![]() |
Re: N E A G R A
multumesc de aprecieri.
asa imi place sa am grija de ea. |
Foarte misto dau inelele de la ceasuri . Pacat ca mie nu mi s-au potrivit. Ai o masina frumoasa.
|
banuiesc ca ai tigra,din semnatura.
nu stiu daca se gasesc inele de tigra. mai cauta poate gasesti. multumesc de aprecieri |
DA eu detin tigra din semnatura,ar fi dat misto cu plasmele... Ba da se gasesc,eu chiar am cumparat si nu sunt de plastic sunt de aluminiu,super misto . Insa bordu nu se potriveste cu inelele.
|
2 Attachment(s)
am reusit sa gasesc un graphic info display GID.
si l-am si montat astazi |
ashea sunt pasionatii ! tot timpu' fac ceva pe la mashina! ce sa zic...esti DA MAN :D. succes in continuare!
|
multumesc slickest,spor si tie la modificari
|
draguta masina apropo de unde ai loat inelele de la caldura aer??? si cit tea costat?
|
inelele le-am luat de la un magazin de tunnig.
daca tin bine minte m-au costat in jur de vreo 140 ron parca. tunningcenter parca se numea magazinul. cauta-l pe net poate il gasesti |
1 Attachment(s)
am ceva timp de cand nu am mai postat pe aici.
am reusit sa imi schimb suportii de numere :D |
Hai ca are spate bine bine :)))..ca a mea de altfel...deocamdata spatele il am mai schimbat
|
Re: Masina mea: Opel Astra G
salut, am si eu 2 intrebari:
1- stopurile le-ai vopsit tu? daca da cu ce?:) 2- parca prin primele poze aveai mahon in consola centrala...ce i-ai facut? ai schimbat sau vopsit? ms, frumoasa masina! sa o stapanesti fara accidente! |
salut.
stopurile le-am vopsit la o vopsitorie,nu le-am facut eu pesrsonal. consola am schimbat-o. parca mergeam cu sufrageria in masina. :) |
sal flavius am si eu o intrebare la ce ti-ai pus doua casetofoane ce are ala de fabrica nu face fata sau ce are ca eu unu am unu care nui cu cd ii nuami cu tel si caseta si am pus un modulator da nu ma deranjeaza cu nimik da nu las scoate pentru nimik in lume ca de aude prea profi pe radio iii best daca avea si cd era si mai bine da merge asa ;)cu stima in rest ii best masina
|
salut.
ba facea foarte bine fata,dar am vrut mp3. ala din fabrica are nacigatia si computerul de bord. deci nu ilk pot da jos ca pierd computerul si navigatia. dasta am pus 2 caetofoane. |
da am o intrebare cat ai dat pe alpine ala cai misto atre de tot ii belea casetofonul si mar bate un gand murdar si eu care ziceam ca nul dau jos pentru nimik in lume mo luat dracusorii la creier
|
are vreo 5 luni de cand l-am luat.
l-am luat de la be loud. am dat vreo 7 mil si ceva parca. |
unde ai gasit consola fara gol pentru ornamentul ala? si cam cati $$$?:)
p.s: stiu cum e sa mergi cu mobila dupa tine :)) p.p.s: la nuca de la schimbator i-ai facut ceva? |
consola am gasit-o la 120 ron.
e de bertone. LA NUCA INCA NIMIC. TRE SA O TAI AM INTELES SI MI-E CAM LENE. AI VREO IDEE LA NUCA? |
vazusem niste modele de nuci pentru opel...dar nu bag mana in foc ca nu trebuia taiat :-s in orice caz erau cu tot cu inelul de marsalier, o sa mai caut si daca e sa gasesc ceva te anunt :)
p.s a trebuit modificat ceva la consola sau s=-a potrivit perfect?:D |
nu am modificat absolut nimic.
toate sunt la fel decat o dai jos si o montezi pe cealalta :) |
10 Attachment(s)
si niste poze mai elocvente cu interiorul :oops:
la gratar saptamana trecuta ;) |
hai noroc care poate sami dea si mia cu parerea la o treaba m-am gandit sami vopsesc etrierele la opel meu numai ca al meu iii argintiu cam ce culori miati recomanda?eu m-am gandit la un rosu da ma gandesc ca am si jantele argintii si nustiu dac ao sa stea bine va astept cu niste pareri
|
foarte frumoasa maina:)
Felicitari...Ce n-as da sa am si eu Computer de bord:( cu telefon...daca o sa am vreodata sansa sa imi pice pe mana vreo Astra G avariata cu computer de bord in dotare...din prima fac transplantul...:D P.S. ia zimi..*****isul din spate cu motorizarea si numele masinii sunt lipite sau prinse? |
multumesc de urari.
iar scrisurile cu motorizarea sunt lipite. doar stema e si lipita si prinsa,daca o dai jos o sa iti ramana 2 gauri in haion,de aceea am lasat-o si eu la locu ei. |
7 Attachment(s)
alte fotografii :lol:
|
frumoasa, sa o stapanesti sanatos :D
p.s: antena nu ai?:-? sau cei-ai pus in loc de originala? :D |
Quote:
dar prinzi usor si fara ea montata...cel putin la mine merge...depinde si de posturile de radio:) |
nu era montata,in timpul saptamanii o tin in garaj cu prelata si sa nu o rup,dau antena jos.
|
aha, credeam ca ai pus ceva mai mic :D:oops:
|
nuu,nu pun din alea mici.
imi place mai mult a ei originala |
cu o oarecare parere de rau va anunt ca azi 11.05.2009 am vandut masina.
|
din curiozitate cu cit ai dato?
|
ieftin,pret de criza.
5700 de euro |
:(
putin asta e |
astea sunt preturile.
masini sunt cu miile,cumparatorii ii numeri pe degete. |
da da puti is bune dintre ele sau putini is oamneii care vadn o masina buna si sa aratecat de cat bine sa fie si intreinuta nu bagate pe toate gropile si drumurile asa ca re sa alegi bine vanzatoru lsi masina;)
|
si asta e adevarat.
dar tre sa il cauti bine,si masina la fel. |
corect asai si eu am dat mult acuma 2 ani pe a mea da nu am avut nici o problema pana acuma decat uzabile am dat 8500 de euro pe ea da is multumit asa as da si aucma daca as sti cai buna si nu cand am ajuns acasa cu ea din targ ii cade portiera sau im icade motorul in fata casei n general ai care cer bani buni pe ele le stiu bune si de atsa nu las ala pret deloc la ele
|
degeaba tii la pret.
pretul il face piata. cu cat o tii mai mult pierzi la ea. orice masina se devalorizeaza,indiferent de ce o sa pui tu pe ea,muzica,stopuri,xenoate,etc. nu scoti banii astia niciodata. dasta am si dat-o,am masina de servici si nu o foloseam decat in week-end. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning