![]() |
Re: ShoDesign & Tuning
Quote:
www.scuter-centre.ro au preturi si service foarte bun |
am vazut scuterul asta laolalta cu hummer-ul... :-) (de acolo credeam ca fostul scuter a fost peugeot)... frumos scuter... ASFALT USCAT
|
Quote:
|
Ok, mersi pentru site, dar am o intrebare, ei fac livrari prin tara sau doar daca mergi in bucuresti si o cumperi?
|
Quote:
|
da de runner ziceam:)
apropo cu furca fata single arm iti place cum e, la condus , la curbe etc? |
Sho...ziceai ceva de blow off valve
ai reusit sa montezi? |
Blow Off Valve pe scuter ? /:)
|
nu ... pe metrou.
e o chestie care imita blow off`u si se monteaza in toba. acuma nu stiu sigur... da cineva zicea pe pagina anterioara cum ca ar exista ceva de genu. sunetu nu e ca un blow off "adevarat" ... da se accepta https://www.youtube.com/watch?v=Hez8qPzp_1k |
https://www.youtube.com/watch?v=KlCfX...eature=related
altu... (n-am mai putut da edit la postul anterior) |
Frateee au turbine !
Scuterele au turbine? Si data viitoare raspunde mai frumos nu asa arogant . |
Quote:
la o chestie din aia de o montezi pe toba NU ITI TREBUIE TURBINA !!! |
Ok , am aflat . Nu stiam ca se monteaza pe toba..
Asa si pana la urma merge pe scutere sa pui? Nu o sa suiere in continuu? |
Quote:
|
Doamne, va rog frumos suntem oameni civilizati....nu ne certam de aceea aici pe forum suntem o comunitate nu? haideti totusi sa ne respectam...
si pt rasp la intrebarea cu pricina: la inceput nu ma pricepeam...am intrebat..si pe urma m-am documentat, si am aflat ca e o chestie mica care se ataseaza la evacuare, cineva imi promisese dar nu mi-a mai adus ....o sa fac rost dar asteptati.... rabdare ca va merita;;) |
chiar sunt foarte curios cum o sa faca mai ales ca este Variator Continuu.. sa ne anunti si pe noi,te rog.
OFF : Eu nu m-am certat , i-am raspuns frumos , el a inceput cu gura pe sus:) |
Sho, eu zic ca nu merita sati pui tot felu de prostii pe o toba sport...
daca ai sau ma gandesc ca vrei sati iei nu merita sai strici sunetu cu tot felu de suieraturi sau chestii.. parerea mea |
am vazut azi pe un 316i cu dita' eleronu.. tampenie d'aia de pui la toba! suiera ca toate alea dar sunetul nu e placut..te face sa te gandesti " ce-o fi fost in capul lui "
|
Stiu si eu chestia aia,am auzit ca sunt la Petrom ...
|
Quote:
Off : rinzou, daca incepi cu "BLOW OFF VALVE PE SCUTER?" si nici nu citesti tot topicul ca sa vezi ca pe pagina anterioara exista discutia asta si te bagi asa in seama fara rost... Cum sa nu iti spun ca vreau sa pun pe metrou? ce sa mai zic ca dupaia ma iei si cu "FRATEEEEE, SCUTERELE AU TURBINE?" cand nici macar nu ai dat click pe linku ce l-am postat acolo si clipurile alea in care scria clar FAKE BLOW OFF (a 2-a oara cand ai raspuns aiurea). cu astea te-am lasat. // LE : mie mi se pare ca Passatu asta suna destul de frumos :) https://www.youtube.com/watch?v=jRRAu...eature=related |
Alex....pasatu ala suna bine dar e motor V6 tata :) .. are si blow pe el.. chestia la esapament e de marketing ;) nu aia face sunetu ala ..stai calm ca stiu ce vorbesc! si eu am vrut sa imi iau de pe forum.. era 100 ron dar m-am interesat pe net si nu sunt asa extraordinare. Sunt bune doar la v6, v12, chestii d'astea! in niciun caz nu o sa mearga la o aspirata de 1.6 , un diesel sau un scuter ! acu..na..parerea mea!
|
Quote:
Eu ti-as zice sa te calmezi ok? Chiar n-am chef de cearta. Du' si ia oleaca de aer sa-ti revii. PS : Eu ma refeream la Blow Off Valve pe bune nu FAKE ! Sho , asteptam cu nerabdare , mai ales eu sa vedem care-i treaba. |
4 Attachment(s)
Oricum cu blow off o sa dea bine, nu dau mai multe detalii ca stric surpriza...v-am spus ca vreau sa fac ceva ce nu exista;;)
2 poze sa nu mai fiti chiar asa in suspans:P shaua e facuta la mine in bz daca o sa vrea vrunu` sa intrebe:) |
Pacat ca o sa se murdareasca repede , in rest ideea e smechera.
|
4 Attachment(s)
neasteptat de repede au mai ajuns piese, noul disc de frana dublu ca marime fata de cel vechi, oglinda, o semnalizare ca o faramasem:)) capacu la janta, aerisirile albe si noul carburator mai mare
|
cat a fost discul si ce marca e?
|
Deci discul a fost ceva in jur de 400ron daca imi amintesc, ca am luat mai multe piese , e luat de la peugeot
|
Explica-mi si mie o treaba , de ce mergi pe piese numai de la dealer , unde is scumpe in draci?
|
1). poate are buzunarul adanc baiatul :D
2). poate acolo sunt piese intodeauna si si pe comanda pe care le vrea el 3). nu mai am idei :lol: |
Quote:
|
Quote:
mane....sincer am siguranta ca sunt originale si nu imi pica in 1 sapt, 2 imi ajung foarte repede, 3 se potrivesc de minune:))) |
La sfarsit bagi o lista de piese cu pretu lor , asa spre curiozitatea mea?
|
O sa ajunga la o lista destul de mare , dar macar baga piese de foarte buna calitate il scuter .
|
De ce zici FOARTE buna? :|
|
Eu asa consider , ca daca achizitionez produse de la dealer , de pe scooter-center , sunt de buna calitate , stiu si eu acei baieti ce produse au . Si in plus , eu nu am incredere in alte persoane(tip : "Bisnitari ".. ) care comercializeaza produse .
|
Eu nu ma refer la "Bisnitari".
Eu ma refeream ca iesea mult mai ieftin daca isi comanda de pe : - EasyParts.NL - Scooter-Centre.Com - Scooter-Attack Etc. Acum na .. a fost alegerea lui. |
mane lucrez la el de aproape 10 luni....daca voi mai tine minte toate piesele , voi incerca sa fac o lista, oricum nu e nici pe departe gata:))) mai am o gramada de cumparat...o gramada de modifcari sa ii pot pune ce vreau..dar nu ma grabesc:) vreau sa iasa ceva, sper sa fie gata pana la 4Tuning Days, daca va fi, il veti vedea la Standul Vagabond Crew Racers Club
|
Frumos , ai in plan sa ii pui si piese tuning sau doar stock?
|
Quote:
|
Maine primesc evacuarea chromata giannelli
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning