![]() |
Re: Machete in lucru - L4uR
Esti foarte tare, bro !!!
Felicitari si tine-o tot asa !!! |
6 Attachment(s)
in timp ce TB si enzo asteapta vopseaua ....a mai aparut ceva la care s-a inceput lucrul...deocamdata iam facut doar haionul si o parte din panoul dreapta:D...
|
arata urat cu jante de f50:(:(....mai bine pune-i niste jante retro,cum sunt cele del a BBurago alea i multe spite.....bafta si astept noi poze cu TB:))
|
tbul e doar finisat...astept scaune recaro ...incerc sa gasesc....deocamdata e doar finisat acolo una a fost decupat si te asigur ca o sa fie ceva super:D...si cu vopseaua am planuri mari dar sa vad daca ma ajuta un prieten:D
|
Frumos :D E ford nu ? Nu vinzi jantele si axul ? Da-mi un mesaj ! Numai bine
|
4 Attachment(s)
este un mercedes de la burago...prima poza e luata dupa google , iar restu ....asa arata el inainte:)
LAST EDIT : jantele o sa le schimb...ii caut ceva cu buza lata pe spate ....vreau sa fie mai ridicata pe spate fata de fata... |
imi place mult tenta hot rod,dar schimba-i jantele alea de f50...mie personal nu imi place:(.....bafta;)
|
Da dar vezi sa nu atinga janta pe spate aripa , daca pui alte roti mai mari pe spate :) ... Daca ai niste roti nefolositoare pentru 1:24 , model de prindere ax welley , ma poti anunta ?
|
te anunt daca am...problema e ca rotile din imagini sunt 1/18...si normal o sa imi caut eu ceva mai mic dar cum am planuit:D...
|
Macheta e la 1:18 :O:O:O MISTOOOOOOOOOOOOOO :X :X :x AI GRIJA DE EA CA E SUPER :X :x :x
Am crezut ca e la 1:24 deasta am intrebat de roti ! Acoperisul il poti face din folie de tabla , dinaceea cum era pe case cand era bunica fata mare sau tot asa ceva dur dar maleabil :) Incearca daca poti sa il faci dintr-o singura bucata ( are rezistenta mai mare ) . Daca te jucai la gradinita cu modelino sau aveai in generala materia Abilitati Practice te vei descurca de minune , daca nu , intreaba-ma si te ajut :) cum pot ... numai bine |
nu nu nu iar ai inteles gresit...macheta e 1/24:D...rotile sunt 1/18...:D...am multe variante sa fac ce zici tu..din plastic topit , chit , tabla subtire , lemn , sarma cu material sintetic...dar prefer o parte cu poxilina cum ar fii panoul spate...iar plafonul + stalpii din plastic care il voi incalzii usor sa il modelez:D...am facut proba si iese bine...panourile laterale cred ca tot din poxilina...
|
aaa oki :) mai poti incerca , asta am citit pe alt forum , nu am incercat ...
Super Glue cu praf de creta sau Ipsos ( Ghips ) nu stiu cat de rezistente sunt ... eu voi incerca pe una din machetele mele cu una din metode , deoarece nu am cum sa fac din kit sau poxilina , sunt locuri mici :) |
in niciun caz ce ai zis tu...alea devin foarte casante...intre timp am gasit o bucata de plastic...
sa vad ce rezolv cu ea |
marfa ce faci tu acolo, cred ca la inceputu anului o sa iti dau si eu clio... :lol: vreau o suspensie sport, bad boy, clante astupate,haion drept, spoiler modificat, etc.
|
18 Attachment(s)
sper sa nu fie prea multe poze...:oops: nu am timp...scoala de soferi...scoala normala:))...va dati seama...dar ferrari si e36 vor fi terminate pana la sfarsitul lui martie ...pentru a le prezenta la romexpo...dupa care urmeaza hot roadul si cayenneul ...clioul mk1 e terminat(badboy si eleron ) dar ii lipsesc roti...si interior ...
|
ma asteptam la comentarii...ciudat:D...
|
sunt curios cum iese pisica....e un inceput promitator
|
Quote:
spor la treaba |
mersi...:D...pisica o am de la un prieten...sper sa fie cat mai repede gata..in weekend sper sa ii termin fata si aripile pe spate...
|
7 Attachment(s)
new sesion......pisicul va fi prezent la romexpo....
|
ai transformat corradoul in golf cumva?:)
|
in niciun caz...tocmai ce aplicasem poxilina sa dau forma haionului...si asteptam sa se usuce putin....asa se vede de sus...:D...sper sa termin si coradou...
|
dabia astept sa vad corradoul si pisica :D felicitari si bafta
|
8 Attachment(s)
si update....machetele o sa le vedeti la romexpo...la standul midnight racers...bine inteles langa masinile pe care le imita...nu sunt multumit de corrado pentru ca nu am piese pentru el cum ar fii :jante , haion , volan , scaune.....sper ca corrado sa fie gata vopsit...am uitat sa duc azi usile...si maine nu cred ca este timp..
|
ce scara e corradoul?
|
Uuuuu Mica bestie ia nastere :-> Laure :)) ti secret nu zici nimic de ia a:))
|
1/39...e36 1/24...si mai e o bora pentru care nu am poze....1/43....in legatura cu corradoul....pfaii cati nervi :))...trebuia tu sa pierzi haionul ala...oricum...pentru show sper sa fie cat de cat ok...eu nu prea sunt multumit tiam zis de niste chestii ....dar parerea mea ca e ok pana cand apare cel 1/18:D...
|
10 Attachment(s)
poze cu macheta aproape finalizata...retusurile s-au facut...mai e de aplicat parasolarul si numarul de inmatriculare pe spate...
|
Trebuia sa mai cobori putin eleronul...
Baga varful markerului sau pensonului in gaurile tevilor de esapament si fa-le negre. |
nu am avut timp de retusurile astea pecump inegrirea interiorului tobei finale si vopsitul narilor pentru ca macheta e deja la romexpo...pe masina...am vorbit cu cineva sa faca retusurile de rigoare...eleronul e dragut si asa:d...oricum mersi ca mi-ai atras atentia...
|
da,asa este,masina este la romexpo :)) macheta inca nu am vazut-o :D Frumoasa lucrare,la cat mai multe
|
3 Attachment(s)
..................bora
|
8 Attachment(s)
acum ma am terminat si bora ...maine facem poze....urc nou venitul...
|
Aia e Jetta :D
Belea jantele la Golf ... hai osu la munca ! |
2 Attachment(s)
e bora toata ziua:))...multumesc....acum o sa astept pozele cu bora 1/24....care are bara aproape gata...aceasi masina o sa imite...dar numai ca e macheta 1/24....golful are grila gata...asteapta badboyul , prelungirea spate si pragurile...dupa care trecem la faruri , schimbat luneta , putin prin interior si jante...
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
update.....urmeaza finisajele ....dupa ce dau examenul de maine...
mersi darius... |
bafta la finisat si la exam;)....sigur va iesi ceva frumos
|
ai ceva de finisat
vad ca ti-ai luat si energizant, ca sa rezisti :D |
Quote:
mersi... energizantul il bausem dimineata si lam lasat pe birou... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
- Copyright 2026 4Tuning