![]() |
Re: E30 - project...BH.XX.SPN
Quote:
|
Ce motor ii pui pana la urma ?
|
Quote:
2.5 12 v saptamana asta ma apuc sa dezmembrez toata masina...intra si ea la vopsit:P |
Spor la treaba, te-ai oprit pe la jumatate zic eu (referitor la motor), dar nu stii cum creste melcul sub capota;)
|
Quote:
iar motorul va fi o surpriza:D oricum pana nu e pus..nu zik nimik..sunt 2 variante..am gasit unu de 2.5 12 v dar trebuia luat tot motoru de la 0 si nu mi se merita mai bagam inca odata valoarea motorului..oricum sambata ma apuc de ea..k doar la sfarsituri de sapt am timp de ea...e unpik kam greu ...dar vine iarna si o sa am mai mult timp pt ea :D sunt programat la vopsitorie pe 7 octombrie..si pana atunci trebuie sa dau jos tot ce exista pe ea..iar inainte sa bag la vopsit trebuie sa o largescu unpik k altfel nu imi vor intra rotiile...:P |
ce roti ti-ai luat pana la urma?
|
Quote:
|
arata-ne ceva poze cu jantele :)
|
Quote:
|
Quote:
700 e din Germania din Auzburg...a gasit un prieten de-al meu la cineva acolo...si sapt viitoare ajung jentiile cum is sub mana mea..fak poze si le pun:D |
Quote:
|
Salut taty!!De ce nu pui un motor de 2,0 is??Di ori cum bafta la proiect si sper ca ne vedem la west show prin parcare!!
|
Quote:
|
Quote:
|
motorul va fi unu de 2.5 12 v...restu mai vedem:D
|
da jentile alea au venit ?
|
mai bine iti pui un filtru sport si te potolesti :). ziceai de V12 , apoi de S38... in cele din urma de V12 ''Alpine''..... f buna alegere cu m20.
|
Quote:
................ pana la urma cine stie ce motor mai gaseste sa puna, de volvo ca e turbo :-) |
Quote:
:))))) v 12 alpine... nu l-am pus din 2 motive.. 1 fiindca trebuia mult prea mult sa modific...si 2 nu era bun pt ce imi trebuia mie..! si era numa un v 12 nu 2:)) citeste mai bn...iar s38 iar prea mare pt mine...trebuie prima data invata si asta condus...nu vreau sa mor la 20 de ani:)) asa k hai laso balta;) |
Quote:
|
Quote:
|
mai bine apucate si fa ceva la masina....nu mai bantuii ca pui m5 dupaia v12..........
|
Quote:
|
ar trebui sa invatati cate ceva de la baietii de la oradea si din zona care tac si fac ;)
|
Quote:
|
eu tot nu am inteles ce motor vrei sa pui pe masina ? m5 sau v12?
|
2.5...
|
doar 2.5? fara turbo sau alte chesti ?
|
Daca nu cumva isi ia o pereche de boxe Alpine si aia e...
|
:)) ce rau ai fost
|
Re: E30 project...BH.XX.SPN
Quote:
|
Quote:
|
Re: E30 project...BH.XX.SPN
Quote:
|
sefu ...vad ca ai stopuri late...prin care metoda le-ai pus sus...?
|
Quote:
|
hmmm...zici ca masina ta e din 84.in 84 era modelu fara facelift cu stopuri inguste , pe cand tu ai late , vad ca ai si spoilere de plastic care iar sunt de model facelift(dupa 07/87 daca nu ma insala memoria) + spoiler m-technik II pe care trebuie facute ceva modificari si taieri la prinderi.ca sa pui stopuri late pe model fara facelift trebuie iar sa tai din fundu ala sa faci loc stopurilor pt ca sunt mai mari.ori ai cumparat-o tu asa facuta , ori masina nu e din 84.pune mai multe poze cu masina din mai multe unghiuri sa se lamureasca lumea...
|
4 Attachment(s)
asa o aratat masina inainte sa fie facuta...:)acuma va putetzi uita in talon scrie k e din 84 si nu stiu k o fi modificat ceva pe la stopuri in spate sa intre astea..kre is acum...
|
2 Attachment(s)
Quote:
daca in talon iti scrie 84 masina ar trebui sa aiba stopurile inguste,de aceea team intrebat cum au fost puse sus.ca trebuie taiat din spate sa intre la locu lor. am pus 2 poze sa vezi diferenta |
cred ca sint schimbate cu aripi cu tot.....aripile spate nu sint de 84.....
|
1 Attachment(s)
Quote:
cam asa se face trecerea de la stop ingust la cel lat ... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:30. |
- Copyright 2026 4Tuning