![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
7 Attachment(s)
In urma cu o luna am deschis acest thread dedicat masinii mele. Acum , dupa 35 de zile de la deschiderea lui, trag linie, sa vedem ce am rezolvat, si ce mai am de rezolvat. Mai jos aveti lista de modificari pe care am postat-o si in primul post de pe acest thread, numai ca acum are cateva modificari :
Proiecte pe termen scurt (maxim 2 luni) - Kit XENON - REZOLVAT - vopsire completa bari fata-spate (adica sa acopar dunga aia neagra de pe ele) – LE MAI LAS ASA O PERIOADA, PANA MA HOTARASC DACA II PUN DE ACUM BODY KIT SAU NU - ceasuri bord LOGAN cu lumini schimbate - REZOLVAT - jenti de aluminiu sau aliaj pe 14 - REZOLVAT - pleoape faruri – PARTIAL REZOLVAT . AM DAT COMANDA, SAPTAMANA VIITOARE VIN - sper sa gasesc pe undeva si sa pun stopuri clear (facute custom , ca am observat de la vechea masina ca in magazine nu se gasesc) - INCA NEREZOLVAT - ionizare geamuri - REZOLVAT - leduri albe pe plafoniera (cand am chef de ele , ca asta nu ar fi o problema) – N-AM AVUT TIMP DE ELE - neoane under-car - kit xenoane pentru proiectoare Proiecte pe termen lung (maxim 8 luni) - Body Kit CUSTOM din fibra ... am pe cineva care sa faca , dar nu am inspiratie sa desenez momentan - INCA NU M-AM DECIS (s-ar putea sa aleg o bara fata ca cea din ultima poza) - filtru aer sport – CAT DE CURAND - cip – FOARTE CURAND In alta ordine de idei , rugamintile mele la voi sunt urmatoarele: - nu postati aici ca sa injurati sau sa criticati , decat daca o faceti constructiv si motivat - daca nu aveti nimic de spus , nu spuneti vre-o tampenie - recomandati-mi un magazin de unde pot sa imi comand pleoapele (preferabil in pitesti) - pe cineva care sa imi faca stopuri clear ... macar comanda pe net cu livrare prin curier) In plus fata de ce am zis mai sus , am mai facut : - vopsit aeratoare - splitter bricheta cu 4 cai + intrerupator pentru fiecare cale in parte - schimbat nuca + manson schimbator - schimbat boxele spate cu niste Alpine-uri - pedale sport (dar inca nu sunt montate) - parasolar imitatie carbon (am dat comanda, trebuie sa apara) - scrumiera luminata, pentru ca scrumiera solenzei este asezata intr-un loc foarte obscur - (e pe aceeasi comanda cu parasolarul) In alta ordine de idei, masina nu am inamtriculat-o nici pana acum cu numere mele , pentru ca abia azi dimineata mi-a venit recomandata de la posta ca mi-au venit numerele de la ala care a cumparat BRS-ul vechi . Iar ca bonus, mai jos aveti cateva poze modificate , sau cu modificari aduse masinii , facute de cativa baieti de bine de pe acest forum. Si anume : Modificari masina : MarianVIC - 3 poze Georgian_bz - 1 poze Poze editate: ALX - 1 poza Co5m1n eXtreme - 2 poze FOARTE MULTE MULTUMIRI BAIETI .... AVETI TOT RESPECTUL MEU PENTRU MUNCA DEPUSA PE ACEST FORUM P.S. Bara fata din ultima poza da bestial pe masina ... pur si simplu m-a uimit . s-ar putea sa o vedeti in curand si LIVE |
kitul de xenon de unde l-ai luat, montat si cat te-a dus cu totul?? si inca ceva... de cat e? ma gandesc serios sa-mi pun si eu unul zilele astea
|
Quote:
locatia este in tudor vladimirescu , imediat dupa ce treci de petrom , pe dreapta ...e o baraca de fier grena. acolo se fac si montaje audio ...de fapt ei cam pe asta se axeaza. pretul de mai sus este pentru bi-xenon ...adica acelasi bec si pe scurta si pe lunga ... daca ai un bc pe scurta , unul pe lunga, o sa fie in jur de 850-900 ron . daca vrei vorbesc eu maine cu baietii si te anunt |
killere ultima poza imi place si mie!am vazut bara modelul ala pe logan si da frumos de tot.:D
|
pai ma cam bate gandul sa o fac . acum sa vad cum rezolv si cu fondurile. ideea e ca bani ar fi , dar am de investit in firma momentan.
apropo, am o surpriza destul de placuta pentur pasionatii din arges ... o sa o aflati cel mai devreme la 15 septembrie |
Quote:
cum ar fi? ;;) am fost si m-am interesat ieri la baia comunala (la baietii aia de pun si sisteme audio .... ) de kit xenon si ma costa 450 ron cu tot cu montaj, omologare si garantie 2 ani... de 6000 k si 550 ron de 8000 k. nush ce sa zic... sapt asta trebuie sa ma decid am de ales intre xenon sau eleron... |
sfatul meu este xenon ;)
|
4 Attachment(s)
Ca sa nu stau deegaba in viitorul apropiat , deja am inceput sa mai iau cate ceva :
- in primul rand mi-au venit numere AG 86 BRS , deci sa speram ca pana la sfarsitul saptamanii vitoare le am pe masina (nu mai devreme , ca am nevoie in weekend, iar daca bag dosarul, vreo 3 zile cel putin nu o sa pot sa merg cu ea ) - mi-am facut comanda (care va veni maine sau poimaine ca vine prin posta romana) de
- maine sper ca mi se vor trimite si pleoapele, dar va mai dura un pic pana le vopsesc si pana le montez
Iar astazi sau maine va aparea si un nou subwoofer, dar inca nu m-am decis ce sa cumpar. Revin cu poze usor-usor cand voi incepe sa montez pe masina ce am comandat. |
Filtru de aer din asta gasesti si in alte parti.....nu trebuia sa dai neaparat comanda. Manusi driver? Pt ce? Iti place sa visezi? Sincer si ca moft e posibil sa te faci de ras. Solenza nu e o masina care are suspensii adecvate sa te joci pe viraje, ca sa nu mai vb de cuplu si putere. Nu ma intelege gresit....nu te critic....dar sunt satul de tuning rural cu neoane , luminite, filtre sport, tobe sport, stickere, parasolare si alte cele. Poti sa iti personalizezi masina si in alt fel....dar ma rog.....gusturile nu se discuta. bafta
|
Quote:
2. orice tuning ai face, intotdeauna un neon under-car o sa dea bine . ca sa nu mai spun de evacuare sport. pentru ca am mentionat ca tips`ul care il am acum este provizoriu pana voi reusi sa pun evacuarea sport 3. mi-e mai usor sa dau comanda pe net pentru filtru decat sa stau sa caut ca berila pe dumbravei |
Manusi am si eu.....dar le-am purtat si le port numai la vtm-uri organizate. Filtru are la Class....pe fratii golesti, de acolo l-am luat si eu.....motivul achizitionarii fiind pentru sound...sa nu te astepti sa iti dea 15 cai...spre exemplu eu pierd din putere cu acel filtru, scade fiabilitatea debitmetrului plus creste consumul. Faza cu neonul sub masina tine de gust...eu sunt de parere ca locul neonului e pe tavan :) . Nu m-am legat de tips-ul tau, nici nu am cautat sa vad daca ai sau nu toba...eu am zis-o si la modul general. Inca odata iti spun ca masina tre sa iti placa tie ca doar e a ta si tu mergi cu ea. Poate sunt eu mai conservator si adept al originalului....si de asta ma iau asa de oricine. Cat despre soft la masina ta....da-mi un semn cand esti hotarat si poate te ajut si iesi mai ieftin.
Ps: in oras exista supernova impinsa la aproape 100 de cai....dar reali |
da . stiu ca exista . bravo lor. sper ca pana in vara viitoare cam pe acolo sa se invarta si a mea . si tot reali .
filtrul l-am luat tot pentru sound, ca tipsul oricum nu scoate nici un sunet prea special , ca doar e de-ala la 15-20 ron, nici nu mai tin minte cat am dat . iar cu softul , zi-mi niste preturi pls, ca bani ar fi de soft acum , dar trebuie sa imi reconditionez planetarele zilele astea, sa fac actele la masina si daca imi mai permite bugetul sa ii schimb amortizoarele pe spate ca sunt terminate ... ala care a avut-o inaintea mea a carat cu ea la greu, ca era patron la o firma de constructii . .... in alta ordine de idei, eu mai am si alta problema. nu am nici un mecanic sa se ocupe de ea , iar eu nu ma pricep de nici o culoare. ma refer la montaj filtru , cand o sa fie montaj evacuare , si mici retusuri .... daca ai putea sa imi recomanzi pe cineva ti-as fi etern recunoscator cat despre neon, o sa apara , dar in momentul in care o sa am pe ea body kit-ul pe care il visez. si care il visez cu tot cu underglow neon ;) |
de ce nu ai incercat niste jante pe 15 sau sao cobori putin?nu ca ar trebui neaparat ca oricum solenza e lasata dar jantele pe 15 ar da bine rau.
|
momentan incerc sa nu imi pun toata politia in cap ... cel putin nu cu ceva vizibil cu ochiul liber ;)
|
1 Attachment(s)
ieri am reusit sa imi schimb si subwooferul ala vechi si urat (cutia urata, a difuzorul scoatea bine in ea) , cu un MTX RT12AV , iar statia a ramas cea veche , RAVELAND de 500w pe un singur canal ....
Specificatii Subwoofer subwoofer 12" diametru difuzor: 30cm tip incinta: bassreflex putere RMS: 250W putere Max: 750W impedanta: 4 ohmi raspuns in frecventa: 25Hz - 150Hz sensibilitate: 94.4dB (2.83V/m) Xmax: 9.5mm dimensiuni: 37 x 50 x 42cm Poza subwooferului mai jos Zilele astea vor veni si pozele cu el montat pe masina, dar dupa ce mai fac un pic de ordine prin portbagaj , ca e teroare ce e acolo :D |
14 Attachment(s)
astazi am reusit sa imi pun si parasolarul si sa ii fac baita masinii . mai jos aveti cateva poza proaspete cu masina , cu parasolarul, cu subwooferul si cu scrumiera luminoasa
enjoy ... |
3 Attachment(s)
dupa ce fac planetara (cred ca saptamana asta) , si dupa ce ii pun pleoapele care nici acum nu au ajuns o sa mai primeasca niste "ochelari:" ... sau mai bine zis "ochi" . Vineri si sambata (19-20 sept) voi fi la Bucuresti pentru concertul Snoop Dogg, si tot atunci cred ca va primi ochisorii astia frumosi. Un mic Virtual Tuning cu ochisorii noi, facut foarte frumos de catre vGaBy , aveti mai jos ....
|
KillerINC super frumoasa masinuta... ideile ... cum a mai zis cineva pe aici cel mai bine ar da la solenza asta o coborare... jantele dau bine pe ea..dar parca e ridicata. suwooferul super fain si el, mi-am luat si eu pachetul cu sub'ul si ampli + cabluri pe matiz... si sunt f multumit. ps: chiar iti place scrumiera aia luminata ? in rest toate bune si spor la munca.
|
mersi pentru aprecieri
sincer , in poza imi placea cum arata , dar in masina mai putin . oricum sta stinsa. eu si iarna tot pe geam scrumez , dar scrumiera imi este folositoare pe autostrada sau la drumuri lungi, camnd merg cu viteza si nu pot sta cu geamul deschis . si o mai foloseste maicamea cand sta in spate:D garda la sol, da , ar trebui micsorata , dar asta mai tarziu . in principiu momentan astept sa vina pleoapele , pe 19-20 sper sa ii pun angel-eyes-ul , si in maxim 2-3 saptamani sa am si filtrul montat. si vreau sa vad atunci cum se comporta. saptamana asta sper sa ajung la mioveni sa reconditionez planetarele. in alta ordine de idei, trebuie sa gasesc un body-kit (si banii pentru el) , pentru ca masina am cumaprat-o cu barile facute varza, si ma fac de cacao. e zgariata si atinsa pe toate partile . daca nu fac rost de vbani de kit acum , o sa vopsesc integral barile si ii pun niste prelungiri din fibra, provizorii . |
1 Attachment(s)
inca o poza editata de mine dupa poza lui vGaBy . Cam asa vreau sa arate masina primavara viitoare. grila fara semn , capota vopsita , plasa in culoare mai deschisa
dar momentan astept sa imi vina pleoapele sa le vad odata montate ...ca atunci o sa arate si mai bine .... si sa vina 19 sa pun si angel |
4 Attachment(s)
salut, sunt Remus de la Pro street tuning 700 ron buc.spoiler si 400 set praguri . Pt. inf tel. 0723188821
|
spoilerul fata poate fi modificat astfel incat sa ii pun si proiectoarele ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
dar in una din zonele pe care am pus eu cerculetele rosii ?
|
Quote:
|
hmmm ...trebuie gandita si analizata chestia asta ...
oricum , body kit-ul il pun peste 2-3 luni , sau cjhiar in primavara , in functie de fonduri ;) |
solenza este momentan lasata la babana la tara , ca azi vroiam sa bag dosarul de inmatriculare , dar nu s-a putut . asa ca il bag luni . momentan merg cu Nova Gt a cumnatului meu ...
astazi mi-au venit si pleoapele, la 6 ma duc sa le ridic de la curier , asa ca voi reveni mai pe seara cu poze. in alta ordine de idei, am inteles ca sambata viitoare e cursa de indemanare la stadion, asa ca sper ca pana vineri sa imi iasa talonul ca sa pot sa ma inscriu cu BRS-ul ... Doamne`ajuta |
Sunt liniute, nu indemanare....sau cel putin asa stiu eu. grupele sunt ca de obicei pe cilindree, taxa de inscriere este 30 ron.
|
taxa de inscriere n-ar fi o problema , dar sper sa imi iasa talonul pana vineri ca sa pot sa intru si eu . puturoasa cum e , JUST FOR THE FUN ...
oricum de venit vin sigur, de participat sper sa partcip ori cu a mea , ori cu nova gt a cumnatului meu .... dar totusi , cine organizeaza ? nu a dat nimeni nici un comunicat oficial ? |
am dat azi telefon si la primarie , si la rutiera, si nimni nu stie nimic de vre-un eveniment auto saptamana viitoare ....deci .....
|
tare naspa ca nu se tine!:((
|
nu se stie nimic inca ...dar din cate tin eu minte , anul trecut cand a fost cursa aia de "accelerare si indemanare" s-a aflat cu doar 2-3 zile inainte . ca de-aia nu vin nici dracu la evnimentele astea ,,,
|
Se tine sigur, eu am auzit ca ar fi si indemanare....o sa imi fac timp sa vb cu organizatorii si anunt.
|
Quote:
mersi mult bobby . anunta-ma ca sa facem si un pic de reclama la mine pe blog si pe alte cateva bloguri din pitesti, sa vina lume mai multa daca vrei , si iti face placere , da un add pe messenger la id-ul regedit2001 , ca sa discutam mai multe acolo |
1 Attachment(s)
am vazut la valcea o solenza galbena cu kit custom foarte misto. ce zici de asta cred k e facuta in photoshop . oricum poate iti vine vreo idee. (killerINC)
|
parerea mea e ca nu are nimeni curaj sa faca un tuning asa indraznetz....
|
Quote:
aste e vt , imposibil cred eu de realizat in romania, dar oricum arata super . cat despre kitul ala de solenza , vezi cu o pagina sau mai doua in urma ca mi-a facut cineva o oferta pentru kitul de la pro street . ca ala arata si aia din valcea ? |
Quote:
dc crezi asta?? uita'te la matiz'ul din cluj... ce'i drept, e a doua masina a proprietarului... nimic nu e imposibil... |
matiz-ul totusi s-a produs si in koreea , si a fost vandut si in japonia , si in china , etc ... automat a aparut si o groaza chestii pentru el ..
pe cand solenza ... |
Quote:
sti masina ? a fost ''tunat'' in romania... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning