Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Fotografii incredibile realizate pe Autostrada Soarelui (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/86551-fotografii-incredibile-realizate-autostrada-soarelui.html)

aleks 10-08-08 10:58

Re: Fotografii incredibile realizate pe Autostrada Soarelui

marius_eugen, nu trebuie sa fii nici ruda cu becali, nici fan al lui ca sa ai o parere diferita de a ta.
tu privesti problema dintr-un punct de vedere, el din altul, pastreaza discutia pe terenul argumentelor logice, si nu pe cel al disputelor personale.

22VIN 13-08-08 15:28

hmmm, oare or fi omologate RAR?:))

Evoluzione 14-08-08 14:20

Iubesc Romania!
Pentru ca in Romania, avem masini de top oprite langa carute la stop, babe care fac schi nautic trase cu un cauciuc de reserva dupa caruta... Pentru ca aici Lamborghini se spala cu apa fantanelor arteziene...

ROMANIA TARA TUTURORII POSIBILITATILOR, deja m-am obisnuit sa o zic.. si, chiar imi pare bine! :D

Mersi frumos boy_wonder pentru ca mi ai aratat si ie pozele... sa nu mor prost!

sonnya 15-08-08 12:05

Cam trist.. :))
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

Danutz Bratosin 16-08-08 18:25

foarte tare faza:) cu oile pe autostrada:lol:

cum ar fii sa vezi asa ceva pe Autobahn?:rolleyes2:-P

Victor_WRC 19-08-08 10:09

:lol::lol::lol: cat de tare faza :lol::lol::lol: doamne in ce tara traim !!!

dolb 29-08-08 17:51

alea's photoshop ! va zic eu :lol:

StreetStyle22 07-09-08 22:04

de venea unu cu 120 km/h si frana violent pe 50 de metrii lua toate oiile.. ! si sincer ciobanul ala nu are ce cauta acolo fie el fara scoala..doamne e ditamai drumu !ce cauta el cu oiile acolo ? urmeaza sa vedem marcajele pe A2. Atentie oi ! cu semnul respectiv adica..cel de acordarea prioritatii si o oaie in mijloc ! ;) triunghi indreptat in jos parca asa e ..numai bine !

MH-98-NYR 23-10-08 17:22

:shock:numai in romania vezi asa ceva

Herbas 28-10-08 10:01

Oameni buni nu scuzati ciobanul. Nu iti trebuie scoala sa sti cand te pui pe tine si pe altii in pericol. Trebuia doar sa isi scuture neuronii de praf sa isi dea seama in ce pericol se pune pe el, turma lui, si cei ce circula pe autostrada. Pe Autobahn nu s-ar fi intamplat pentru ca acolo sunt monitorizate non-stop autostrazile si pentru ca educatia oamenilor este la cu totul alt nivel.
Ultima oara cand am asistat la o asemenea intamplare pe drumurile patriei era o turma de vaci, si au avut ghinionul sa prinda o coloana militara. Tatra din fata a impins toate vacile din drum :)))).

valihg 28-10-08 12:26

Parerea mea e ca sunt destui oameni in tara asta care sunt inca "Neanthertal" incat sa nu isi dea seama de prostiile pe care le-au facut, le fac si o sa o le mai faca in continuare. Asa ca vina e si a ciobanului ca sigur lumea i-a zis ca nu are ce cauta pe acolo si el a tot continuat drumul (presupun) si a autoritatilor care ....stiti cum sunt, nu mai are rost sa va zic eu .

Am fost plecat din tara 3 ani de zile...si sincer chiar imi erau dor de toate "frumusetile" astea din Romania.

I LOVE ROMANIA !!!

All times are GMT +2. The time now is 23:48.

- Copyright 2026 4Tuning