![]() |
Re: ala_cu_dacia revine !!!
Quote:
nu zic canu`i buna si solutia ce o gasesti in kaufland / real ..prin toata tara.. ce indeparteaza rugina... dar eu tiam zis cum am facut eu... |
Quote:
west tu ti-ai dat dacia si ti-ai luat golf 3? si in asta nu bagi bani tot ca in dacie? |
Quote:
|
Quote:
am pus alta baterie si mi-o omoara si pe aia.carbunii de la electromotor sunt buni, consumatoarele sunt oprite deci nush ce ar putea sa-mi fure curentu. |
a.........si inca ceva... faza scurta din dreapta nu merge desi becu e bun.pe faza lunga merge pe faza scurta nimik.
oare sa curat putin piciorusele de la mufa?sau intrerupe pe undeva? |
cauta si tu un electrician,ca poate ai ceva scurt pe instalatie.e deajuns un plus sa faca masa cu ceva si fuge tot curentul din baterie.
|
mai mult ca sigur de la faza scurta se duce curentu.cred ca atinge pe caroserie.o sa ma uit.
|
verifica blocul de sigurante...eu am pus unul nou si a mers....tot asa nu imi mergea faza scurta pe dreapta....
|
e posibil si de la sigurante pt ca mi-au schimbat astia de la IATSA brasov parbrizu si imi cam intra apa acolo la sigurante.cum ajunge apa acolo?e cineva din brasov care stie sa schimbe un cheder de parbriz ca sa nu mai intre apa?
|
1 Attachment(s)
o rezolvare simpla si de efect cu apa....nu stiu daca ai deja..dar daca nu ai ar trebui sa pui
in partea de jos a chederului, unde am insemnat eu, e de obicei o fanta, sau nu stiu cum sa ii spun, o adancitura....in zona aia trebuie sa pui un furtunas scurt ( cam 1cm 2) sa ridici chederul...eu unu asa am scapat de apa....chederul era lipit de caroserie si nu dadea voie apei care se infiltra pe sub cheder sa iasa |
Ca sa nu mai intre apa sub cheder pune-i silicon sub el
|
[QUOTE=aborigenu;1584726]160 pe ceas, baga un om cu gps=u in masina sau fa comparatie cu cel putin inca 2 masini si mie tot 160 imi arata si defapt erau 140 pe gps
] adica tu vrei sa imi spui mieca la 170 cand mergeam paralel cu mercedes S din 2008 ma fura si pe mine si pe ala la bord ??? scuza-ma man da daca iti pui ceasuri cu kilometri mai multi decat are dacia asa iti indica te fura cu 20 , aste se intampla sh knd pui un motor mai mic ex: inloc de 1.4 sa bagi unul de 1.3:rolleyes2 |
[QUOTE=speddy B_58_EAM;2168256]
Quote:
|
160-170??hmmmm.poate pui si tu un filmulet cu vitezometru la viteza asta.bafta si spor la tunarit
|
:rolleyes2 si eu am avioan dar tot nu zboara atat de repede
|
Quote:
|
Bai frate cum ai parcat ieri pe colina...mai era unul si langa zid...mai treceai cu masina pusa pe-o dunga...
|
Quote:
|
Stii ce nu imi place la ea...rugina! :( In rest, e ok! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa inteleg ca si voi ..tot pe acolo la facultate? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning