Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Usergroup pentru soferite (https://forum.4tuning.ro/28-femei/85480-usergroup-soferite.html)

Sasha 31-07-08 19:35

Re: Usergroup pentru soferite

eu una am inteles ce ai vrut sa spui.. sunt 100% de acord... mai asteptam pana maine seara... dupa aia se anuleaza voturile care sunt in plus si... voila !!!!

j.v.l 02-08-08 20:57

well? cum ramane?

aleks 04-08-08 13:28

permiteti-mi sa observ cu uimire ca domnisoarele care au votat aici sunt orice, numai soferite nu, conform rezultatelor votului.
nu ne mai suportam decat in engleza, este? :)
fiind votul incheiat, imi pot exprima parerea fara teama de a mai influenta pe cineva (nu ca as avea infumurarea de a crede ca posturile mele pot influenta pe cineva vreodata): credeti ca, desi strigati sus si tare ca nu vreti sa fiti discriminate doar pentru ca sunteti femei, o auto-incadrare discriminativa pe baza de cifra la cnp nu este fix asta?
discriminarea pozitiva e justificata sau e corecta?
faptul ca va pozitionati singure "la locul vostru" nu stiu daca e cel mai bun lucru pe care l-ati putea face pentru imaginea voastra pe forum, date fiind criteriile de incadrare existente din plin in lumea in care traim...

Mustang 04-08-08 13:46

Merci Aleks pentru completare.
Sasha poate confirma faptul ca am spus ca nu ne mai suportam cu limba engleza.
Asta o sa fie un motiv pentru disparitia Romaniei in timp. :lol: Ne americanizam/engletizam (daca am folosit termenii bine ...)
In plus, nu stiu cu ce le ajuta pe fete usergroupul de RaceGIRL ... etc.
Fetele precum: Sasha, Claudia, Lauryn, Anca Blonda, Pheerya au userele destul de specifice sexului feminin. Restul domnisoarelor isi pot pune la semnatura "Fata la volan" etc etc ...

Inteleg userele de tip:
- Participant curse - pentru discutiile private privind cursele legale. Astfel nu intra in discutie orice neavizat, pustan, etc.
- Observator 4tuning - sare in ochi ca e ceva pe forum si poate se mai tempereaza tiganismele pe forum. (acelasi lucru si pentru moderatori/supermozi)
- Masina / motocicleta - pot avea si domnisoarele - doar ... conduc o masina, nu?
- club auto - grupare / club auto legal - faceti-va club si v-as intelege.

Desi am spus inainte ca ar merge ... spuneam sa nu va dati in petic cu NFS-isme, pentru ca dati impresia ca sunteti fete de 18 ani care abia ati luat permisul si ati iesit din NFS-ul de pe calculator.
Acum m-am uitat pe forum si am vazut ca nu sunt decat usergroupuri pentru cei care chiar fac parte dintr-o comunitate : moto/comunitatea masinii x/club auto/functie pe forum.

Usergroup de fete ?!
Faceti un Social Usergroup in cazul asta. :D

Nici eu nu cer usergroup cu DJ, pentru ca mixez.
Sau ca sunt bucurestean sa cer usergroup.
Care este importanta usergroupului, totusi?

j.v.l 04-08-08 14:49

eu vreau sa stiu de ce votul meu nu s-a numarat :x chiar daca nu asigura castigul variantei respective

Sasha 04-08-08 14:59

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1678379)
eu vreau sa stiu de ce votul meu nu s-a numarat :x chiar daca nu asigura castigul variantei respective

n`aveau de unde sa stie baietii ca esti fata:lol:
tocmai de aia e bun venit acest usergroup..aleks, Gabi nu-mi "sariti in cap"... e o idee data de o fata :D

j.v.l 04-08-08 15:04

better now ? :lol:

Sasha 04-08-08 15:06

=))))))
o, daaaaa

j.v.l 04-08-08 15:10

si totusi ... am o curiozitate :)
cate fete din cele care au votat, au participat la curse ? :P si nu ca spectatoare :P asta asa ca sa imi dau seama de cat de reisaritze suntem :P

Sasha 04-08-08 15:16

eu una recunosc... si nu sunt... si nici n`as vrea sa fiu... restu' nu stiu :D:)

Trixi 04-08-08 15:33

...eu una sunt pe asfalt de 11 ani (si nu ma dau deoparte daca cineva imi face semn "sa ne dam") dar nu vreau sa apara langa numele meu altceva decit swift si WSR.
sunt uneori si sofer platit de baietii care aduc saptaminal masini din germania,si niciodata nu cer sa fiu tratata atlfel doar pentru ca sunt femeie.sunt respectata pentru faptul ca sunt un sofer bun.atat!

respectul se cistiga intr-un alt mod, nu punandu-ne diferite insigne in frunte.

Mustang 04-08-08 16:57

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1678396)
tocmai de aia e bun venit acest usergroup..aleks, Gabi nu-mi "sariti in cap"... e o idee data de o fata :D

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1678257)
Restul domnisoarelor isi pot pune la semnatura "Fata la volan" etc etc ...

Uite ce am scris eu ... ca raspuns in avans la ceea ce ai spus tu. :D

Claudia 04-08-08 17:13

Ma gandesc de mult la ideea unui club auto pentru femei... dar din pacate am fi in numar foarte mic si raspandite prin tara ;) Pentru ca nu vorbesc de un club de soferite, ci de femei care au habar cu ce se mananca automobilismul(si macar o leaca de mecanica), care sa fi pus si pe altundeva mana decat pe volan si schimbator la viata lor, si exemplele cu cat continua, cu atat se micsoreaza numarul de "candidate".
Ideea unui usergroup era pt fun, nu ca sa iesim in evidenta. Nu repet ce am spus despre numele propuse (pe cine intereseaza citeste inapoi), dar adaug ca nu sunt adepta englezismelor si sub numele meu as purta linistita "insigna" [Soferita] (:arrow: a se vedea semnatura).
Ultimele voastre posturi m-au facut sa ma simt cam urat, ce-i drept... ma simt acuzata de ceva ce nu vreau (sa ies in evidenta). Nu stiu daca celalalte au aceeasi impresie si nu am nevoie sa stiu.
Inca un lucru: cred ca pe forum sunt mai multe femei decat soferite (daca intelegeti ce vreau sa spun) ...
Pana la urma cred ca se va renunta la ideea de usergroup.... eventual ma intorc la ideea initiala: de formare a unui club auto. Si in cazul acesta conditiile trebuie sa fie destul de stricte... in caz contrar ne-am face de ras.

Sasha 04-08-08 17:36

bun... atunci... mumtumim la toti care ne`au sprijinat la inceput si la final...:blahblah:
topicul se poate inchide...:yes:
si gata si cu ideea si cu usergorup`ul !!!
Foarte tare !!!

j.v.l 04-08-08 18:55

atunci de ce ati votat ca atare?
doar ca suna bine?
inseamna ca usergrupul asta nu va/ne reprezinta deloc

Mustang 04-08-08 21:23

Puteti sa va faceti usergroup, pe mine nu ma deranjeaza.
Doar ca ar fi unul ... care nu are nicio idee. Nu tine de un lucru anume al forumului.

Mi-a placut de Claudia ca are semnatura cu Soferita mica si rea de cand am vazut-o pe forum.
Putea sa aibe orice alt user, imi dadeam seama ca e o domnisoara care e in spatele tastaturii. :)

PS: numai rea nu imi pare. :lol::lol::lol:

Claudia 04-08-08 23:57

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1679053)
Puteti sa va faceti usergroup, pe mine nu ma deranjeaza.
Doar ca ar fi unul ... care nu are nicio idee. Nu tine de un lucru anume al forumului.

Mi-a placut de Claudia ca are semnatura cu Soferita mica si rea de cand am vazut-o pe forum.
Putea sa aibe orice alt user, imi dadeam seama ca e o domnisoara care e in spatele tastaturii. :)

PS: numai rea nu imi pare. :lol::lol::lol:

Cine e de acord si i-ar face placere sa faca parte dintr-un club auto.... FEMININ? Nu in ideea de a fi impotriva barbatilor, ci pentru ceva inedit!
....asta daca nu exista deja unul! :rolleyes2
In cazul infiintarii unui club putem forma si usegroup cu acelasi nume.
Chiar daca nu avem cum sa ne intalnim prea des, cum fac majoritatea, putem purta un stiker(bulina). Astept pareri in aceasta privinta!

In ceea ce priveste semnatura, e aceeasi pe toate forumurile unde activez pentru a nu fi confundata :rolleyes2
PS: te credeam daca ziceai ca nu iti par mica, dar rea...........

KENZO 05-08-08 03:54

Unul va aparea in curand in Bucuresti cu filiale in toata tara!
PT ca stateam intr-o seara cu toti si cand ne-am uitat mai bine pe langa noi erau 6 fete cu masini si ziceau a ele dc nu sunt intr-un club,ca ce ele sunt mai proaste...si aici am ajuns la ideea de a face un club exclusiv fetelor pasionate de masinii&tuning!
Clubul se va numi GIRL RACERS by V.Crew!

Mustang 05-08-08 08:43

Eu nu am nimic impotriva.
Motivul? S-au mai facut curse de "Martisor" in care domnisoarele aveau grupe separate.
Atunci nu am auzit fetele sa spuna ca sunt discriminate. Nici la capitolul club nu cred ca vi s-ar intampla asa ceva. :D

Ps: Claudia, sper ca nu te ocupi tu de stickere daca iti faci clubul. Nu de alta, dar poate ti se pune pata pe Matiz si vrei sa il "branduiesti". :lol:

tune_AKj 05-08-08 10:22

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1679350)
Cine e de acord si i-ar face placere sa faca parte dintr-un club auto.... FEMININ? Nu in ideea de a fi impotriva barbatilor, ci pentru ceva inedit!
....asta daca nu exista deja unul! :rolleyes2
In cazul infiintarii unui club putem forma si usegroup cu acelasi nume.
Chiar daca nu avem cum sa ne intalnim prea des, cum fac majoritatea, putem purta un stiker(bulina). Astept pareri in aceasta privinta!

In ceea ce priveste semnatura, e aceeasi pe toate forumurile unde activez pentru a nu fi confundata :rolleyes2
PS: te credeam daca ziceai ca nu iti par mica, dar rea...........

...ma bucur ca te-ai "hotarat" :D

Eu "ader":lol::D

APVitza 05-08-08 12:03

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1678414)
si totusi ... am o curiozitate :)
cate fete din cele care au votat, au participat la curse ? :P si nu ca spectatoare :P asta asa ca sa imi dau seama de cat de reisaritze suntem :P

acum ce faci, te lauzi?:?:ca ai facut si tu liniute?:evil:

aleks 05-08-08 12:10

usor "fetili", nu va aprindeti, ca va cauzeaza :)

Sasha 05-08-08 12:11

aolooo chiar nu avem nevoie de certuri :|
eu totusi cred ca j.v.l s`a referit la group`ul RaceGIRL cate de "racerite" suntem ;)

Claudia 05-08-08 12:19

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 1679604)
Unul va aparea in curand in Bucuresti cu filiale in toata tara!
PT ca stateam intr-o seara cu toti si cand ne-am uitat mai bine pe langa noi erau 6 fete cu masini si ziceau a ele dc nu sunt intr-un club,ca ce ele sunt mai proaste...si aici am ajuns la ideea de a face un club exclusiv fetelor pasionate de masinii&tuning!
Clubul se va numi GIRL RACERS by V.Crew!

Nu pot sa spun ca sunt fericita ca v-ati gandit sa faceti asta, dar va urez succes!
Asadar pica si ideea de club..... pentru ca nu are rost sa facem 10 cluburi "unice". Eu vroiam sa pastram anumite conditii,nu sa aderam la club doar pe baza de masina "tunata"...si aia NU cu mana noastra s.a.m.d.
Dati-i bataie...si ne auzim! :rolleyes2

@Gaby: stikerele se pun doar pe masinile fetelor, nu am treaba cu titiul tau!

aleks 05-08-08 12:22

exista un astfel de club, poate unii mai vechi pe forum isi aduc aminte, dar a disparut pentru ca... s-au certat "fetili", evident :lol:
eryka, unul din liderii ice racing club si cu fetele ei nu s-au inteles, si astfel a disparut cel mai senzual club din tara :)

bodyspeed 05-08-08 12:26

Ma bucur ca va placut si ideea mea....:D , aceea cu MissSpeedRacerR
Dar voi hotarati , sunt pro acestui username sa se materializeze , sa fiti unite , si fara prea multe orgoli ;) ..asa ca da-ti bataie :D
Sunt ceva fete in Nospeedlimit, so nu faceti o grupare 4 only girls :rolleyes2

j.v.l 05-08-08 12:54

Quote:

Originally Posted by APVitza (Post 1679931)
acum ce faci, te lauzi?:?:ca ai facut si tu liniute?:evil:

nu stiu daca ai reusit sa observi dar eu am votat Girl on road si nu *.Race.*
nu ma laud ca n-am cu ce.
eu sunt participant la trafic incepator :) si pana una alta nu-mi este frica sa ies cu masina in oras

cat despre liniute... hai sa nu exageram
a fost un caz singular. nu am de gand prea curand sa particip, dar daca insisti, ne intalnim odata sa vedem care are talent sa calce pedala ( de parca ar fi mare inginerie )

Mustang 05-08-08 12:56

Ce rivalitate intre voi, domnisoarelor ... :D

j.v.l 05-08-08 12:57

nu este rivalitate :)
este o discutie argumentata :lol:

APVitza 05-08-08 13:47

:lol::lol::lol::lol: eu glumeam...de ce te-ai atacat mai :P oricum fiecare face ce vrea cu masina lui...si liniute si restul...si ma legam doar de intrebarea ta...era important ca cele care au votat sa fi participat la liniute? si sa stii ca si eu am votat aceeasi denumire ca si tine. :P ma provoci la o liniuta?:twisted: nu am caii necesari sa iti fac fata...din pacate :(

tune_AKj 05-08-08 15:20

lasa ca te "faci " tu mare...:lol::lol:

j.v.l 05-08-08 15:32

Quote:

Originally Posted by APVitza (Post 1680128)
:lol::lol::lol::lol: eu glumeam...de ce te-ai atacat mai :P oricum fiecare face ce vrea cu masina lui...si liniute si restul...si ma legam doar de intrebarea ta...era important ca cele care au votat sa fi participat la liniute? si sa stii ca si eu am votat aceeasi denumire ca si tine. :P ma provoci la o liniuta?:twisted: nu am caii necesari sa iti fac fata...din pacate :(

nu m-am atacat :lol:
stiu ce ai votat si chiar mi-as fi dorit ca "Girl on road" sa fi ramas ca nume de usergroup. Era o simpla curiozitate de a mea intrebarea pe care am adresat-o cu cateva posturi in urma, pentru ca Sasha, din cate imi amintesc eu, a vrut sa faca acest usergroup in ideea de a fi ceva care sa ne reprezinte :) Nici eu, si probabil nici alte fete care au votat nu sunt "reisaritze" inraite :) de aceea, eram nedumerita de ce s-ar fi votat o insiruire dde cuvinte care n-ar avea o legatura mica cu ceea ce facem/suntem de fapt.

p.s. vino cu o masina de categorie apropiata si poate facem :lol: spre deliciul baietilor :lol: :lol: :lol:

APVitza 05-08-08 16:02

nu-mi da APV-u masina :(( ca te faceam sigur ;)) :twisted: ne auzim peste o saptamana cand ma intorc! salutari la toata lumea!

j.v.l 05-08-08 16:04

cand ti-o imprumuta, ma cauti :lol:

Sasha 05-08-08 16:36

:o :shock: unde s`a ajuns :no::roll:

KENZO 05-08-08 16:39

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1679953)
Nu pot sa spun ca sunt fericita ca v-ati gandit sa faceti asta, dar va urez succes!
Asadar pica si ideea de club..... pentru ca nu are rost sa facem 10 cluburi "unice". Eu vroiam sa pastram anumite conditii,nu sa aderam la club doar pe baza de masina "tunata"...si aia NU cu mana noastra s.a.m.d.
Dati-i bataie...si ne auzim! :rolleyes2

@Gaby: stikerele se pun doar pe masinile fetelor, nu am treaba cu titiul tau!

Daca u crezi ca poti face ceva din asta dc nu ii dai bataie?acum daca iese unul gata al tau nu ar mai fi club....serios acum.da se pare ca nu prea stii ce vrei defapt.

Khalis 05-08-08 16:50

exact ce spunea si aleks... nu o sa se faca niciodata un grup numai pentru fete din simplul motiv ca suntem prea orgolioase si o sa ne certam tot timpul, o sa fim mereu tentate sa dovedim ca una este mai buna decat toate celelalte... si chiar daca acuma o sa sara inca 10 sa spuna ca nu e asa... stim cu totii ca asa o sa fie... asa ca, oricum ne stim care suntem... mai bine stam cuminti in cluburile noastre...
uite... deja s-a inceput... "te faceam sigur" sau alte replici asemanatoare... suntem mai rau decat barbatii.... :lol: :lol:
daca reusim sa lasam astea la o parte, avem sanse sa fim un club, un grup puternic.. dar cat timp ne certam intre noi ca sa dovedim care e mai groazava... n-avem nicio sansa...

Claudia 05-08-08 16:52

Nu cred ca ai inteles. Eu am venit doar cu ideea si am intrebat daca nu cumva deja exista unul. Daca voi ati inceput deja sa faceti planuri normal ca pica ce aveam eu de gand. Dar nu e cu suparare!

@khalis: sunt de in totalitate de acord cu ce ai spus ;) ...poate sunt prea putine care stiu sa faca echipa buna....

KENZO 05-08-08 16:55

Fa u unu si cine vrea sa intre sa intre cine nu,nu;)
Nu stiu dc stai in baza altora...eu mi-am facut clubul singur singurel...si am plecat la drum cu 3 masinii!
Daca ai ambitie o faci...crede-ma.

j.v.l 05-08-08 17:09

Quote:

Originally Posted by Khalis
"te faceam sigur" sau alte replici asemanatoare... suntem mai rau decat barbatii.... :lol: :lol:

doar ce am vorbit si cu !Sasha si o sa va spun si voua exact ce i-am spus ei:
atata timp cat te mananca si te trezesti din neant sa faci afirmatii de genul "ce ma te dai mare ca ai facut liniute? " in public, asteapta-te sa fii scarpinat la fel de in public.

cat despre "Sigur te faceam..." no comment :lol:
"Jucaria iubitului meu e mai frumoasa ca a ta !" :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning