Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00 (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/8047-intalniri-fiecare-vineri-orele-20-00-a.html)

gaju 26-01-06 23:11

Re:

VINEREA ASTA TREBUIE SA NE INTILNIM CEI CARE VRO SA PARTICIPE PE 25 LA DB SI TUNING.ZBURATORULE ARANJEAZA LOCUL SI ORA!!

Mihaitza_tdi 28-01-06 14:43

Salut! as vrea si eu sa stiu unde va intalniti pt ca vreau si eu sa vin. Sunt un mare fan tuning si cunosc toate masinile \"tunate\"din oras. Daca va rog sa ma anuntati si pe mine unde va intalniti. Daca se poate sa imi trimite-ti ceva poza de la ultima intalnire. Multumesc!

balurutzu 28-01-06 17:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mihaitza_tdi\"
Salut! as vrea si eu sa stiu unde va intalniti pt ca vreau si eu sa vin. Sunt un mare fan tuning si cunosc toate masinile \"tunate\"din oras. Daca va rog sa ma anuntati si pe mine unde va intalniti. Daca se poate sa imi trimite-ti ceva poza de la ultima intalnire. Multumesc!

pai intalnirile se tin in mod normal in parcarea din fata de la Heat in fiecare vineri de la ora 20

SoundIdentity 12-02-06 23:14

gajule salutare si la restu da tu nu faci parte din organizare? :D eu parca asa stiam ca si tu esti ceva smecher din juriu? :D sau doar organizator concurent? :shock: lamureste-ma!!!!!!!!!!

flaviutza 12-02-06 23:29

la ce te referi ?
juriu la ce ?

SoundIdentity 13-02-06 22:00

pai asa stiu ca si gaju e din trupa de organizare acu nu stiu pe hi-fi sau tuning show?

BH-15-RIC 13-02-06 22:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SoundIdentity\"
pai asa stiu ca si gaju e din trupa de organizare acu nu stiu pe hi-fi sau tuning show?

Si eu stiu ca e in comisia de organizare sau asa ceva ....... :wink:

SoundIdentity 13-02-06 23:19

gajule da detalii!!!!lamuriri!!!canta ceva!!!!!!!!

flaviutza 13-02-06 23:21

canta acum la ala micu sa adoarma ... :D si se pregateste sa urle pe cand se apropie nenea cu sepelometru de el :lol: :lol: :lol:

SoundIdentity 13-02-06 23:29

proaspat tatic da peste 5 ani facem showuri de scanderberg intre fiul meu si al lui!!!!!!!!!apropo ce are grasu asta fetitza sau baietel?

daflyer_oradea 13-02-06 23:37

baieitel...o sa aiba si micutul tau hi-fi cu cine sa se bata in decibeli, mai incolo cand o sa creasca :D o sa ia locul parintilor...va vad eu peste vreo 15-16 ani cum va fura masinile :wink:

SoundIdentity 13-02-06 23:42

de aia am 3 masini ca daca amandoi baieti imi fura cate o masina atunci exista o a treia varianta :D

daflyer_oradea 14-02-06 18:26

:lol: :lol: :lol:

SoundIdentity 15-02-06 22:46

iti dai seama gaju baietzel io doi hifi boy zozo planuieste pe viitor unu apoi are mica asta viitor nu gluma in oradea :D :D :D si inca mai este cosmin s joe sa vedem ei ce o sa poata:este o vorba barbati fac baietzi!!! :D

SoundIdentity 15-02-06 22:49

ma auto corectez :are muzica viitor in oradea !!!!!!!!!!!!

ge0rge 15-02-06 22:50

asa cum zici Sandule 8)

SoundIdentity 15-02-06 23:12

mai georgica si tu esti un pusti tanar garantat nu io iti voi face masina ci un mostenitor al caruiva din acest domeniu .......pana atunci oricum mai vor aparea si alti se va mai dezvolta piata si veti avea mult mai multe mofturi prezente prin magazine..........cine stie peste 10 ani ce va fi...........mai bine oricum :D

BH-15-RIC 16-02-06 21:10

Re:

Quote:

mai georgica si tu esti un pusti tanar garantat nu io iti voi face masina ci un mostenitor al caruiva din acest domeniu .......pana atunci oricum mai vor aparea si alti se va mai dezvolta piata si veti avea mult mai multe mofturi prezente prin magazine..........cine stie peste 10 ani ce va fi...........mai bine oricum :D

San dule !!!!!!!!!!!!!!v mai ai pina la pensie poti sa-i faci si lui Georgica muzica in masina dar tre sa fii atent la Iancsi cum decupeaza ...............

SoundIdentity 17-02-06 07:27

ba tu nu in particular direct in ochii lumi dai drumul \"decupajului!!!!!!!!!!!\",macar te-o facut cu plex complect pe spate nu cum ai vrut tu :D

sfigmo 17-02-06 08:36

si io vin diseara la voi la intalnire...gajule pune redbullu la gheatza ca io aduc wiskanu'...;)

flaviutza 17-02-06 11:56

wiskanu tau vine saptamana viitoare :wink:
... frunizoru meu a zis ca vrea sa il aduca odata cu timbreele :P :P

gaju 17-02-06 13:47

Re:

TOATA LUMEA CARE VREA SA SE INSCRIE SA VINA

Autoperform 17-02-06 17:28

tot in centru langa heat?
ca saptamana trecuta se vorbea ca sa mergem in poligonul ala de pe aradului... sau? :?

SoundIdentity 18-02-06 07:23

mai baietzi putini am fost acolo!sper sa nu fie dezamagire la show si venim vreo 10 oameni si cinci masini!

balurutzu 18-02-06 09:50

bine spus asa e tot timpul vin 5 masini si 10 oameni si asta e tot !!!!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

SoundIdentity 18-02-06 21:55

vezi varu daca nu te iei de natia mea atunci si eu te sustin!!!ne adunam ne admiram mai criticam si plecam!de ex aseara nimic excitant am crezut ca vor veni multi da chiar putini am fost.,gaju cand mai sunat am crezut ca tot miezu e acolo in fuga mi-am cules copii si i-am dus acasa ca mai grabit si abia am fost 10 persoane care discutam in 3 sau 4 triburi,eu de asta nu prea vin vinerea ca deja devine prea plictisitor,poate pe la primele intalniri era mai ceva dar au a devenit prea monotona \"intalnirile\"!!!! :(

valib 18-02-06 22:58

eu tot ma duc...da numa nu mai ajung:)
aiurea...
o sa vad ce pot face...
poate ma primiti si pe mine :roll:

SoundIdentity 18-02-06 23:20

esti binevenit oricand doar sa fie si lume sa nu vii degeaba cum am mers ieri fara nici o tema de discurs!!!!!!!

valib 18-02-06 23:38

nu ma duc degeaba...ca ma duc la prietena-mea mereu...da stii cum e...trece timpul tare repede...si te trezesti ca e 11-12deja.
:)
tema de discutie...va arat pejo`ul stock:)
imi aratati masinile voastre...mi le dati la o tura :lol:

SoundIdentity 19-02-06 00:34

da totusi ci pijo ai domli????pi cintru nu si vede urma di pijo?

valib 19-02-06 08:23

pai sunt din Salonta...de aia nu vezi tu urma de pejo`:)
e un 206 1,4hdi stock momentan, ca ma concentrez pe oltcit 8)

Mihaitza_tdi 19-02-06 09:46

Poate si din cauza vremii!!!! :D era cam nasol timpu'! eu tot am zis ca vin sa ma cunoasteti si nu am apucat am trecut numa p-acolo dar erau putini nu m-am putut opri ca eram cu cineva :( :(. vinerea viitoare atunci o sa avem subiect de discutie..........db drag!!!!!!!!! :D :D

SoundIdentity 19-02-06 20:12

dupa ce trece perioada db drag discutiile vor fi in principiu oau ce tare a fost ala si ala si ala ca tre sa ii laudam pe cei care merita nuuuuu??

AleXXL 19-02-06 20:14

pai normal ... :))
cred ca numai de GAJ se va povesti :lol: :D :P 8) :wink:

SoundIdentity 19-02-06 20:20

intradevar!!!!!!!despre el se va zvoni unde a lasat masina? :D :D :D de ce nu a fost in stare sa o aduca :D (noah gaji amu iar te-am provocat la inca un bax de kindere) :D :D :D

balurutzu 19-02-06 20:28

promotie la kindere 12+1 gratis !!!! o sa creasca vanzarile la kindere de o sa se roage firma producatoare sa se organizeze cate un dbDrag saptamanal!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SoundIdentity 19-02-06 20:34

poate gasim un bass sau amplif in careva :D :D :D

Mihaitza_tdi 20-02-06 09:27

Azi merg pe la en-gros sa vad cum stau cu KINDERELE-LE!!!!!!! :D :D Daca nu au sa comand...........
2 3 baxuri!!!!!!!! :D

gaju 20-02-06 09:44

Re:

Quote:

intradevar!!!!!!!despre el se va zvoni unde a lasat masina? :D :D :D de ce nu a fost in stare sa o aduca :D (noah gaji amu iar te-am provocat la inca un bax de kindere) :D :D :D

mihaitaz vezi ca acum esti obligat la vrei 4-5 baxuri de kindere!!
sandule,sandule........................
o sa fie gaju exact la timp!!!!!!
ce sa fac cu el pe vremea asta? :lol: :lol: :lol:

Mihaitza_tdi 20-02-06 19:12

Acuma nici chiar asa............. :D :D

All times are GMT +2. The time now is 17:54.

- Copyright 2026 4Tuning