![]() |
Re: Astra G 1.6
1 Attachment(s)
daca le vopseai si dadeai 3 straturi de lac erai mult mai castigat
uite o poza cum am facut la mine |
Quote:
Quote:
|
da da :D hai cu rezultatul mai repede :D
|
Si eu sunt curios cum o sa-ti iasa la final? ...pana atunci multa bafta!
|
4 Attachment(s)
Salutare! Interiorul mai asteapta putin, intre timp se lucreaza la exterior, bara fata Lumma -OPC Line, praguri, spate, evazari pt jantele 18"...si mai vedem:D
Poze ca si "preview" |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Prin urmare, cateva poze cu masina, azi am coborat putin capota peste grila, umeaza ca coboare si peste faruri, acum e cu praguri/bari sus si jante 18". Mai muncim putin la haion si maine elimin si bandouri. |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
Tare asta cu coboratul capotei peste grila. Nu m-am gandit la asta :D . O sa arate bine, pui plasa acolo in spatiul ramas? Peste faruri la ce model te-ai gandit ? Sau ai sa vezi pe loc ce iti iese ?
|
super meseriash a iesit ....:D:D:D:D
|
Quote:
Pun plasa daca cumva nu reusesc sa gasesc ceva fagure frumos, as pune fagure peste tot (adica siin bara), la pleoape...practic si acolo prelungesc capota si aripile, nu le vreau simple si lipite pe far, vreau sa fie tot comun cu caroserie nu piesa separat. Cu spatele sunt inca confuz si cu lateralele, Clean nu fac spatele ca mai sunt deja cateva, trebuie sa fac ceva ce am facut numai eu (ca dupaia oricum se copiaza repede), dar macar sa fi facut eu primul! |
Quote:
|
Aceeasi modificare a grilei vroiam sa o fac si eu si chiar ma intrebam daca o sa dea bine...acum am unde sa vad cum da.
Imi place cum arata pana acum...astept finalul. |
Quote:
|
Quote:
inseamna ca ai bani......:D:D:D:D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Fata e gata, atat bara cat si prelungirea de aripi/capota peste faruri si grila.
S-au eliminat bandourile si semnalizarile, s-a mai lucrat cate ceva si la hayon, daca nu-mi mai vine ceva in minte o sa fie gata body work-ul in cateva zile (flirtez cu ideea de evazare, astfel incat sa intre roata sub caroserie). Da, stiu, pragurile alea nu au ce cauta acolo, se va rezolva si asta. |
Ma ce mutra agresiva ai. Las ca nici eu nu ma las:-D
|
Quote:
19 ani? te credeam older:P hai, fa TOB-u sa iesim la plimbare pana nu trece vara! (eu vorbesc) |
Nu esti singurul:-D TOB-ul va fi gata odata cu vara... E un proiect mare;-)
|
Quote:
|
Quote:
las-o mah ca e bine asa .....iar ai pitici pe creier?i ....cu tobe in praguri etc....evazeaz-o umpic si dai pace ...... P.S o data cu anularea tobei finale...o sa anulezi si talonul ...mmmuuuaaahhhaaahhaaaa :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viitorul suna bine....numai sa nu ramana numai un plan de viitor. Cred ca merg in weekend, primesc ceva piese maine seara si vreau sa mai fac una alta. |
Ai mai facut ceva la masina?
Cum mai arata acum? |
Quote:
|
Quote:
Pentru ce maşină renunţi la Astra ? :( |
Quote:
Acuma optiuni sunt, ai de unde alege, eu cel putin sunt deschis la mai multe variante ex: Ford Kuga -arata ok si pot sa merg unde veci nu aveam cum sa merg cu Opelul, dar nu stiu cat comfort detine interiorul, are motor de 2l deci impozit mare acum. Opel Insignia, arata foarte bine, e destul de comfortabil, pot sa aleg o motorizare destul de ok dar...cost mare, consum mare. Alt Astra, de data asta Noul Astra, 16 turbo=180 cai, arata ok, pretul e ok dar cred ca o sa consume mult, cat despre comfort.... Noul Corsa OPC=192 CP, arata ok, sportiv, pret ok...comfort 0. Mazda 6, arata foarte bine, super comfort, pret bun, consum mic (la varianta 1.8 cu care am facut acum cateva sute de km), dar faci o depasire in 2 saptamani (1.8=120cp/1350kg), trebuie sa vad alta motorizare pana in 2l cum se comporta, desi ma atrage cosumul cu care am iesit eu 6.5l/100 km mixt. Vedem ce ne rezerva viitorul, intre timp am gasit si un Audi A4 cabrio, 1.8T din 2005 la 12500 fara TVA (leasing si asta)...poate nu o sa mai fie pe cand dau eu Astra plus ca consuma mult mai mult decat Mazda 6. |
Ai vopsit-o? Sau ai vandut-o deja? In ce stadiu mai e, si interior si exterior...? Baga niste poze si ceva noutati.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
deci pana la urma nu renunti :D se pare ca tot ai sa o termini... si tot la ea vei ramane... asa e cand pui mult suflet in ceea ce faci.. nu prea iti vine sa renunti ... mult succes Antilles si spor la banuti ca e nevoie ;) :D
|
Bai frate dar avem fix aceleasi ideii...mai intai capota plonjata peste grila, acum portbagajul CSL...:D
Abia astept sa o vad vopsita... Bafta! |
eu unul de abia astept sa o vad terminata:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Imi pare rau ca dai masina, sincer. Numai bine! |
Da intradevar ideea mea de CSL e sa-l fac putin mai ridicat fata de al tau...dar cred ca deocamdata o sa las haionul asa cum e...poate mai spre primavara il mai modific ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning