Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

graty 17 24-01-10 18:39

Re: Astra G 1.6

1 Attachment(s)
daca le vopseai si dadeai 3 straturi de lac erai mult mai castigat

uite o poza cum am facut la mine

Antilles 24-01-10 18:52

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 3010560)
daca le vopseai si dadeai 3 straturi de lac erai mult mai castigat

uite o poza cum am facut la mine

Te inteleg amice, dar eu vroiam ceva deosebit, oricum, poate tot acolo ajung, deocamdata nu sunt 100% multumit de rezultat, ori in refac...ori vopsesc tot. Ma repet, nu am vrut sa vopsesc pur si simplu pentru ca oricine poate sa vopseasca, eu am vrut altceva, nu zic ca arata rau, dar eu vroiam, adica vreau un interior custom, in care se folosesc 3 materiale peste tot, in sensul ca lucrarea nu se termina aici, ci cu aceeasi culoare trebuie facute si lateralala scaunelor, putin si pe usi si o parte din pavilion, stalpii fiind albi(din acelasi material) interiorul scaunelor din piele alba(ca si burdufurile...care nici acuma nu am avut timp sa le cos), restul de pavilion si ce ramane plastic la usi tot din alb(stofa), intelegi?...dar vedem, dca nici cum nu iasa cum trebuie poate recurg la vopsit, dar asta ca last resort

Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3010505)
Hhhh... abia astept sa vad finalul :D sa vad ce a iesit :D Spor si mult succes Antilles !

merci! lasa ca o vezi pe viu in curand, nu?:P

o`neal 24-01-10 19:15

da da :D hai cu rezultatul mai repede :D

FeS 25-01-10 16:10

Si eu sunt curios cum o sa-ti iasa la final? ...pana atunci multa bafta!

Antilles 24-04-10 10:45

4 Attachment(s)
Salutare! Interiorul mai asteapta putin, intre timp se lucreaza la exterior, bara fata Lumma -OPC Line, praguri, spate, evazari pt jantele 18"...si mai vedem:D
Poze ca si "preview"

tigermotorsport 08-05-10 20:48

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 2998077)
Acuma primesc critici de la un baiat de 19 ani...care-mi zice ca interiorul TREBUIE sa fie complementar cu exteriorul

Si bine zice... Mai pune ceva poze, mah.;-)

Antilles 17-05-10 17:24

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3344451)
Si bine zice... Mai pune ceva poze, mah.;-)

Mda, poate aveti dreptate, in fond si la urma urmei eu unul sunt paralel cu tuning-ul, si sincer fiind la anii mei nu m-am apropiat de masini. Dar, daca-mi ordoni pun si ceva poze, ca nu cumva sa te superi pe mine si sa-mi faci cine stie ce (poate mai dai afara din automotive).

Prin urmare, cateva poze cu masina, azi am coborat putin capota peste grila, umeaza ca coboare si peste faruri, acum e cu praguri/bari sus si jante 18". Mai muncim putin la haion si maine elimin si bandouri.

SV25MBN 17-05-10 18:56

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

Tare asta cu coboratul capotei peste grila. Nu m-am gandit la asta :D . O sa arate bine, pui plasa acolo in spatiul ramas? Peste faruri la ce model te-ai gandit ? Sau ai sa vezi pe loc ce iti iese ?

RIcKO 17-05-10 19:05

super meseriash a iesit ....:D:D:D:D

Antilles 17-05-10 19:08

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3367692)
Tare asta cu coboratul capotei peste grila. Nu m-am gandit la asta :D . O sa arate bine, pui plasa acolo in spatiul ramas? Peste faruri la ce model te-ai gandit ? Sau ai sa vezi pe loc ce iti iese ?

Pun plasa daca cumva nu reusesc sa gasesc ceva fagure frumos, as pune fagure peste tot (adica siin bara), la pleoape...practic si acolo prelungesc capota si aripile, nu le vreau simple si lipite pe far, vreau sa fie tot comun cu caroserie nu piesa separat.

Cu spatele sunt inca confuz si cu lateralele, Clean nu fac spatele ca mai sunt deja cateva, trebuie sa fac ceva ce am facut numai eu (ca dupaia oricum se copiaza repede), dar macar sa fi facut eu primul!

Antilles 17-05-10 19:09

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3367721)
super meseriash a iesit ....:D:D:D:D

Inca nu a iesit, mai am de lucru la praguri/haion/laterale/capota/aripi/interior...aaa..da, si gume noi:)))))

FeS 19-05-10 15:09

Aceeasi modificare a grilei vroiam sa o fac si eu si chiar ma intrebam daca o sa dea bine...acum am unde sa vad cum da.
Imi place cum arata pana acum...astept finalul.

Antilles 19-05-10 16:54

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 3372828)
Aceeasi modificare a grilei vroiam sa o fac si eu si chiar ma intrebam daca o sa dea bine...acum am unde sa vad cum da.
Imi place cum arata pana acum...astept finalul.

O sa dea bine, parerea mea ca mai bine decat cu tot botul acoperit, terminam deja botul doar ca nu m-a lasat vremea, nu am avut nici un chef sa lucrez pe ploaia asta. Sper ca se indreapta de maine, sa trec la bandouri si faruri, iar in weekend sa fac ceva cu hayonul...desi nu prea am idee ce. Vreau neaparat sa termin pana pe 4 cu tot, 5-6 e tuning show la Alba Iulia si vreau sa particip.

RIcKO 20-05-10 09:56

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3373121)
O sa dea bine, parerea mea ca mai bine decat cu tot botul acoperit, terminam deja botul doar ca nu m-a lasat vremea, nu am avut nici un chef sa lucrez pe ploaia asta. Sper ca se indreapta de maine, sa trec la bandouri si faruri, iar in weekend sa fac ceva cu hayonul...desi nu prea am idee ce. Vreau neaparat sa termin pana pe 4 cu tot, 5-6 e tuning show la Alba Iulia si vreau sa particip.

inseamna ca ai bani......:D:D:D:D

Antilles 20-05-10 15:16

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3375030)
inseamna ca ai bani......:D:D:D:D

Bani? ce-s aia? aaaa..chestiile alea pe care le imprumut eu si dupaia le dau repede altora?:P

Antilles 06-06-10 20:35

4 Attachment(s)
Fata e gata, atat bara cat si prelungirea de aripi/capota peste faruri si grila.
S-au eliminat bandourile si semnalizarile, s-a mai lucrat cate ceva si la hayon, daca nu-mi mai vine ceva in minte o sa fie gata body work-ul in cateva zile (flirtez cu ideea de evazare, astfel incat sa intre roata sub caroserie).

Da, stiu, pragurile alea nu au ce cauta acolo, se va rezolva si asta.

tigermotorsport 06-06-10 21:40

Ma ce mutra agresiva ai. Las ca nici eu nu ma las:-D

Antilles 08-06-10 08:18

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3421150)
Ma ce mutra agresiva ai. Las ca nici eu nu ma las:-D

Tu esti TOB-ule? nu stiam cum cine am onoarea:))

19 ani? te credeam older:P

hai, fa TOB-u sa iesim la plimbare pana nu trece vara! (eu vorbesc)

tigermotorsport 08-06-10 10:39

Nu esti singurul:-D TOB-ul va fi gata odata cu vara... E un proiect mare;-)

Antilles 08-06-10 11:29

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3425380)
Nu esti singurul:-D TOB-ul va fi gata odata cu vara... E un proiect mare;-)

Si mie mi-au venit idei, ma gandesc acum la scos rotile inafara si umflat caroseria, scos evacuarile prin praguri in fata rotilor spate....asta inseamna flanse, tinichigerie la aripi (le vreau din tabla, e mult mai sigur decat fibra), inseamna eliminat tobele de acum si facut iarasi de la intermediara, problema-i ca nu sunt sigur cum pot sa fac cu zgomotul, odata ce anulez finala....

RIcKO 08-06-10 12:50

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3425509)
Si mie mi-au venit idei, ma gandesc acum la scos rotile inafara si umflat caroseria, scos evacuarile prin praguri in fata rotilor spate....asta inseamna flanse, tinichigerie la aripi (le vreau din tabla, e mult mai sigur decat fibra), inseamna eliminat tobele de acum si facut iarasi de la intermediara, problema-i ca nu sunt sigur cum pot sa fac cu zgomotul, odata ce anulez finala....

las-o mah ca e bine asa .....iar ai pitici pe creier?i ....cu tobe in praguri etc....evazeaz-o umpic si dai pace ......

P.S o data cu anularea tobei finale...o sa anulezi si talonul ...mmmuuuaaahhhaaahhaaaa :D:D

Antilles 08-06-10 13:11

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3425744)
las-o mah ca e bine asa .....iar ai pitici pe creier?i ....cu tobe in praguri etc....evazeaz-o umpic si dai pace ......

P.S o data cu anularea tobei finale...o sa anulezi si talonul ...mmmuuuaaahhhaaahhaaaa :D:D

Nuuuuu, trebuie sa fie bine!, vreau mai mult decat atat, daca reusesc sa fac evacuarile alea...le fac fara discutie, cat despre toba...se pot pune 2 mai mici....eventual de motocicleta:P

tigermotorsport 08-06-10 20:33

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3425792)
Nuuuuu, trebuie sa fie bine!, vreau mai mult decat atat, daca reusesc sa fac evacuarile alea...le fac fara discutie, cat despre toba...se pot pune 2 mai mici....eventual de motocicleta:P

Asta inseamna ca o sa-ti termini masina cand eu o sa ma chinuiesc sa pun inapoi motoru de-acuma sa-mi fac itp-u:-D

Antilles 17-06-10 11:21

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3426929)
Asta inseamna ca o sa-ti termini masina cand eu o sa ma chinuiesc sa pun inapoi motoru de-acuma sa-mi fac itp-u:-D

Mai vedem...motorul de ce sa-l schimbi ca sa-ti faci ITP-ul?! ce asta ce-l ai nu-i trecut in acte?!

tigermotorsport 17-06-10 17:36

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3447474)
Mai vedem...motorul de ce sa-l schimbi ca sa-ti faci ITP-ul?! ce asta ce-l ai nu-i trecut in acte?!

Ba da... Si ITP-ui proaspat.. Da ai uitat ca viitoru motor nu prea va fi omologabil? Cand mai mergi pe la hala?

Antilles 17-06-10 18:00

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3448316)
Ba da... Si ITP-ui proaspat.. Da ai uitat ca viitoru motor nu prea va fi omologabil? Cand mai mergi pe la hala?

Viitorul suna bine....numai sa nu ramana numai un plan de viitor. Cred ca merg in weekend, primesc ceva piese maine seara si vreau sa mai fac una alta.

FeS 07-07-10 12:21

Ai mai facut ceva la masina?
Cum mai arata acum?

Antilles 08-07-10 07:38

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 3499506)
Ai mai facut ceva la masina?
Cum mai arata acum?

Nu, nu am mai facut nimic, nu mai investesc nimic in ea, dimpotriva, o vopsesc acuma ca trebuie neaparat, ITP, interior retapitat si se vinde, banii de pe ea vor fi avans la o masina noua.

GJ 64 GAB 08-07-10 09:36

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3501561)
Nu, nu am mai facut nimic, nu mai investesc nimic in ea, dimpotriva, o vopsesc acuma ca trebuie neaparat, ITP, interior retapitat si se vinde, banii de pe ea vor fi avans la o masina noua.

Pff... Păcat !
Pentru ce maşină renunţi la Astra ? :(

Antilles 08-07-10 09:52

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3501769)
Pff... Păcat !
Pentru ce maşină renunţi la Astra ? :(

Asta e, mie masina trebuie sa-mi placa la toate capitolele, Astra actual mi-er fi placut daca as fi reusit sa-l fac cum l-am vazut eu, avand in vedere ca e aproape imposibil de realizat in Romania...am decis sa renunt la el in favoarea alteia.

Acuma optiuni sunt, ai de unde alege, eu cel putin sunt deschis la mai multe variante ex: Ford Kuga -arata ok si pot sa merg unde veci nu aveam cum sa merg cu Opelul, dar nu stiu cat comfort detine interiorul, are motor de 2l deci impozit mare acum. Opel Insignia, arata foarte bine, e destul de comfortabil, pot sa aleg o motorizare destul de ok dar...cost mare, consum mare. Alt Astra, de data asta Noul Astra, 16 turbo=180 cai, arata ok, pretul e ok dar cred ca o sa consume mult, cat despre comfort.... Noul Corsa OPC=192 CP, arata ok, sportiv, pret ok...comfort 0. Mazda 6, arata foarte bine, super comfort, pret bun, consum mic (la varianta 1.8 cu care am facut acum cateva sute de km), dar faci o depasire in 2 saptamani (1.8=120cp/1350kg), trebuie sa vad alta motorizare pana in 2l cum se comporta, desi ma atrage cosumul cu care am iesit eu 6.5l/100 km mixt.

Vedem ce ne rezerva viitorul, intre timp am gasit si un Audi A4 cabrio, 1.8T din 2005 la 12500 fara TVA (leasing si asta)...poate nu o sa mai fie pe cand dau eu Astra plus ca consuma mult mai mult decat Mazda 6.

B-99-SAA 02-09-10 13:49

Ai vopsit-o? Sau ai vandut-o deja? In ce stadiu mai e, si interior si exterior...? Baga niste poze si ceva noutati.

Antilles 02-09-10 20:51

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3629020)
Ai vopsit-o? Sau ai vandut-o deja? In ce stadiu mai e, si interior si exterior...? Baga niste poze si ceva noutati.

Nu, nu e vanduta, e inca la vopsitor, a fost o groaza de reparat la hayon si capota, CSL-ul a fost facut de mantuiala si a trebuit sa-l refac aproape de la 0 (cu ocazia asta ii multumesc lu Smoke, un tip super ok care spune ce face si face ce spune), cred ca saptamana viitoare o sa fie gata vopsitul, apoi fac si interiorul, cat despre poze..nu prea am, o sa fac cand ajung pe la atelier. atasez in schimb una cu hayonul, ca sa se poata face o comparatie. Ah da, si bara spate care a avut doar o bucata de fibra aruncata pe ea...fara nici o finisare, fara linie s.a.m.d., a trebuuit taiata pe alocuri ca sa o scoata la linie.

o`neal 02-09-10 21:51

deci pana la urma nu renunti :D se pare ca tot ai sa o termini... si tot la ea vei ramane... asa e cand pui mult suflet in ceea ce faci.. nu prea iti vine sa renunti ... mult succes Antilles si spor la banuti ca e nevoie ;) :D

FeS 02-09-10 21:53

Bai frate dar avem fix aceleasi ideii...mai intai capota plonjata peste grila, acum portbagajul CSL...:D
Abia astept sa o vad vopsita...
Bafta!

Kahn 03-09-10 00:56

eu unul de abia astept sa o vad terminata:D

Antilles 03-09-10 08:26

Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3630202)
deci pana la urma nu renunti :D se pare ca tot ai sa o termini... si tot la ea vei ramane... asa e cand pui mult suflet in ceea ce faci.. nu prea iti vine sa renunti ... mult succes Antilles si spor la banuti ca e nevoie ;) :D

De renuntat tot o sa renunt, m-am hotarat pe Lancer, adevarul (desi acum 6 luni nu vroiam sa recunosc ca deh...eu am Astra mea) e ca este superior in toate privintele, o sa o mai tin cateva luni, sa ma bucur de ea terminata apoi o vad, sau o dau la schimb cu ceva vandabil.

Antilles 03-09-10 08:27

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 3630210)
Bai frate dar avem fix aceleasi ideii...mai intai capota plonjata peste grila, acum portbagajul CSL...:D
Abia astept sa o vad vopsita...
Bafta!

NAH NAH NAH, tu ma copiezi :P, glumesc, daca-ti faci CSL incearca sa-l ridici si mai tare, dar numai mijlocul, cred ca ar arata si mai bine.

o`neal 03-09-10 10:06

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 3630797)
m-am hotarat pe Lancer...

Felicitari! te`ai orientat bine in acest caz. Masinuta aia merita toti banii. Mie unul imi place foarte mult Lancerul, iar daca ar fi sa schimb masina Lancer as alege.

Imi pare rau ca dai masina, sincer. Numai bine!

FeS 03-09-10 10:10

Da intradevar ideea mea de CSL e sa-l fac putin mai ridicat fata de al tau...dar cred ca deocamdata o sa las haionul asa cum e...poate mai spre primavara il mai modific ;)

Antilles 03-09-10 10:56

Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3630981)
Felicitari! te`ai orientat bine in acest caz. Masinuta aia merita toti banii. Mie unul imi place foarte mult Lancerul, iar daca ar fi sa schimb masina Lancer as alege.

Imi pare rau ca dai masina, sincer. Numai bine!

Well...nu a fost prima mea optiune, as fi luat Mazda 6 mai bine, dar e peste buget, la fel si Honda Accord, mai ramane Lancer si Octavia...aleg Lancer pentru aspect, pentru MIVEC, pentru ca se apropie de Mazda 6, e confortabila, nu consuma mult, arata binisor....cam asta vroiam. Acum o sa mai intervina problema tuningului...Lancerul se preteaza la asa ceva, deci exista sansa sa ma apuce iarasi, sa ajung sa ma enervez si sa torn bani si in ala.

All times are GMT +2. The time now is 00:14.

- Copyright 2026 4Tuning