![]() |
re: E36 CDA Turbo
Salut ,foarte frumos BMW-ul iti doresc succes in continuare cu modificarile si fara incidente neplacute.
As vrea si eu sa stiu ce toba finala ai pe masina ca sunetul este demential,si cum se aude in habitaclul masini ma refer daca este suparator la distante lungi.merci. |
ce sa zic...daca conduci nu e deranjant zgomotul...in schimb nush cum e pt pasageri...tobele nu au fost cumparate asa...sunt modificate...
|
man cu ce citesc si eu filmuletzu' ala?
|
nokia multimedia player sau phillips platform player...
|
sa`mi spui daca ai gasit program ca daca nu iti dau eu....azi la sc i`am dat un burn "urat" de tot de au oprit masinile pe strada ca nu mai vedeau :)) ...dar nu cred ca filmat cineva :(
|
se vand jantele...de pret..ma mai interesez, astept oferte :D
|
Arata foarte bine...si eu ma gandeam la acelasi lucru, dar vroiam o combinatie cu nasul de la e46 si farurile de facelift si bara de m....dar acum o tin stock...
Numai bine! |
unde e facut filmul la Kaufland sau la Interex? :D La interex mi se pare mai fun,ca e mai izolat parca, si nu prea apare garda, am incins si eu putin cauciucurile pe acolo,in fata la fosta reprezentanta auto Honda,acum am inteles ca au facut vanzari moto :D Masina arata foarte bine,chiar daca nu sunt fan BMW. Ca fapt divers si eu am tot GJ..CDA la masina :)) Asteptam sa vedem cum se misca masina cu 2.5 si cutie manuala, si ca sa si visam putin,de ce nu si o conversie turbo si un LSD ? :D Mult succes
|
la Kaufland.....oricum daca era sa apara nu aveau ce sa`mi faca pt ca nu m`am dat cu ea :D da ma intreba multa lume de tobe cum se aud si deaia am facut filmuletul...si oricum cand o sa fac schimbarile...in cel mai rau caz o sa fie un 2.5 si ala ceva peste cei 192 cp stok...dar toate astea la primavara.....P.S mc frumos.
|
200 euro pt jante cu tot cu,,,,,,,, cauciucuri 225/45/16...pe fatza sunt tzipla, ale de pe spate...mai uzate.
|
1 Attachment(s)
un filmulet si o poza
|
1 Attachment(s)
......
|
Re: E36 - 318---prima mea masina---
Quote:
|
in filmu ala e a ta ?
|
dap..
|
pe cric ?
|
Pai daca iti trage asa mai bine,cand ne mai dam..:lol: ?
|
cand o rezista si a doua oara :))...daca esti putin atent se vede ca a murit
|
Quote:
de la atata viteza sa golit si rezervorul :lol: |
cred k are dreptate cu spoilerul ... este copiat dupa modelul de m de la e39 .... fibra rulezzzz....
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
DEFAPT e bara de e46 pusa pe e36,dar nu vedeti voi... |
Skillzu are dreptate bara este de E46...app masina e pe gheatza :P....deci pe zapada se da mai bine decat un 2.5 pt ca e hidramata...si se invarte roata grav...mi`a ajuns si la 200
|
Quote:
Quote:
|
Skillz...am vazut ca te pricepi sa editezi poze...ai putea sa`mi pui si mie o bara de M3 e36? in locu cele de e46
|
Quote:
|
Quote:
Cu scuzele de rigoare sunt nevoit sa te refuz. Dar cred ca te pot ajuta baietii de aici : Masinile VOASTRE preparate de noi ! |
2 Attachment(s)
pareri...
|
Boss eu zic s'o lasi asa.....my opinion ;)
|
6 Attachment(s)
noile jante...antera 17" J 8,5
|
sunt tari rau de tot
|
Quote:
|
nu era stransa...nici cricul nu era lasat de tot..
|
o da bine cu jantele astea.... simpatice ;)
|
distantiere iti mai pui /
|
si inca ceva ... (un mic sfat) ai incercat sa vopsesti tamburul de pe spate rosu sa vezi ce fel ar veni?
|
App de tambur.....eu mi'am luat vopsea speciala kre rezista la temperatura mare: verde kawasaki..... le fac knd pun jentile de vara. sper sa dea bine ;)
|
nu crezi k ar fi mai bine cu o punte cu discuri p spate...:D...........parerea mea
! |
Am frane si asa tata. Si oricum al alte proritati acum pt ea ;) Maine ii trag faruri noi originale si angel eyes noi, si'n curand difuser si bara M-Tehnic
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning