![]() |
wow...e super pizdex jocul...
deja imi plang de mila k versiunea full apare inaintea sesiunii :D :D :D dar trecem noi si peste asta :twisted: :twisted: ma luat radaru cu 309 la ora :oops: :oops: :oops: |
moaaaaa frate eu cand ma prins garda am scos pistolu din dotare vedeti ca il are fiecare player si iam impuscat pe gabori frate
I-AM ARS RAU >>>>NUMAI DOVEDIT :evil: mureau pe capete pac pac i=am improscat pe toti :evil: vedeti ca sunt si arme in joc , grenade si un lansator :wink: moaaa ce imi place jocu :roll: |
Re:
Quote:
ai dat vreun headshot la gabor? deai vedea c frumos face.... mama mama :twisted: |
sa muriti voi..fara katerink!? eu nu am gasit decat ak-u....si atat....mai sutn si altele?se incarca greu.....merge mai repede nosu.....ziceti-mi si mie ucm iau restu de arme....
|
sa faci plici tu dk nu sunt arme in joc ...unele sunt ascunse sub scaun apesi U mai mult timp si vezi cand te prinde politia si te opreste
bagi eschiva pe stanga si tii click dreapta si litera O si W apasat si fugi in spatele masinii si se deschide usa la portbagaj si acolo alte arme ENJOY !!! |
=)) =)) bai v-ati traznit sa moara pestii mei !! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
PS pestele se impute repede :wink: |
nu acum serios mie mi se pare reusit,imi place ca au facut si interior masinilor,dar pacat ca nu e realist...a draq butelie de nos e fermecata se umple singura :lol: damage-ul lasa de dorit...sper sa il putem juca si in lan...
sil4tuning l-am bagat la congelator nu se impute :wink: |
mah sil...dar ce fac frate..k spre padure pe acoo am impresia k ajung la puscaria doftana...si daca nimeresc la ei in curte..am belit-o..poate in full o sa fie coduri de vata si munitie..sa vezi killarealea atuncea...dai cercuri k sa faci fum...te dai jos...si te duci duap ei...abia astept....
ps:a mers super eschiva....fun!.....tot nu am reusit sa scap k aparusera si ceilalti 40 de gabori....(aveam vre-o 20 de masini dupa mien) |
Realizati ca m-ati facut curios... :D M-am bagat si eu la download.....Si de pe computergames.ro vad ca merge.....brici
|
1 Attachment(s)
a aparut si patchul pt demo ... :) daca era cineva interesat.
|
Re:
Quote:
si ce face patchu astA? |
Mai fratilor au aparut codurile ...daca scrii in consola : sv_alien ... vin aia cu nava si te scot din zona adio gabori .... este marfa rau si pe urma fugi si te intreci pe Marte iti upgradeaza aia masina la maxim te intreci cu Alieni le castigi femeile este marfa rau sa vezi drag-uri sa vezi ce masini au aia ... si pe urma vii inapoi pe Terra si rupi mufele la toata lumea cu 2 reactoare racite cu azot lichid 8)
Si apropo ati vazut ca dupa curba aia la stanga este un fel de Nitro Station si poti sa cumperi cate butelii vrei eu am facut Upgrade pana la una de Butan Gas este aja mare .....NOS Rulez ... cat despre arme nu mai imi plac aste de pe Terra am de pe Marte :lol: :lol: |
Fraaaateee greu se misca...si ma mandream ca am proc de 2.8 Ghz...ma pis pe el :lol:
|
frate ai nevoie de placa video bengoasa. eu am un N 6600 si tin sa spun ca mi se misca perfect pe 800x600 cu detaliile aproape la maxim si asta tinanad cont ca am proc de doar 2200+ .. :((
deci placa video ma ajuta muuuuuult :D In alta ordine de idei am stat si eu 10 min si am downloadat demo-ul azi dimineata. Ce pot sa zic .. ROCKS !!! E al dreq de greu sa scapi de gaborii aia bagamias pewla in ei frate. Sunt destepti foc. Insa am o curiozitate .... intr-un trailer am vazut ca loveste camionul care cara lemne si cad bustenii pe sosea... bla bla masinile explodeaza .. stiti voi. Atzi reusit asa ceva ? Eu unu nu :P |
io ashtep variantza fullll
|
Re:
Quote:
dap,incearca sa lovesti un camion cu busteni din aia...sa vezi cum cad :D:) ;) eu unul am reusit,fara sa vreau :)) :lol: |
si eu am reusit! tre sa lovesti rotile din spate ale camionului! si numai la camioane c ubusteni! am incercat la cele de cargo si alea se rastoarna! fara vraja!
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nici sa joc golf nu ma lasa gaborii :( Au mai cazut si lemnele pe mine...si am intrat si pe sub tir
|
a aparut full :D
|
DA :shock: !! pe ce HUB ?? da si tu detalii please :wink: :wink:
|
e pe un torrente din sua,dar e varianta black,pt americani.nici nu stiu dc merge.nu il iau.:D mai astept un pic,ce dreq :lol:
|
1 Attachment(s)
eu m-am apucat este black edition te-as sfatui sa te apuci si tu de asta k este vrainta buna ;)
|
URGEEENT !!!!!!!!!!!!!
de unde iau si eu programu pt torrenti?! :cry: :cry: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: |
am vrut sa va anunt ca a aparut vs full,dar prea tarziu :wink:
|
speedere ... www.softpedia.ro ... prog se numeste bitcomet :P
|
10x 10x very much...
dk mai stii si un hub din buc , in care sa fie mai multi d la evolva, (fara enigma.evolva.ro ) esti zeul meu ^:)^ |
Re:
Quote:
|
ai readme acolo kirilic.
huburi nu stu ... incearca de pe astea: devil.dyn.ro:1411 hub.hip-hopzone.ro:911 hub.retzea.ro caterinca.no-ip.org:6969 zeus-hub.homeip.net fair-sharing.sytes.net:411 ziondc.homeip.net:6969 poianahub.kicks-ass.org extremedc.no-ip.com:1411 nemes.dyn.ro:888 dc.lifeseeker.net chlhub.no-ip.com aliencontact.no-ip.com:6464 hub.wareznet.ro phenomenon.kicks-ass.net:6969 dczone.gotdns.com PARAZITII-GOLD.gotdns.com:4001 enigma.evolva.ro tu-net.no-ip.com house.hubnet.ro:1411 hub.end.ro:6969 hub.rtanet.ro ro-pro.dyn.ro:6969 ziondc.gotdns.com adydna.dyndns.org si cam atat cu offtopicu |
|
It rocks... e demential. Nice girl btw.. mya or so.. :oops: :)
bafta |
fratii mei!!!!>.plz help..am laut cele 4 cd-uri..ultimul are 180 de mega sau ceva de genu...asa se pare k e el.....dar nu am serial....si nici crack...nici nu cred k trebuie..dar serial e neaparat..si pe net nu am gasit decat nocd crack....plz help!
EDIT!:am rezolvat....am reusit in cele din urma sa stau cam 2 min pe odc fara sa iasa si sa cer un key...sa mi se si dea...am normal nu black edition :cry: ata ete....pt cei care aveti nevoie de un key(daca mai reusiti vre-unu sa se afle in situatia mea...pm me) |
Eu mi-am luat jocul tot FULL dar imi cere CD-ul, si crackurile alea de la DC++ sunt nishte aberatii!!!
HELPPPPPP!!! |
1 Attachment(s)
daca nu ai rezolvat use this...cand deschizi ai intructiunile acolo...super simplu.....
(thx to maskt) |
baieti am luat versiunea full black edtion,am inceput cariera,am ramas uimit....e f greu!!!! :( :( in schimb imi place cum incepe povestea...faceti rost de el cat mai repede si nu veti regreta..daa aveti nelamuriri in legatura cu instalarea si etc dati un pm si va rezolv
cu mare placere skillz :wink: |
de unde ai luat-o e imagine DVD :D
|
azinoapte(dimineatza) pe la 5 l-am instalat....azi de cand m-am trezit...2-3 nush cat era ceasu m-am jucat...m-am plibat aiurea prin oras...i-am laut masina lu sonny sau cum il cheama pe alah cu golful...e nr15 blacklist.....pe la challenge series am ultima black edition challenge bla...akuma nush carfe e diferenta intre normal si black.....k e greu si nu prea am chef sa incep iar jocul.....imi sta chiar si 3 minute la un loading....inneubnesc....se vede super...merge binee..pana imi da virtual minmum memory too low :lol: :lol: :lol:
|
...
MADSKILZ ! DISEARA NE VEDEM ! mana dreapta o sa fie ocupata ... cu vreo 3-4 cd`uri , sau pe cate intra :D |
done :D
de abia astept sa-l joc |
| All times are GMT +2. The time now is 09:22. |
- Copyright 2026 4Tuning