Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   INVITATZIE LA INTALNIREA CRAZY DRYVERS. (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/8431-invitatzie-intalnirea-crazy-dryvers.html)

flaviutza 05-10-05 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
flavia! potzi sa nu vii. .

Pe faza asta.... NICI NU MAI VIN !!
....era o metafora intr-adevar ! dar daca asa intorsatura ia problema chiar nu acred ca o sa ma pun pe tren 13-14 ore......
Va astpept pe voi la intalnirile West Side Racers ! la Oradea daca vreti

aleks 05-10-05 17:17

mertan t strang de gat :evil:

mertan 05-10-05 20:40

hai sa revenim la subiect.

mertan 05-10-05 23:09

mai vreau sa va anuntz ca sunt pe cale sa demisionez din crazy drivers pentru ca nu mai suport. am inceput sa plang. din cauza la stie aleks si cu la mishto cine. va urez succes cu intalnirea pe care eu vroiam sa o pun la cale. si vad ca unii oameni nu vor sa ma intzeleaga. ma mai gandesc. am vrut ca aceasta intalnire sa fie ok, sa se desfasoare klumea. am vrut sa facem si noi bacauanii ceva misto. regret. :( :( :( vb serios. in momentu asta incep sa plang. din cauza cui? oare a cui?

flaviutza 05-10-05 23:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deci fratzilor asa chef o sa facem !!! belea !!!
Acum o sa ma simt in MEGAlargul meu impreuna cu voi bajetzii de la Crazy Drivers : aleks,LaMisto Andrei mama iti aduc o fata turp si suflet pt. tine si care sa te faca cel mai fericit....
Oricum show de show o sa fie !
Pe chesti asta va promit eu un show SURPRIZA !
Dupa cum zicea si aleks ,el e cu sucurile eu cu buna dispozitie !
..... asta desigur in caz ca ajung ,daca nu va trimit niste fetitze,prietene de ale mele din Bacau :D :wink: 8)

mertan sa nu crezi ca s-a spart balciu daca tu ai demisionat..! :lol: :lol:

mertan 05-10-05 23:46

eu am venit cu ideea de a face intalnirea asta. eu am organizat-o si eu am promovat-o si la un moment dat cinea imi strica toate planuirile mele. imi schimba radical viatza si gandirea despre fete.

VOI CEI DIN CRAZY DRIVERS VA ROG SA MA IERTATZI DACA V-AM DERANJAT CU CEVA PANA ACUMA. :( :( :( :( :(

INCA MA MAI GANDESC SA DEMISIONEZ SAU SA NU DEMISIONEZ. MA GANDESC.......... EU SI CU MINE. SINGUR SI TRIST TOATA VIATZA........
ACEASTA ESTE VIATZA UNUI BAIAT CARE O AVUT INTETZIE SI BUNAVOINTZA DE A REALIZA CEVA FRUMOS IN ACEASTA LUME A TUNINGULUI. ATAT AM AVUT DE SPUS.

ALEKS TE ROG FRUMOS SA MA IERTZI DACA AM GRESIT CU CEVA. :( :(

mertan 05-10-05 23:50

INCA CEVA:

FLAVIA. TOATA VIATZA AM SA TE TZIN MINTE PRIN CEEA CE MI-AI FACUT IN SEARA ASTA.

ATAT AM AVUT DE ZIS.

semnat: mertan(alex)

flaviutza 06-10-05 01:22

Deci daca chiar asa decurg lukrurile la voi in echipa inseamna ca e de rau si acum chiar ca nu ma pun 13 ore pe tren .
A fost o gluma dar acum va salut de la Oradea si atat,adik va astept pe la noi.

LaMishto 06-10-05 01:37

:shock: :shock: :shock:
i can`t believe it.. pai mai alex.. ma dezamagesti.. si nu cred ca sunt singurul pe care il dezamagesti.. chill man, o sa iasa cum o sa iasa, ti-am mai spus ca te agiti prea mult din cauza asta.. si nu e bine.. uite cum strici aiurea totul..

mertan 06-10-05 08:01

hai ca mio trecut de aseara pana astazi. mai da nu pot sa cred ca o putut sa imi faca una ca asta. oricum intalnirea se va tzine. AM FACUT PREA MULTE SACRIFICII SA O POT ANULA.

INTALNIREA CRAZY DRIVERS PE 16 OCTOMBIRE LA BACAU.

mertan 06-10-05 08:52

cine mai vine la intalnirea crazy drivers????????? azi voi reveni si cu poze de la locul intalniriisa vedetzi cum sta treaba. si va dau mai multe detalii. ok?

HAIDETZI FRATZILOR SI SURORILOR LA INTALNIRE.SUPER PARTY CRAZY DRIVERS. :D :D :D :D

KAmikazee2005 06-10-05 10:42

sa mor eu daca nu suntetzi nebuni :P!!

Low_Ridah 06-10-05 11:47

Vreau sa vin si eu da ....sa vad cu cine merg .....Eu am zis de mai demult k vreau si eu sa merg ... da sa vad cu cine ... dak mai este loc in masina si pt mine :)

mertan 06-10-05 11:52

no problem man. rezolvam noi intrun fel. vezi ca sambata baietzii din suceava se inalnesc. dute acolo unde e intalnirea si vb cu ei. :D :D

CINE MAI VINE LA BACAU????????? LA INTALNIRE????????? :D :D

aleks 06-10-05 13:51

zici ca-i casa de nebuni aici.
mertan si flavia, va rog sa va rezolvati problemele only in private.
amandoi sunteti asteptati la intalnire, amandoi sunteti bineveniti, mertan, nu iti contesta nimeni meritele, deci va rog sa nu mai purtati dialoguri in contradictoriu pe aceasta tema.
multumesc, va astept sambata, 16.10, pe amandoi

mada 06-10-05 20:45

certuri ca in clasa 1 :)
potoliti`va ca va certati fara rost.. ce aveti voi de impartit nimeni nu stie..
alex(mertan) kalmeaza`te si nu te mai agita degeaba ka nu are rost nu castigi absolut nimic.

mertan 06-10-05 20:49

mai aleks las pe mine ca am rezolvat treburile deja. cartzile au fost aruncate. ce o fost in trecut se uita.

DECI CINE MAI VREA SA VINA LA INTALNIREA CRAZY DRIVERS SA VINA.

aleks 07-10-05 11:22

Re:

Quote:

mai aleks las pe mine ca am rezolvat treburile deja. cartzile au fost aruncate. ce o fost in trecut se uita.

DECI CINE MAI VREA SA VINA LA INTALNIREA CRAZY DRIVERS SA VINA.

am aflat intre timp, ma bucur ca v-ati calmat.
vezi ca aici are si andrei (lamisto) interes, flavia nu vine singura, ci vine cu noua prietena a lui andrei :wink:
daca vine desigur

LaMishto 07-10-05 11:40

yep, right :twisted:
so.. n`o suparati pe flavia ca iese urat :bat:

:peace:

Zerofast 07-10-05 16:33

gata cu cearta nu are sens :D

xBoGDaNx 07-10-05 17:20

Zerofast, mergem, da ?? :D

Death 07-10-05 17:26

Okay crek pana la urma am sa vin si yo dar cam pe la ce ore se desfasoara toata actiunea....adik o sa ramanem si pe seara pana duminica?? :D k sa imi fak si yo un program....:P

mertan 07-10-05 20:21

deci. festivitatea se desfasoara de la ora 14-15. eu oricum va astept de la ora 13 sa venitzi.

mai sucevenilor! voi sambata adica maine avetzi intlnire local. discutatzi intre voi cine mere. :D :D

iasi: il strnag de gat pe andrei. maaaaaa. vb cu pretenii de acolo.

mertan 07-10-05 20:53

de azi in 2 luni e ziua mea de nastere. fac 18 ani. deci pe 7 decembrie si pe 6 decembire mai e si ziua de nume, ca ma mai chiama si nicolae. :D :D :D :D valeu deabia astept.

B-14-BYE 07-10-05 20:54

sal

eu pe 3 dec fac 18 ani.. :)

mertan 07-10-05 22:58

marfa. :D :D :D

SV-05-YBG 07-10-05 23:06

Imi pare rau ca am lipsit ultimele doua zile de pe forum. Dar nu imi place la ce s-a ajuns. Eu spun ca ar fi cazul sa nu va mai certati de la lucruri aiurea.

Ca sa concluzionez: Andrei (ex-GOLF II) vine daca este in tara. De asemenea, nu cred ca pentru Fritz ar fi o problema. Oricum am sa ii dau un tel maine ca sa aflu mai multe detalii.

EU VIN SIGUR.

ASA CA LASATI DISCUTIILE AIUREA SI PREGATITI-VA CA VIN.

Cam asta pentru moment.

Anonymous 08-10-05 00:13

Quote:

as vrea si eu sa merg la siab dar unii stiu cum e cu mamele astea :cry: . lasa ca imi iau eu carnet si ma duc eu peste tot. bafta baietzi si drum uscat si distractize placuta. :D :D :D

.................................................. .............................

Invata intai sa vorbesti si dupa aia scrie ceva.[/b]

B-14-BYE 08-10-05 00:42

sal

anonimule.. frate. nu ti se pare ca te bagi cam aiurea in seama? altii nu au permis si au masina si au bagat mai multi bani in masina aia decat ai tu.. poate tu n-ai ce sa mananci si ai trecut si tu pe forum sa zici ceva... ne-am saturat de atatia increzuti pe aici.. give us a breack

mertan 08-10-05 07:23

ce sai faci. mai sunt si dinastia pe forum. de unde stie el ca nu am carnet.
am carnet de a1. vb foarte serios. nu am gasit poza cu permisul ca ii aratam eu ***ului asta. el nici nu stie ce e aia intersectzie.

mada 08-10-05 11:30

mertan e deajuns ca stii tu ca ai carnet , nu e nevoie sa dovedesti cuiva ca ai , rlx ;)
lasa`l pe domnu anonim sa spuna ce vrea si nu va mai certatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
nu castigati nimic certandu`va :)

Zerofast 08-10-05 11:53

si ce daca nu are carnet
sa-si vada de treaba {guest}
macar mertan stie ce inseamna cuv. TUNING si nu este un simplu cuv este o pasiune 8)

LaMishto 08-10-05 12:01

Re:

Quote:

iasi: il strnag de gat pe andrei. maaaaaa. vb cu pretenii de acolo.

si eu te strang de gat daca nu vine mitza :P

Alex23GAM 08-10-05 13:42

si eu vin astept ora exacta si sa stiu cine mai vine din iasi ca sa plecam mai multi

LaMishto 08-10-05 21:08

deocamdata eu.. fixxer inca n`am reusit sa vb cu el.. iuiu nu crede ca vine.. deci.. vezi si tu sergiu, cia.. cine mai vine ;)

Puya^WRX 09-10-05 16:11

Sper ca o sa vin si eu pe 16 la bc......daca imi vine ambreaju saptamana asta:))

LaMishto 09-10-05 16:52

te asteptam. tu esti baiatul cu octavia, nu? ;)

Puya^WRX 09-10-05 21:18

da.......eu sunt :pistoles:

aleks 10-10-05 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Puya^WRX\"
da.......eu sunt :pistoles:

sa vii la bacau, noi te asteptam :wink:

Low_Ridah 10-10-05 15:23

Cred k vin si eu la Bacau ... dak am loc in masina :) sper sa mai aiba loc Fritz in masina ....

All times are GMT +2. The time now is 14:07.

- Copyright 2026 4Tuning