![]() |
Re: Marele Premiu al Buzaului IV 22 iunie 2008
Quote:
nu contest faptul ca era trecut in talon greutatea aia dar locul tau ar fi fost la C1 |
ce vina are el ? daca aia de la rar sunt niste idioti ...
|
subaru negru a spart diferentialul spate...am incercat sa fac o plecare ..era foarte aderent pt gumele care le aveam...imi pare foarte rau ca nu am avut ocazia sa stau si eu la start...clubul din care facem parte are mentalitatea de a participa chiar daca nu castigam ... ANONYMOUS MOTORSPORT a castigat :2 -locul 1 ...3-locul 2 ...
FELICITARI PT PARTICIPANTI SI PT CASTIGATORI !!!!! |
dupa parerea mea, incadrarile in functie de raportul kg/cp sunt cele mai echilibrate...se cunoaste mai mult talentul soferului...si asta s-a vazut si la finish unde nu au fost diferente prea mari intre concurenti
felicitari participantilor..sper ca v-a placut si mai veniti la evenimente organizate de noi |
Quote:
|
daca te referi la public...noi intotdeauna am avut o problema cu publicul :D cautam solutii mai eficiente data viitoare....sau la ce te referi? spune poate am omis noi ceva...daca oamenii nu spun ce i-a nemultumit noi nu avem cum sa remediem problemele
in rest...ce pot sa spun...eu cred ca ne-am descurcat si majoritatea participantilor au fost fericiti |
dar de BPR-u si restul care au sarit in ajutorul vostru nu zici nimic???...hay sa fim seriosi...
|
Anul trecut nici macar nu am apucat sa vedem linia de start.
Deci este un progres evident . :D |
Quote:
Nu inteleg unde vedeti voi echilibrul asta intre o masina cu 1035kg/115cp = 9 (Golf 3) .. 1527kg/200cp = 7.6 (Golf 5 gti) .. 1070kg/150cp = 7.13 (Colt CZT) ... 1165kg/150cp = 7.7 :rolleyes2 TREZITI-VA !!! P.S: Nu am nici o problema cu posesorii vreunei masini enumerate ... vina este din partea organizatorilor Felicitari castigtorilor !!! |
Quote:
sincer..eu dupa ce am terminat dimineata de pus garduri si ce am mai facut pe acolo am stat pe dreapta si am filmat , asta fiind sarcina mea din timpul cursei ;)..nu stiu ce s-a intamplat la start acolo..cine a ajutat ...daca a ajutat respectele mele si recunostinta din partea noastra :) |
Sa o lamurim de acum pana nu degenereaza iarasi in certurile excitante pentru multi:
1. Cursa a fost anuntata din februarie - lipsa de informare nu este vina mea 2. Incadrarile din FEBRUARIE au fost PROPUSE. Vizitati forumul nostru si spuneti-mi daca vedeti vreo sesizare din partea vreunui concurent 3. Cei care nu au participat ar face bine sa TACA decat sa-si dea cu impresia despre organizare. Fata de public sincer mi s-a RUPT, buzoian sau nu 4. Cand etichetam ceva o facem prin comparatie. Sa-mi spuna cineva o cursa unde organizatorii (ma refer la cluburi) au montat garduri sau orice altceva, le-au carat, au deviat traficul, au asigurat paza anul asta 5. S-a intrebat cineva cat la suta dintre participanti au respectat 100% regulamentul? Asta nu spune cam multe? Ma intereseaza pe mine ca la X se organizeaza asa si la Y altfel si ca eu trebuie sa fac ca ei? Am facut conform ACR-ului, autoritatea nationala in privinta sportului cu motor. Concluzia: si ce daca. 6. Cine a parcat masini in zona de franare, le-a inchis si dusi au fost? Taranii din satele alea? 7. De ce concurentii la jumatea primei manse s-au intors de capul lor la start? I-a semnalizat cineva ca o pot face? 8. De ce la start in loc sa se alinieze soferii au coborat din masini, publicul considerand ca este permis accesul si in zona aceea si intr-o ora nu mai aveam loc de nimeni? 9. Ce se intelege printr-o cursa reusita? Timpul efectiv de curse? Pai am avut 1 ora si 30 de minute. Sa te tii de programul anuntat? In loc sa dam startul la 14.00 l-am dat la 13.00 si am incheiat la 16.00 si nu la 18.00 din cauza caldurii. Sa ai public? 3000 de oameni au fost acolo fara sa dau pic de reclama in oras. Sa tii spectorii in frau? Dupa rafala de ploaie multi au crezut ca ne punem palma-n cur si anulam, au intrat pe sosea si aia a fost, au intrat si pe partea dreapta. Cu toate acestea nu s-a plans nimeni acolo de public. Sa ai un gratar si un suc sa nu moara de sete lumea pe acolo? A fost... Opresc aici enumerarea. 10. BPR-ului i-am multumit si l-am invitat sa mancam ceva. A spus ca se grabeste. Daca nu stie tot poporul dedesubturile asta nu inseamna nimic din punctul meu de vedere. Cine a mai ajutat? Un alt tip, nu-l cunosc, era cu BPR-ul. Invitatia era pentru MR in principiu. 11. Drumul. Ce latime am anuntat ca are? Ce lungime? Starea lui? Repartizarea zonelor? 12. Sa vii sa te dai in conditiile tale de parca ai fi la ilegale dar cu public, ziua, cu presa nu prea se poate. Noi am demonstrat acum ca baza nu e intre concurenti, fara sa generalizez. 13. Am fost 15 oameni care am acoperit toate sarcinile posibile, de la inscrieri la centralizare, ordine, amenajare si media. Am reusit o cursa de 3 ore cu 54 de masini. Noi nu ne-am plans. Nu-mi spuneti ca am fost platiti ca nu a fost deloc asa iar cea mai simpla aritmetica o dovedeste. Unii dormisera 3 ore sau iesisera din schimburi de noapte, altii si-au luat concedii special pentru asta. O facem din placere. Iar cand vine unul si altul si se pisa din copac pe munca noastra, nu permit. 14. Cine sunt? Dragos Topala, organizatorul MPBZ in general Respect pentru cine merita! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ai raspunsul mai sus :rolleyes2 ... cat despre grupe cred k cele pe cai putere sunt cele mai corecte (incluzand calculele pt masinile turbo sau 8 - 16v eventual compresor) |
si cum crezi tu ca sunt mai corecte cele pe cai putere????
t-i se pare corect ca o masina de 700 kile si 150 cai sa se dea cu o masina de 1.5 tone si 150 cai ? unde se vede valoarea soferului acolo? ...unde mai e spectacolul cand ala cu bazdagania e la finish iar celalalt e pe la mijloc? eu propun sa incetezi cu carcotelile...incadrarile astea au fost propuse, s-a inscris lumea care a dorit, nu a fost nimeni obligat....nu vad ce treaba ai tu avand in vedere ca nici macar nu ai participat... |
Un lucru nu inteleg .. de ce crezi tu ca noi bucurestenii avem ceva cu voi (cei din alte orase) .. TE INSELI AMARNIC ... daca ai fost la Braila ai fii vazut ca nu a comentat nimeni nimic .. pt ca totul a fost facut corect (grupe, strada, spectatori ...etc)
Nu incearca nimeni sa te traga la raspundere pt ceva anume .. e doar un reprosh de care ar trebuii sa tii cont pt urmatoarele editii de MPBZ .. Am mai spus de cateva ori ca fata de editiile trecute a fost mult mult mai bine dar cu grupele s-a dat in bara .. P.S: La urmatoarele editii daca totul e corect ai sa vz ca vor fii mai multi participanti, dar atata timp cat 100% eram eliminat din prima cursa nu vad rostul sa fii venit sa particip.. Nu crede ca am mentalitatea "de copil castigator" adik sa vin acolo doar daca as fii sigur k castig, dar totusi as vrea sa vad cum stau cu masini de putere apropiata mie (sper k intelegi la ce ma refer) Incaodata iti spun: NU AM NIMIC CU TINE SAU CINEVA DE ACOLO.. doar ca as fii batut drumul degeaba .. |
Quote:
Atunci era buna si modalitate asta de grupa dar trebuiau facute mai apropiate grupele ... B1 - 7,51 - 9,99 trebuia impartita in 7,51 - 8 si 8,01 - 9,99 |
:lol:si faceam n grupe in care se dadeau cate 2-3 insi care ocupau locurile 1,2 respectiv 3 :|...unde e competitia? unde e dorinta fiecaruia de a-si face masina cat mai competitiva sa dea peste nas masinilor mult mai puternice? unde e distractia?
oricum din cati s-au preinscris nu au venit destui....tu te gandesti doar la situatia ta...vroiai sa te dai intr-o grupa unde ieseai oricum pe un loc pe podium:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Nu am fost complet in exprimare: cei care nu sunt bucuresteni sau nu au implicati BUCURESTENI in organizare. Deci excludem Braila, 1 Mai, Baia Mare, Cluj, Suceava, Calarasi. La unele am fost. Ba au durat 30 de minute, ba o ora, ba am murit de sete, ba adormeam pana se dadea un start.
Incep sa cred insa ca meseria de "revoltat" e bine apreciata de catre unii. Daca ai participat Rebel Boy te-as ruga sa-mi spui tu minusurile ca si platitor de taxa. Daca ai fost spectator, ce te-a nemultumit. Eu o sa vad daca am sau nu raspunsuri concludente al hibele indicate de tine. Poate asa invatam si noi si altii ce trebuie facut pe viitor sa iasa bine. Te rog! Sa ai o incadrare in care masini mai slabe castiga in 4 clase, in alte 2 clase participantii fiind teoretic la acelasi nivel si sa spui TREZITI-VA!!!... nu-i cam mult? Apostol Ion VW Golf 90 cp 1100 kg A1 ? Ghela Iulian VW Golf II td 75 cp 942 fata A1 1 Winner Ilisii Adrian Dacia Berlina 136 cp 1070 fata A1 3 Gherghescu Paunas Dacia 1310 65 cp 940 kg A1 2 Turcoman Valentin Opel Astra 100cp 1350 fata A1 ? Cimpoeru Valentin Dacia 1310 93cp 850 fata A2 2 Grosaru Paul Fiat Brava 101 cp 1090 kg A2 8 Brian Cristian Peugeot 407 136 cp 1550 kg A2 9 Anastase Silviu Seat Altea 140 cp 1460 fata A2 2 Winner Anghelache Florin Seat Toledo 110cp 1314 fata A2 6 Gionea Mihail VW Golf 86 cp 820 kg A2 5 Marin Mihai Renault Megane 107cp 1135 fata MR A2 4 Nita Andi Bmw 320 150cp 1505 spate A2 7 Paduraru Marian Audi A3 140cp 1420 fata A 2 3 Mierla Alexandru Opel Calibra 116 cp 1190 fata A2 ? Rotaru Adrian Renault19 Chamade 135cp 1080 fata B1 1 Voicila Valentin Golf III 130 cp 1230 kg B1 Ionescu Stefan Honda Crx 127 cp 1050 fata B1 3 Olteanu Ionut Ford Fiesta ST 150 cp 1137 fata B1 4 Serban Alexandru Ford Fiesta 150cp 1165 fata B1 5 Penescu Ciprian VW Golf 150 cp 1345 fata B1 6 Nitu Razvan Skoda Octavia 170 cp 1540 fata B1 7 Epure Daniel Honda Civic 125 cp 985 fata B1 9 Slic George VW Golf 5 GTI 200cp 1527 fata B1 10 Ruican Costin Audi A3 150cp 1310 kg B1 11 Trandafir Bogdan Mitsubishi Colt czt 150cp 1150 fata B1 12 Stroi Robert Iasi mitsubishi colt czt150cp 1145 fata B1 20Winner Berat Memitanli Seat Leon 140cp 1440 fata B2 2 Winner Carpen Dragos Buzau BMW 320 163 cp 1421 spate B2 3 Nunu George BMW seria 3 150 cp 1400 spate B2 1 Cernea Adrian Seat Leon Cupra 240 cp 1450 fata C1 1 Winner NICULESCU BOGDAN VW Vento 174 CP 1210 fata C1 2 Cristea Marius Renault 5 120 cp 855 fata C1 3 Safta Marius Opel Astra 150 cp 1100 fata C1 4 Tudor FlorinBuzau VW vr6 174 cp 1180 fata C1 5 Lazar Alfredo Renault Megane II 224 cp 1450 kg C1 6 Andriev Daniel Renault Megane R26 230 cp 1450 fata C1 7 Ionescu Tony Buzau Volkswagen Corrado160cp 1024 fata C1 8 Simionescu Alin Opel Astra 150cp 1175 fata C1 9 Vodea Sorin Opel Vectra 204 cp 1415 kg C1 10 Pilui Adrian Renault Megane R26 230 cp 1450 kg C1 11 Costin Alexandru Audi s3 225 cp 1470 integrala C2 1 Winner Mocanu Dan Audi S3 225 cp 1490 integrala C2 2 Sandu Robert BMW E30 169 CP 1150 kg spate Turbo->270cp D2 1 Dumitrescu Felix Chevrolet Camaro SS 275 cp1500 spate D 2 3 Hulea Radu Mitsubishi Lancer Evo IX 280 cp 1500 integrala D2 4 Winner As fi vrut sa pun si desfasuratorul curselor dar din cauza ploii hartia e pe alocuri ilizibila. |
Da Maus, te anunt.Oricum week-end-ul asta cred ca tragem o tura la mare parte din noi si poate ne mai vedem si pe acolo.
Pe cai putere am facut si noi prima editie. Cu ce a ramas lumea si s-au scris 20 de pagini aici? Ca un "nefericit" la o grupa inferioara gen B a declarat 8 valve in loc de 16. Cum se vedeau cursele la finish? Pai se putea masura in dube lungime nu in lat de p.... cum a fost duminica asta aici la marea majoritatea a rundelor. Daca TOTI si-ar declara caii reali, ar cheltui bani cu masuratul lor si cantaritul masinii sunt aproape convins ca vom face conjunctiva de cat de atenti trebuie sa fim la finish. Nu neg ca incadrarile nu au fost perfecte, dar statistica spune ceva si eu o cred. Repet si poti confirma ca aceasta cursa si modul, intentia de incadrare au fost anuntate din februarie. |
20 Attachment(s)
poze de la start
|
Hai Cristinico mai pune sa vedem si noi cursele pana scot dvd-ul!:D
|
52 Attachment(s)
cam astea sunt toate...:rolleyes2
|
https://www.youtube.com/watch?v=sBhGq...p;feature=user
https://www.youtube.com/watch?v=Hb8wL...p;feature=user https://www.youtube.com/watch?v=Lj-Dr...p;feature=user https://www.youtube.com/watch?v=bUqRw...p;feature=user https://www.youtube.com/watch?v=hLDx_...p;feature=user Cateva starturi. Adibose are dreptate pe de o parte. Mai ales stiind ce public e in Bz. Dar nu cred ca gaseai un loc mai bun decat ala. Si mai ales ca nu au fost sponsori. Bine ca nu s-a intamplat nimic. |
Treaba cu spectatorii este delicata... Cu cat ii fortezi mai mult sa faca ceva ei fac invers (asta e natura umana, mai ales cu oamenii mai "naturali"). Cel mai bine este sa-i prostesti si sa-i limitezi fara sa-si dea seama. 3-4 instigatori plasati strategic in punctele cheie ca sa dea tonul gloatei sa faca ce trebuie sunt mai utili decat 100 parapeti si 100 de jandarmi zic eu.
Cat despre responsabilitatea organizatorilor, foarte greu vad cum ar fi putut face mai mult. Si-asa este incredibil ce-au facut si cum le-a iesit la cat de putini erau. Din cate am observat multimea era practic formata din rude/prieteni ai concurentilor 5% si restu de 95% localnici/vecini/rude care s-au chemat unii pe altii cand au vazut ca se intampla ceva acolo. Nu ai cum sa controlezi asa ceva. Cum ziceau si ei "asta e drumu nostru, e satul nostru, e campul nostru, cum ne ziceti voi ce sa facem". Parerea mea :) |
Cine s-a simtit bine este invitat in continuare sa ne calce ograda! La revedere si felicitari participantilor si castigatorilor!
|
VA ESTE RUSINE CU POSTUL ASTA? sau de ce il stergeti?
nu pot spune decat ca organizarea a lasat de dorit, exact ca si anul trecut! eu unul am abandonat din cauza unei probleme mecanice aparute pe loc, dar as fi abandonat precum a facut si subaru albastru. ala nu este drum de concurs! iar spectatorii la 1 metru de finish? cine raspunde pentru o eventuala tragedie? daca mor 10 oameni? ii iei in carca domnule organizator???? SA VA FIE RUSINE!!!! nu meritati sa mai organizati asa ceva in viata voastra! o sa afle si Brigada Politiei Rutiere despre ce evenimente organizati voi in conditii extrem de precare si cu siguranta ZERO! Mi-ar placea sa va amendeze sa va usture pentru punerea in pericol de vieti omenesti! nu stiu cum va puteti numi ORGANIZATORI! Mai iesiti din casa , dati un ochi pe net, despre ce curse au altii! si apoi "organizati" si voi ceva de unde sa plece lumea, impacata! din nou Buzaul a dovedit ca NU este in stare de NIMIC! |
bai frate terminati cu posturile astea de nimic...nu v-a obligat nimeni sa veniti pana la urma....baietii care au organizat treaba habar nu aveti cat au muncit ...si munca lor trebuie respectata si apreciata...nu va mai bateti joc de munca lor...;)..voi astia care dati comentariile astea , a-ti organizat vreodata ceva ?:!: ce naiba terminati....
|
Acceptati si criticile ;)
|
multi am batut sute de Km distanta domnule myhaywyp ca sa ce?? sa vad un drum de 6 m lungime fara protectii ???
din cauza asta ar trebui sa acceptati si criticile nu sa faceti voi selectie printre posturi ca sa iesiti cu fata curata! pentru oricum nu prea aveti cu ce... asta inseamna sa va asumati riscuri! daca acolo ati fost in stare sa vi le asumati "teoretic", aici de ce nu? |
domnul adibose
s-a specificat de la inceput latimea drumului, au fost puse poze cu locatia, au fost o ''carca'' de informatii....nu inteleg de unde supararea ta..daca nu iti convenea nu te inscriai si nu faceai sute de km....nu inteleg care-i problema.. si inca ceva, : toata lumea care s-a inscris si s-a dat a fost multumita...cei care nu s-au dat vad ca vin cu nemultumiri ca sa ce? nu inteleg ce aveti voi de castigat . |
Quote:
|
spre bucuria mea, marele noroc a fost ca s-a incheiat totul cu bine...
era vorba de asumarea riscurilor, dar am spus ce am avut de spus si nu mai comentez. cand ati planificat strategia cursei, cine si-a pus intrebarea: ce facem daca....? ce facem in caz ca....? etc.etc... cred ca mai nimeni. oricum nu mai conteaza, totul e "bine" knd se termina cu bine PS: s-a anuntat in primul post "(drum cu doua benzi, 1300 m in totalitate, 402 m concurs, 400 m franare)" Daca ne uitam bine la drum (fiind drum cu ambele sensuri) putem numara Banda unu, si....cam atat. daca venim de pe celalalt sens, putem numara Banda unu...si cam atat. cu alte cuvinte, drumul este cu o singura banda pe sens. nu-l puteti numi drum cu doua benzi. |
Quote:
in primul rand nu ar trebui sa ne mai dam cu presupusul in necunostinta de cauza..cursa a fost gandita bine insa nu intotdeauna iese perfect...eu, ca si multi altii, sunt de parere ca a fost un succes si si-a atins scopul pai drum cu o banda dus si una intors nu e drum cu doua benzi? scuza-ma dar poate nu mai stiu eu matematica |
Adibose, tu te-ai intrebat ce se intampla DACA un concurent nu respecta regulile ce se intampla? Poate tu da,s au nu, dar iti spun ca mai mult de jumatate au avut o acuta durere-n fund. Post-ul de mai sus l-am sters pentru ca degenera intr-o polemica total inadecvata nu pentru ca NU SUPORTAM CRITICILE, asa cum nu e cazul vostru (fara sa generalizez), ci pentru ca sunt total neintemeiate. Spectatori la 1 metru de finis, drum inadecvat, masuri de protectie 0... ABERATII. Probabil trebuia sa scriu asta la motivul stergerii.
Noi am invatat ceva acum, speram ca si concurentii cum sa efectueze o intoarcere din 3 miscari, sa respecte niste reguli, cum sa se grupeze pe doua benzi si cum sa astepte indicatiile de la un organizator pe care stiu sa-l injure apoi in cor, iar publicul ca daca este civilizat cursa poate decurge ok. L-ai injurat pe Florica ca la Calarasi cursa a durat doar 30 de minute chiar daca nu a depins de el? L-ai injurat pe Sebastian ca anul trecut din grupe a dat-o-n libere la mare? L-ai injurat tot pe el la DragonulRosu cand s-a anulat nu din cauza organizatorilor cum a reiesit din acheta si noi aia luam de buna si nu s-au mai restituit toti banii? Ai injurat la Pitesti cand au fost curse in curba si pe 300 de metri? Au injurat unii concurenti la Craiova anul asta ca daca au facut nazbatii cum sunt obisnuiti i-a luat firma de paza la paruiala? Si tot asa... Nu, pentru ca nu-ti permiti. Nu stiu de ce ai vaga impresia ca noi acceptam. - Noi am prevazut ploaia si daca se intampla dupa jumatatea cursei o anulam daca nu eram obligati sa asteptam. - Am prevazut o mare de oameni si 10 insi de la firma de paza erau in stand by la Buzau chiar daca asta insemna gaura in buzunarul meu. - Am prevazut scurgeri de ulei si am avut jumatate de sac de nisip cu noi. - Am prevazut setea si foamea oamenilor si am carat cu un papuc necesarul, chiar daca jumatate a ramas nevandut. - Am prevazut 2 etape + clasa Dacia si am facut diplome si plachete in sensul asta, ramase neacordate pentru ca deh, nu am prevazut ca din 71 de cursanti doar 40 apar la start. - Nu am prevazut insa lipsa de informare a ta. Decat sa lansezi amenintari mai bine ai spune la BPR sa-si asume raspunderea pentru avizarea blocarii unui drum si sa si asigure acest lucru precum si devierea traficului nu sa ne luptam noi cu oamenii ca nu ne iau in seama, sa aplice amenzi la ordinea publica pentru afectarea desfasurarii unui concurs sportiv sau cultural si printre concurenti dar si public... Astea trebuie sa faci tu daca esti miez, ma-ntelegi? Data viitoare esti la fel de liber ca si acum, ca nu cred ca te-a luat cineva cu forta, sa vii sau nu la Buzau. Valabil si pentru restul. Noi vom informa la fel de obiectiv ca si pana acum asupra conditiilor. |
1 Attachment(s)
O sa urc si cateva filme din care, daca se ignora bulibaseala de masini parcate de la sosire, se poate trage o concluzie asupra esecului de la Buzau.
Se observa ora, 14.00, adica dupa ploaie, cand parte din public a trecut si pe partea dreapta, "invadand" sosirea, pana atunci fiind doar dupa plasa portocalie; se vede "metrul" de la finish si ce haos a fost pana acolo; se observa ingustimea drumului si cum masinile atingeau oglinzile; se mai observa si un sant de pamant peste care o eventuala masina scapata de sub control avea de trecut pana sa ia la popice spectatorii; mai apare si una din cele DOUA masini de descarcerare prezente la cursa precum si ambulanta. Ma intreb cum Dumnezeu pe camera apar toate astea. O fi ca la fotbal, live e gol si la reluare bara... sau invers... :rolleyes2. Carcotasi, pe loc repaos. Anul trecut ne-am criticat singuri, anul asta declaram succes. Bafta voua! |
calarasi-ul a fost scurt dar de nota 10! respect pt Florica!
pe sebastian l-am injurat la mom respectiv cursa de la pitesti in curba am injurat-o si pe aia...si tot asa dar aici faceti o gresala, nu raportez acuzele vis a vis de persoana mea si organizarea cursei, ci pur si simplu direct vis a vis de organizare! punct. si am iesit. PS: multumesc pt k nu mi s-au sters posturile. |
1 Attachment(s)
Ne pare rau ca nu ti-a placut! Data viitoare poti fi mai competitiv si noi mai aplecati la doleantele tale. Atata timp cat tu respecti ce cerem noi ai tot dreptul din lume sa critici.
Un film productie proprie Mousaios Auto Club Sportiv, obtinut prin efortul lui Giubau. Depinde cum se misca upload-ul. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning