Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

needBrain 16-07-05 18:39

parerea mea e ca pasiunea e mult mai importanta decat masina,pt ca te intinzi cat ti-e plapuma

faruk_fyk 19-07-05 22:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
\"Da si eu am vazut ceva masinute cu EVIL TEAM, da de fiecare data la volan am vazut parinti la 40-50 ani femei sau barbati \" mai tata dar nu toti suntem asa plini de bani ca re ne permitem masinile personale.ne intindem cat ne este plapuma.daca ai fii trecut prin faza ca astea nu ai mai fii spus nimic.daca nu am masina mea personala nu pot intra intr-un club ?si ce daca e dacia?mai spunea cineva ca nu conteaza masina.ptr tine vad ca mai mult masina conteaza,adica omul de la volan poate face ce vrea cu tine ,ptr ca ptr tine e imp masina.fiecare cu conceptiile si cu ideiile lui.salutare.

:twisted:prietene ai vazut gresit...si Evil Team v-a concura cat de curand cu X-team...o sa vedem care sunt mai buni...

madfish 19-07-05 23:08

opa, au inceput provocarile. I like it :twisted: :twisted: :twisted:

Auto Racing Cta 20-07-05 00:25

Provocam orice masina Evil Team la indemanare ! :))

Echipa Auto Racing CT asteapta echipa EVIL TEAM la urmatoarea cursa de indemanare ...

www.autoracingclub.tk

x-28-TRA 20-07-05 00:44

faruk dc sa concurezii cu noi cind te certzi cu mr:))))))) ia-te de ei nu de noi

ERY 20-07-05 08:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
faruk dc sa concurezii cu noi cind te certzi cu mr:))))))) ia-te de ei nu de noi

Nu se cearta cu MR pt ca ei sunt amicii nostrii cu care impartim o pasiune comuna .......................\"MASINILE\".

ct77pia 20-07-05 18:29

vai eryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy esti pacifist?????????????/ :roll:

ERY 20-07-05 18:35

Da sunt! Ai o problema cu chestia asta ??????

ct77pia 21-07-05 12:06

NU si ce vrei sa ne luam la bataie
eu propun o bataie intre sosetele noastre\ :P :(

ct77pia 21-07-05 12:07

sigur cistig eu chiar foarte detasat :twisted:

dogarel 21-07-05 13:00

Nu le-ai mai schimbat de la viitura? :lol: :lol: :lol:
Scuze de OT!!

Insanity 21-07-05 14:37

De la viitura de acum 2 ani :D

faruk_fyk 22-07-05 00:22

:))

eu nu ma cert cu nimeni din MR,andrei imi este prieten,catalin la fel...dar am o pasiune pentru rivalitate cu X-team :wink: cu MR oricum nu avem nici o sansa si nici nu avem tupeu sa comentam in fata SFI-urilor :D

ERY 22-07-05 08:34

Re: :))

Quote:

Originally Posted by \"faruk_fyk\"
eu nu ma cert cu nimeni din MR,andrei imi este prieten,catalin la fel...dar am o pasiune pentru rivalitate cu X-team :wink: cu MR oricum nu avem nici o sansa si nici nu avem tupeu sa comentam in fata SFI-urilor :D

LOOL...Oricum va asteptam la legale ...... sau prin cartier :idea:

Insanity 24-07-05 14:44

SFI-uri ... hmmm n-a zis nimik de 2000 16v al tau mai ericson sau de 2.0T a lu' ceres... sa inteleg ca de voi nu-i este frica :D , doar de SFI-uri 8)

faruk_fyk 24-07-05 23:57

salutare

da ERY de ne vedem la legale...dar pana atunci ne claxonam prin oras sau pe la sala :lol: Si sa ne \"lucram\" si noi putin masinile si dupaia ne auzim la DRAG-uri :D

Insanity 25-07-05 02:48

DRAG????? Eu cred ca ai exagerat un pik la faza asta... poate o liniutza, dar de la liniutza pana la DRAG e cale lunga de tot
:D

X-Ray-Eyes 25-07-05 05:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
DRAG????? de la liniutza pana la DRAG e cale lunga de tot
:D

De vreo 350 Cp in plus ( la fiecare !!!) !

ERY 25-07-05 08:44

Voi vorbiti serios ????? :shock: :lol:

faruk_fyk 25-07-05 22:53

:))

MINIDRAG atunci...e bine?sau ne vedem la un Strabunic de al lui DRAG...

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 25-07-05 23:43

je SLC!

hey hey baieti sunteti inca in Romania nu in America sa o dati in drag si drif dalea originale cand om avea si noi niste Japoneze ceva cu tractiune spate si la motor o herghelie de vro 350cp-400cp atunci mai stam toti de vb!:)) pana atunci noi nu avem capitolul asta cu adevarat! :twisted:

faruk_fyk 25-07-05 23:53

Re: je SLC!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
hey hey baieti sunteti inca in Romania nu in America sa o dati in drag si drif dalea originale cand om avea si noi niste Japoneze ceva cu tractiune spate si la motor o herghelie de vro 350cp-400cp atunci mai stam toti de vb!:)) pana atunci noi nu avem capitolul asta cu adevarat! :twisted:

te provoc la o liniutza...ce zici?batem palma?

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 25-07-05 23:59

je SLC!

este de discutat chestia asta dar mai 1 trebuie sa rez cu debilmetru!ok?chiar dc o iau nu am pretenti inca sunt un diesel!:)) cu doar 95cp max :twisted:

Insanity 26-07-05 00:11

Si cand o sa am 350-400 de cai (daca o sa am) n-o sa fac drifturi, arabii aia care fac drifturile alea merg prea mult pe mana lu' Allah

CT-10 26-07-05 16:38

gressit , arabi intra direct in hotel si declanseaza bombele in numele Jihadului Islamic

Insanity 26-07-05 23:14

Exista si Jihad musulman?

Ady81GBX 28-07-05 20:33

Salut la toti ...eu sunt nou pe forum pe aici ....dar va stiu pe toti de prin oras si ii cunosk si pe baietii de la X-Team!! Intr-adevar clanul X-Team e cel mai mare si cel mai cunoskut...sincer isi merita numele, sunt niste adevarati !!

faruk_fyk 29-07-05 00:18

Re::))

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Salut la toti ...eu sunt nou pe forum pe aici ....dar va stiu pe toti de prin oras si ii cunosk si pe baietii de la X-Team!! Intr-adevar clanul X-Team e cel mai mare si cel mai cunoskut...sincer isi merita numele, sunt niste adevarati !!

inseamna ca cei din Midnight Racers sunt mici copii pe langa X-team nu?X-team a fost prima echipa din Cta si respect pentru ei,dar se nasc altii si iarasi altii,dar nu stiu sa se afirme sau din prostie tot ce au cladit,se darama...sa speram ca Evil-Team se va mari in numar...SUNTEM ALATURI DE MR si X-TEAM... :lol:

GABBY_ 29-07-05 13:18

depinde numai si numai de voi daca doriti sa va mariti numarul dar sa aveti grija ce oameni bagati sa nu aveti dupa aceea surprize.nu este obligat ca cei din club toata ziua sa plece cu scart sau sa rupa masina cu frana de mana toata ziua.mai imp este ca atunci cand isi da un cuvant ,sa se tina de el.succes in continuare tuturor si la mai mare :D

-=X-Team=-82-MDN 30-07-05 13:45

inseamna ca cei din Midnight Racers sunt mici copii pe langa X-team nu?X-team a fost prima echipa din Cta si respect pentru ei,dar se nasc altii si iarasi altii,dar nu stiu sa se afirme sau din prostie tot ce au cladit,se darama...sa speram ca Evil-Team se va mari in numar...SUNTEM ALATURI DE MR si X-TEAM... :lol:[/quote]

:) nu e vb de cladit si de daramat aici... in c-ta si prin alte parti ne-am facut un nume. ok ... asa e ... in ultima perioada nu am mai avut activitate cu masinile pt ca asteptam sa iasa actele pt. asociatie si aici trebuie foarte mult de alergat. in curand, foarte curand o sa vedeti ca iar o sa iesim in prim plan cum am facut`o de fiecare data.
CU RESPECT MDN

-=X-Team=-82-MDN 30-07-05 13:45

inseamna ca cei din Midnight Racers sunt mici copii pe langa X-team nu?X-team a fost prima echipa din Cta si respect pentru ei,dar se nasc altii si iarasi altii,dar nu stiu sa se afirme sau din prostie tot ce au cladit,se darama...sa speram ca Evil-Team se va mari in numar...SUNTEM ALATURI DE MR si X-TEAM... :lol:[/quote]

:) nu e vb de cladit si de daramat aici... in c-ta si prin alte parti ne-am facut un nume. ok ... asa e ... in ultima perioada nu am mai avut activitate cu masinile pt ca asteptam sa iasa actele pt. asociatie si aici trebuie foarte mult de alergat. in curand, foarte curand o sa vedeti ca iar o sa iesim in prim plan cum am facut`o de fiecare data.
CU RESPECT MDN

Insanity 30-07-05 16:01

Re:

Quote:

I-a ghicitzi voi in ce clan vrea sa intre baiatul :) Fac pariu ca in X-team :) prea zice cu foc :)
:peace:

-=X-Team=-82-MDN 31-07-05 11:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Quote:

I-a ghicitzi voi in ce clan vrea sa intre baiatul :) Fac pariu ca in X-team :) prea zice cu foc :)
:peace:

si ce e rau in asta .. :) :?: :?: :?: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :peace: :peace: :peace: :lalala: :lalala: :lalala:

Insanity 31-07-05 16:59

Nimik frate :)
Fiecare cu optiunea lui :D

D_M_X 31-07-05 17:23

Sa le ia dracu de acte ca m-am saturat de cand trebuie sa iasa. Zici ca le poliseaza si poleiaza cu aur. Si la mr si la x-team.

Insanity 31-07-05 17:40

Daca nu cunoasteti pe cine trebuie la primarie :(

CeReS 31-07-05 18:36

Din cate am inteles, nu la primarie e problema, ci la judecatorie. O problema cu statutul sau asa ceva ...

ct77pia 02-08-05 19:07

DACA AU TRECUT 30 DE ZILE DE LA DEPUNERE SI NU S-A PRIMIT NICI UN RASPUNS SE INTELEGE CCA SUNT APROBATE DE LA SINE

ct77pia 02-08-05 19:14

asa zice legeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:twisted: :twisted:
dar evident ii cam doare in partea dorsalaaaaaaaaa

Insanity 02-08-05 22:42

Vb aia tu esti un om a legilor si stii :)
Cand te bagi si tu in barou ca sa aiba lumea un avocat atunci cand nu vrea lumea sa plateasca cate o amenda pt viteza sau mai stiu eu ce?

All times are GMT +2. The time now is 15:33.

- Copyright 2026 4Tuning