Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Show de tuning la Timisoara( THE BEST) (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/82695-show-tuning-timisoara-the-best.html)

und_Alexx 02-07-08 10:57

Re: ShadowCrew nou club in timisoara

mda...am urmarit si eu discutia cu best autohton....!!! parerea mea e ca chestia asta trebe numa sa te ambitioneze....ca la urmatoru show...sa rupi gura targului!!! eu cel putin mam ambitonat :))) pfuuuu!!! trecand peste asta era frumos best team...da lasa nui nimic la anu!!! numa bine....multumim pt poze!!!(adica mai ales pt alea cu masina mea) :P

laurentiu_tim 02-07-08 11:54

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 1624801)
mda...am urmarit si eu discutia cu best autohton....!!! parerea mea e ca chestia asta trebe numa sa te ambitioneze....ca la urmatoru show...sa rupi gura targului!!! eu cel putin mam ambitonat :))) pfuuuu!!! trecand peste asta era frumos best team...da lasa nui nimic la anu!!! numa bine....multumim pt poze!!!(adica mai ales pt alea cu masina mea) :P

cred k premiu la autohton so dat ca o compensatie nu ca ar fi fost cea mai reusita masina tunata de acol,sincer daca era sa o luam dupa piesele de tuning puse pe masini cristi trebuia sa castige,este de admirat ce o reusit baiatu ca o pus motor de dci si clima si alte chesti da ala nui tuning este un fel de imbunatatire a masini originale ;)

si bineinteles baciu o ajuns iar vedeta :)))))))))

laurentiu_tim 02-07-08 12:00

Re: Show de tuning la Timisoara( THE BEST)

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1624325)
@ mareo: e a unui foarte bun prieten;)

are cineva vre-un filmulet cu evacuarea oltcitului?

fly low

:twisted::twisted::twisted::twisted:

masina asta a fost a unei prietene de familie a mea tareeeee :-):-):-) bine acum arata mult mai bine :D

valib 02-07-08 12:12

o fi fost candva:):):)

aleks 02-07-08 17:05

referitor la dacia rosie, imi dau si eu o parere, fara nicio suparare si implicare, eu unul nu tin partea nimanui, dar ce are dacia pe ea nu e tuning(sa schimbi un motor pe benzina cu unul diesel nu e upgrade dpdv al tuningului in sine), si nici styling de necontestat nu e(sa pui stema de renault pe masca, gura de admisie pe capota sau eleron pe portbagajul de dacia nu e cea mai inspirata alegere, cu siguranta).
probabil ca juriul a acordat premiul pentru totalitatea modificarilor, destul de consistente pentru o dacie, pentru faptul ca e simpla ca aspect general, lucru de apreciat, pentru faptul ca are anumite amanunte care merita laudate (cum ar fi jantele in 4 prezoane, oglinzile, etc) si nu in ultimul rand pentru faptul ca alegerile erau limitate, nu vad cine ar fi putut concura la capitolul best autohtona, din ce am vazut eu in fotografii, cel putin, cu exceptia oltcitului care am inteles ca era neterminat.

Norby89 02-07-08 17:59

cristi trebuia sa castige :D dar pacat ca nu am venit eu sa iau un premiu,sau 2 :lol: :lol:

valib 02-07-08 19:18

Fabric diplome, cupe, etc...20ron/buc. Putem sa trecem pe ele orice....

mai bine puneti poze de la show, decat sa ne certam pe gusturile fiecaruia.

Cristi_XP 02-07-08 19:35

Quote:

Originally Posted by Norby89 (Post 1625558)
cristi trebuia sa castige :D dar pacat ca nu am venit eu sa iau un premiu,sau 2 :lol: :lol:

la mine scrie Reno in talon,d-aia nu m-au bagat in competitie =))
Am incercat io sa ii pacalesc cu siglele de dacia da n -a mers :(

kox_24 02-07-08 22:47

20 Attachment(s)
va salut.initiativa a fost de laudat.ar trebui sa sa intample mai des si pe la noi.pacat ca prezenta a fost c-am redusa.se puteau strange ceva masini modificate dar dupa parerea mea sa tratat cu indiferenta evenimentu.sau poate si faptu ca nu a fost prea mediatizat.ori ce inceput este mai dificil.am sa pun si eu niste poze.

kox_24 02-07-08 23:56

10 Attachment(s)
inca ceva poze

kox_24 03-07-08 00:09

10 Attachment(s)
alte poze.

bmw_alpina 03-07-08 00:23

@kox_24: felicitari pt poze... ai avut mult mai multa rabdare decat mine :D

Am tot vrut sa intreb... ce masina e cea din a 6-a poze din primul post cu poze al lui kox_24?

kox_24 03-07-08 00:27

1 Attachment(s)
ford taunus.daca de asta e vb

alexufo 03-07-08 02:25

baieti a fost super evenimentul.multumim logtuning pt invitatie data viitoare o sa fim din nou prezenti si sa luam si mai multe cupe :D bafta si spor in continuare la masini :D

vom reveni si noi cu poze

adi.schumi_tm 03-07-08 07:24

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 1626396)
baieti a fost super evenimentul.multumim logtuning pt invitatie data viitoare o sa fim din nou prezenti si sa luam si mai multe cupe :D bafta si spor in continuare la masini :D

vom reveni si noi cu poze

Alex tu ce masina ai fost ?cu Fordu negru?

bmw_alpina 03-07-08 09:14

Quote:

Originally Posted by kox_24 (Post 1626259)
ford taunus.daca de asta e vb

da, de asta era vorba... :idea: minunata masina

adi.schumi_tm 03-07-08 11:00

22 Attachment(s)
Si cateva de la mine...

bmw_alpina 03-07-08 11:57

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1626746)
Si cateva de la mine...

ce fain e ferrari-ul :-P

Eu am mers sambata la 20:00 si imi zice unu' : "gata... numai intra nimeni!" parca nu plateam intrarea si pt 10 minute :x

adi.schumi_tm 03-07-08 12:10

Quote:

Originally Posted by bmw_alpina (Post 1626830)
ce fain e ferrari-ul :-P

Eu am mers sambata la 20:00 si imi zice unu' : "gata... numai intra nimeni!" parca nu plateam intrarea si pt 10 minute :x

Oricum sambata pe 7.45 parca a plecat Ferrari de acolo si a revenit cu el duminica pe la 14.00.Las ca il vezi prin oras si pe asta si pe celelalte chiar si pe cel tunat

bmw_alpina 03-07-08 12:55

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1626848)
Oricum sambata pe 7.45 parca a plecat Ferrari de acolo si a revenit cu el duminica pe la 14.00.Las ca il vezi prin oras si pe asta si pe celelalte chiar si pe cel tunat TM01doiC

de ala vroiam sa zic si eu... mai bine cenzureaza numarul... :D

alexufo 03-07-08 20:34

eu am fost cu 206-le...si nu cred ca nimeni nu a facut o poza din spate la peugeot. spatele e mai frumos ca si fata dupa parerea mea ..e pe drum si eleronul

adi.schumi_tm 03-07-08 21:46

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 1627709)
eu am fost cu 206-le...si nu cred ca nimeni nu a facut o poza din spate la peugeot. spatele e mai frumos ca si fata dupa parerea mea ..e pe drum si eleronul

Frumos 206-le.ce motor ai pe el?

djhojd 03-07-08 22:40

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 1627709)

da e mai frumos, per total e faina toata masina :)

alexufo 04-07-08 01:32

mersi. masina va fi democar Lightning Audio. de saptamana ce vine incep interiorul si muzica :D sper sa termin pt 4tuning fever.

mareo 04-07-08 11:19

adi.schumi_tm......vad ca ai postat si ceva fotografii de ale mele??? cum se face asta? le postez eu pe prima pagina a topicului si dupa aceea le iei tu si le pui pe pagina 7???si in primu rand sunt pozele mele......!!!

mnc.risty 04-07-08 11:51

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1626746)
Si cateva de la mine...

omu'?...pacat k anumite poze nu sunt ale tale...;)...dak te uiti atent sunt SEMNATE de mareo..;)

sirbennimiles 04-07-08 15:59

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 1628588)
adi.schumi_tm......vad ca ai postat si ceva fotografii de ale mele??? cum se face asta? le postez eu pe prima pagina a topicului si dupa aceea le iei tu si le pui pe pagina 7???si in primu rand sunt pozele mele......!!!

doar ti-a actualizat pozele omu :))

adi.schumi_tm 04-07-08 16:05

Imi cer scuze pt greseala,din neatentie am postat si poze care nu era facute de mine,le aveam in acelasi folder.M-am uitat atent acum si am sters acele poze.Mersi de intelegere !

laurentiu_tim 06-07-08 17:20

ptr asta vei fi pedepsit aspruuu :lol::-):lol::-):lol: interdictie la backspace :)))))))

StreetStyle22 13-07-08 04:18

cum sa castige dacia aia rosie la best autohtona ? Daca era organizat de 4tuning..nici nu cred ca aparea dacia aia pe acolo..si asa au cam intrat orice masina...plus organizare nasoala...:| mai bine o facea gordini style...arata MULT mai bine decat o forma de facelift a unui politican cu bucati dintrun renault megane..

DarkXXX 13-07-08 14:32

poate in legatura cu dacia aceea rosie multi se refera la partea mecanica, la exterior poate ca ai dreptate,lasa de dorit ca orice dacie,dar am fost acolo si credema ca interiorul are multe butoane si imbunatatiri facute cu gust fata de o dacie normala:).in rest incearca sa faci toate acele modificari mecanice inclusiv swap motor cum a facut acel baiat si vei vedea ca imbunatatesti mult masina si nici nu e usor.;)poate ptr asta a luat premiul best autohton:)

Cristi_XP 13-07-08 15:00

numa ca singura problema e ca ala a fost tuning show,nu swap motor show :))

adi.schumi_tm 13-07-08 19:25

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1642832)
numa ca singura problema e ca ala a fost tuning show,nu swap motor show :))

ALTA MASINA AUTOHTONA MAI BUNA NU A FOST LA EXPO :D

nu mai scrie cu caps

Cristi_XP 13-07-08 19:33

aha...Renault 1310 rullz!!!

anca2000 13-07-08 19:33

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1623600)
alta masina autohtona prezenta la show si mai modificata nu a fost

acelasi lucru spus de tine o data de doua ori...am inteles cu totii mesajul, altceva nu ai de spus?

Cristi_XP 13-07-08 19:37

a sarit cd-ul :)) in dacie .
Ti-am mai zis de 15shpe ori pana acu,ca masina isi merita pe deplin titlul de Best of Mioritic tuning...si chiar ma suparam daca castigam,da vad ca tu nu incetezi cu atacurile astea indirecte...

adi.schumi_tm 13-07-08 19:49

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1643179)
a sarit cd-ul :)) in dacie .
Ti-am mai zis de 15shpe ori pana acu,ca masina isi merita pe deplin titlul de Best of Mioritic tuning...si chiar ma suparam daca castigam,da vad ca tu nu incetezi cu atacurile astea indirecte...

eu am inteles parerea ta dar vad ca tu nu intelegi si inca iti este ciuda ca nu ai castigat dar din moment ce ai abandonat asta e,trebuie sa accepti realitatea

Quote:

Originally Posted by anca2000 (Post 1643171)
acelasi lucru spus de tine o data de doua ori...am inteles cu totii mesajul, altceva nu ai de spus?

de ce te legi doar de mine?Nu vezi ca si cristiXP spune parerea lui de fiecare data?chiar nu va inteleg...

Cristi_XP 13-07-08 19:55

cine a abandonat ma? tu chiar nu intelegi si ti-am mai explicat odata chestia asta...
Am fost de la ora 9 dimi,pana aproape de 7,Juriul a trecut pe la masini la ora 5 .Eu nici macar nu am deschis subiectu asta,da vad ca tu tot aberezi acolo .Plus ca e parerea ta impotriva a zeci de useri,care iti spun ca masina aia nu avea ce cauta acolo...parerea mea nu conteaza,dar cand zece oameni zic la fel,ar trebui sa iti dea de gandit totusi ?
Bafta...si imi doresc ca majoritatea tuningurilor reusite pe dacii de 1310 sa fie la fel ca asta!!!Un exemplu de tuning romanesc ... Felicitarile mele ! :))
Vad ca acu ai renuntat la caps,dar ai uitat ca ai buton de edit...dar am trecut cu vederea sa nu crezi ca am ceva cu tine

anca2000 13-07-08 19:55

am observat ca iti raspunde...mi se pare ca il provoci...am citit de la inceput threadul...tu incepi...e logic ca fiecare sa aiba parerea lui...dar cred ca ajunge sa o spuneti o singura data...umpleti threadu cu aceleasi posturi...pacat:(...stricati imaginea showului

adi.schumi_tm 13-07-08 20:20

Quote:

Originally Posted by anca2000 (Post 1643212)
am observat ca iti raspunde...mi se pare ca il provoci...am citit de la inceput threadul...tu incepi...e logic ca fiecare sa aiba parerea lui...dar cred ca ajunge sa o spuneti o singura data...umpleti threadu cu aceleasi posturi...pacat:(...stricati imaginea showului

Chiar asa,A FOST CEL MAI REUSIT SHOW DE TUNING de pana acum de la Timisoara si PREMIILE AU FOST ACORDATE CORECT inclusiv BEST AUTOHTON.Cristi...nu ma intereseaza ce spun ceilalti,FIECARE CU GUSTURILE LUI si cu parerea personala.Sper ca acest post sa fie ultimul in legatura cu premiul BEST AUTOHTON si cu Dacia rosie :P

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning