![]() |
Este facuta in Dr. Taberei langa scoala 191!!!
|
FOTO
4 Attachment(s)
daca imi permiteti pun si eu citeva!
|
3 Attachment(s)
8)
|
1 Attachment(s)
fresh.. am asteptat ceva pt el.. da eu zic k a meritat
|
1 Attachment(s)
am inghetat ceva ...
pentru poza asta :D eu zic ca e reusita |
2 Attachment(s)
dap.. dar trebuia sa te dai un pic mai in spate k sa prinzi complet si boturile de la boxster si mustang si janta in intregime cu tot cu cauciuc a lui ono.. oricum am vazut pe topic la mr mai multe poze reusite de la casa poporului cu masinile, da-mi voie sa le remarc pe astea :arrow:
|
Aceste poze sunt facute de ALECS cu mustangul ;)
are ceva talent, nu ? |
4 Attachment(s)
nu-s tocmai artistice..dar..mie-mi plac :P
|
:lol: :lol: :lol:
punem si bleah 1/2 ? astept raspuns :P pe tel ca am plecat :lol: :lol: :lol: asta in conditiile in care indeplinesti cu brio ... misiunea .. de la .. shu shu :lol: :lol: |
shuuu
poate noi avem alte gusturi si nu ne plac. :lol: |
Re:
Quote:
|
offff ...
bine .. nu le pun ... :lol: |
1 Attachment(s)
hai sa inviem topicu :D
cate o poza /post :D prin sat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
ca sa fie ceva in domeniul auto. iaca aici, poza facuta de mine
ce ramane dupa o iesire Road Runners pe circuit ;) |
2 Attachment(s)
2 poze de la mine :)
|
am impresia k unii de pe aici ar trebui sa caute in dex definitia cuvantului \"artistic\".. :roll:
|
2 Attachment(s)
Nu stiu daca sunt artistice... dar de pus pe desktop merg sigur :lol:
asa se vede apusul de la mine de acasa: |
1 Attachment(s)
O fotografie artistica nu trebuie sa reprezinte neaaparat un peisaj ..
Nu stiu de unde va venit ideea asta , in fine . . O fotografie .. facuta asta seara, de care eu unu , sunt indragostit :D |
:shock: :shock: .Evl santos ...ar trebui sa-i suni pe aia de Lamborghini..sa le vinzi fotografia.....este prea marfa...ar iefi frumos..intr-o reclama... :?
|
ok , hai ca-i sun acum ..
|
santos este superba...dar nu era mai bine daca era mashina pe centru si TOATA Casa Poporului in spate?sau nu puteai sa rezolvi treaba cu luminile care bat inspre mashina?
este frumoasa daca o faceai asa...dar oricum esti un artist... :wink: |
frate.. n`a fost nori ..
plm .. era un handicapat .. parcase fix in mijloc acolo .. de fapt erau mai multi .. si plm .. n-am avut cum . sa fac chiar in mijloc, crede-ma ca asa as fi facut mane, oricum , am stat 5 minute acolo .. s-au oprit vreo 10 masini .... ba chiar .. uite aici =))) baietii astia m-au rugat sa le fac poza , sa le trimit p mail =)) plm .. le-am facut .. :) Upload Error: Could not upload Attachment to ./upload/2_guys_178.jpg. in fine o sa pun poza mai incolo ca sa vedeti ca nu vbesc prosti :) a fost haioasa toata sedinta .. |
sa nu intzelegi ca nu imi place este kiar tare...
si ce mashina a stat cu farurile inspre gallardo? :lol: cred ca se uitau tzarani la portbagaju mashini in spate sa vada cate kile de cartofi intra nu? cred ca se uita lumea ca la felu paishpe nu ca nu am avea asemenea mashini in buc dar romanu cum vede cate una dinasta...il shi vezi cu oki cat ceapa si intreaba ce e asta chevrolet? :lol: |
3 Attachment(s)
;)) dati pe ele sa le vedeti mari ce misto sunt :D
|
Re:
Quote:
in skimb, un element esential la orice fotografie este incadrarea, care daca nu e buna - mai ales daca taie din subiectul principal al pozei - e durere.. bate imediat la oki (cel putin la un oki format).. anyway bafta si spor la pozat |
Re:
Quote:
daca nu le miscai pe prima si pe ultima...mai ales pe prima iesea mult mai belea.....in general pozele pe noapte cu timp mare de expunere aduc niste efecte misto... |
2 Attachment(s)
am nevoie de putin ajutor din partea voastra , vreau sa-mi ziceti care-i mai misto
varianta .... naturala :) sau cea .... cu chimicale ? (photoshop) orice fotograf isi mai joaca poza facuta in photoshop .. so .. m-am jucat si eu in speranta ca va iesi mai ... marfa astept raspunsuri .. sa va explic un pic si ce-am vrut sa fac daca va uitat atent la poza , cum m-am uitat eu ..cca. 10 minute :) observati ca ... am prins casa poporului in 2 noantze .. .un galben inchis .. si un galben deschis ... al cel de-al doilea nivel aceiasi chestie am facut-o si cu lambo`ul .. sus e mai inchis , jos e mai deschis .. so .. cred ca am creeat mai multa ambiantza .. in poza .. se pupa mai bine , astept pareri ,please |
Da..parca se vede mai misto...:D :roll:
|
las-o cum era santos...ca tu ai deskis lumina pe lambo dar nu se vede cum ar veni sursa de lumina asa de pronuntzata pe lambo...adica ar trebui sa straluceasca intr-un punct...in punctul in care lumina bate cel mai rau... :wink: deci mai bine lashi originalu :wink:
|
3 Attachment(s)
pun si eu 3 poze 8)
in ultima poza erea sa dea peste mine o ambulanta :twisted: |
@santos....mie imi place mai mult cea facuta cu PS
@basu...marfa....trepied ceva? oricum ultima e super tare...se vad girofarele alea...chiar marfa :) |
madskilz ai sa razi... am folosit portbagajului unui mertz pe post de trepied :lol:
|
Re:
Quote:
a meritat riscul :wink: |
4 Attachment(s)
Niste poze \"artistice\" facute de je in persoana.
|
pt santos....prima poza mi se pare mult mai buna k a 2-a
la a 2-a prea iese in evidenta mult galbenul ala de pe usa si iti atrage atentia iti sar ochii direct acolo pe cand ....in prima poza...pare un \"tot\"..parerea mea! orkm super poza! |
cea mai frumoasa poza e ultima... mie imi place cel mai mult ... si penultima, cu albina, e meseriash surprinsa....
10 x xxdaddyxx :lol: |
5 Attachment(s)
Niste poze mai recente care bat spre artistic :)
|
2 Attachment(s)
farul seatului ibiza m-a impresionat...
si seatul ibiza gri care a devenit auriu... |
ohooo ...
ai obtinut 2 reflexii .... woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow :P e bine ptr inceput .. mai ai ... :P |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning