![]() |
Re: GTA4: PC version announced!
man....nu mai scrie de warez ca iei warn ...
mai bine imi ceri mie pe mes..ca am acces pe filelist :-P ;) si in + nu se merita sa`l iei cracuit..deoarece nu merge sa salvezi...asa sa te plimbi dampixulea si sa il iei mereu de la cap...yuks..mai bine dai 45$ cu tot cu steam ;) si ti`l iei de acolo... |
Quote:
|
Tare jocu!!!! (merita)!@!!
|
da de asta seara ma joc si eu ca imi montai placile si rami pe calc si merege sa ma joc si eu gta 4 cred ca e destul de greu .................imi place faza cand iesi prin geam eu din masina direct cu capu in zid:))
|
E caterinca rau cand esti beat si cazi pe jos de cat de beat esti... :D :D :D
|
dap .................:))
|
l-am terminat... e frumos jocul
|
Quote:
Am citit si in walkthrough si am facut cum scrie acolo dar totusi nu trec la faza a 2-a a misiunii... |
1 Attachment(s)
Un print cu masinuta mea preferata din joc :-P
Nu prea am avut timp sa ma joc...asa ca , abea acum am ajuns in al treielea oras. |
super tare jocu , lam terminat in 5 zile , noroc ca mi-am cumparat un PC nou ca sa imi mearga aproape perfect , o sa imi mai iau inca 2 Gb de ram si gata, dar din pacate trebuie sa mi-l cumpar original ca pe cel care il am de pe net nu ma pot juca in retea, ca imi cere Product key-ul si nu se gaseste .. in fine a fost super socu.
|
Quote:
Plzzzzz cineva!!!!!;):!::!::!::oops: |
Mah, ce-i asa de greu?
Il urmaresti pe ala pana ajunge la destinatie, fara sa te apropii de el prea mult, ce sa mai zic de faptu ca n-ai voie sa te atingi de el, lovit masina, tras in el. NU claxona!!! Ajungi la destinatie, usa e blocata, te duci intre cladirile alea si gasesti niste scari pe care urci pe acoperisu' cladirii vecine! De acolo treci pe acoprisu cladirii in cauza, depozitu ala, peste niste scanduri intinse intre cladiri! Acolo gasesti un geam deschis! te sfatuiesc sa incerci sa omori cati mai multi prin geam! Dup-aia iti dai drumu in jos, lichidezi dealeri. Usa e tot blocata! Iei arma, eu folosesc shotgun, si tragi in ea! MISSION PASSED!!! Daca ai nelamuriri intreaba! Succes!:D uite aici un film daca chiar nu te descurci! http://www.mahalo.com/Grand_Theft_Au...of_the_Streets |
Am si eu o problema cu jocul.Nu merge sunetul,se aude un zgomot ciudat pentru fiecare sunet.Am dat update la drivere, ce altceva mai pot sa fac?
|
Quote:
Dupa ce opreste ala cu masina neagra eu oppresc in spatele lui (sau ceva mai in spate) dar nu mi se activeaza cutscene-ul ca sa continui misiunea (adica sa-i rad p'aia din'auntrul depozitului). Poate ca este un bug sa ceva de genu' pt k daca cobor din masina in momentul in care am parcfat-o in spatele masinii lu' ala daca ma duc la usa de intrare in depozit (care ar trebui sa fie incuiata) este deschisa si pot sa intru fara sa trag in ea. |
Eu la misiunea aia l-am urmarit pe ala fara -sai dea seama incerci sa nu claxonezi si sa te tii umpic mai departe de el ... am ajuns la cladire la depozit .. usa era blocata si eu nam luato pe nicio alta lcadire pe sus, langa usa sunt 1 geam sau 2, tragi intrunul si te sui si intri pe geam si intri prin fata si ajungi in depozit jos sii lichidezi pe dealeri ... si pt. cei cu problemele de genul ca nu se incarca jocul nu se vad cladirile asta mi se intampla si mie pana am bagat patchul care rezolva mai multe probleme si imi merge setul de bn si am un intel core duo cpu e4600 , 2.4 ghz, 1gb ram si placa de 512mb un ati radeon hd 2600 pro ....
|
Pai da ok asta fac si eu doar ca la mine usa nu e blocata iar drug dealer-ul nu pleaca din masina.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Viteza ucide ... accident mortal 2 morti si un ranit :P
ala mortu de langa masina mea dupa impact sa dat jos din taxi a cazut pe jos si dupa 5 sec sa ridicat si a mai mers cu mana de burta spre masina mea cred ca vroia sa ma bata dar a murit .. pe drum =)) |
nu am cititi toate posturile dar am si eu o intrebare .... ca merge GTA 4 pe xp sp2??????
ms. daca da cum ati reusit . |
Merge, trebuie modificat in registri, scrie in paginile anterioare cum.
|
1 Attachment(s)
Quote:
bagai un executabil nou si da o eroare noua ... vrea sa intre dar se razgandeste ... sa-l duc in mama lui de joc :P |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Inca o sedinta foto ..:P
|
Quote:
De-abia astept sa se puna modderi pe treaba si sa scoata niste masini calumea! Acum imi downloadez weapon packs! Zi-mi si miew te rog, ce program folosesti ca sa modezi GTA 4? GTA 4 MOD INSTALLER? |
Quote:
|
Mersi mult! Incep sa-mi bag armele, temele pentru telefon, telefonul nou! Din cate stiu eu, am citit si pe net, nu-ti poti cumpara apartamente! Eu sunt multumit cu apartamentul lui Playboy X, pacat nu poti folosi TV-u!
Misto BMW-ul tau, clasic si de bun gust! |
Doresc sa va intre daca pot juca Gta 4 cu o asemenea placa video :
Chip Type: RADEON 9200 PRO AGP (0x5960) DAC Type: Internal DAC (500MHz) Memory Size: 256 Adapter String: ASUS A9250 Bios Information: BK-ATI VER008.017D.031.000 |
am terminat jocul.
mie nu mi s-a parut scurt , chiar a fost ok. m-a deranjat faptul ca se sacada intr-o prostie fiind o emulare nu "the real thing". in rest , detalii , efecte .. totul de laudat. |
Chiar nu mi poate spune nimeni daca merge GTA 4 cu placa video de mai sus ?
|
Nu iti megre sigur ....
Am si io o problema .... am instalat GTA 4 , i-am bagat cracul ... mi-am facut cont si pe siteu rockstar , ca asa imi cerea ... am instalat windous live ca asa zicea .... si cand sa ma joc ma pune sa imi fac conte pe windous live ca daca nu nu pot salva .... mi-am facut si aici conte , si cand sa ma loghez sa salvez imi cere un serial valid .....si nu gasesc nicaieri pe net:(( |
Quote:
|
Mai,voi cum faceti sa jucati online,LIVE?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu da,il am original si d'aia va intreb ca vreau sa joc online.
Acum problema mea este ca daca dau acolo pe quick match si dau pe live imi zice ca nu sunt conectat la Windows Live iar dup'aia ma ducin meniu la guide la Windows live si mai conectez iar apoi ma duc din nou pe tel si fac aceeasi operatiune si tot imi zice ca eu nu sunt conectat.... :( Nu stiu ce sa fac. |
2 Attachment(s)
Salut!
Acum 5 minute a terminat de dat jos Gta IV si bucuros, dau daemon tools sa`l fac... si :shock: ce naiba? imi apar fisierele ca in primul print... Ma duc in folderu jocului descarcat.. si imi apar fisierele ca in al doilea print :shock: Cum il rezolv/instalez? :chainsaw: Help !:cry2: |
instaleaza win - rarul daca nu il ai instalat , daca este instalat win-rarul dai click dreapra pe una dintre arhive si dai extract, dupa ce se extrage il instalezi cu daemon tools. multa bafta .... daca nu te descurci intra pe id-ul meu .BAFTA
|
Quote:
dai extract here si dupaceea deschizi cu daemon tools |
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning