Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972 BV 72 JAF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/84246-dacia-1300-originala-mici-modificari-1972-bv-72-jaf.html)

LUCI BV 89 WRC 24-07-08 22:15

Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1660340)
E nebunie curata Lucicaaaaaaa,jar cartus.imi place f.mult,adevarata de raliu

BTL-ule i-am dat azi jar cartus am ramas uimit cum merge acum cu totul pus la punct perfect!!!!!!!!!!

negrey_1300 24-07-08 22:41

salut luci!!! ce motor ai pe ea acum?

LUCI BV 89 WRC 24-07-08 22:45

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1660448)
Nu imi prea place sa arunc laude in stanga si in dreapta, dar cateodata trebuie. :) Asta e una dintre Daciile pe care as vrea sa le vad pe viu. Cine stie, poate ajung prin BV intr-o zi. Referitor la jante, mie chiar mi se pare ca arata foarte bine (nu stiu de ce, dar mi se pare ca dau un look sport/retro masinii). Nu stiu ce alte jante ar pica asa bine pe ea. Eventual niste ATS Classic sau Gotii (in 4 sau 3 prezoane, cum preferi). Dar alea-s cam greu de gasit si noi costa o roaba de bani.

FIF ms frumos pt sfaturi multa munca multi bani si multi nervi mancati,eu zic ca un asemenea rezultat trebuie sa iasa....cu toate ca nu sunt foarte multumit de rezultat dar inca lucrez la ea sa iasa totul perfect,imi place foarte mult aspectul sportiv al batranelor...mai am cateva surprize pt ea !!!

Adi shumi toba e un pic in afara dar nu foarte mult asa imi place!!!!

sorinele am si stopurile france dar unul e nou cel de dreapta iar cel de stanga nu este nou,iar astea de pe masina sunt ale ei originale france si marginea e dusa si se vad urat de aceea am pus colant nu scoci cum ai zis tu

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1660576)
ti`a iesit ..bv :) (bravo nu brasov :lol:) , cat te'a ajuns finala ? modelul de rog sa`mi zici daca stii ...

valex un pret exact al tobei a fost 100e,anul trecut din germania am luat-o impreuna cu filtrul,volanu,scaunele iar anul acesta am achizitionat centurile si toba intermediara de pe un golf gti!!!!dar acum sunt cred ca la 1-2 mil tobele

Lucrurile au decurs un pic mai greu doarece am refacut toata instalatia electrica din nou si multe fire nu stiam de unde veneau dar babeste am reusit sa le fac,iar azi am terminat cu toata instalatia care merge perfect !!!!
sper sa ii pun dungile cat mai repede si sper sa nu am probleme cu ea la identificare cu dungile ....

LUCI BV 89 WRC 25-07-08 09:18

azi vreau sa imi pun si eu ornamentele cromate la praguri:D sunt curios cum va arata cu ele la locul lor

BTL-gordini 25-07-08 09:32

Pai tre sa le pui:D,altfel nu scapi de mine cu una cu doua:lol:,ai pus ochelarii la faruri?

LUCI BV 89 WRC 25-07-08 09:50

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1661487)
Pai tre sa le pui:D,altfel nu scapi de mine cu una cu doua:lol:,ai pus ochelarii la faruri?

am inteles sa traiti:P azi ii pun ochelarii si ornamentele la praguri,si cred ca pe seara dungile inca nu se stie sigur :D:D

BTL-gordini 25-07-08 12:37

Ai rezolvat cu ce ti-am dat eu,referitor la dungi?sper ca ai iesit ieftin:D,spor la lipit si daca nu ai ajutoare adu-o la Alba si te rezolvam imediat:lol::lol::rolleyes2

Nastase Bogdan 25-07-08 13:19

Hai ca a iesit super Lucica8)..nu prea ma impac eu cu culoarea,dar poate dupa ce ii pui dungile imi trece:rolleyes2
Multa bafta in continuare si asteptam poze noi:-)

BN-02_TZY 25-07-08 17:42

eu tot astept vizita la bistrita asa k nu te face ca uiti si pune si tu poze nu tine lumea in suspans.. te pupa tata si spor in continuare

manolica76 25-07-08 18:11

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1661786)
Ai rezolvat cu ce ti-am dat eu,referitor la dungi?sper ca ai iesit ieftin:D,spor la lipit si daca nu ai ajutoare adu-o la Alba si te rezolvam imediat:lol::lol::rolleyes2

offtopic:
btl ai grija cum mergi...ca te-am visat cum ca ai intrat intr-un stalp, nu era chiar asa rau botita si ti-am facut poza sa o pun pe forum...si te-ai apucat singur s-o indrepti...doamne ce visez....sa fie grav?:lol:

BTL-gordini 25-07-08 20:04

Manolica in seara asta nu o mai scot:D,daca zici u ca asa ai visat asa frumos,eu cand ma lovesc de ceva,poate daca sare un pic cromul de pe bare in rest nici praful:rolleyes2:D.
E BTL-ul Jar-Cartus:lol:
Apropo din ce oras esti?:D

manolica76 25-07-08 20:26

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1662487)
Manolica in seara asta nu o mai scot:D,daca zici u ca asa ai visat asa frumos,eu cand ma lovesc de ceva,poate daca sare un pic cromul de pe bare in rest nici praful:rolleyes2:D.
E BTL-ul Jar-Cartus:lol:
Apropo din ce oras esti?:D

sunt de origine din bucuresti...da acu imi fac veacu pe la new york...:D ce sa fac...ma chinui si eu pe-aici...acu sunt in concediu...

LUCI BV 89 WRC 26-07-08 10:41

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1661859)
Hai ca a iesit super Lucica8)..nu prea ma impac eu cu culoarea,dar poate dupa ce ii pui dungile imi trece:rolleyes2
Multa bafta in continuare si asteptam poze noi:-)

MS Bogdanele pt aprecieri,dupa munca si rasplata nu?culoarea ....asta e ce sa ii fac,o sa ii fac si dungile acum ma chinui cu ornamentele de prag ca nu imi plac cum vin,clemele sunt imbatranite si trebuie sa gandesc alt tip de prindere mai buna!!o sa revin astazi cu poze!!!!bafta si drumuri bune la micuta gordina

Quote:

Originally Posted by BN-02_TZY (Post 1662267)
eu tot astept vizita la bistrita asa k nu te face ca uiti si pune si tu poze nu tine lumea in suspans.. te pupa tata si spor in continuare

Da cum sa nu frate Fanica,doar ca momentan $$$$$$ lipsesc !!! si cum fac $$$$ acolo vin direct!!!!

apline5 26-07-08 11:56

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1663209)
MS Bogdanele pt aprecieri,dupa munca si rasplata nu?culoarea ....asta e ce sa ii fac,o sa ii fac si dungile acum ma chinui cu ornamentele de prag ca nu imi plac cum vin,clemele sunt imbatranite si trebuie sa gandesc alt tip de prindere mai buna!!o sa revin astazi cu poze!!!!bafta si drumuri bune la micuta gordina

alta mai buna nu gasesti mai bine fa din sarma otelita pe aceiasi forma ca alea originale si pune-le multa vaselina 8);)

bolidu' 26-07-08 16:20

eu am prins ornamentele in holsuruburi!

apline5 26-07-08 19:06

daca-l prinzi cu holsuruburi de ce il mai pui la cat de urat se vede :!:

LUCI BV 89 WRC 26-07-08 19:51

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1663934)
daca-l prinzi cu holsuruburi de ce il mai pui la cat de urat se vede :!:

asa este apline,ii fac clemele originale unele sunt bune altele nu,dak fac un lucru il fac cum trebuie pana la capat!

bolidu' 26-07-08 21:01

sunt multe dacii frumoase pe forum cu ornamentele prinse in holsuruburi.................si nimeni nu a zis nimic asa ca nu mai fiti carcotasi!!!eu unu sunt pentru suruburi mai ales ca stau si mai bine prinse!;)

LUCI BV 89 WRC 26-07-08 21:21

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1664077)
sunt multe dacii frumoase pe forum cu ornamentele prinse in holsuruburi.................si nimeni nu a zis nimic asa ca nu mai fiti carcotasi!!!eu unu sunt pentru suruburi mai ales ca stau si mai bine prinse!;)

Bolidule nu te enerva omule!!!nu am zis ca nu e ok asa!!!dar chiar nu stiu cum ar arata,ai cumva poze?nu am nimic cu holsuruburile.....dar na am zis ca e mai nasol.....te rog dak a poze arata-mi!!!!ms bafta

Am reusit sa pun ochelariiii!!!!dar va trebui sa reconditionez masca,din greseala unde a stat s-a gazat cu verde si am incercat sa o curat cu diluant :D si s-a decolorat,o refac eu !!!!m-am apucat de interior,deocamdata am adus schimbatorul mai aproape de scaune!!!!

apline5 26-07-08 21:43

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1664077)

e clar ca nu ai vazut ornament prins cu TOATE cleme ca de fabrica cum sta pe masina ;) chiar nu ai cum sa zici ca nu sta beton eu toate asa le am prinse si ciudat ca nu am pierdut nici unu pana acum:!:
masinile frumoase de pe forum nu au cleme ptr ca se gasesc greu sau deloc, daca ar avea ocazia sa cumpere cleme crede-ma ca ar cumpara

@luci prea tare masina bravo chiar un progres ,baga ulei in ea ca la cat ai sudat nu duce mult fara ;)

LUCI BV 89 WRC 26-07-08 22:23

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1664132)
e clar ca nu ai vazut ornament prins cu TOATE cleme ca de fabrica cum sta pe masina ;) chiar nu ai cum sa zici ca nu sta beton eu toate asa le am prinse si ciudat ca nu am pierdut nici unu pana acum:!:
masinile frumoase de pe forum nu au cleme ptr ca se gasesc greu sau deloc, daca ar avea ocazia sa cumpere cleme crede-ma ca ar cumpara

@luci prea tare masina bravo chiar un progres ,baga ulei in ea ca la cat ai sudat nu duce mult fara ;)

ms frumos apline,totusi nu s-a sudat extraordinar pe ea,un prag,fusta fata si stalp stanga fata.atat :D in rest mici intarituri care au fost antifonate,iar acum urmeaza baia de ulei cu parafina si ce se mai baga,incalzite bine si apoi o dau toata bine bine,in usi praguri lonjeroane
ms inca odata pt aprecieri si o sa incerc sa refac clemele sa stea cat mai bine !!!!

[APLINE am rezolvat-o cu clemele pt ornamente:D:D:D:D:Dmi-a zis alex mun sa iau de la scaunele de 1300 cele care sunt prinse jos vinilinul,le maresc un pic si sunt ok:D:D:Dsper sa fie ok :Dtotul

BTL-gordini 26-07-08 22:40

Bai Lucica,imi place culoare mai ales in soare,chiar e frumoasa nuanta:D

ozn_yakuza 27-07-08 01:25

uite o solutie putin apreciata dar buna:pune silicon in santul ornamentului si il lipesti direct pe prag ,se prinde bine si rezista f mult daca e prins bine si siliconul bun.bafta fa cum vrei dar eu zic ca e bine si nu stie nimeni.

apline5 27-07-08 02:20

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1664191)
[APLINE am rezolvat-o cu clemele pt ornamente:D:D:D:D:Dmi-a zis alex mun sa iau de la scaunele de 1300 cele care sunt prinse jos vinilinul,le maresc un pic si sunt ok:D:D:Dsper sa fie ok :Dtotul

stiam asta dar depinde de ornament ca sunt 4 modele de ornament prag ;) din care 2 nu merg cu cleme din alea

BN-02_TZY 27-07-08 11:46

in sfarsit o treaba facuta cum trebe... sper k acum ii e draga si la dia coaja k numai tu stii cate ai avut de tras . dar uite k timpul rezolva problemele spunei k ar trebui sa fie mandra de o asa masina... numai bine frate

LUCI BV 89 WRC 27-07-08 12:46

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1664199)
Bai Lucica,imi place culoare mai ales in soare,chiar e frumoasa nuanta:D

Ms BTL-ule,si mie imi place foarte mult culoarea,este culoarea ei originala adica nuanta ei,si am si urmarit ca nuanta sa nu o mai aibe si alta masina,sa fie unica in felul ei !!!!

OZN-ule ms pt sfat,nu e rea idee, sa vedem dak reusesc cu clemele scaunelor dak nu o sa caut o modalitate mai buna !!!!

Apline ....nu ma intrista sper sa imi mearga clemele,ornamentul este din acele mai subtire si vine peste aripa fata.....sper sa fie bune clemele!!!!

bafta si drumuri bune tuturor

MS Uncheasule!!!!stai linistit ca e foarte mandra,sa vedem cum facem sa ne vedem,cu fordu cum sta treaba?tzy-ul si wrc-ul ce mai fac????

numai am rabdare pana maine dimineata :(( sa imi montez sigurantele capota spate si sa pun ornamentele sa leg proiectoarele si sa continui la conola !!!1

ozn_yakuza 27-07-08 18:27

cat ai dat pe sigurantele pt capota spate?
poti sa imi faci rost de 2 spate si 2 fata?

LUCI BV 89 WRC 27-07-08 21:38

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1665116)
cat ai dat pe sigurantele pt capota spate?
poti sa imi faci rost de 2 spate si 2 fata?

poti da comanda pe net !!!cele de pe fata le-am luat anul trecut sparco!

am gasit cartea masini,revizile facute si lucrarile efectuate masini,iar la sfaristul carti este prezentata DACIA 1301 LUX-SUPER,foarte multe detalii!!!

CristiRS 27-07-08 22:05

frumusete de brasoveaca :)

Edy_FNM 27-07-08 22:32

imi place f mult cum o iesit masina ,abia astept sa o termini ,si sa ai grija de ea

LUCI BV 89 WRC 27-07-08 22:59

MS frumos STI-ule,e ardeleanca fata mea si ma mandresc cu ea :D

FNM-ule sper sa o termin cat mai repede,crede-ma nici eu numai am rabdare,am ajuns sa inebunesc dar din pacata ea nu va fii gata pana nu va fii trecuta pe lista de transplante de inima,atunci cand va fii pe lista si vom fii aprobati pt transplant o sa ma mai pot linistit,apoi sa vedem dak "gasim"pastile necesara pt acomodarea cu noua inima ca am vazut ca guvernul nu ne mai da"pastile" pt asa ceva .....
dar pana atunci vb bunului nostru tovaras BTL JAR CARTUSSSSS

LUCI BV 89 WRC 28-07-08 23:33

[azi am montat sigurantele spate capota,am schimbat prezoanele la roti,am mai lucrat un pic la consola,maine urmeaza sa termin consola sa o montez,si sa pun ornamentele de prag....am incercat sa scot pozele si nu pot,nu stiu ce naiba are .....

joke 29-07-08 08:34

Nerabdarea asta, cred ca fiecare, ce a depus munca la masina sa, a trecut prin aceleasi trairi si eu am muncit mult la masina mea si continuu fac acelasi lucru orice as face pe la ea sunt nerabdator sa termin treaba.Asta inseamna pasiune!!!bafta la lucru!!;)

LUCI BV 89 WRC 29-07-08 10:51

Quote:

Originally Posted by joke (Post 1667648)
Nerabdarea asta, cred ca fiecare, ce a depus munca la masina sa, a trecut prin aceleasi trairi si eu am muncit mult la masina mea si continuu fac acelasi lucru orice as face pe la ea sunt nerabdator sa termin treaba.Asta inseamna pasiune!!!bafta la lucru!!;)

da asa este !!!ms si bafta si tie

cata_tm 29-07-08 11:48

n-am mai dat de mult pe aici...
imi place
a iesit foarte fain! BRAVO!

ca o parere personala, as baga toba mai inauntru

BTL-gordini 29-07-08 12:58

Lucica iti dau eu Nikon-ul meu,sa vezi ce poze face,de altadata nu o sa le mai pui pe net ca iti vad si ridurile de la masina:D.Lasa ca le faci pe rand toate suntem aici sa te ajutam:lol:.
Apropo cu dungile ce ai mai rezolvat?:rolleyes2

LUCI BV 89 WRC 29-07-08 17:34

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1667943)
n-am mai dat de mult pe aici...
imi place
a iesit foarte fain! BRAVO!

ca o parere personala, as baga toba mai inauntru

ms cata_tm,aveam o alta parere despre tine ...dar oameni mai gresesc
da o sa tin cont de sfatul cu toba si asa am sa fac,am vrut sa fie un pic mai in afara dar din greseala am prins-o atat de afara

Da BTL-ule nu ar fii rau !!!!azi am montat consola si ornamentele pe praguri dar nu am facut poze la ele!!!

am o intrebare !!!!!!!!!!am luat chedere noi,la usi totul e ok,dar la portbagaj l-a saltat prea mult in sus ce pot face?

bolidu' 29-07-08 18:41

astepti sa se lase chederul!nu ai ce sa-i faci!

LUCI BV 89 WRC 29-07-08 20:55

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1668762)
astepti sa se lase chederul!nu ai ce sa-i faci!

oi vedea eu atunci,nu imi place deloc cum se aseaza portbagajul

CristiRS 29-07-08 21:19

si a mea imi da de furca... dar remediez problema trebuie doar sa iau usor la ciocan colturile de la luneta

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning