![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
mda...am urmarit si eu discutia cu best autohton....!!! parerea mea e ca chestia asta trebe numa sa te ambitioneze....ca la urmatoru show...sa rupi gura targului!!! eu cel putin mam ambitonat :))) pfuuuu!!! trecand peste asta era frumos best team...da lasa nui nimic la anu!!! numa bine....multumim pt poze!!!(adica mai ales pt alea cu masina mea) :P
|
Quote:
si bineinteles baciu o ajuns iar vedeta :))))))))) |
Re: Show de tuning la Timisoara( THE BEST)
Quote:
|
o fi fost candva:):):)
|
referitor la dacia rosie, imi dau si eu o parere, fara nicio suparare si implicare, eu unul nu tin partea nimanui, dar ce are dacia pe ea nu e tuning(sa schimbi un motor pe benzina cu unul diesel nu e upgrade dpdv al tuningului in sine), si nici styling de necontestat nu e(sa pui stema de renault pe masca, gura de admisie pe capota sau eleron pe portbagajul de dacia nu e cea mai inspirata alegere, cu siguranta).
probabil ca juriul a acordat premiul pentru totalitatea modificarilor, destul de consistente pentru o dacie, pentru faptul ca e simpla ca aspect general, lucru de apreciat, pentru faptul ca are anumite amanunte care merita laudate (cum ar fi jantele in 4 prezoane, oglinzile, etc) si nu in ultimul rand pentru faptul ca alegerile erau limitate, nu vad cine ar fi putut concura la capitolul best autohtona, din ce am vazut eu in fotografii, cel putin, cu exceptia oltcitului care am inteles ca era neterminat. |
cristi trebuia sa castige :D dar pacat ca nu am venit eu sa iau un premiu,sau 2 :lol: :lol:
|
Fabric diplome, cupe, etc...20ron/buc. Putem sa trecem pe ele orice....
mai bine puneti poze de la show, decat sa ne certam pe gusturile fiecaruia. |
Quote:
Am incercat io sa ii pacalesc cu siglele de dacia da n -a mers :( |
20 Attachment(s)
va salut.initiativa a fost de laudat.ar trebui sa sa intample mai des si pe la noi.pacat ca prezenta a fost c-am redusa.se puteau strange ceva masini modificate dar dupa parerea mea sa tratat cu indiferenta evenimentu.sau poate si faptu ca nu a fost prea mediatizat.ori ce inceput este mai dificil.am sa pun si eu niste poze.
|
10 Attachment(s)
inca ceva poze
|
10 Attachment(s)
alte poze.
|
@kox_24: felicitari pt poze... ai avut mult mai multa rabdare decat mine :D
Am tot vrut sa intreb... ce masina e cea din a 6-a poze din primul post cu poze al lui kox_24? |
1 Attachment(s)
ford taunus.daca de asta e vb
|
baieti a fost super evenimentul.multumim logtuning pt invitatie data viitoare o sa fim din nou prezenti si sa luam si mai multe cupe :D bafta si spor in continuare la masini :D
vom reveni si noi cu poze |
Quote:
|
Quote:
|
22 Attachment(s)
Si cateva de la mine...
|
Quote:
Eu am mers sambata la 20:00 si imi zice unu' : "gata... numai intra nimeni!" parca nu plateam intrarea si pt 10 minute :x |
Quote:
|
Quote:
|
eu am fost cu 206-le...si nu cred ca nimeni nu a facut o poza din spate la peugeot. spatele e mai frumos ca si fata dupa parerea mea ..e pe drum si eleronul
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi. masina va fi democar Lightning Audio. de saptamana ce vine incep interiorul si muzica :D sper sa termin pt 4tuning fever.
|
adi.schumi_tm......vad ca ai postat si ceva fotografii de ale mele??? cum se face asta? le postez eu pe prima pagina a topicului si dupa aceea le iei tu si le pui pe pagina 7???si in primu rand sunt pozele mele......!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi cer scuze pt greseala,din neatentie am postat si poze care nu era facute de mine,le aveam in acelasi folder.M-am uitat atent acum si am sters acele poze.Mersi de intelegere !
|
ptr asta vei fi pedepsit aspruuu :lol::-):lol::-):lol: interdictie la backspace :)))))))
|
cum sa castige dacia aia rosie la best autohtona ? Daca era organizat de 4tuning..nici nu cred ca aparea dacia aia pe acolo..si asa au cam intrat orice masina...plus organizare nasoala...:| mai bine o facea gordini style...arata MULT mai bine decat o forma de facelift a unui politican cu bucati dintrun renault megane..
|
poate in legatura cu dacia aceea rosie multi se refera la partea mecanica, la exterior poate ca ai dreptate,lasa de dorit ca orice dacie,dar am fost acolo si credema ca interiorul are multe butoane si imbunatatiri facute cu gust fata de o dacie normala:).in rest incearca sa faci toate acele modificari mecanice inclusiv swap motor cum a facut acel baiat si vei vedea ca imbunatatesti mult masina si nici nu e usor.;)poate ptr asta a luat premiul best autohton:)
|
numa ca singura problema e ca ala a fost tuning show,nu swap motor show :))
|
Quote:
nu mai scrie cu caps |
aha...Renault 1310 rullz!!!
|
Quote:
|
a sarit cd-ul :)) in dacie .
Ti-am mai zis de 15shpe ori pana acu,ca masina isi merita pe deplin titlul de Best of Mioritic tuning...si chiar ma suparam daca castigam,da vad ca tu nu incetezi cu atacurile astea indirecte... |
Quote:
Quote:
|
cine a abandonat ma? tu chiar nu intelegi si ti-am mai explicat odata chestia asta...
Am fost de la ora 9 dimi,pana aproape de 7,Juriul a trecut pe la masini la ora 5 .Eu nici macar nu am deschis subiectu asta,da vad ca tu tot aberezi acolo .Plus ca e parerea ta impotriva a zeci de useri,care iti spun ca masina aia nu avea ce cauta acolo...parerea mea nu conteaza,dar cand zece oameni zic la fel,ar trebui sa iti dea de gandit totusi ? Bafta...si imi doresc ca majoritatea tuningurilor reusite pe dacii de 1310 sa fie la fel ca asta!!!Un exemplu de tuning romanesc ... Felicitarile mele ! :)) Vad ca acu ai renuntat la caps,dar ai uitat ca ai buton de edit...dar am trecut cu vederea sa nu crezi ca am ceva cu tine |
am observat ca iti raspunde...mi se pare ca il provoci...am citit de la inceput threadul...tu incepi...e logic ca fiecare sa aiba parerea lui...dar cred ca ajunge sa o spuneti o singura data...umpleti threadu cu aceleasi posturi...pacat:(...stricati imaginea showului
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning