![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)
1 Attachment(s)
Se poate ocupa cineva si de Fabiutza mea??fabia 2005 hatchback si daca se poate folie,jante si plafonul negru...
Va multumesc! Numai bine! |
daca ma lasi un pic ti-o fac eu! intai sa termin masinile pt 4tuningfestival contest!
|
1 Attachment(s)
Skoda Fabia
- Suspensie Sport - Jante 17" - Toba Sport - Grila - Hayon (shaved) - Usi Spate (shaved - Angel Eyes |
Quote:
Numai bine! |
1 Attachment(s)
dupa cum ti-am promis..ceva simplu....PS:adi cred ca nu te superi ca mam dat pe culoare asemanatoare da e prea faina!
|
Quote:
Numai bine! |
3 Attachment(s)
Salut baieti!As dori si eu sa-mi faceti si mie masina.Numai ca as vrea sa aibe proiectoare o toba sport pe spate si geamuri fumurii:Pca sa o pun si eu la semnatura.
|
2005 "Mugen" Civic TypeR (EP3)
resursa manga a masinii originale: http://database.mangacars.fr/data/me...ctrfpk2pn5.gif masina mea: https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/34220-05-civic-typer-ep3-2-0i-vtec-16v-k20a2-skn-reflash/page-18.html [img]http://img29.*************/img/img29/3/10/21/t_MG1712m_0c8776a.jpg[/img] (click 4 full picture) |
1 Attachment(s)
Am incercat eu...
ps : dar nu mia placut baza aceea. |
WOW ! merci mult :oops:
m-am gandit sa dau baza aia ca sa vin si eu in ajutor (deoarece sunt cam pe langa subiect) :oops: o singura chestie si m-ai "rezolvat" de tot :D dak reusesti sa faci jantele sa fie in 5 sau 6 spite (ca ale mele) u'r the man 8) |
1 Attachment(s)
Da , imi pare rau, am uitat acest detaliu, si mi-au placut acele jante si le-am pus..
Am corectat... ;) ps : spunemi ce sa mai modific, ca o fac cu placere.:D |
merci mult again :oops:
eleronul este cel stoc ... daca reusesti sa il lungesti putin ca eu il am pe cel Mugen atunci cred ca e replica aproape fidela :D (ar mai fi oglinzile cu semnal si fara semnal pe aripi, ca e facelift si eventual semnalul din fata din far sa nu fie asa mare ca la fel, la facelift e mai mic) :D |
2 Attachment(s)
m-am jucat si eu putin cu ceea ce a facut mareo pana acuma cu masina ta sper sa nu te superi mareo
le:e mai bine asa ?!? |
multumesc frumos pt interes :oops:
arata mai bine eleronul... doar ca dak ar putea fi puuuutin mai curbat in sus la capat e ideal... cel Mugen are doar partea centrala mai lunga si putin curbata (ca o coada de ratsa) ... si semnalele de pe oglinzi nush dak e bine sa fie mai pronuntate decat in ultima varianta sau nu |
3 Attachment(s)
se poate juca cineva si cu masina mea???sa imi faca un desen manga dupa masina mea???:oops: puteti face ce vreti,doar sa fie mai joasa...jante...si altceva ce doriti
|
Nu cred ca exista o baza...de dacie.
|
un matiz puteti sa imim faceti sa fie verde marin jante si toba plus geamuri negre multumesc mult daca imi faceti
|
Quote:
|
scuze Gabi de offtopic,dar la 12 ani nu ai ce sa ii ceri,mai are de invatat:D
|
3 Attachment(s)
la un 206 va bagati? :D
:arrow: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu`i nici o problema david..
Achim : asa e bine?:-) |
Quote:
|
Quote:
|
si inca o provocare... daca puteti sa imi faceti un manga la fel ca si cel cu TypeR'ul, dar sa inglobeze atat Civicul cat si Accord'ul, si nu neparat din toate trei unghiurile (adik pentru a nu fi prea lat putem sa sarim peste spate) si sa pun, fata, lateral, lateral (invers), fata ... si dedesubt sa scrie la fel, Civic TypeR & Accord :oops: merci
poze cu Accordul: [img]http://img34.*************/img/img34/8/6/6/t_accordjantem_dc86052.jpg[/img] [img]http://img40.*************/img/img40/8/6/6/t_accordjantem_c9be9bf.jpg[/img] [img]http://img31.*************/img/img31/8/6/6/t_accordjantem_e205a62.jpg[/img] |
2 Attachment(s)
Quote:
fac cinste :D |
am si eu o rugaminte lansata dar e pe pagina precedenta :)
|
as fi facut eu ,dar n-am gasit o baza buna ,poate ma ajuta cineva :D
|
pt Civic e f bine ce aveam mai sus, doar Accordul mai trebuie facut si lipit de Civic ;)
|
2 Attachment(s)
Peugeot 206 gris, 5 usi... Stock dar cu jante daca aveti :)
X5 (noul model) verde inchis... Stock dar cu jante daca aveti ;) Mersi anticipat :D Si mersi mult lui Adi ;) |
1 Attachment(s)
ptr evo inca una
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut,
Vreau ceva mai special sa imi faca cineva daca vrea si are timp un accent visiniu. Stock vreau, doar sa mil faca manga ca nu gasesc nici una cu ea. |
se poate un e39 de culoare neagra,cu jante 22,angel eyes.....gam atata....multumesc anticipat
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
HO HO HO HO HO ! merry christmas :D
|
merci frumos :oops:
dar eu ma refeream la o imagine mai lata, asa cum am explicat mai sus in care sa nu fie din toate trei unghiurile ambele masini, dar sa fie una langa alta si Accordul daca se poate sa fie facelift, cu o singura toba (2.0) si cu jantele originale de TypeR merci ;) |
3 Attachment(s)
mareo...sau cine are timp si poate...un seat leon F.R 2003 1.8T...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning