![]() |
Re: POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
mai e ala cu "azi e ziua sarutului blabla daca nu dai mai departe nu o sa i parte de dragoste bla bla "
Ciudat e ca ziua sarutului dupa astia e cam de 2 ori pe luna=))=)) |
Un MaSS la care nu am rezistat tentatiei de a nu rade =))))
007 sorin (8/4/2008 8:03:59 PM): Miercuri 6 august, (orele 15 sau 17) si joi 7 august,(orele 13 sau 15 sau 17) : se cauta femei si barbati, cu varste intre 16 si 25 ani, care sa consume 3 in 1 in mod regulat ( jacobs sau nesscafe) si ocazional, (in fiecare saptamana ) capuccino, ciocolata calda sau frape – in total de 5 ori pe saptamana, insa preponderent sa consume 3 in 1. Pt detalii da buzz la ********** sau ********* ; ********** |
:paper::paper:
Alex Spid3r (04.08.2008 21:55:30): Vand prezervativ 50cm parcursi, toate dotarile , ABS (anti braking sistem), EBD (Ejaculation by distance ), Navigator cu GPS (pt virgini sa stie unde tre sa ajunga), ACS (Alchoolic control system - daca esti manga suna alarma ca sa te atentioneze ca trebuie folosit), TRC (control al tractiunii - daca femeia e galeata, sa nu cazi draq in ea), dotata cu biXenon , stare impecabila, primu proprietar, predare leasing, inclus in pret manual de functionare, huse noi, pret negociabil Alex Spid3r (04.08.2008 21:58:14): De necrezut dar adevarat!!!! scrie numele tau de trei ori la rand, apoi sterge tot, apoi apasa shift+alt+ctrl+tab+esc+enter+del+F1+F2+F3+F4+F5+F6 +F7+F8+F9+F34, apoi restarteaza calculatorul apoi stinge-l de tot, arunca monitorul peste fereastra, calca in picioare tastatura, toarna apa pe carcasa in timp ce e in priza, da foc la mouse shi joaca fotbal cu boxele, apoi priveste in oglinda si vei vedea o fata de idiot. E PE BUNE FAZA!!!!... P.S.: Nu uita sa te gindesti la persoana iubita !!!!!!!!" )))) Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog.. |
Ultima cretinatate in domeniu:
"Ajuta-l si tu te rog pe animalutzul meu, bombonika, sa creasca! Nu trebuie decat sa dai un click aici: http://www.animalutz.net/animalutzMersi! daty clik pe adresa de site va rog va rog http://www.animalutz.net/animalutz" Dupa care urmeaza inevitabil peste 5-10 minute: "ce rai sunteti nu mi ajutati si mie animalutzele" Mori ma cu "animalutzele" tale, ai latei sau ce? |
Quote:
Trebuia sa zici ca esti de la ECARISAJ ( hingheri adica ) :lol::D:twisted: |
nah by3 poopz la totzy ji la clau ji niko ji lala ji deni ji alle ji totzy aaa ji bogdy
poja 9 deki comm =)))) cne ma ubb=)))=)))) visss 8-> cne stie cun:X :* am intrat n stikl armani ca sa moara toti dusmani dnd dnd imi fac bagajele maine cred ca plec...scz de mass dar vad ca sts nu mereX( de dnd pwp :* aM PlKt l tV..Pa-pA PoP J MaY Vb..Nb aLL...:x:x:x yo am iesit:)...papa nb:* ba sper mmaine sa fie vreme faina:-l...pup dullce la lavy si la denisik:P:*:*...si la restu fetelor care merita;;)....scz d mass;) yo am iesit:)...papa nb:* ba sper mmaine sa fie vreme faina:-l...pup dullce la lavy si la denisik:P:*:*...si la restu fetelor care merita;;)....scz d mass;) care ai mel aia cu copilu de aur io pe tatal meu il iubesc ca pe dumnezeu si pe maicuta la fel ca pe precista datimio si mei plz plz ::X all am plecat sa ma omor sunt emo acum:)):))):))=))) o mica parte din arhiva vechiului meu id...enjoy! |
Buuuun... revin cu doua massuri proaspete de pe id-ul pentru pitipoance:
1. sa ma kak ce asa zisi mei prieteni de nimik....si te pup dulce magik ptr ca esti drept si te ubi asa cum esti fratzioru meu :*:*nu vreau sa-mi mai fac prieteni de nimik asa ca dami ig daca te simtzi ..ms mult Aaa, asa si? Ce trebuie sa fac eu acum? 2. sti cn canta j qm se numejte mel q refrenul "dragoste am acum pentru tine tot ce imi doresc e sa fi cu mine sti ca n'as vrea sa te parasesc tu esti viata mea si sti ca te iubesc" ???? plz plz plz plz Nu, f.t-ti mortii mamicutei tale, nu stiu cine cinta plz plz plkz. Da-i in saracie un search pe google. Sau acolo nu merge cu "numejte mel q refrenoo bla bla bla"? Stiu ce o sa ziceti... dar zau ca e prea simplu sa le dai ignore specimenelor. Trebuie sa sufere si ei. Dar cum? |
" Revista BRAVO, Help-Line : Andy, 13 ani: Am de 8 luni o prietena si nu am facut sex pana acum. Am stimulat totusi actul sexual, insa cu pantalonii pe noi. vreau sa stiu daca se poate ca ea sa ramana insarcinata chiar daca nu a existat nici un contact direct? credeti ca ar trebui sa ne protejam? Ar putea lichidul sa treaca prin doua perechi de pantaloni si sa ajunga in vagin?... ))))))) baaaaaaaaaaah nu maiiii poooooooooot)))))))))))))))) massss </AL"
|
asta ultimu e chiar tare :)))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bogdan_bossu_vostru_1996: fiti atenti va implor dati massu mai departe Any a spus ca daca cd-urile se vor vinde ca pana acum si daca concertele vor fi la fel nu sevor desparti asa ca cumparati-va CD-URILE la concerte haide-ti tta lumea si sa incepem MISIUNEA RBD NU SE DESPART da-ti mai departe va rog k sa stie toata lumea si k RBD sa nu se desparta tenemos luchar por nuestro sueno,si ? juntas por RBD
|
Quote:
|
Darky Dark: neatza all
Darky Dark: nb all io_io_2008 CrYs$_bad_girl: caut gagic care se ofera iuli: CITESTE TOT PLS! 07*&%%$# Buna, numele meu este Ionut, sunt insurat cu o fata numita Alina si avem un copil nou nascut, numit Raresh . El inseamna tot ptr. noi si recent doctorii au descoperit ca are cancer la creier. Din pacate eu si sotia mea nu avem bani nici macar sa platim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO si AOL si am cazut de acord ca ptr fiecare persoana care primeste acest mesaj sa primim 5 centi in schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista si ajuta-ne! Da-l mai departe te rugam HAIDETI SA AJUTAM, ITI IA MAI PUTIN DE 60 SECUNDE. Merita fiecare cate o sansa! E doar un copil. Ajutati-l! Cine are inima il da mai departe. io_io_2008 CrYs$_bad_girl: care vreti un id de radio sa dai dedicatii BUZZ!!! me ¸¸.•´¯`»•Iancu•«´¯`•.¸¸. ©Alexandru©: bft all am plecat afara vb mai incolo |
" Daca te suna cineva cu numar ascuns si-ti spune ca e de la orange si ca datorita fidelitatii tale pt aceeasi bani iti da mai multe minute, si-ti mai spune sa formezi *100#4# si un numar de telefon, n-o face ca ii reincarci la nesimtit cartela, si e vorba de sume mari nu 7 euro, de la 75 de euro in sus, anunta si alte cunostinte care au orange...mesaj primit, da mai departe!" Azi l-am primit.
|
Quote:
|
© FurSeC ;x (8/18/2008 7:05:03 AM): salutare all :* , ce nasol a fost la tzara :((
© FurSeC ;x (8/18/2008 7:49:25 AM): Iete ce`mi zise pe http://manelist.eu/ ca cik leonard , numele meu , aliasul este leonardo becali :> , ce ziceti :>?:)) © FurSeC ;x (8/18/2008 12:14:52 PM): da da :-@ sa s... :) © FurSeC ;x (8/18/2008 12:19:58 PM): da da , ma doare`n pwla de nevastata :))) © FurSeC ;x (8/18/2008 12:20:15 PM): a fost mass :( :-s imi cer scuze © FurSeC ;x (8/18/2008 12:54:54 PM): uitate si tu =)) https://www.youtube.com/watch?v=x-rrE...eature=related eo;;):x (8/18/2008 3:45:36 AM): aseara s-a dus la ceruri un baiat pe nume Leo...id lui este sedryk_1994 a fost iubit de multa lume dar aseara a avut un accident teribil si nu a mai scapat cu viata ...familia lui a semnat un contract cu yahoo...si primeste 1cent pt fiecare mass dat mai departe...va rog dati mai departe...scz de mass si lista continua pe fiecare zi:rolleyes2 :| |
Vreau sa va multumesc tuturor care mi´ati trimis mass´uri pe parcursul anilor . Datorita bunatatii voastre am trecut prin urmatoarele 1. Am citit de 170 de ori ca, contul meu de yahoo va fi sters. 2. Am cam 30000de ani plini de ghinion in fata mea si am murit deja de 671 de ori pt ca nu am dat toate mass-urile mai departe. 3. Mi-am sacrificat o mare parte din economii pt micutul Ionut care saracul de el e de 3 ani tot nou nascut si in spital in stare critica. 4. Telefonul meu gratuit Nokia nu a ajuns la mine niciodata si nici televizoarele si miile de dolari nu isi fac simtita prezenta.5.Mama mea cica ar fi trebuit sa moara de vreao 543 de ori da e teafara si vie.
asta mi-a placut :D |
valy poate o lasa bortoasa...gyna:ce e aia bortoasa...valy:vino gyna sa te iau q mn sa iti zik cum se fac copii..pai se duce bondarelu' in flore si o inteapa..)gynai o doare?valyy normal ar trebui)dm.!!!asa copii?)[scz dnd & brb]ube [dk nu iti convine da-mi ygnore]
am vazut topicu si am zis sa va dau si eu un mass care deabea l-am primit :D |
Eveniment astronomic unic intr-o viata de om.Incepand cu luna August, noaptea, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27August, planeta Marte se va afla la34.65milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cumTerra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada
|
Rikki Rebela: mesajul asta la toti din lista ta sa afli cum vor sa te sarute:
1_pe buze.............. 2_pe gat............. 3_frantuzesc................. 4_senzual.................. 5_romantic............... 6_suav..............mass hai cum ma pupati ? si raspunsul meu: D@N (adik yo): 8.... |
1 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2
|
dany skmpik: cn vine k mne la spital??? mass
dany skmpik: andreiutzu buzzz...ca nu te gasesc.... dany skmpik: sh ce dak sunt fitzoasa....am ce vreau sh nu imi pasa....baietzii banii tot....sOo......... dany skmpik: pr ceciliei buzz.... dany skmpik: buey sts meu...asta este asta sunt.... asha ma comsidera unii.... dany skmpik: sts meu mah....asta sunt ..mass dany skmpik: elevi chiaga alexandra bugan ioana vasile mihai sg taleanu ionut sunt chema-tzi pe coridorul 23 clasa 12 -matematica informatica de catre directoare....buey colegutzilor ducetzi-v ca faq aia spoome.... dany skmpik: cei din scoala mea buzz... dany skmpik: wow pw mess...incredibil..... dany skmpik: wow....pe mess....incredibil nu imi vine sa cred........ dany skmpik: bye loome... dany skmpik: andreea buzz urg...scz de masss dany skmpik: bye loome am plekat la somnik.....vise ciufulite....< muah dany skmpik: george esti un nesimtit..pe bune scz ca zik...dar chiar nu mai am ce disq k u...mass dany skmpik: cn jtie sa dea flood buzz pls e urg..... dany skmpik: cn imi faqe rost de o mel pls pls ...booz....mass dany skmpik: cn e prost buzz... NSL_26WRC™: cine e curva si da massuri aiurea buzz!! dany skmpik: cn vb sh k mne buzz....scz de mass pt cei k dnd .... dany skmpik: andreiuztzu buzz....urg scz de mass.. dany skmpik: cn colectioneaza inele...buzz........scz de mass... dany skmpik: pooopsik allz...special la fratelu' meu besk mey la u...poop sh la robertzuuuzzzz.....zbye... dany skmpik: 0-0....... sh mai sunt 45 de min.... imi e frik imi e frik imi e frik... dany skmpik: gooooooooooooooooool bv ma banele.....wow...besk steaua dany skmpik: steaua castigatoare.....felicitari buey...sunte-tzi tari fortzaa steaua..... luv la u steaua..... dany skmpik: bha astia care zik ca a fost platit arbitrul...mey...cate sanse a avut steaua la poarta turcilor...sh cate a-tzi avut voi la noi....soo... sa sh vazut nush dak in tot meciul a-tzi avut 3 sanse...asa k 'ciok mik sh jok de glesne ca v-am umilit.... mass dany skmpik: ooooo fanii (galatasaray) nu mai spune-tzi nik??sau e umilintza prea mare...??mass... dany skmpik: cn vb sh k mne....??mass dany skmpik: cn ma beste sh pe mne un pekkutz buzz.... dany skmpik: msik mumos dany skmpik: sallz....allz.... dany skmpik: fratelu' dak esti pe mess...buzzz....e urg mass. dany skmpik: care imi faqe rost..de o mel... again?? dany skmpik: baiatu' care trebuia sa ii dau o mel buzz dany skmpik: care vine in stage club.....akm rpd rpd...buzz dany skmpik: neatza allz dany skmpik: dnd...draqi. dany skmpik: nr de cosmote..k 224 la urma...cn draq e...m-am plictisit sh yo sa dau mass-uri dany skmpik: haidetzi bwa azi p bule.....viatza e frumoasa...incearka.....distreazate.....repet..... .{ziua de ieri e istorie....ziua de maine un mister...ziua de azi e un dar}...multa loome isi pirde clipe din viatza gandinduse continuu la trecut shi suferind....altzii se gandesk la ziua de maine...cu toate k jtiu fb k nu vor afla ce se va intampla....astfel uita de ziua de azi...pe care trebuie sa o traiasca din plin..lasand bratele deschise asteptarilor...VIATA E FRUMOASA FRATEEE!!! dany skmpik: zbye allz...pooopikutz allz. ...dak e cva urg beep...sh intru... dany skmpik: da mai departe si afla ce cred altii despre tine 1dragut/a 2frumos(frumoasa) 3 de treaba 4 de gasca 5te iubesc 6 as sta cu tine 7 faci ce vrei din mine 8 sunt al tau (a ta) 9 esti o buna prietena (bun prieten) 10 as vreasa-ti fiu alaturi scz de mass dany skmpik: cn e prost buzz... dany skmpik: aaa sh pe fratzioru' meu ca se supy...poop la el dany skmpik: fratemiu buzz dak esti pe mess.... TOATE mass'urile astea au fost date in mai putin de o saptamana...:shock::shock: bolnava |
1 Attachment(s)
cam asa e in fiecare zi :twisted:
|
trimite la toata lista ta sa afli cat la suta te iubeste 1% 2% 3% 4% 5% 6% 7% 8% 9% 10% 11% 12% 13% 14% 15% 16% 17% 18% 19% 20% 21% 22% 23% 24% 25% 26% 27% 28% 29% 30% 31% 32% 33% 34% 35% 36% 37% 38% 39% 40% 41% 42% 43% 44% 45% 46% 47% 48% 49% 50% 51% 52% 53% 54% 55% 56% 57% 58% 59% 60% 61% 62% 63% 64% 65% 66% 67% 68% 69% 70% 71% 72% 73% 74% 75% 76% 77% 78% 79% 80% 81% 82% 83% 84% 85% 86% 87% 88% 89% 90% 91% 92% 93% 94% 95% 96% 97% 98% 99% 100% ia sa vedem [bhaaaa rasp obligatoriu scz de mess l-am primit si io ]
|
Quote:
vsn_in_brains:Numele meu este Sugedin Ceatarna , am 17 ani si sufar de o forma rara de penis captivus. singura mea sansa este un transplant de maduva de la un cioroi, fara transplant nu voi putea atinge 24cm lungime si 18cm grosime. Operatia costa 55.000 $ si familia mea a furat deja 32.000$ de la banca cu credit fals . In cazul meu fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 1 euro pentru fiecare gagica care va dori sa imi suga pu|@. ...te rog frumos, din tot sufletul da-l mai departe; poate vei avea si tu sansa sa-mi sugi pu|@ ! Hai sa nu ne zgarcim de la a da un "copy-paste" la toata lista; nu ia decat 30 de secunde da si u mai departe hai sa facem un act caritabil cine stie cate zdrente sunt pe messenger sa dea si fratele vostu o mui3! |
mass primit de 5 min ...
cat de tampiti/tampite pot fi unii (tin sa mentionez ca persoana respectiva are 17 ani ) daca avea 10-13 ani o mai intelegeam dar asa... ''maria potopea: ba da ii adev ku apokalipsa asta k io mor aiki de frika :(( :-S :-SS'' |
radu: aseara s-a dus la ceruri un baiat pe nume Leo...id lui este sedryk_1994 a fost iubit de multa lume dar aseara a avut un accident grav si nu a mai scapat cu viata .....familia lui a semnat un contract cu yahoo ...si primeste 1 cent pentru fiecare mass dat mai departe .....va rog dati mai departe nu te ia decat sa dai copy si paste.... scz de mass lam primit si eu.........
|
Experimentul de ieri din Elvetia a esuat deoarece un grup de rromi a furat aprox 1,3 km de cablu din tunelul principal al centrului de testare ... :lol::lol::lol:
|
tot cu '' SFARSITUL LUMII '' , ideea este ca incepe lumea sa dispere :lol::twisted::
''adita_frumoasa : Si eu acuma ce fac, MOR VIRGINA daca vine sfarsitul lumii ?? :(( :( '' Si inca 2 mass : 1.Experimentul de ieri din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri din tunelul in care se aflau si cei 20 de protoni. Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost net superioara vitezei protonilor . 2. A sosit sfarsitul LUMII ?? Nu te panica ! Vino in Romania !!! Suntem cu 50 de ani in urma !!! |
Quote:
|
Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala, Tariceanu s-a gandit sa aduca 12 experti japonezi pe posturile de ministrii. > Iata cele 12 nume de ministri: > 1. Nimika Nuymoka > 2. Yaspaga Shidute > 3. Wreypostu Daybanu > 4. Undeypliku Katesparg > 5. Skimbaley Inparay > 6. Winoakuma Kosuma > 7. Furatzara Kutotu > 8. Bagabany Labayatu > 9. Totkumita Madeskurk 1 > 10.Nufurytu Furyo > 11.Latrukasa Wikushpaga > 12.Yopapnumay Kiolanu
|
Quote:
chair misto massul asta;) |
Bardasu Boss: aseara s-a dus la ceruri o fata pe nume Ioana...id ei este ioana_crazy2008 a fost iubita de multa lume dar aseara a avut un accident grav si nu a mai scapat cu viata .....familia ei i a semnat un contract cu yahoo ...si primeste 1 cent pentru fiecare mass dat mai departe .....va rog dati mai departe nu te ia decat sa dai copy si paste..familieii condoleante dal mai departe dak ai inima de crestin.multumesc
|
Quote:
Mda, de vre`o ora incoace numai d`astea primesc =))) |
iar au inceput astia cu contractele semnate cu AOL si Yahoo
|
Trimis de Ministerul Mediului: Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa ? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa? Aceasta e una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face. De ce o facem? Pur si simplu pentru ca nu e nimeni care sa ne explice cum se face corect. Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa asteptam sa se raceasca si sa il punem in sticle de plastic, sau de sticla, sa punem dopuri la sticle si sa le aruncam la gunoi. UN LITRU DE ULEI FACE APROXIMATIV UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI. Daca tu alegi sa trimiti acest email prietenilor tai, mediul iti va fi recunoscator
|
Fiti atenti la asta : 1)Daca fata loveste baiatul el are dreptul sa o sarute 2) Daca baiatul saruta fata cu ochii inchisi inseamna ca o iubeste mult 3) O nelinste din partea fetei inseamna ca vrea sa ramana singura cu el 4) A scoate limba inseamna saruta`ma 5) A calca cu piciorul inseamna: Iubeste`ma 6) La o plimbare schimbarea pasului inseamna ca prietenia nu va mai dura mult 7) A musca buza dupa sarut inseamna : Gelozie 8) A face cu ochiul inseamn: Imi placi 9) A sta cu mana in parul lui inseamna: Iubire 10) Cand se uita atent in ochii tai inseamna ca s`a indragostit .....(CEL mai frumos mass) ...chiar asa e da si u mai departe
:) si multe altele......trebuie sa incep sa mai dau ignore in lista |
deci revine frate in forta :
HELLO NUMELE MEU ESTE DIANA DI SUNT DIRECTOR IN HI5 IMI PARE SINCER RAU DE INTRERUPERE DAR S-A INCHIS SISTEMUL PENTRU MAI MULTE PROBLEME, AU FOST CLONATE MAI MULTE PROFILE,NUME SI ID-URI, CHIAR ACUM AVEM 57 DE ID CLONATE , DACA VREI SA INCHIZI CONTUL TAU IN HI5 TE ROG SA IGNORI ACEST MESAJ, SI SA NU RASPUNZI, DAR DACA VREI SA CONTINUI SI SA PASTREZI CONTUL TE ROG TRIMITE ACEST MESAJ LA TOTI PRIETENII TAI DIN LISTA TREBUIE SA TRIMITI FIVES LA TOTI PENTRU A CONFIRMA CA AI ACEST ID. aCESTA NU ESTE UN JOC. MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU COOPERARE DIRECTOR HI5 TIM BUISKI.DACA PENTRU ORICE MOTIV NU TRIMITI ACEST MESAJ CONTUL TAU VA FI INCHIS, DACA ITI VEI CREA ALT CONT PROBABIL VA TREBUIE SA PLATESTI PENTRU NOUL CONT 10 DOLARI PE LUNA. COPIAZA ACEST MESAJ SI TRIMITEL INTR-UN ALT MESAJ NU TOT AICI. TE ROG NU DA REPLY, REPLAY FOR ALLL OR FORWARD |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning