![]() |
Re: Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel)
faza cu scosul fumului am observat-o si eu.dar nu este valabila la toate loganurile dci, de exemplu, al meu a scos fum in timpul rodajului, si apoi si-a revenit;)
|
Quote:
|
Eu am mers cu 175 cu dci pe ceas dar nu stiu daca erau reali.Am si o poza pt cine nu crede.
|
Quote:
|
haha .... pacat ca nu stau in constanta sau in bucuresti ca va aratam eu 180 pe ceas .
|
Quote:
OFF.T : @Mask : jumate + o bere. O zi buna tuturor. |
ma uit la post-urile voastre si rad cu pofta:lol: :lol: :lol:
comparati si voi MAGARUL cu CATARUL sa vedeti care ii mai bun la galopat aceste masini nu cred ca sunt pt a le comara demarajul si viteza |
Quote:
|
Mai sa fie ce eroare poate sa aiba loganul la km. !!! Mai terminati mah cu denigrarea asta ca sant piese de renault in ele...Nu va vine sa credeti ca pot sa atinga viteze cat de cat ok.Eu cred de fapt ca nici nu au cum sa sara peste 120. Santeti multumiti acum ???
|
Quote:
Se poate sa ma insel totusi si vitezometrul ala chiar sa mearga bine.Se stie ca distanta=viteza*timpul.Cum distanta intre noi era constanta,iar el mergea cu viteza mai mare,inseamna ca eu aveam timpul mai bun.Ceea ce demonstreaza inca o data,daca mai era nevoie,ca Einstein a avut dreptate si timpul e relativ :lol: |
Facem un pariu ?
Vin cu un logan dci si daca iau 175 reali masurati cu gps imi dai 1000 de euro daca nu iti dau eu tie...te tine ? |
Lumea pune pariuri face juraminte :)))))) ce va agitatzi ma atat pe seama unei mashini de "maro" .... piese de renault auzi ....pai shi ce mare mashina e renault de o laudatzi atata!
|
Nu o laud mane chiar o detest dar mor cand vad atatia care o denigreaza ...hai sa fim seriosi si sa spunem ce este adevarat nu gogosi...daca ar avea o asa eroare vitezometrul la logan ar insemna ca toate nu merg mai mult de 140.Am mers cu un citroen Xara Picasso cu 170 si loganul dci dupa mine.Si afisajul era electonic deci eroare mica.
|
eu n-am reusit sa prind mai mult de 160 si un pic cu loganul dci...nu stiu cum ati reusit voi...
|
3 Attachment(s)
incerc sa pun niste poze dar nu prea reusesc
Valid file extensions: 3gp avi bmp divx doc gif jpe jpeg jpg mov mpg pdf png psd rar swf txt wmv zip DSC00020.JPG (285.7 KB) DSC00021.JPG (274.8 KB) DSC00022.JPG (240.4 KB) |
e modelul cu 70 de cai sau cel cu 65?
|
este modelul de 65 dar motorina de la omw
|
eu pun de la petrom, top euro diesel...dar mai mult de 165 n-a vrut...si e tot motorul de 65 de cai
|
Quote:
|
atata agitatie pentru...:?:
eu nu am condus decat logan 1,4 mpi si 1,6 mpi dar mi-au facut o parere cam proasta. pe drumurile patriei m-am intersectat cu destule, inclusiv cu 1,5 dci. am depasit multe iar din cate am observat cred ca la demaraj dieselaru' e mai tare. VW RULZ!!! |
Car addict pe ce te bazezi cand zici ca viteza e maxim 160 ??? 15 km e totusi o eroare mare !!! Inseamna ca atunci cand am atins 280 cu o alta masina aveam defapt 200...Iar daca ai dreptate inseamna ca Toyota yaris 2007 are aceeasi eroare deoarece la 160 cat am mers in spatele ei indicatorul digital arata tot 160.
|
1,4 mpi nu ia mai mult de 160
1,6 putin peste TESTAT!!! |
Quote:
Sunt de parere ca, in anumite conditii viteza maxima poate depasi viteza maxima data de producator,insa la o masina de 65 de cai sunt putin sceptic.Nu zic ca nu e posibil,insa o serie de factori trebuie sa fie indepliniti: Motorina f buna, vale,vant din spate... etc Sa ai drumuri intinse.O zi buna. |
Quote:
Quote:
Ai una cu 165 km/h si 3875 RPM.Conform producatorului,la 3875 RPM in treapta a 5-a ai 154 km/h. Mai ai una cu ~172 km/h (e tremurata) si fara turatie.Presupunand abaterea liniara si luand in considerare prima poza inseamna 161 km/h.Felicitari,ai nimerit temperatura/vant cat se depasesti viteza din talon.Asta doar in cazul in care turometrul indica perfect... Cu mai putin de 175 km/h pe vitezometru tu vrei sa faci pariu ca atingi atat pe GPS ?! :lol: |
E stock.Cand ai banii te astept.
|
Asteapta mult si bine:))
|
Quote:
oricum se vede ca stii mecanica...ma multe si imi place cum gandesti ! vezi ca daca stii prea multe...or sa te lichideze ...:)) ai grija ! |
10x, I will:P
|
Renault confirma: va exista o masina de 3.000 de euro
Sa confirmat ca se doreste sa se creeze un nou model de buget mult mai ieftin decat Dacia Logan, ce va fi vandut pe pietele emergente. Masina va fi destinata initial pietei din India si va aparea peste aproximativ trei ani. Ceea ce va deveni probabil una dintre cele mai ieftine masini din lume (nu uitati ca si concurenta de la Tata planuieste un automobil chiar mai putin pretuit, la doar 2.000 de euro) va fi dezvoltata si construita tot in aceasta tara, acolo unde francezii vor deschide un al treilea Technocentre (in care vor lucra aproximativ 1.000 de ingineri locali dedicati acestui proiect) si o noua fabrica, ce va deveni operationala in 2009. Nu s-au facut precizari vizavi de un posibil export al acestui model si in Europa, insa, in caz ca o vor face, ne-am bucura cel putin la fel de mult daca se vor gandi de doua ori inainte sa anunte pretul minim la care poate fi cumparata masina… |
va dati seama cum ar arata masina aia noua la numai 3000 euro
motor, roti, volan si un scaun |
Quote:
|
Ma uit si ma minunez cite ineptii scot unii care au virsta cit anii mei de conducere...tineretea bat-o vina...Partea proasta e ca multi pun botul!
|
la 3000 de euro... :))))))))))) ce se rastoarna Loganu la 6000 de euro...d'apoi asta sa mor de nu o sa ii iasa rotile in timpul mersului :)))))))
|
Mah...mai lasati in pace masinile astea...ca nus facute pt curse si pt cine stie ce viteze!Masina atat prinde indiferent ca zice X sau Y ca prinde 140 sau 200...daca ar trebui sa luati in seama orice rautate la adresa masinii(oricare masina)ar trebui sa nu mai poti dormi noaptea...Ca performante clar la logan e mai buna benzina pt ca orice 1.4 MPI are 75 CP si 1.5 dCi are 65/70(dar e mai greu) si e logic ca e mai buna benzina!Impresia de demaraj mai bun e lasata de cuplu mai mare insa e doar o IMPRESIE!
1.4 MPI 0-100 km/h 13 sec 1.6 MPI 0-100 km/h 11.5 sec 1.6 16v 0-100 km/h 10.2 sec 1.5 dCi 0-100 km/h 15.5 sec =>ca e mai rapida benzina 1.4 MPI V-max(talon) 162km/h=>vit max reala ~165+ km/h,viteza indicata pe kilometraj de cca 170+ km/h 1.6 MPI V-max(talon) 175 km/h=>vit max reala ~180 hm/h,viteza indicata pe kilometraj cca 185+ km/h 1.6 16v V-max(talon) 183 km/h=>vit max reala ~188+km/h,viteza indicata pe kilometraj 193+ km/h 1.5 dCI(65CP) V-max(talon) 155=>vit max reala ~160 kmh/,viteza indicata pe kilometraj 163+ km/h Eroare la kilometraj este absolut la orice masina...dar nici chiar asa (erori de 15+ km/h...ca doar nu e....:)) PS:va place poza de la avatarul meu...???;;)e un logan 1.6 8v(ca are cip,filtru de aer schimbat,evacuare complet schimbata si alte mici smecherii e partea a 2-a) bye bye |
Quote:
Quote:
|
ciuda ciuda nu, sclipitorule? Vezi ca m-am uitat pe threadul cu alezaj vs cursa si mi-a fost dat sa citesc cele mai mari idiotenii pe care le-am vazut vreodata in viata mea! :))
|
Quote:
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...106#post961106
sa vada totii cata inteligentza posezi... Formula pt lucru mecanic la tine e aceeasi cu cea pentru cuplu! Bravo! |
E bine ca esti mandru ca esti prost...pentru ca si daca n-ai fi mandru tot prost ai fi :lol:
|
Sa vedem cum se manifesta orgoliul ranit al lui race... Oricum o sa incerc sa nu ma cobor la nivelul lui. La ce expresii foloseste mai ales acolo, cred ca deja face crize de nervi in fata calculatorului cand posteaza. Pacat. Macar ma mai binedispune cu ineptiile pe care le posteaza... Acuma, ultima oara cand a postat pe diametru vs cursa a fost chiar hilar... se pierduse, nu mai stia ce sa spuna ca sa isi transforme falsitatile in adevar... E chiar pacat. Un om cu caracter ar fi recunoscut ca a gresit si ar fi fost mult mai apreciat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:33. |
- Copyright 2026 4Tuning