?
|
euro 2
|
Buna seara
Ce norma de poluare are un VW Golf 3 din 04.1992 motor 1896 cm3,47 kw(64cp),diesel simplu,cod motor 1y,numar motor 1Y096252.Am auzit ca 1Y este euro2 ,dar mai doresc si alte pareri de la cei care stiu sigur,nu presupuneri.Va multumesc anticipat. |
ford focus 1388cmc din 12.1998 55 kw/ 75 cp benzinar iese E2 ? :shock::shock: sau iese E3:o:o cine mi-l vinde zice cai E4 :shock::shock: da nu cred E4 din 98 .... mai repede E3 dar din cate am citit pe forum nu ar fi decat E2 ca nu a iesit E3 deacat dupa 2000 deci daca stie cineva si a inmatriculat sa imi spuna si mie pls poate am noroc si se merita ... nu stiu si nu am cum sa aflu codul motor :|Ca idee daca iese intradevar E4 taxa e 102 Euro
daca iese E3 taxa e 286 Euro si daca iese E2 taxa e 992 Euro si nu se merita :( |
din cate stiu eu, s-ar putea sa gresesc ...
dar focus ca si ka si altele ... la motoarele pe benzina .. au trecut de la euro 2 la euro 4. nu gasesti motoare euro 3. deci daca e din 98 e euro 2. daca am gresit cu ceva sa ma corecteze cineva. eu asa stiu. |
1.9TDi 1z e codul de la vag care iese euro 2, restu euro1 si non euro
la ford e euro 2 200%, euro 4 a intrat incepand cu 2001 si are si euro 3 fordu la unele motoare pe benzina de prin 2000 !!! |
Quote:
Un prieten are tot vw golf 1,9 sdi doar ca e din 1993 ,tot cu seria de motor 1y,care a iesit euro 2 si am vazut si aici pe forum ca 1y este euro 2.De curiozitate daca la unele motoare cu codul 1y norma de poluare este euro 2,normal nu toate masinile cu acest cod de motor ar trebuii sa aiba aceasi norma de poluare? |
ba da
|
1 Attachment(s)
CROMARI JANTE AUTO,ELEMENTE DE CAROSERIE SI AUTOTURISME INTREGI...noi cromam tot felul de piese auto,insa nu am reusit sa primim un raspuns de la autoritati daca autoturismele CROMATE TOTAL sant in conformitate cu legile in vigoare...poate cineva sa imi dea un raspuns...???multumesc.
0770-63.96.91 0756-351.066 0786-828.634 |
Quote:
|
Un peugeot 307 din 2002 motor 1.6cc benzina, din Anglia cu codul VF33CNFUE82622062 este euro 3 sau 4? sper sa fie 4 desi cred ca e euro 3 pt ca are NFU...ms
|
Opel Vectra B2 '99 X25XE euro 2
|
1 Attachment(s)
Quote:
Revin asupra acestui subiect,am facut rost de o copie dupa C.I.V-ul unei masin identice cu a mea doar ca este fabricata in 1993,care a iesit euro 2,cu codul motor 1Y doar ca difera seria 186036 si a mea este 096252.Nu este acelasi lucru si aceasi norma de poluare.Astept pareri.Atasez poza cu cartea masinii. |
daca e acelasi cod motor ar trebui sa fie si a ta euro 2 !!
|
daca poate cineva sa imi spuna si mie la un fiat PALIO din 2000 cu numarul de identificare al motorului 178e2000 ce euro este. va multumesc.
|
audi 80 din 94 1984 cmc benzinar ... euro 2 ... taxa cu depreciere la fisc (ca la rar nu imi faceau - masina e tzipla si are si abs si servo si airbag) 3630 ron
|
salutare. unde as putea sa aflu ce norma de poluate are un mercedes clk 270 cdi din 2003. masina este adusa din italia. va mulumesc
|
am un transporter doka,din 31.08.1992,cod motor 1x,in brief-uri nu scrie nimic,ce EURO are,are 44kw
|
din ce stiu , 1x e euro 2 , dar din ce mai stiu is problematice la norma de poluare motoarele de 44kw de pe t4
|
ciao,am un ford focus inscris in italia si as vrea sa-l inscriu in romania dar nu stiu ce euro este,masina este din 2000 c.c 1800 diesel.este posibil sa fie euro 4?si taxa de prima inmatriculare cam cat ar costa?va multumesc
|
nici vorba de euro 4
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning