![]() |
Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M
Nu mi se pare nimic iesit din comun ce a facut proprietarul acestui bmw. In craiova sunt zeci de masini facute astfel, ba chiar proprietarul unui honda civic a schimbat de vreo 4 ori culoarea la masina. Din rosie (original) - neagra - alba - mov (prezent)
|
Quote:
in talon se schimba culoarea in carte ramane culoarea neagra ;) si la noi se face asa ceva cu 2 3 milioane:lol::lol: |
Quote:
BMW-ul este frumos oricum , daca folia a iesit bine este la fel de frumos , nu este kitsch in nici un caz ! |
mai bine o cumpara alba si ii punea folie neagra.:))
|
ce retard ...
|
probabil ca era pe stock doar pe culoarea neagra si i`a fost lene sa mai astepte cateva luni pt una alba :))))
ingenios omu |
bah deci e fosrte tare ideea ... de exemplu unu de lla mn din oras si'a facut un seria 3 exact ca asta din negru,alb ...dar el a lasat negru capota ,plafonu si portbagaju si mi'se pare mai misto decat ce am vaz aici :D ... parerea mea:-P
|
cred ca e mai usor si nici nu cantareste asa mult folia decat vopseaua. vreau sa stiu de unde pot cumpara si eu asemenea folie :D... 3M... sau e masina 3M? ma gandesc la un argintiu / silver / stelth / mat black / carbon ceva de genu doar ca nu stiu de unde se poate achizitiona si cat ar costa? (cred ca e mai ieftin decat un vopsit)
|
Quote:
|
21 Attachment(s)
Quote:
SI mai jos aveti un citat scris de posesorul 335i-ului : "Yes that is right. Finally the time has come in Europe that driving a white car can be beautiful. It started already 1 year ago that you were able to see more white cars on German streets, especially premium cars like Porsche GT3, Porsche and BMW's. Mercedes is catching up. With the new world color of the C-Class in white its only a matter of time. As I ordered the car in black I thought that foiling it with 3M shiny white tape would not also look really sexy, but will also protect my paint at least for 3-4 years. If I would ever get bored of the color I can still go for grey etc... I am thinking of buying the M6 replica wheels as I guess they are most beautiful wheels you can buy for a BMW. The curret wheels which comes with the M Sport Package will be used for winter tyres." Intreg procesul a durat 2 zile ! Nu este singura masina colata ! Mai jos aveti cateva poze cu CLK DTM carbon-look , C-63-AMG-Carbon-1 , R8 ABT , etc. Pentru mai multe detalii despre firma care realizeaza aceste " opere " din folie 3m aveti mai jos un link : http://www.intax.de/folierung/galeri...847c4166be1f2d Asta ca sa inteleaga si cei care au zis ca nu si-ar face asa ceva ca e tziganeala ca mai stiu eu ce cum sta treaba acolo si pe ce masini lucreaza baietii aia . |
Foarte bine foliata ! Avea cineva un Golf 4 foliat galben si dupa ce i-a scos folia sa-l vanda arata ca noua,ziceai ca atunci e scoasa. Si de ce ar fi kitsch ? Pentru ca si-a schimbat omul culoarea la masina ? Si nu se zgarie cu unghia ;)
|
arata fff tare..zici ca e vopsita.....:D
|
aa si mai am o intrebare.....de ce este urata si kitch?..ca a colantato?....off ce mentalitate....nu va inteleg....
|
Aduc topicul la viata cu o intrebare... cum dau si eu de oamenii astia ?
As vrea sa imi colantez si eu masina alba. Tot neagra este acum. |
Si eu as vrea sa fac plafonul,bara fata si capota. (poate chiar imitatie carbon capota).E careva din Pitesti sau bucuresti care se ocupa cu asaceva?
Astept si eu un ,,scor" cat ma duce treaba asta... |
au facut o treaba foarte buna baietii astia cu folia.felicitari lor si proprietarului.
ma intreb cat costa sa pui folie pe masina? |
Foarte frumoasa:lol: intr-adevar
|
Quote:
|
dap .. frumos ...
|
Sal,
Am si eu o intrebare . As vrea sa-mi pun pe bari si praguri folie de protectie denaia incolora . Stiti cumva de unde o pot lua dar sa fie la rola sau la metru liniar ca vreau sa o montez eu singur ? Multumesc . Rog moderatorii sa ma scuze dar nu stiu unde sa intreb in alta parte . Si rog sa ma scuze moderatorii de punerea intrebarii |
imi picura in gura :)
|
Eu nu inteleg de ce voteaza lumea "kitch, nu m-as sui la volan" pentru ca e colantata? dar de alea pline cu abtipilduri ce sa mai zicem? mie imi place cum a iesit cu plafonul negru seamana umpic cu M3:D (folie 3M = M3 :D) daca nu punea pozele cu procesul colantarii cred ca nici unul nu se gandea ca masina e colantata.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
3M=M3 !!! :lol: |
Quote:
|
De frumos nu pot sa zic ca nu este. BMW chiar arata extraordinar alb, geamuri fumuri si jante negre dar ... dupa 9 etape si 13 straturi de vopsea sa pui autocolant ... e ca si cum ai f**e o dunga peste Mona Lisa
|
nu inteleg de ce trebuiau sa imbrace bmw-ul in colant...:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning