![]() |
Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
15 Attachment(s)
thanks to FinePix Team & Mad_Angel ;)
|
Madaline mai pune nij poze pls.........k yo exact dupa ce au venit primele masini am plecat k am crezut k nu o sa se mai faca nimic......k era deja vreo 15 juma si era numai bora,hyundai'ul si bmw'ul ala gri......si in drum spre oras m-am intalnit ku supra (TOY)
|
poze momentan nu mai am... cine va veni azi la cursa sa treaca si p la salon ca vor mai fi masini acolo si azi ;)
|
POate ajung si eu astazi(duminica)
|
Care a fost acolo sper sa puna mai multe poze si filmulete ca sa ne alegem macar cu atat si noi cei care nu am reusit sa ajungem.
|
AM fost si eu baieti,am prins exact cand se faceau liniutzele....:) Frumos...Botosaniul ca de fiecare data nu s-a facut de ras .....Bafta in continuare si la cat mai multe evenimente de genul.
|
a fost superrr tare!!! masini foarte tari , organizare foarte buna! felicitari!! venim cu placere si la urmatoarea , speram sa fie tot anul asta;)
|
22 Attachment(s)
cateva poze facute de mine azi :D
|
20 Attachment(s)
Poze... :???:
|
10 Attachment(s)
I'm back... :lol:
|
Quote:
|
da fratzilor,a fost atmosfera pe aeroport...dar eu sunt tare curios cu A 3-ul(audi)ce era cu el de ii facea pe astia?ce motor avea?se zicea ca e bi-turbo...e adevarat?noi am facut galerie maxima....show de show...botosaniul ca de obicei cel mai tare la galerie...si la masini mai avem putin si suntem cei mai tari si la categoria asta...eu garantez ca pe data viitoare se pregatesc baietii mult mult mai bine....bafta multa
|
sa va explic si eu ce m'a suparat...na , supararea e putin mai mica , deoarece am luat premiul "best show car " !! Pe partea de sound am fost furati clar !! As dori sa il invit pe baiatul cu masina gri care a luat premiul pt sound la o "competitie" . doar eu cu el si o "comisie" . nu inteleg de ce a luat el premiul. sambata am dat volumul la jumate !!!dar na , asta este...sa trecem peste partea de sunet. ce m'a suparat cel mai tare a fost faptul ca bora noastra a pierdut in fata unei masini , tot o bora , care dupa parerea mea nu avea ce cauta printre castigatori . si am primit un raspuns foarte "original" : " putea sa nu aiba nimic facut ca tot castiga . e frumoasa " Ce are asa special ?? fusta fata , fusta spate jante ?? Imi amitesc ce a zis Fritz (un om de nota 11 dupa parerea mea ) cand a venit sa vada masina mea : "e completa masina ta , ai vopsea frumoasa , jante , interior , exterior , muzica , tot , e perfecta " As vrea sa aud aceiasi descriere pt bora care a luat premiul Best Car !! Ce s'ar putea spune ? Are fusta fata , fusta spate de la rieger si jante pe 18 , vopsea stoc , interior stoc muzica yoc !!! In bora care a venit din piatra au fost bagati peste 15ooo de euro : vopsea , kit exterior , dvd si tot ce era in portbagaj!! asta este, nu putea sa ramana suceava fara premiu !!
Din toti cei care au fost acolo tin sa il felicit in mod special pe Fritz , pe domnul de la camera de comert si pe cristi , baiatul cu lancia pt ca ne'a convins sa stam pe acolo !!! |
10 Attachment(s)
cateva poze facute printre picaturi....
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine a jurizat concursul de tuning de sambata?
|
Quote:
|
Original motorul are 131hp, deci grupa B. La C a participat din curiozitate, dar a castigat si acolo, masina fiind f puternica.
|
Quote:
Din cauza catorva mere stricate va trebui sa verificam de acum si buletinele la intrare. De asemenea, pe lista de masini care nu mai au ce cauta la cursele organizate de noi putem pune: BMW M3 Botosani galben BT-11-XAN BMW albastru (cel cu eleronul mare de portbagaj) BMW seria 7 visiniu cu numere straine BMW seria 6 BT-16-XXL Si am sa fac un update la lista. Nu am nimic cu Botosaniul, dar s-ar parea ca o parte din locuitorii din Botosani ar trebui intai sa iasa din padure si dupa aia din judet. Cu Stima Stefan M. Ciocoiu Presedinte ACS Crazy Drivers Romania |
e pacat ca s-a dat cu noroi....am observat si eu vreo doua faze neplacute acolo...asta e...unii asa inteleg sa iasa in evidenta.
cu toate acestea impresia generala a fost foarte buna iar aprecierile pe masura. BRAVO! |
Quote:
Stima |
Este un risc pe care trebuie sa mi-l asum.
Eu, ca responsabil cu organizarea, semnez pentru asta. Nu am de gand sa platesc daune sau sa am alte probleme pentru ca cineva considera ca este mai presus de reguli. Daca se intampla ceva nasol nu cred ca s-ar fi ingramadit sa spuna ca ei sunt cei vinovati. Ar fi plecat toata lumea si cel care a semnat conventia cu aeroportul ar fi ramas sa ia suturile. Nu am nimic cu nimeni atata timp cat se comporta civilizat. In momentul in care se apuca sa injure (si sa ma injure) si sa isi faca propriile reguli nu mai am ce face. Cand vor face ei curse la Botosani sa isi faca regulile lor si am sa le respect, asa cum am respectat regulile si la alte curse pe la care am fost prin tara. |
Quote:
pai,daca s-au comportat k niste huligani vor trebui sa suporte consecintele....nu stiu ce s-a intamplat,pt k nu am fost acolo,cu toate k trebuia sa venim |
poze, filmulete..... asteptam....
|
11 Attachment(s)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=89 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=90 ;) Mai pun cateva... |
frumoase poze mad,bv...fratilor,ce au faqt astia de la noi de nu mai au voie?:))...k eu nu am putut ajunge din pacate :(
|
da...foarte interesant....inca putin si nu mai participa botosani deloc la un spectacol de calitate!!!!
|
postati si voi ceva filmulete (daca aveti) cu astia din BT ......
|
Quote:
|
Quote:
|
in leg cu botosaniu... a explicat stefan... au facut tot ceea ce nu aveau voie... li s-a zis ca nu au voie sa faca cerculete... exact cerculete au facut... ba mai mult.. la sf deja au fost chiar tzarani ca altfel nu le pot zice... au vazut ca nimeni nu se da cu masina de la start in partea opusa (nu cum era pista) ei acolo faceau liniute si se duceau pana in capat loc care nu era inchiriat d enoi si se invarteau... ba mai mult cel cu bmw visiniu in timpul cursei a inceput sa faca manevre stanga dreapta ;)
ne pare rau ca trebuie ca multi dintre voi cei din botosani sa suportati consecintele dar.. asta este ;) dak o parte din voi nu stiu sa se comporte... nu e vina noastra ;) |
E groasa treaba :)) Miau sters si mie postul...aici e o musamalizare in masa :)...gata...nu mai postez :)...oricum stergeti :)
|
Ba,cu toate ca botosaniul a facut o figura nasoala in ultima parte...eu zic ca avem ceva masinutze cu care ne putem mandrii,nu?:)
Am stat 2 ore ,mai mult nu am avut cum,dar am avut cu ce sa imi delectez ochii :) Pe cand un alt eveniment ?:) TOT PE UNDEVA PE APROAPE:) |
Quote:
simbata noi am avut 1 golf 4 care are aproximativ de 4 ori mai multa putere decit focusu(si ni sa spus ca nu se mai tine ca nu au cu ce masura) iar duminica cistiga hyndai-ul (cu toate ca am zis sa de proba cu focusu-l),la care proprietaru a zis ca el nu putea sa vina cu tot cu muzica sa dea curse, si sa se uite comisia pe pozele celor de la *** ca el are 2,4 Kw 2 . cum de la best car a cistigat o bora din Suceava care era aproape stok fata de bora de la Piatra care avea in plus:bara fata ,faruri angel-eyes, stopuri cu led,proiectoare de A6,interiorul complet cu (volan, tapiterie, DVD ,sistem audio ),vopsea multi -efect,capota modificata,scoase clapetoarele la portierele spate ,scoase bandourile(portierele sunt cu gauri de ghidaj)modificat aripa stinga fata pt. a capta aer rece la filtru, locul pt.numarul din spate modificat , anulata emblema spate care este cu tot cu yhalaCOLOR]["] si ma intreaba lumea de ce ma supar ca-mi sterg posturile |
1 Attachment(s)
Quote:
cu muzica ar fi cazul sa intelegi k nu a fost vina noastra si nu mai fa atata taraboi... cat despre bora din NT ar trebui sa incepi cu inceputul si sa ne spui ce jante super tunate pe 15 avea si super anvelopele supersport 195/65R15 ... dupa asta mai continuam ... Best Car a fost dat pt design exterior... nu pt interior si muzica... Pt asta a fost premiul Best Show Car care l-a luat Focus-ul... cat despre modificari la Bora din Sv stii ce inseama bara fata Japan Style ??? Stii ce inseamna oglinzi Japan Style ?? stii ce inseamna suspensie sport reglabila ?? stii ce inseamna stilul stopurilor clare alb/rosu ?? stii ce inseamna jante 8jx18ET30 ?? anvelope 225/40R18 ?? Am depasit demult era Kitschurilor de tuning de la FK a tonelor de chit ... era Nuvolari e demult apusa ... pune si tu o poza cu masina de carat mortii care tu ai pretentia sa castige concursurile de design exterior... |
proasta imagine ne mai fac unii care nu stiu sa se comporte!
|
Quote:
la fel de bine cred ca a trecut si era jantelor cromate best car din cite stiu eu nu este best exterior pune si tu poze cu cistigatoarea sa vad ce inseamna bara fata +oglinzi Japan Style |
nu sunt de partea nici unuia dar daca era cazul de contestatii ar fi trebuit ridicate la show. acum nu mai are nici un rost aceasta disputa.
mai bine puneti-va pe treaba si unii si altii si la urmatorul eveniment "eclipsati-va" reciproc cu realizarile ;) |
Quote:
aceste contestatii au fost ridicate si la show...dar nu s'a rezolvat nimik ... unii aleg sa se faca de ras pt 2 bucati de lemn !!! acea bora care a luat premiul avea fusta fata de la rieger si bandoul de pe bara tip american ... asa ca faza cu japan style pica !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning