![]() |
Re: Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri )
Grosi
|
e ala la care si-o vopsit si Balauru masina?
|
Nu, e ala la care nu si-a permit Balauru' sa-si vopseasca masina. :lol:
Serios vorbind acum: am lasat Punto miercuri dimineata, joi dupa-masa m-a sunat sa ma duc dupa masina. |
Quote:
|
480 de lei vopsit usa, aripa spate si prag pt. Punto cu vopsea metalizata, nu cu rosu normal. Mie nu mi se pare mult.
|
Vezi ca te iau cu mine cand ma duc sa o vopsesc :D
|
salut! ma puteti ajuta si pe mine, unde pot gasi un atelier de reconditionari planetare?
|
evacuari custom? stiti pe cineva din judet ? :D am probleme la intermediara. mersii
|
Da-o jos si pune o teava in loc. :D
|
Quote:
|
Quote:
asta vreau sa fac 8) multumesc pentru sugestii lucreaza scump la acr ? Pana reusesc sa strang suficienti bani,vreau sa fac intermediara sa nu se mai miste,sunetul e foarte enervant(gaze nu prea scapa,dar la gropi se aude urat) ceva sugestii? o sa urc si o poza daca e nevoie. multumesc |
Quote:
|
un numar de telefon ceva?
la mine nu cred ca se va rezolva cu o simpla sudura, desii toata evacuarea pare sa se miste foarte putin cand trag de ea, nu inteleg de ce si la cea mai mica denivelare se aude de parca imediat raman fara ea( gaze scapa foarte putin pe la mijloc,insesizabil) se poate sa nu fie problema de la evacuare? si va rog sa ma iertati daca am facut putin off topic :sad: |
Se poate sa fie suporti de la esapament gata si atunci se aude acel sunet de fier pe fier. sau poate ai vreo bucsa la masina care ii gata.
|
problema era de la tablele alea de protectie de la discuri,pe fata,erau rupte ,si plus putin de tot esapamentu, se auzea ca si cum era gata,dar e ok acum,am rezolvat problema, multumesc mult 8)
|
Am si eu o mica intrebare la cei meseriasi de aici, care sunt dispusi sa ma ajute, de un timp a inceput sa scuture masina la relanti, am schimbat bujiile si degeaba, nu vreau sa ma schimb nimic pana nu aflu ce are, precizez masina este un golf mk3 din 93, nu mi-a facut asa cand am achizitionat-o numai de un timp a inceput sa scuture la relanti dupa ce sa incalzit motorul. Multumesc anticipat:-)
|
Quote:
|
Mi-a zis cineva ca ar putea fi din cauza filtrului de benzina, nu l-am schimbat de cand am luat'o nu stiu ce sa fac cred ca am sa ma consult cu un mecanic.
|
Quote:
|
Bujiile le-am schimbat in toamna trecuta, mersi pentru ajutor dar totusi tot la doctor cred ca am sa ajung. :sad:
|
Care imi poate recomanda un doctor de treaba sau mai bine zis un service care sa nu dea teapa si sa isi faca treaba cum trebuie, stiu ca non-tepisti se gasesc cam rar dar poate ma ajutati si pe mine, sa fie la un pret rezonabil. Dau o bere!:D8)
|
Da' ce te doare? Sau mai bine zis, ce o doare pe masina?
|
Scutura la relanti si nu stiu din ce cauza, mai sus am deschis discutia si am ajuns la concluzia ca trebuie sa consult un mecanic.:sad:
|
0724 012138 - Paul
E in Simeria, are aceeasi interfata de diagnoza ca si mine, nu lucreaza scump. @Ondin poate sa dea si el un feedback - a fost cu golful lui cel negru la schimbat de ceva bujii. |
Mersi, am sa vad sa sun, cat de curand pentru ca deja problema devine enervanta:sad:
|
salut care stiti o vopsitorie buna pe la noi prin judet sau pe cnv care e priceput ma interseaza sa o vopsesc integral si mno cu un pret bunicel si pt un bad boys look ce sfaturi imi dati cum sa procedez ms mult
|
1 Attachment(s)
Eu tias recomanda pe cel care mio facut si mie masina,lucra bine ,nu ia pielea de pe tine si le are si cu modificariile.la mine o iesit de nota 10.asta ii nr lui. 0726101129 Danut ,am vazut masini vopsite de el integral si aratau super.
In legatura cu bad boy,uitate pe net la poze cu mai multe modele si care il vrei ,scoti o poza te duci cu ea la danut si te rezolva |
Quote:
|
Am si eu ceva ... Iii din deva vopsitorul
|
Cine stie unde se fac resoftari de soft la bord pt un 316i 95'?
|
Quote:
care ma trimite si pe mine la un meserias sa imi sudez o finala sport?? ieftin pe criza asa:P |
Quote:
Recomand. |
Salut, stiti cumva un mecanic bun din zona care sa mai fi lucrat ( cat mai mult posibil :) ) cu honda ?
|
Da' ce o doare pe Honda ta?
|
I-am schimbat cureaua de distributie si asta la care am dus-o nu a inchis perfect cutia curelei ( se vedea un pic spatiu acolo) , si cureaua scoate un zgomot in + fata de inainte ( cand era cea veche), si din ce am cautat pe google inseamna ca a strans-o prea tare. O sa o duc tot la ala sa se uite la curea, numa sa-mi vina suportii motor ( aia din fata ). Si intrebam asa, sa stiu un mecanic in care sa ma bazez ca nu face gafe.
|
0723087769 Nea Cornel Vlad in spate la ACR. Eu am incredere in el sa-mi desfaca si sa-mi puna la loc piesa cu piesa toata Corsa ;)
|
vreau un mecanic super bun cu elevator in HD ... imi troncane ceva pe dreapta fata si nu am gasit mecanic care sa`mi spuna momentan de la ce e ... bucsa mare, bucsa mica,bieleta antiruliu, bieleta directie ...
|
De obicei e ori bucsa de la bara stabilizatoare, ori bieleta anti-ruliu.
|
unde imi recomandati sa pun niste folii pe la noi..omologate bineinteles..caut pret bun..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning