![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
Quote:
Quote:
:) asta e urmatorul "pas" la masina , un filtru si cablaj audio :D , facem si o liniuta , numai sa avem ocazie :D |
Numa sa ai masina :lol:
|
Quote:
ps. mai pleci duminica incolo ? :) mai e masina pe site ? |
un kit de gsi nu te-ar tenta? nu stiu la ce pret ai gasi, dar e superb kitul. parerea mea ca merge mai bine decat ce ti-am aratat in pozele alea
|
Quote:
anul asta sunt alte chestii in plan , incet incet poate am sa bag mai multi bani (daca am de unde) ...insa ceva finut as vrea sa fac, nimic extrem sau exagerat :) |
draguta masina, iar tu pari ca nu o sa faci o tiganie din ea, deci inceputul e bun :)
totusi, am o singura intrebare - ce ti se pare asa deosebit ca motorul este "ecotec"? |
Quote:
nu mi se pare deosebit , chiar daca am un prieten tot cu Opel Astra 1.6 , si nu are motor ECOTEC , am zis My ECOtec , pt ca nu am "botezat'o" si asta mi'a sunat bine :) cel putin pe moment |
Quote:
|
Quote:
|
Mersi, mersi. Si eu sper.
|
Am gasit o prelungire de capota pe net (gen Bad Boy Look) si cred ca voi da comanda ...sa vad , sa vorbesc si cu fratele meu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hai gata , somn ! :) |
nu pleoape, dupa mine au aspect de kitch. capota sau deloc...
|
Quote:
|
ma refer la "kitch" in sensul ca nu vin frumos aplicate, se vede de la o posta ca e o prostie lipita pe far si mie unul nu-mi place
|
A venit? :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
...vineri i s-a facut o ultima verificare intr-un service ce pregateste masinile pentru TUV si asa cum ma asteptam... dpdv tehnic este perfecta. ... my bro.. esti pe ultima suta de metri cu asteptarea (o poti inscrie direct mai ales ca am auzit ca Senatul a aprobat modificarea Legii cu Taxa de poluare, in sensul eliminarii ei complete). Ne vedem acasa.:-) |
Quote:
ps. sper sa ajungi pana vineri la 19:00 :) |
azi e 18:P a venit?
|
Mai are pana maine la 19 :D
|
Quote:
cred k azi a intrat in romania..deci..maine probabil va fi ..the big day.. uof..in sf il vad si p baiatu asta implinit! :D ca numa noi stim prin cate am trec pana acu!! |
Nu v-a stresat deloc nu? :P
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
URATE NUMERE ALEA ! cum puteti unii sa le puneti pe masina nu inteleg ! SMECHERIE nu se poate numi,nici TUNING, nici nimic! sa nu mai spun ca nu-s legale neam :)
|
Masina ? Masina? :D
|
Quote:
Quote:
diseara :) era prin Ungaria , deja numar minutele :D |
Mai poti? :lol:
|
Quote:
cat face de la Cluj pana'n Piatra Neamt ? :) Sonny, rezist :D ...cu greu, dar rezist ! :D |
Hai ca totul o sa fie bine.Inca putina rabdare :lol:
|
Aproape ca traiesc cu tine emotiile :D Si eu as astepta la fel ca tine, cu sufletul la gura, sa ajunga masina acasa.
|
VaLeX ma uit la tine si ma vad pe mine peste 6-7 luni :-) .. probabil tot la fratele tau o sa apelez.. frumoasa masina.. sa te bucuri de ea si multa bafta cu modificarile :-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
a venit:D
|
imi permit sa rasp eu in locul lui.... da aseara am fost o gasca sa`l intampinam pe Marson acasa! am indurat frig si alea alea..dar a meritat!:D SHE`S HOMEEE
|
Vreau si eu sa trec prin emotiile astea pt masina mea personala...sa stau sa o astept asa :(
|
valeeeeeeeeex las-o sa mai respire si ea:))) vad ca de aseara pana acum n-ai mai postat nimic... mai lasa si la altii benzina, n-o lua pe toata:))
fa poze si suie-le sa vaza si ochiu nostru |
14 Attachment(s)
Quote:
azi chiar daca a fost duminica , sper sa ma ierte Dumnezeu , da n`am mai putut rezista si am facut unele chestii la ea :) m`am chinuit 2 ore sa scot finala stock , 30 min sa`o montez pe aia sport , care nu e pusa definitiv, maine ma duc sa`i fac o prelungire ca e prea scurta si`mi da fumu'n masina , e sub spoiler , mi`am innegrit stopurile , mi`am pus parasolar/stiker de la club , si mi`am facut shaved la portbagaj (am dat tot scrisu jos) p.s. maine poze mai in detaliu :D acum cateva poze de azi ... |
E frumoasa :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:50. |
- Copyright 2026 4Tuning