Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/82714-tuningul-viata-prioritate-prima-masina-modificata-politiei.html)

stecherro 29-06-08 22:25

Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei

felicitari!!!bravo lume asa mai merge!repect

NT33EXE 29-06-08 22:37

foarte tare!
am vazut azi masina la salonul auto.
este intr-adevar ceva deosebit.
initiativa aceasta este demna de toata aprecierea. la fel si efortul depus de toti cei implicati in realizarea proiectului.
mai mult ca sigur ca actiunea s-a vrut a fi o promovare a tuningului si a ceea ce tine de el, in sensul bun al cuvantului si, totodata, atragerea atentiei asupra faptului ca nimic nu este mai important decat viata si ca toti trebuie sa fim mai responsabili cand ne aflam la volan sau pe motor.

bineinteles ca indeitul acestui eveniment a dat nastere la discutii de tot felul.
parerea mea este ca mesajul care trebuie inteles este dincolo de aparente...

iar pentru "entuziasti", din informatiile obtinute la fata locului, la salon, de la politisti, am aflat ca masina se va intoarce "in serviciu" doar dupa ce isi va recapata forma originara, fara modificari, intrucat acestea nu corespund standardelor de echipare prevazute pentru masinile din dotarea politiei romane.

BRAVO TUTUROR!!!

Sp1ky 29-06-08 22:45

e chiar ceva de necrezut:O:O:O

morpheusmaster 29-06-08 23:15

Quote:

am aflat ca masina se va intoarce "in serviciu" doar dupa ce isi va recapata forma originara, fara modificari, intrucat acestea nu corespund standardelor de echipare prevazute pentru masinile din dotarea politiei romane
Adica acum....o fac bucati??? ...mdah...cam asta spune tot parerea mea...si nu mai trebuie sa completez nimic...adica...HAI FACEM TUNING!!!! NOOOOOOOOOOOT!!!!...boon...da acu in loc sa o faca praf la loc...mai bine o cumpara cineva asa tunata (fara POLICE stikers) si de $ isi iau sepcarii un alt vento...mi se pare bataie de joc fata de munca depusa la ea... In alte tari...masinile de politie care sunt tunate dupa nu sunt facute la loc...sunt lasate asa...pe cat am fost de entuziasmat ca exista asa o masina...pe atat de dezamagit is acum ca aflu ca acest gest a fost facut doar de fatada. (probabil pentru salonul auto...solutie de marketing...
Quote:

Cu ce atragem lumea la salon??/ Pai hai facem 1 masina de politie tunata...booon booon...pai si dupa?? O facem praf la loc...
)

PACAT

golidix 29-06-08 23:28

nici ei nu stiu ce vor pana la urma....pt marketing nu are cum ca ar insemna sa ne incurajeze sa modificam.... deci e doar de fatada,nici nu pot sa imi dau seama pt ce au mai facut proiectu asta... / ?? /

ByAlin 29-06-08 23:36

Quote:

Originally Posted by NT33EXE (Post 1620158)
foarte tare!
am vazut azi masina la salonul auto.
este intr-adevar ceva deosebit.
initiativa aceasta este demna de toata aprecierea. la fel si efortul depus de toti cei implicati in realizarea proiectului.
mai mult ca sigur ca actiunea s-a vrut a fi o promovare a tuningului si a ceea ce tine de el, in sensul bun al cuvantului si, totodata, atragerea atentiei asupra faptului ca nimic nu este mai important decat viata si ca toti trebuie sa fim mai responsabili cand ne aflam la volan sau pe motor.

bineinteles ca indeitul acestui eveniment a dat nastere la discutii de tot felul.
parerea mea este ca mesajul care trebuie inteles este dincolo de aparente...

iar pentru "entuziasti", din informatiile obtinute la fata locului, la salon, de la politisti, am aflat ca masina se va intoarce "in serviciu" doar dupa ce isi va recapata forma originara, fara modificari, intrucat acestea nu corespund standardelor de echipare prevazute pentru masinile din dotarea politiei romane.

BRAVO TUTUROR!!!

asteptam sa vedem ce zice conducerea de la Bucuresti
noi speram sa primim Ok-iul si sa ducem acest proiect la bun sfirsit

ESPinoza 29-06-08 23:50

felicitari pt alin si comunitatea din piatra neamt!

death_race 29-06-08 23:52

deci e incredibil...surprinzator

sony_cristi 29-06-08 23:57

Felicitari By Alin la cat mai multe realizari ;) !!! Mult Succes !

nutzuXXL 30-06-08 00:02

tare ... oricum , un inceput . macar acum poate nu se mai iau de noi ca avem nu stiu ce roate sau bari custom :)) .

sa speram ca vor urma si niste "piste" daca tot "viata are prioritate" !!!

Cristi_XP 30-06-08 00:03

1 Attachment(s)
poza asta nu cred ca ati vazuto...ca nu i-ati mai felicita atat =))

mitza mtb 30-06-08 00:06

Mda aiurea...>:P...da tot ie marfa:))

Cristi_XP 30-06-08 00:16

adica multumim ca ati reparat masina pe gratis,noi o facem stock acu ca e buna de lucru,nu o mai vindem cu 10 mil ca mai mult de atat nu luau pe ea daca o casau =))

morpheusmaster 30-06-08 00:23

Aiurea faza...am zis mai sus...problema trebuia gandita asa ;) LUAU UN Vento...nu al politiei...il tunau...si apoi politia...sa isi ia girofarele si siglele...si ramanea masina...asa...c au facut??...c am zis eu...nu tuning...MARKETING

Cristi_XP 30-06-08 00:26

pai ti-o aratat inca o data...ca tuningu e ilegal ! Mai bine logane de militie cu pleoape si pozitii albastre...

morpheusmaster 30-06-08 00:27

pakt.........

smc07 30-06-08 00:31

Era prea frumos sa fie adevarat.
Daca te oprea pe strada si se lua de tine:
"Ai folie, capota peste faruri, jante la dimensiuni necorespunzatoare, etc"

ii dadeai un exemplu chiar din ograda lor. :D

SyDemon 30-06-08 00:32

Si cu ocazia asta se confirma iar zicala conform careia nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.. doar traim in Romanika

F_L_R 30-06-08 00:32

De la Bucuresti..????????:))) ma faceti sa rad.....aici COMUNISMUL e la putere !!!!!...tot aceiasi in aceleasi scaune.....aici doar scuipati merita astia .....aici s au adunat toate scursurile ......nu vreti sa aflati parerea mea despre Politie si mai ales despre sefii de la Bucuresti.......aici se face ceva numai pe linie de partid......sau cand suna dl>>>>senator, deputat ...din partea mea au tot respectul ...M**E !!!!!

morpheusmaster 30-06-08 00:32

folie aia nu aveau ;) P.s. daca tot stiau ca o fac praf la final...trebuia pusa si folie...arata altfel!!! mult mai bine!!!

Danutz Bratosin 30-06-08 00:37

prima masina de politie tunata...arata prea bine:)
pacat ca nu va ramane asa...

Vely 30-06-08 00:37

Am trait s-o vad si p-asta!

Geox` 30-06-08 00:48

Incredibil Frate nu am crezut ca se va intampla asa ceva in Romania:lol:sa speram ca vor fi un exemplu si pt celelalte judete8)

mikkai 30-06-08 00:52

"Acest VW Vento apartine Politiei orasului Piatra Neamt. Membrii comunitatii 4Tuning din acest oras au sustinut o idee conform careia si Romania ar trebui sa aiba masini de Politie cu tuning tehnic si estetic"
Vreau sa subliniez cuvantul tehnic in primul rand.Ce inseamna tehnic,o toba ieftina?Si in al 2-lea rand ideea asta mi se pare copilareasca.Cred ca asta a realizat si politia intr-un final,motiv pentru care masina o sa revina la starea ei initiala.

ByAlin 30-06-08 00:55

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1620403)
"Acest VW Vento apartine Politiei orasului Piatra Neamt. Membrii comunitatii 4Tuning din acest oras au sustinut o idee conform careia si Romania ar trebui sa aiba masini de Politie cu tuning tehnic si estetic"
Vreau sa subliniez cuvantul tehnic in primul rand.Ce inseamna tehnic,o toba ieftina?Si in al 2-lea rand ideea asta mi se pare copilareasca.Cred ca asta a realizat si politia intr-un final,motiv pentru care masina o sa revina la starea ei initiala.

daca se aproba proiectul o sa vedeti si ce inseamnaTEHNIC

canon 30-06-08 00:58

nu stiu daca a intrebat cineva..
aceasta masina va putea fi vazuta pe strada (folosita de politisti) ??? sau a fost doar o incercare de tuning

TurkishCarFan 30-06-08 01:04

Placut la vedere,dar am astepta ceva mai mult de la politia romana,care totusi are fonduri destule ( am inteles ca a fost facuta din fonduri acordate din partea unor membrii 4tuning ) ...vezi politia italiana si germana,doar suntem in aceasi comunitate europeana :) daca deputatii/parlamentarii au bani sa`si cumpere touareg si s-klasse de ce n`ar finanta si un asemenea proiect?cateva optiuni in minus pt acel A8 si ar fi gata finantarea :))
Oricum,bravo pt curaj si ... ... ... asteptam acel vr6 turbo,nu?ce poate fi mai placut de atat pe un vento,al politiei. =))

NT33EXE 30-06-08 07:40

se tot vorbeste ba ramane in strada, ba nu ramane...
faptul ca initiativa a avut succes se datoreaza in foarte mare parte conducerii politiei judetene, si ma refer la seful circulatiei.
nu vreau sa ridic in slavi pe nimeni dar il cunosc, este tanar si are cu totul alta mentalitate decat martalogii astia de 1000 de ani care nu se dau dusi de pe scaune!
din pacate, din punct de vedere legal nu cred ca exista vreo problema in a ramane masina in strada sub aceasta forma. problema se pune in acceptarea ideii in sine de catre cei care au putere de decizie.
sunt sigur ca daca aceasta ar fi mediatizata si sustinuta mai insitent ar avea sanse de reusita.

adut 30-06-08 08:40

foarte tare proiectul si se vede ca a iesit ceva super tare !!

SEBASTIAN 30-06-08 08:51

Teoretic conform legilor in vigoare aceasta masina nu este inscriptionata asa cum trebuie.
Inscriptionarea si desingul masini de politie e bine stabilit si aprobat.
Ma indoiesc ca aceasta masina este mai mult decat de salon, iar in mod normal nu are dreptul sa efectueze manevre specifice.
Nu disctu din pdv estetic pt ca e ceva ce tine de gust.
Rotile par alta dimensiune si cred ca peste 16 ceea ce nu e admis prin lege la aceasta caroserie.
Spolilerul spate nu are un rol functional bine definit, chiar este o frana aerodinamica.
De ce cei care fac astfel de priecte nu tin cont de aspecte importante si functionale?

aleyx_oltcit 30-06-08 09:32

cum de le-a trecut asta prin cap......

livetus 30-06-08 10:00

locuiesc in Piatra Neamt si sunt mandru de acest lucru, in ultimul timp s-au construit o gramda de lucruri frumoase aici... telegondola, teleski-ul, strandu-l... dar nu se putea sa se opreasca aici.... acum aceasta masina de politie modificata... chiar schimba total imaginea acestui orasel.... multumim creatorilor modificarii acestei masini de politie si nu in ultimul rand celor din politia romana ca au acceptat... bv voua

Ali_ump 30-06-08 10:23

In primul rand ...ma bucur ca am putut sa particip la realizarea acestui proiect.Este ceva nou pt Neamt si ceva inedit si la nivel national si nu cred ca exagerez. Am incercat...am vazut ca se poate cu acordul politiei ...acum asteptam niste raspunsuri de la nivele superioare.
Daca nu o sa fie posibil sa fie continuat acest proiect ...macar am incercat si am castigat daca nu ceea ce voiam ...macar respectul unora!
Bravo Alin ...bravo tuturor celor care au participat la acest proiect. Multumim pentru aprecieri!

Jok3r K10 30-06-08 11:41

A iesit super.....felicitari tuturor in special lui Alin!!

darck_angel64 30-06-08 11:54

cred ca este cea mai originala idee de pana acum.

bravo

puscky_007 30-06-08 12:38

nu imi vine sa cred .....tuningul in romania ia amploare....superb....poate in viitor faci si o salvare...:D.....ar fii beton....:))..FELICITARI!!!!!!!

rio88 30-06-08 12:53

Felicitari celor care au avut curajul sa imbratiseze un astfel de proiect !!!

big monster 30-06-08 13:55

uau!!!!!!!!!!!!! nu stiam ca si masinile de politie pot fii modificate

d0r1n 30-06-08 14:44

superba masina...sa speram ca o sa apara pe strazi

NT33EXE 30-06-08 15:56

a fost cateva zile pe strazi.
unii dintre noi am vazut-o....;)

All times are GMT +2. The time now is 00:15.

- Copyright 2026 4Tuning