Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Masini din Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/827-masini-craiova.html)

BoSsuL3TZ 14-06-04 23:53

Dacie 1300 din 77 :D :D :D :D asta e cea mai de belea :)) hahahahah
Oltcit 11R - din 91.. destul de bine intretinut.. ;) dar nu modificat.. simplu :)

COIOTU` JR. 15-06-04 16:15

Io am un LAMBORGINI TRIABLO! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :D

BoSsuL3TZ 16-06-04 01:09

loolz.. deci tu trecusi azi pe langa mine de ma umplusi de praf.. hmmm.. las ca te tzin eu minte :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

COIOTU` JR. 16-06-04 11:57

BoSs vazusi ce culoare tare are ?(cacaniu in dungi si rozbonbon cu picatzele verzi) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Al3xius 16-06-04 15:50

eu am un pescarus tunat ! :P ...momentan taxi sau pe jos(cel mai des :oops: ) pt. k nu am implinit varsta necesara :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabi 16-06-04 16:19

Bwey, aici era vorba de masini tunarite, nu de greieri, pescarusi sau gargarite :evil:

BoSsuL3TZ 16-06-04 22:07

gabi, sa vezi tu ce tuning facem la gargarintele astea de ajungem cu ele la liniutze de cacareze :D :D :D :D :D

Al3xius 17-06-04 11:48

lol Boss ! :lol: :lol: :lol:

BoSsuL3TZ 17-06-04 19:37

New car in cartier :D un astra albastru CXS :D super dragutz, condus de o gajica.. ;)

Vazui si Bil-ul.. saracu abia urca in parcare la Pelendava(deja a inceput sa se albeasca in colturi :D :D :D ).. :D :D prea jos frate.. :P

Gabi 18-06-04 11:35

Trage-i... o poza :P

COIOTU` JR. 18-06-04 12:05

Mah daca suntetzi cumva interesati sau stitzi pe cineva:
Oltcit DJ-03-POY, 12 TRS,motor comprimat ,chiuloase 1100,2 carburatoare dublucorp(cum ar veni 4 carburatoare)de Alfa ,pistoane micsorate,cutie GSA,jenti pe 13,cauciucuri 185 pe fata si 205 pe spate,spoiler,suspensie sport,punte papuc spate,bara stabilizatoare pe cutie,volan sport,scaune Recaro de Opel Calibra...etc. Pret:1100 Euro
relatzii la mail : [email protected] sau tel: 0724427489.

Gabi 18-06-04 20:26

Coiotule: pune ma si tu poze cu ea, ca de cand n-am mai vazut-o, nici nu mai stiu cum arata :oops:

PS: de ce atat de putin?

COIOTU` JR. 18-06-04 20:44

O sa pun o poza doua cat de curand ,dar momentan nu am aparat deoarece io l-am dat si nu stiu daca am de la cine sa fac rost..... :?

COIOTU` JR. 18-06-04 20:47

Gabi m-am cam grabit...
cum adica : PS:Atat de putin?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Gabi 18-06-04 20:58

Atat de putin ceri pe ea?

COIOTU` JR. 18-06-04 21:17

Da cat ai vrea sa ceara ma pe ea..............??????????
Ai vazut cat sunt oltciturile.....???.......dale dreaq ca au sarit preturile la ele.......Am vazut cu 28 de mil. oltcit din 95 fara nici o modificare la el si sunt si mai scumpe .......... :? :?

Gabi 18-06-04 21:22

1 Attachment(s)
Treij de milioane :wink:
Si nici macar nu e TRS. E 11R :D

COIOTU` JR. 18-06-04 21:30

MOAMMMMMMMMMAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Si tu faci baza ca cere fratemeo putzin pe el?????????????????
Da tu cat ai cere pe el daca ar avea modificarile alea??????????
:evil: :evil: :evil:

Gabi 18-06-04 21:34

Frate, eu nu fac baza de ce nu-mi apartine. Din ce-a scris tu, mie-mi pare ca merita mai mult. Atata tot.

COIOTU` JR. 18-06-04 21:47

Scuze.........inseamna ca am intzeles eu gresit...... :oops: :oops: :oops:
Iio am crezut ca faci baza...ca tzi se pare mult 1100 de Euroi pentru ce modifiicari are.............sorry :P :P
Io zic ca nu e mult........
PS: Oltcitu` ala alb e al tau?

Gabi 18-06-04 21:53

Neah... Am zis ca-i putin, nu mult :wink:

Da, al meu, adica... al lu' tata, da-i ca si cand ar fi al meu 8)

COIOTU` JR. 18-06-04 22:03

OK :P
Gabi cum fac sa mi se schimbe aia cu Cuzinet(e) deasupra pozei la mine.............ma oftika :evil: orice altceva da nu cuzinet......... :P ?

COIOTU` JR. 18-06-04 22:06

Moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Acum observai ca se schiba!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAR IN CE SE SCHIMBA: IN BUCSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
:boxing:

Gabi 18-06-04 22:07

Ti se schimba treptat, pe masura ce scrii mesaje. De la 250 in sus, esti \"De-al Casei :)\" :wink:

COIOTU` JR. 18-06-04 22:11

:2gun: ok
deabi astept ......sa scap de denumirile astea(mai ales cuzinet:aia e nashpa rau :P ).................. :P :P :P

COIOTU` JR. 18-06-04 22:13

Gabi ash avea si io o rugaminte la tine................ :
Topic-urile alea incuiate potzi sa le stergi si tu ca degeaba stau acolo!!??????? :?

Gabi 18-06-04 22:17

Am ajuns la o concluzie :) Offtopicu' e inevitabil.

Nu, topicurile alea nu vor fi sterse, pentru ca in momentul cand se sterg, dispar o gramada de mesaje. De exemplu, lucrul asta s-a intamplat pe sectiunea Cluj, iar multi dintre cei care postasera mai multe mesaje acolo, au trecut pe - (nu mai erau pe + la mesaje).

Daca mai ai ceva intrebari/opinii/etc., spune-le in topicu' Nelamuriri.

COIOTU` JR. 18-06-04 22:25

Sa revenim la subiect.................
Ce masini mai misto au aparut prin oras???
PS: Am citit undeva ca nu stitzi ce s-a intamplat cu Opel-u` Asta alb POP.....
Si azi il vazui prin oras(Posesorul sta la 1 bloc departare de mine)
E putzin cam \"jerpelit\" dar e frumushel..... :)

Gabi 18-06-04 22:27

Eu am vazut azi un 200SX galben. E de ceva timp in oras.

PS: POP-u' l-am mai vazut, da' nu mai e ca la inceput.
PPS: dupa parerea mea, Best Tuning in Craiova - DJ-77-DAR (sau cum l-o avea - Opel Astra B argintiu) apoi... Afla 155, cea a lu' Osiac.

COIOTU` JR. 18-06-04 22:33

Io......sa fiu sincer....nu prea simpatizez DAR-u`(nu stiu de ce :) )
In schimb cea a lu` Osiac e beton! :shock: e facuta cu gust
PS: 200SX-u` e nisanu` ala galben? sau ma inshel?

Gabi 18-06-04 23:00

Da, ala galben e.

PS: Alfa lu' Osiac e frumoasa, ca aspect. Ca parte tehnica, e jalnica. Imi pare rau s-o spun, ca mi-e prieten, da' tre' sa faca ceva cu ea, ca prea troncane din toate-ncheieturile.

COIOTU` JR. 18-06-04 23:04

E tare Nissanu` ala galben :shock:
Am observat si io ca alfa lu` Osiac nu \"prea\" trage si cam troncane \"un pic\" dar ca aspect e mijto rau de tot........... :P

Gabi 18-06-04 23:08

Ca aspect, poate fi introdusa cu usurinta in galeria RoTuning de pe site, da', cum spuneam, ca parte tehnica, sucks. Da'... stii, ca-i vorba aia, cum ca \"ce e mult strica\" :) Pai ce? Si exterior si motor? :lol:

COIOTU` JR. 18-06-04 23:13

:P :P :P :P :P
Ar fi trebuit sa ii faca si el motoru` daca tot s-a apucat..........
PS: de cat are motoru`?

Gabi 18-06-04 23:18

Sincer? Nu stiu :lol:

COIOTU` JR. 18-06-04 23:22

1 Attachment(s)
OK
Sa itzi arat ca nu sunt pretentzios...uite ce masina vreau sa imi iau cand voi lua permisu` :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Gabi 18-06-04 23:35

1 Attachment(s)
Nici eu nu-s pretentios :lol: Poate negociez cu Cioara :wink:

COIOTU` JR. 18-06-04 23:42

:P :P :P :P :P :P dea :P :P :P :P :P :P :P
Mai stii....................cum noi vom fi \"miezurile\" la liniutze??? :P :lol:
:P :P :P :P :P :P :P

Gabi 18-06-04 23:51

Eu n-as vrea... Eu nu vin nici acum, cand sunt un simplu spectator. Nu voi veni nici atunci cand voi avea o masina cu care sa pot sa ma trag calumea... Cel putin, nu voi veni atata timp cat cocalarii care sunt acum la curse... \"vor face legea\"...

COIOTU` JR. 19-06-04 00:03

Te intzeleg ......................dar macar tre` sa vii sa privesti........ca nu ai ce pierde....... :?

All times are GMT +2. The time now is 19:59.

- Copyright 2026 4Tuning