![]() |
incearca sa te uitzi mai bine poate o sa intzelegi .... sunt facute fara blitz ...
|
pacat de masini
|
Azi am fost in port si era o dacie alba ct-05-MWW sau ceva de genul lovita rau.... intrebare: A facut-o praf ca a incercat sa se invarta cu ea sau a lovit-o ca nu stie sa conduca?
|
Mashina lovita
Am vazut-o shi eu in seara asta...
sunt curios cum o fii lovit-o? :?: |
nush k mashina aia acolo zace de cateva saptamani :D .... nush cum a aterizat acolo :) mai e ceva de furat de pe ea ?
|
Re:
Quote:
Nu ai mai lasat nimik ??? :peace: |
cred ca aveau 50/h aia cu a6! :chainsaw: sau mai exact cred ca o dadeau in care pe care :idea: cel putzin la viteza cu care au trecut pe langa mine...sigur o dadeau care pe care. Faza e ca shoseaua era full de masini dar ei baietzi destepti..plm ce sa mai zici....pacat de masini ca shoferii nu au nimic
|
io am vazut un accident acum vreo sapt in mamaia la butoaie cand unu cu un a8 l-a lovit pe un mos pe trecerea de pietoni.nu a fost grav dar.....a fost :suspiciou
Conteaza ca a fost Asta e ! |
ce era azi sa il turteasca unele cu un 206 cc pe unu ... mama ... mama
|
cand mah?ca presupun ca acolo la biserica......zi mai multe
|
hai mah nu mai e nici un accident de povestit ... sau vreo intamplare din port ???
|
saptamana trecuta eram .. la munca ... nino nino o ambulantza .. ma uit eu .. zic .. e nimik neobishnuit ... apoi ... nino nino ... trece golanu d politzie ... si apoi un vento care mergea caalre pe unu sa se dea -> l`a`o`p`a`r`t`e` miiiipp miiipp ... k sa aflu k un pushti incepator in mamaia ... s`a infipt intr`un copac si a zburat prin parbriz :) ... ERA INCEPATOR ... doamne fereshte
|
nasoala treaba frate ... am si eu un prieten care a facut ceva asemanator. Il intreb dupa ce si-a revenit daca mai vrea sa conduca. .... si mia zis hotarat : NUUUUUUUU.
|
pai de ce sa nu conduca e cea ami mare prostie .. apoi o sa ii fie frica sa stea in dreapta .. o sa`i fie frica sa stea in spate .. si apoi o sa devina piton ... a se intelege pieton :)
|
Poate ca omu si-a dat seama ca n-areaptitudini de sofer si prefera sa mearga cu taxiul, mai bine asa decat sa moara a doua oara sau sa omoare pe cineva...
Parerea mea |
OT: Si eu am avut un accident in tinerete :lol: M-am dat de 4 ori peste cap cu o dacie. Trei luni n-am vrut sa vad volan in fata.
Dar dupa aia... :twisted: :twisted: :twisted: |
dupa aia te`ai urkat in mashina si im`ai tras`o mie in mamaia ( la liniutza ) nu va ganditzi la prostii ... saptamana trecuta era un maxi taxi si 1 bucata octavia la scandinavia .. bushinte ... :twisted: burn baby burn .. ala cu maxitaxi ii daduse jarr si a uitat k in giratoriu se da prioritate :)
|
Astia cu maxi-taxiurile sunt niste dementi, le coxeaza de le indoaie, si mai sunt si o groaza de oameni inauntru...
Macar ala cu octavia i-a dat nana? |
nush k nu mai era nimeni, si in maxi taxi era calatori
|
era calatori, era :lol: :baby: :drunk:
|
ce sa mai zik si yo...acum cateva sapt..am vazut un espero calumea.. auriu..parca nr era ct..gnr..gnt..sau ceva de genu... deci era asta cu espero si cu un bmw seria 3 pe bulevardu 1 decembrie 1918..
mama asta cu espero....il luase pe ala cu bmw... vorba aia.caru mic rastoarna buturuga mare sau ceva de genu... :roll: |
daka ai zis GNT este clar...omu e beton...
|
Toata lumea stie ce masina are GNT-ul, are 2000 SFI asa ca nu inteleg de ce te miri :P
|
Rumāne spoof aia pleznita era o Fabia si ala care a fost plesnit se uita ca pestele cand e scos dina apa la noi. Saracu era ametit bine
|
looooooooooooool DMX .. hai sa va povestec 2 accidente sau 3 in 2 zile vazute de mine
1 s`a intamplat azi`noapte .. adik vineri cand veneam acasa .. trece unu cu un ursuletz pe langa mine glontz.... la stop la dacia ... eu franez k se face roshu .. el nimik ... semnalizeaza dreapta pe lapushneanu .. aluneca .. se invarte odata .. si se propteshte intr`un tico ... n`am apucat sa scot telefonu :( ... a bagat shaw viteza si a disparut ... ala cu tico a ramas k trasnit .. i`a cazut bara ... asta se intampla vineri seara ora 0 si 20 ... asta seara ... pe la ora 12 si ceva .. intersectie capitol ... 1 bucata dacie + matiz = love :) .. egal accident .. nush ce au vrut sa faca ... la asta am poze ... la 12 si 40 intersectzie miga ... 4 mashini una in curu alteia :) am ras d m`am stricat :) |
Aciidente .. astazi la statzia noastra de la soveja Rompetrol ... accident ... un camion a calcat o fumeie de ~ 55 - 57 de ani ...
accident soldat cu 1 mort .. pietonul datorita trecerii prin loc nepermis .. am vb cu politzia si ... au zis k de vina era pietonu .. si k shoferul va lua dosar penal ... ptr omor din culpa sau ceva de genu ala .. + suspendare ( inchisoare ) posibil |
frate tu ma sperii
|
de ce te sperie mah?ca nu a lovit-o el
|
am un filmuletz d cateva secunde .. o sa`l pun ..
|
apropo d accidente azi a venit juju la mine .. XTZ`ul ptr necunoskatori si avea botu facut pachet .. a intra in unu .. care a intrat p roshu :((
|
Mai exact intr-o SLZ albastra ca a lui RDN. Eu am vazut din birou faza.
|
a facut` bara cred k praf ... pewla mea .... pacat pacat ... da ia zi`mi .. s`a lasat cu ceva victime sau ??? heheheheh cum draq s`a intamplat ia baga ?!?!
|
Victime nu erau. Ala cu SLZ a fost \"boul zilei\" ca s-a infipt in intersectie ca racheta, iar subaru l-a luat in plin. Sa vezi ce maini in cap isi punea nenea cu daciaaaaaa......
Bara sigur s-a spart la subaru. Oricum in intersectie la Fantasio zilnic se intampla cate ceva. Io cand aud cate o frana sar pe geam :D |
hahahaha .. si e ula fel fac aici la mine p tomis .. la trecere ... se aude cate`un .. scartzzzzzz .. si jap p geam .. si se puna ashtia bot in cur :)
|
Re:
Quote:
bara la subaru sa facut in trei bucati ... + faruri , masca fatza, parbriz, capota + ce mai e sub capota ... cate putin ... ca a putut sa mearga cu ea pana la service ... la motor nu a patit nimic grav/. |
2 Attachment(s)
undeva prin mamaia:
|
Si la max 15 min dupa accidentul asta, a mai fost unul 5 m mai sus... un golf si un cielo :cry:
Or sa apara detalii, nu stiu daca pot pune pozele :wink: |
nu stiu ca n-am mai stat.. am urmarit ambulantele pana la accident, am facut poze.. si am plecat :D
p.s. se pare ca a murit ala din dacia gri.. ca a doua ambulanta a plecat mai tarziu si nu se mai grabea deloc.. |
aseara a fost jale in mamaia...4 masini praf si raniti si morti si plm.....BAAAAAAA DACA E CEATA UNDE PLM AI DATI IN PI*D@ si de pozitii de ceata ati auzit.....si mai opritiva sa vedeti accidente....cand am ajuns noi deabia se vedeau semnalele deavarie si de ceata NICIUNUL aprins ...marfa nici nu ma mir ca idiotul ala cu cielo a facut praf goilful....ala merita batut si batut din nou pana te plictisesti. Auzi u 140-150 pe ceata aia dobitocu dracu
|
la primul accident au fost implicate mai multe masini nu au fost doar 2 noi am fost cu cateva minute inainte acolo dupa producerea accidentului din cate stiu la un accident DMX se pune un triungi ce pune pe masa sa faca din maini ca sa se vada ca este accident cat am stata colo daca nu au venit o groaza cu viteza mare si ala cu loganu avea doar avaria pusa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( insanatosire gravnica celor 2 gin golf:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning