![]() |
Re: lucrari ProTuning - Baia Mare
1 Attachment(s)
foarte frumoasa ! dar ai putea incerca sa schimbi tipsurile de la evacuare cu ceva in gemul asta exact pe dimensiunea din spoiler.
|
cam cat ar costa totu ?
|
Quote:
|
nu prea imi place eleronul , in rest e super.
|
Tocmai am castigat Best Custom Exterior la expozitia ce s incheiat ieri cu exteriorul realizat de Roby.
|
felicitari GGD ... chiar meritati acest lucru si tu pentru timpul si banii investiti , si Roby pentru ceea ce a realizat .... inca o data felicitari
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
desigur multi dintre voi sunteti curiosi in ce stadiu este tt-ul.iata am aparut si eu cu cateva poze cu starea lui actuala.
designul masinii va fii modificat total astfel raman doar gamurile nemodificate.e un proiect foarte mare ,foarte costisitor dar tot odata si foarte ambitios. pozele tt-ul dinainte de modificari gasiti pe paginileanerioare.cu respect Robert |
E ceva de munca la el. Se vede ca va iesi ceva cu adevarat deosebit. Felicitari pt anvergura proiectului.
|
Quote:
|
traforaj viteza....bestial....astept urmatorul pas;)
|
PFOAI mama cum arata ACUM... CRIMINAL.. bestial..fara cuvinte..cu siguranta la sfarsit o sa RUPA TOT TOT cel putin in RO ..... BAFTA multa si rabdare si atentie :)
|
genialk TT-ul ... grila fata o sa o aiba in genul bugatti veyron ?
|
pfff...e demential ce fel arata. rezultatul o sa fie si mai se :). bafta mult in continuare :d se vede ca ai bagat multa munca pana acum la el..
|
felicitarii fara cuvinte bvvv
|
:shock:cred k o sa rupa gura tragului :lol:ff frumos bft in continuare protuning
|
Cred ca va fi ceva inspaimantator cand va fi gata...:twisted::twisted::twisted:
Spor la treaba si succes in continuare...;););) |
Abia acum am ajuns sa vad pozele ... Tatic, e debelea ! :shock: inca nu am reusit sa imi dau seama despre ce vorbeai ieri, si vad ca nimeni nu isi pune problema asta, dar cred ca incep sa inteleg ce si cum :idea: S-ar putea sa iti fac o vizita weekendul asta, arata bestial masina !!!
Spor la lucru in continuare |
Quote:
|
Quote:
o singura intrebare ... cum se va deskide capota ?!?! :?: |
Probabil k se va deschide in acelasi mod k la Fiat Coupe , cu tot cu aripi , ar fi interesat dak s-ar folosi acelasi sistem k pe fiat.
Ceva poze mai noi ? Bafta cu proiectul... |
3 Attachment(s)
salut,asa ceva poti realiza pt fiat punto in 4 usi? ti-am zis detaliile pe privat
ps: spor in ceea ce faci ;) |
Roby e super tare ,TT-ul
Abia astept sa il vad gata , te vei ocupa banuiesc si de interior,e pacat la asemenea proiect sa se termine lucru decat la exterior , super tare inca o data , Multa bafta .. si anu care vine cand ne vedem iti arat si ce a iesit din oltcitul meu :D |
capota tt-lui se va deschide cu tot cu aripi ce se vede pana acuma nu e forma definitiva mai sunt cateva chestii ce se vor modifica.
deocamdata nu am nici o noutate pt ca am avut multe alte comenzi de onorat din ceea din ce am avut matrite+ca lucram lainstalatia de incalzire a atelierului. boyspeed sunt sigur ca arata belea oltcitulsi abea stept sa stamla o vorba la viitorul show in rest multumesc pt incurajari .cu respect robert |
Quote:
|
RESPECT pt munca voastra protuning.bestiale golanele.tt no coment
|
1 Attachment(s)
Ca tot este perioada sarbatorilor se aude ca faceti reduceri substantiale , nu ?! :D
Glumesc glumesc.. Dar sa trec la subiect; c`am cat m`ar duce si pe mine un spoiler ca acesta |
4 Attachment(s)
Quote:
problema mea este ca nu tare i-mi place cum ii sta la golful respectiv bara aia de fata.ti-as propune ceva mai dragut zic eu.pt mine e cea mai perfecta bara pt fata de golf 5. din pacate de reduceri nu putem vb de nici un fel pt ca daca vei dorii spoilerul am costurile mult prea mari am de facut modelul+matrita ceea ce duce la un cost suplimentar de 500 ron. TOTODATA VA UREZ TUTUROR, SARBATORI FERICITE!!! cu respect Robert |
Pur si simplu ma fascineaza lucrarile voastre.
O dovada ca si īn Romānia se poate produce calitate si ceva deosebit. Voi ar trebui sa cautati o cale sa va vindeti aceste produse si aici. cīt ai cauta īn germania asta, de la cel mai mic tunist (designer) pīna la marele concern de accesorii tuning numit D & W nu gasesti asa ceva. Nu mai vorbesc ca pt. Logan si Sandero nu gasesti nimic. Acesti ELLA sīnt nimic pe līnga voi īn domeniu si cred ca stiling-ul vostru s-ar vinde pe aici ca pīinea calda. Si de la mine un calduros LA MULTI ANI īntregii echipe ProTuning! |
1 Attachment(s)
Quote:
Asemenea si tie Robi, si un an nou fericit tatic !!! :dance: |
salutare,
Un an nou fericit pt toata lumea !! spune-mi si mie daca poti sa-mi faci bara asta pt a4 b8 2008 thx http://zoosviat.com/audimobiles/wp-c...-full-max.jpeg |
Quote:
|
apreciez si tot respectul pentru orientare "cea mai mare problema este ca eu nu copiez designul " - prin urmare te intreb daca te-ar interesa un proiect pentru generatia noua de A4 sau daca ai o propunere de design pe care ai putea sa mi-o faci
|
1 Attachment(s)
Quote:
printre altele pun poze cu un desen facut pt un client cu un mercedes cls. |
arata foarte bine designul pentru bara fata.......sunt curios cum ar arata in realitate...
spor la treaba robert |
poti face un kit pt slk 230 ?
|
Quote:
ps. Te saluta varu (Michael) din america :D:-P |
Quote:
salut . te rog sa-mi dai si mie mailul tau deoarece doresc sa te intreb cateva lucruri legate de masina . multumesc |
robert esti tare... bravo
sper sa ai timpul necesar sa-ti ridici afacerea la un alt nivel pentru ca meriti. |
mersi baieti pt incurajari si eu sper sa demonstrez ca si in romaia se poate face tuning de calitate nu doar kitshuri.cu repect Robert
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning