![]() |
Re: Aston Martin One-77 - supercar de 1 milion lire sterline
pe mine personal filmul asta ma motiveaza.....oricum masina este impresionanta....chiar e o opera de arta
|
4 Attachment(s)
Noi imagini cu Aston Martin One-77
Desi cei de la Aston Martin incearca sa tina cat mai mult sub cortina modelul One-77, iata ca astazi avem ocazia sa vedem noi fotografii cu supercarul britanic. Noul Aston Martin One-77 va fi propulsat de un motor V12 de 7.3 litri si, cu toate ca are un pret de 1.050.000 lire sterline (fara TVA si alte taxe incluse), toate cele 77 unitati au fost deja vandute! |
Quote:
|
clar sunt facute pe PC imaginile alea...si totusi....am vazut si la modelul de la paris oare asa or vrea sa lase farurile ?? cu plasticu ala negru :lol:
|
SUPERBA !!!! :D
|
spatele e genial, dar fata lasa de dorit cu taieturile alea laterale...si parca si grila e prea mare. zici ca e un peste care casca gura:???:
|
totusi la un pret exagerat sau vandut deja.... oare e si vreun concetatean deal nostru....prea scumpa
|
Incredibil ce pret are si totusi s-au vandut deja.Va dati seama toate taxele cu cat mai urca pretul inca?!
|
hai k arata bine:D
|
nu-mi place ca prizele alea laterale se continua pe faruri, si nici forma geamului lateral. daca omit aspectele astea doua e superba
|
O masina de vis, parca spui ca e din "Stargate". 8)
|
arata bine... seamana spatele mult cu noul lamborghini
|
arata extraordinar de bine si extrem de agresiva dar pretul mi se pare cam mare in comparatie cu ce a produs pana acum
|
Foarte agresiva si futuriste imi place.
|
Aston Martin restul e tacere:D
|
seamana dar nu mi se alege.....astept fotografii reale !!!
|
Quote:
|
e superba masina...desi are un pret foarte mare....
|
sunt deacord cu snyder...si da...dupa pareea mea masina este splendida...cu un design reusit.
|
belea
|
parca seamana cu slr.....dar e foarte frumoasa:shock:
|
1 mil lire?hhmmm se poate si in rate? :))...mai bine imi iau un lambo murcielago lp640
|
ma intreb daca ar merita Aston Martinu` de 1 milion de lire sau as alege un Bugatti Veyron si cu ocazia asta imi mai raman si ceva bani de buzunar :lol:
|
Un tip a cumparat deja trei One-77 !!! Cel mai sigur e Sultan :-P
|
Quote:
google db9 si o sa vezi cu ce seamana spatele |
Quote:
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="166">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","166","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Final_FIlm_TWO_V2_512K.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Final_FIlm_TWO_V2_512K.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
parerea mea este ca se agita prea mult indivizii astia... Ok, este un Aston Martin... deja se stie cum arata, nu cred ca au cum sa schimbe design-ul, ca atunci cand apare oficial sa arate altfel... Si, personal, nu mi se pare extraordinar... ok, e tot din carbon, si toate nebuniile alea, si cu schimbarea de viteze personalizata, dar totusi.... pretul ala...
|
masina arata bine.. performate numai zic.. calitate la fel .. dar :| 1 milion lire sterline????????? e foartee mult.. o fi ea editie limitata ,dar e prea mult. la bani astia iei ceva clasic... de colectie un.. delta s4 :)) pui pachet.. ajunge la +600 cai(cam 200.000 euro daca nu ma insel) si dai clasa la tot ce doresti si ramai si cu o groazaaa de bani.. :)))
|
Arata criminal oricum. Si oricum sunt vandute toate deci noi astia, muritorii de rand, nu avem de ce sa ne facem griji pt. pret. :)
|
o sa fie o masina extraordinara.
ma rog la dumnezeu sa intalnesc si eu una...:) scumpa...dar eu zic ca o sa intreaca orice asteptare! |
prea scumpa,dar e unica!
|
Quote:
Daca tot vor sa se laude, sa se laude la cei care l-au cumparat... |
Vai... cum arata masina!
Pazea ca poate scoate si DACIA Logan de 1 mil de euro, editie limitata, si asa avem loganuri de 70.000 euro, nu mai e mult! Se vand toate dinainte clar! |
Sa dai un milion de sterling pounds (sau de carbune (pounds)...ca de ar venii......cam 2200 tone...) trebuie sa ai indeajuns sa te ingropi in bani....sau b) se preateaza aforismului "Vin sa vada, vin de asemenea sa fie vazute"
|
uneori pretul nici nu conteaza pentru o anumita categorie sociala(din care marea majoritate dintre noi nu fac parte),prestigiul,insa,DA !!!
|
3 Attachment(s)
Aston Martin One-77, prezent la Geneva
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...cf2cfb0f57.jpg Constructorul britanic va dezvălui astăzi la Salonul Auto de la Geneva noul One-77. Noul model, ce va fi construit īn doar 77 de exemplare, va beneficia de un motor V12 de 7.3 litri ce dezvoltă peste 700 cai putere. Avānd o greutate de doar 1.500 kg, se estimează că One-77 va accelera de la 0 la 96 km/h īn aproximativ 3.5 secunde, īn timp ce viteza maximă va depăşi 320 km/h. Printre caracteristicile supercarului britanic, se mai numără şi o suspensie modificată, o transmisie secvenţiala cu 6 trepte şi frāne ceramice. |
Serious piece of tool!!!:shock:
|
super frumoasa masina, iar spatele e criminal!
|
avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor! :lol: nu ai ce sa-i reprosezi...poate doar pretul care nu prea da bine cu criza asta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning