![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
Quote:
|
salut luci!!! ce motor ai pe ea acum?
|
Quote:
Adi shumi toba e un pic in afara dar nu foarte mult asa imi place!!!! sorinele am si stopurile france dar unul e nou cel de dreapta iar cel de stanga nu este nou,iar astea de pe masina sunt ale ei originale france si marginea e dusa si se vad urat de aceea am pus colant nu scoci cum ai zis tu Quote:
Lucrurile au decurs un pic mai greu doarece am refacut toata instalatia electrica din nou si multe fire nu stiam de unde veneau dar babeste am reusit sa le fac,iar azi am terminat cu toata instalatia care merge perfect !!!! sper sa ii pun dungile cat mai repede si sper sa nu am probleme cu ea la identificare cu dungile .... |
azi vreau sa imi pun si eu ornamentele cromate la praguri:D sunt curios cum va arata cu ele la locul lor
|
Pai tre sa le pui:D,altfel nu scapi de mine cu una cu doua:lol:,ai pus ochelarii la faruri?
|
Quote:
|
Ai rezolvat cu ce ti-am dat eu,referitor la dungi?sper ca ai iesit ieftin:D,spor la lipit si daca nu ai ajutoare adu-o la Alba si te rezolvam imediat:lol::lol::rolleyes2
|
Hai ca a iesit super Lucica8)..nu prea ma impac eu cu culoarea,dar poate dupa ce ii pui dungile imi trece:rolleyes2
Multa bafta in continuare si asteptam poze noi:-) |
eu tot astept vizita la bistrita asa k nu te face ca uiti si pune si tu poze nu tine lumea in suspans.. te pupa tata si spor in continuare
|
Quote:
btl ai grija cum mergi...ca te-am visat cum ca ai intrat intr-un stalp, nu era chiar asa rau botita si ti-am facut poza sa o pun pe forum...si te-ai apucat singur s-o indrepti...doamne ce visez....sa fie grav?:lol: |
Manolica in seara asta nu o mai scot:D,daca zici u ca asa ai visat asa frumos,eu cand ma lovesc de ceva,poate daca sare un pic cromul de pe bare in rest nici praful:rolleyes2:D.
E BTL-ul Jar-Cartus:lol: Apropo din ce oras esti?:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
eu am prins ornamentele in holsuruburi!
|
daca-l prinzi cu holsuruburi de ce il mai pui la cat de urat se vede :!:
|
Quote:
|
sunt multe dacii frumoase pe forum cu ornamentele prinse in holsuruburi.................si nimeni nu a zis nimic asa ca nu mai fiti carcotasi!!!eu unu sunt pentru suruburi mai ales ca stau si mai bine prinse!;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am reusit sa pun ochelariiii!!!!dar va trebui sa reconditionez masca,din greseala unde a stat s-a gazat cu verde si am incercat sa o curat cu diluant :D si s-a decolorat,o refac eu !!!!m-am apucat de interior,deocamdata am adus schimbatorul mai aproape de scaune!!!! |
Quote:
masinile frumoase de pe forum nu au cleme ptr ca se gasesc greu sau deloc, daca ar avea ocazia sa cumpere cleme crede-ma ca ar cumpara @luci prea tare masina bravo chiar un progres ,baga ulei in ea ca la cat ai sudat nu duce mult fara ;) |
Quote:
ms inca odata pt aprecieri si o sa incerc sa refac clemele sa stea cat mai bine !!!! [APLINE am rezolvat-o cu clemele pt ornamente:D:D:D:D:Dmi-a zis alex mun sa iau de la scaunele de 1300 cele care sunt prinse jos vinilinul,le maresc un pic si sunt ok:D:D:Dsper sa fie ok :Dtotul |
Bai Lucica,imi place culoare mai ales in soare,chiar e frumoasa nuanta:D
|
uite o solutie putin apreciata dar buna:pune silicon in santul ornamentului si il lipesti direct pe prag ,se prinde bine si rezista f mult daca e prins bine si siliconul bun.bafta fa cum vrei dar eu zic ca e bine si nu stie nimeni.
|
Quote:
|
in sfarsit o treaba facuta cum trebe... sper k acum ii e draga si la dia coaja k numai tu stii cate ai avut de tras . dar uite k timpul rezolva problemele spunei k ar trebui sa fie mandra de o asa masina... numai bine frate
|
Quote:
OZN-ule ms pt sfat,nu e rea idee, sa vedem dak reusesc cu clemele scaunelor dak nu o sa caut o modalitate mai buna !!!! Apline ....nu ma intrista sper sa imi mearga clemele,ornamentul este din acele mai subtire si vine peste aripa fata.....sper sa fie bune clemele!!!! bafta si drumuri bune tuturor MS Uncheasule!!!!stai linistit ca e foarte mandra,sa vedem cum facem sa ne vedem,cu fordu cum sta treaba?tzy-ul si wrc-ul ce mai fac???? numai am rabdare pana maine dimineata :(( sa imi montez sigurantele capota spate si sa pun ornamentele sa leg proiectoarele si sa continui la conola !!!1 |
cat ai dat pe sigurantele pt capota spate?
poti sa imi faci rost de 2 spate si 2 fata? |
Quote:
am gasit cartea masini,revizile facute si lucrarile efectuate masini,iar la sfaristul carti este prezentata DACIA 1301 LUX-SUPER,foarte multe detalii!!! |
frumusete de brasoveaca :)
|
imi place f mult cum o iesit masina ,abia astept sa o termini ,si sa ai grija de ea
|
MS frumos STI-ule,e ardeleanca fata mea si ma mandresc cu ea :D
FNM-ule sper sa o termin cat mai repede,crede-ma nici eu numai am rabdare,am ajuns sa inebunesc dar din pacata ea nu va fii gata pana nu va fii trecuta pe lista de transplante de inima,atunci cand va fii pe lista si vom fii aprobati pt transplant o sa ma mai pot linistit,apoi sa vedem dak "gasim"pastile necesara pt acomodarea cu noua inima ca am vazut ca guvernul nu ne mai da"pastile" pt asa ceva ..... dar pana atunci vb bunului nostru tovaras BTL JAR CARTUSSSSS |
[azi am montat sigurantele spate capota,am schimbat prezoanele la roti,am mai lucrat un pic la consola,maine urmeaza sa termin consola sa o montez,si sa pun ornamentele de prag....am incercat sa scot pozele si nu pot,nu stiu ce naiba are .....
|
Nerabdarea asta, cred ca fiecare, ce a depus munca la masina sa, a trecut prin aceleasi trairi si eu am muncit mult la masina mea si continuu fac acelasi lucru orice as face pe la ea sunt nerabdator sa termin treaba.Asta inseamna pasiune!!!bafta la lucru!!;)
|
Quote:
|
n-am mai dat de mult pe aici...
imi place a iesit foarte fain! BRAVO! ca o parere personala, as baga toba mai inauntru |
Lucica iti dau eu Nikon-ul meu,sa vezi ce poze face,de altadata nu o sa le mai pui pe net ca iti vad si ridurile de la masina:D.Lasa ca le faci pe rand toate suntem aici sa te ajutam:lol:.
Apropo cu dungile ce ai mai rezolvat?:rolleyes2 |
10 Attachment(s)
Quote:
da o sa tin cont de sfatul cu toba si asa am sa fac,am vrut sa fie un pic mai in afara dar din greseala am prins-o atat de afara Da BTL-ule nu ar fii rau !!!!azi am montat consola si ornamentele pe praguri dar nu am facut poze la ele!!! am o intrebare !!!!!!!!!!am luat chedere noi,la usi totul e ok,dar la portbagaj l-a saltat prea mult in sus ce pot face? |
astepti sa se lase chederul!nu ai ce sa-i faci!
|
Quote:
|
si a mea imi da de furca... dar remediez problema trebuie doar sa iau usor la ciocan colturile de la luneta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning