![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Quote:
Ne vedem la 4tuning cu noile modificari |
Quote:
|
Quote:
Vreau sa te vad fortza la urmatoarea legala |
o sa iasa smechera tare....bafta in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
De masina nici nu mai zic...... Multa bafta in continuare. PS.NE MAI DAI CEVA INDICII PANA LA SALON//??? |
1 Attachment(s)
Quote:
Sigur.... Va fi super HOT... |
asa a fost in fiecare an...e ca un cameleon....prima data knd am vazut masina la buzau...era neagra..dupa am ramas masca...cum a putut sa iasa...acum cred k iese si mai bomba
|
masina de la buzau pe care ai vazuto atunci sa vandut ,cea pe care o vezi acum este cu totul alta masina....deci a nu se confunda ursu negru cu cel mov .
|
Merci Claudiu...
Ursul negru l-am vandut acum un an shi ceva unui baiat din Bucuresti... Inainte sa il vand pe acela , l-am achizitionat pe acesta de la Cristi din Pitesti... Daca urmaresti topicul de la inceput ai sa vezi de unde am plecat cu aceast NOU URS... Altul decat cel negru... |
imi cer scuze....nu m-am informat bine:D
|
Quote:
|
Ms mult Dani, mereu ai avut o parere buna despre masina mea, ms inca odata
Shi poate pana in vara o sa vb ca de la "V" la "V" Bafta multa!!! |
V.8
Si la cum mai arata exterioru ce poti sa mai zici............. piesa rau Ursulea:)) Dupa parerea mea cel mai tare urs pe care l-am vazut pe la noi. Felicitari;) |
Quote:
De ceva timp am decis sa schimb kitul de mtech2, asa se va deosebi shi mai bine de restul ursilor... O sa pun poze dupa 4tuning days |
vinzi kitu mtech2 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu siguranta parerea va fi una foarte buna:> multa bafta in continuare cu bijuteria:D
|
sper sa nu dezamagesc
Bafta tuturor! |
5 Attachment(s)
A sosit timpul sa pun poze cu noul look al masinii
Astept pareri... |
felicitari,mie unu imi place mai mult,decat vechea forma,care era mai timida.. :) asta e un pic mai agresiva/tare :D imi place, felicitari
totodata interesant felul in care ai lasat bandourile si pragurile de mtech2 si spoilere seidl (daca nu ma insel) arata super bine .. pragurile de la seidl mi se pare usor exagerate :) |
Quote:
Merci mult, am inceput foarte bine... |
...felicitari si din partea mea..chiar a iesit ceva frumos..pare mult mai agresiva intradevar asa,mai ales partea frontala...imi place foarte mult k ai renuntat si la vechiile faruri..ce sa mai..superba masina:!::!::!:
|
Quote:
Am renuntat la farurile vechi pt ca , hella este hella shi am considerat ca da mai bine... Se pare ca nu m-am inselat |
Quote:
|
eu unul am ramas fara cuvinte!!! superb!!!!
|
ms ms... ma bucur ca va place...
|
foarte frumos , sincere felicitari .... al doilea cel mai frumos urs din romexpo pentru mine ..... top va ramane mereu xxs`u ..... nu conteaza ca are akm b -xx - jhn ..... e masina care mi`a marcat adolescenta :X
per total , BRAVO !~ |
1 Attachment(s)
Am vazut-o ieri live :) arata si mai bine decat in poze :D si totusi nu m-am putut abtine :twisted:
|
Quote:
Ma bucur ca iti place shi in realitate, chiar mai mult decat in poze... Cat despre poza care ai facut-o... EVL Style Merci mult |
6 Attachment(s)
Best 5 import Exterior 4 Tuning Days 2009
|
Felicitari este superb!!!
|
cine ma Best 5 interior fata sau masina :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sincere felicitari. Chiar imi place. Ma bucur ca ai adoptat si alt stil, alt kit inafara de Mtech2.Am si eu 2 chestii, sper sa nu te supere, dupa gustul meu. 1) scrisul de pe spate ( E 30 ) ar trebui ceva mai estetic si 2) de ce nu incerci o lama la bara fata? E doar parerea mea, sper sa nu te deranjeze, asta as incerca eu, nici nu stiu daca ar veni bine cu lama, dar oricum as incerca. Multa bafta in continuare.
PS. o aparitie misterioasa, din ceata. |
Quote:
La acea lama despre care ai spus tu , m-am gandit imediat ce am schimbat kitul exterior, dar nu a avut cine sa ma ajute sa intru in posesia ei... Va aparea pana la urmatorul salon Ms pt sfaturi |
4 Attachment(s)
Inca ceva proaspat de la show...
|
6 Attachment(s)
Uite KYL-ule niste poze cu masina! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning