Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Darius (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/87294-machete-lucru-darius.html)

Darius DMS 09-12-09 20:45

Re: Machete in lucru - Darius

16 Attachment(s)
poze noi cu ce am ami lucrat si ce nu am mai lucrat

arctix 09-12-09 22:23

eu iti recomand sa folosesti decapant pentru inlaturarea vopselei vechi si apoi sa dai cu smirghel fin in functie de defectele de turnare ale caroseriei dupa care sa treci la vopsire

BigDaddy_1112 10-12-09 19:56

;)Tine-o tot asa omule! E buna...:shock:

Darius DMS 11-12-09 08:02

Re: Machete in lucru - Darius DMS

4 Attachment(s)
GOLF 5-modificari:bara fata/spate modificate,scos incuietori usi,scos emblema portbagaj spate......

si o poza cu motorul de la skyline....mai am de adaptat putin si e gata:D

edyopel 13-12-09 17:29

e tot acela?

Darius DMS 28-01-10 08:11

6 Attachment(s)
.....Ferrari F40 a fost "curatat".....si o lucrare mai macheta mai veche,intr-o stare forte rea:(........astept sfaturi pentru ea

vn-08-nen 03-02-10 08:43

Inainte de a vopsi orice , metal , kitul auto etc ... da unu doua straturi de grund , cu spray ... Grundul acopera micile imperfectiuni si in plus vopseaua adera mai bine si ii creste si durata de viata a vopselei .

Sprayul se tine de la 25-30 cm fata de obiectul vopsit si se da in straturi ... Adica tii apasat pe buton si dai stanga dreapta de 2-3 ori sa spunem ... nu tine sprayul niciodata in accelasi loc , vopseaua se va scurge si va arata aiurea ... consumi 1 spray la o macheta dar va arata minunat daca stii cum sa vopsesti :)

Numai bine ...

bmwh548 03-02-10 16:25

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3044942)
consumi 1 spray la o macheta dar va arata minunat daca stii cum sa vopsesti :)

Sper ca te referi la vreun spray de 100ml.

vn-08-nen 03-02-10 19:21

Nu la unul de 400ml ... dand cum am spus eu se pierde mult in aer si din 100% cat pulverizeaza sprayul 60-70% ajunge pe masina ... Si trebuie sa dai de doua ori .

O dai o data , lasi la uscat 24-48h in functie de temperatura si apoi mai dai o data , la fel .

Nu se duce un spray intreg dar in fine ... conteaza mult si pregatirea si metoda pe care o folosesti . Eu acum lucrez ca vopsitor / tinigiu la Scorpion VW/Audi si am invatat asta acolo . Numai ca acolo am pistol ...

Scuze de offtopic !

Darius DMS 07-02-10 14:57

am o intrebare:merita sa revopsesc lamborghini-ul countach https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1261160070 ??daca va arat ce vopsea are,sigur veti fi de acord:(....imi puteti da niste sfaturi in legatura cu culoarea viitoare?eu nu prea sunt hotarat....sa o fac tot portocalie?sau verde?..astept sfaturi

Racer21 07-02-10 16:41

uite iti raspund eu (chiar daca m-ai facut nesimtit si nustiu ce...daca vezi mesajul bine, daca nu...sa stii ca nu imi pasa)

daca o revopsesti faci cea mai mare greseala, portocaliul ala e o culoare foarte rara la Countach, si, decat sa il revopsesti, mai bine cumpara unul BB China cu vopseaua perfecta...pastreaz-o asa, nu arata asa rau, NU STRICA UN BBURAGO ITALY!

green_e30 07-02-10 18:53

Aici are dreptate si Racer21....totusi e un Bb Italy;)!!!
Aici vorbim de calitate...si exact cum a zis el cumpara altul Bb China si fa-l pe acela:D!!!Baby Steps my friend...Bafta:D!!!

Darius DMS 07-02-10 20:41

ok ok...am inteles green...si racer,care chiar ma mira ce ai facut(si multumesc ca mi-ai amintit de evenimentul "special")
eu m-am gandit sa o revopsesc din cauza ca:
1:vopseaua are jdemii de umflaturi;
2:vopseaua e ciobita in multe dintre zone
3:se vede naspa cu chestiile astea:(
si din aceste motive m-am gandit sa o revopsesc cu aerograful(cred ca stiti ce e ala aerograf si ce instrument magic este:D)...in curand voi pune poze,si va veti lamuri...pana atunci,raman la ideea de revopsire,dar mai astept sfaturi si idei

Racer21 08-02-10 15:45

Sfatul asta ti l-am dat pt. ca am vrut sa salvez macheta...

iti zic sa te mai gandesti in legatura cu revopsitul, m-am uitat chiar si pe google la imagini si n-am vazut sa mai existe Countach portocaliu, cred ca e foarte rar asta al tau, si e PACAT, PUR SI SIMPLU PACAT s-o revopsesti (aici nu ma refer numai la Countach, zic si de 365GTB Daytona, care din cate am vazut nu sta prea bine cu vopseaua)

na, daca tii neaparat s-o revopsesti, macar fa-o tot portocalie, dar isi va pierde din valoare...nici nu-ti dai seama cat de mult...

Darius DMS 08-02-10 19:21

"fratele meu" am scris eu personal in mesajul de mai sus,NU SUNT SIGUR DACA SA O REVOPSESC SAU NU!!..si oricum,stiu bine caci culoarea e rara pe macheta asta,pana nici in realitate nu am vazut nici in realitate(cel putin pe google)..nici daytona care nici nu ii pot scoate sasiul ca este prin nu stiu cum,dar sa o mai si vopsesc??nici alta macheta bb italy(exceptand 308 gtb,care stii ce panarama de macheta e)..si cele maisto nu au scapat de mine caci si ele au probleme "grave"...si am zis,voi pune pze cu jdemiile de unflaturi si puncte de vopsea sarite....+ ca ideea mea a fost urmatoarea:cu aerograful,oricum voi corecta punctele,si nu cred ca isi va pierde valoarea,ca daca e sa o pun acum la vanzare,fie ca are vopsea care nu o mai gasesti,crezi ca as lua mai mult de 40-50 pe ea?doar ca e italy si ca are vopsea portocalie?
va rog domnilor moderatori,va rog sa ma scuzati de offtopic,si toate cele....multumesc anticipat

vn-08-nen 08-02-10 22:53

E masina italiana ... nu e ferrari sa fie rosu ... e lambo iar la lambo merge bine negru alb verde deschis ... dar asta e vechi ...

Am vazut ceva misto pe discovery ... au vopsit o masina mai veche cu un fel de maroniu si peste el dupa uscare a dat un strat cu negru , parca . Dupa aceea au smilgheruit anumite portiuni ca masina sa para veche , vopseaua ... era un Ford T nu stiu cum ... ai putea incerca si tu ceva in genu ... daca vrei ... culoarea o faci tu cum vrei ... e macheta ta , tu o tii in vitrina ... daca vrei sa o scoti in evidenta foloseste o culoare deschisa ... daca nu ceva inchis ... sau daca vrei extravagantza ... fa-o mov , verde foarte deschis , roz ... etc . Tu decizi ... Eu zic ca merge portocaliu sau un rosu inchis ...

Racer21 09-02-10 15:45

ok atunci, fa cum vrei, eu doar ti-am dat un sfat...

Darius DMS 09-02-10 18:42

vn-08-nen:nu ma complic in halul asta..+ ca nu fac eu asa ceva ami ales pe italience:D..poate la maisto-uri 1.18(daca oi avea:(,cum ar fi nomand).....maine pun poze cu umflaturile si toate ciupiturile alea:(..pana la urma am hotarat asa(dupa multe replici din partea a mai multor useri,inclusiv racer21)am hotarat ca voi retusa zonele unde sunt puncte de vopsea sarite..umflaturile nu am ce sa le fac:(....tot maine o sa va arat o "surpriza" facuta pe countach care a schimbat cu radicalul masinii in totaliate;)...

vn-08-nen 10-02-10 12:59

Deci ai ales rosu pana la urma ? Sau portocaliu ... Monitorul meu vede macheta rosie ... splacit ...

Darius DMS 11-02-10 08:28

8 Attachment(s)
macheta este portocalie..si nu o revopsesc,o retusez pe unde e sarita vopseaua si ATAT!!

acum niste poze clare cu skyline si bugatti.....stiu ca bugatti arata cum arata,dar e primul meu tuning....

Darius DMS 22-02-10 19:13

29 Attachment(s)
poze cu ce am retusat la ferrari si pozele cu defectele de la lambo:(..........ultimele 2 poze sunt cu mine cand modificam si o poza de grup cu cele modificate...urmeaza sa mai pun o serie de poze,cu inca vreao 2-3 machete:D

green_e30 24-02-10 13:25

Fratoru' ai dreptate...trebuie refacuta vopseaua la countach dar daca o vopsesti dai te rog jos logoul countach de pe spate si acopera gaurile eu zic ca ar da de milioane:D!!!
Ar merge un alb perlat daca tot ai zis ca o faci la AEROGRAF:D!!!Bafta!!!!

Darius DMS 24-02-10 19:32

nu o revopsesc...o retusez si gata...o sa mai iau pe viitor un alt choutach(italy,poate:D) si il fac exact cum am vrut sa il fac pe asta:D:D.....pana atunci,mai am de asteptat si de invatat:D..

Darius DMS 10-03-10 12:47

7 Attachment(s)
Enzo si 288GTO.....

tzutzu.2009 10-03-10 18:43

Urat ai facut cu markerul la enzo. Nu trebuia sa delimitezi bata si capota spate asa gros, era ok din fabrica! Parerea mea!

Darius DMS 10-03-10 19:49

pot sterge acea delimitare de la bara fata,nu e problema....mie personal imi place cum a iesit,crede-ma...din fabrica:( nu chiar asa cum crezi:(..dar stiu ca ai avut macheta deci,ai un pic de adevar;)....

David 908 04-06-10 16:31

bun bun bun cu bugattiu dar ce ii cu stergatoru ala mi se pare mie sau ii "intors"

FED express 07-06-10 19:38

Dupa cum zice si David stergatorul are o pozitie ciudata incearca sa ii faci ceva.Ai vopsit negru mat Bugatti??Asa mi se pare.Ai dat direct cu vopsea peste metal...daca da trebuia sa dai inainte cu un strat de grund si se aseza vopseaua mai bine.La Bugatti mai puteai sa mai prelucrezi detaliile.Oricum, pentru primul tuning ti-a iesit destul de bine.Bravo si continua sa iti imbunatatesti modul de lucru!Bafta.

Darius DMS 07-06-10 21:47

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3423871)
Dupa cum zice si David stergatorul are o pozitie ciudata incearca sa ii faci ceva.Ai vopsit negru mat Bugatti??Asa mi se pare.Ai dat direct cu vopsea peste metal...daca da trebuia sa dai inainte cu un strat de grund si se aseza vopseaua mai bine.La Bugatti mai puteai sa mai prelucrezi detaliile.Oricum, pentru primul tuning ti-a iesit destul de bine.Bravo si continua sa iti imbunatatesti modul de lucru!Bafta.

stergatorul nu e pus cum trebuie + ca e putin indoit...dar nu e bai...si da e negru mat,dat direct peste caroserie(fara grund)....urmeaza imediat niste machete care asteapta de un an sa fie imbracate....

FED express 08-06-10 18:42

Vezi ca pe negru ala mat o sa se vada repede praful, va trebui sa-l stergi de mai multe ori.Altadata sa dai si cu grund inainte de vopsea, grundul e folositor pentru ca se aseaza mai bine vopseaua.Asteptam urmatoarele proiecte.

VRS 14-06-10 10:15

Salut! Imi puteti spune si mie cum se face lambo doors la un hummer h2 la scara 1/18??

DTH 14-06-10 11:41

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3439558)
Salut! Imi puteti spune si mie cum se face lambo doors la un hummer h2 la scara 1/18??

Înainte de a posta în topicul ALTUIA mai bine " arunci " frumos un ochi la Regulamentul secţiunii .

Când mai ai nevoie de ceva , intră frumos la Tutoriale Tuning Machete şi pune acolo întrebări ;)

pustiu_FUG 14-06-10 19:14

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3426642)
Vezi ca pe negru ala mat o sa se vada repede praful, va trebui sa-l stergi de mai multe ori.Altadata sa dai si cu grund inainte de vopsea, grundul e folositor pentru ca se aseaza mai bine vopseaua.Asteptam urmatoarele proiecte.

depinde foarte mult de negru, adica, una este negru mat din tubul de 9 lei de la piese auto, una este tubul de spray facut la laborator , vopsea pe baza de apa, care costa 50 lei tubul, la capitolul praf ma refer, la cel de 50 lei tubul nu se pune ca la ala de 9 lei, de ce nustiu:))

FED express 14-06-10 19:26

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3439558)

Citeste la ”Tutorial tuning pe machete”-a fost mentionat si detaliat.Vei gasi!.:B

Darius DMS 12-08-10 09:43

6 Attachment(s)
nu am stat degeaba....

-Porsche 944 -am schimbat jantele,am coborat garda..urmeaza sa indepartez stikerele alea:-)..
-4 Ferrari cu compartimente vopsite....

agentulsecret4 17-08-10 10:35

sa imi zici daca vinzi 944 ala.
porsche_mrk id mess

Darius DMS 17-08-10 10:55

sorry..nu e de vanzare...

scuzati off-topic

Gabriel_175 24-11-10 14:53

Cum a ramas cu Skyline-ul?Am vazut ca ai vandut unu si mai ai inca unu alb,nu schimbi nimic la el?Si poti sa imi spui si mie cum dau si eu jos rotile ca sa le schimb si eu.

Darius DMS 05-02-11 09:13

25 Attachment(s)
pff de cad nu am mai postat:D>...pun cateva poze cu ce am lucrat si anume:
-borduri de la machete(volan,butoane etc)
-jante la golf 5(astept pareri)
-jante la skyline
-alte cateva jante:lol:
-un Ferrari 550 readus la viata:D(jantele vopsite,interiorul modificat,grila nou)
-interior Viper
-ferrari 348tb ,ferrari f40 si bmw z3 arata ca noi acum:D
-jante la chrysler
-interior ferrari daytona + cauciucuri
-Aston martin :D:D:jate noi si scaune scoica:D...urmeaza vopseaua noua:twisted:

2010 05-02-11 10:53

Te rog..incearca sa aprinzi becul la toate pozele sa inteleg si eu ceva!

All times are GMT +2. The time now is 05:59.

- Copyright 2026 4Tuning