![]() |
pai eu cred k sunt un saten inchis(spre brunet)->visul lu iadi s m fac bruneta
PS: cand am vrut s plecam miam dat seama k u nu mai erai ... am lasat bricheta l altcineva ... bine k nu mi-ai lasat-o pe aia mai shucara |
u parca ai suvite blonde,nuh?
OT: m-am gandit io ca s-ar putea sa uit sa ti-o mai cer,eh da-o draq |
nu am o preferinta in mod deosebit :)
da' tind catre roscate... |
Votashi blodele! Desi actuala e roschata, blondele au ceva aparte!Cand a fost sa fie, blonda era \"busy\" :(
Blondele NU sunt silly , ashea kum zik gurile rele! |
Re:
Quote:
da' sufera maj de ele ;) |
....mah am si euo intrebare blonde , brunete ,roshkate ...unde? :oops: :oops: ......orikum ar fii ma dau pe brunete :twisted: :twisted: :twisted:.....k imi plak si mie fetele ce mama draq 8)
|
mie mi s pare ca blondele au mai multe fitze...se cred mai frumoase si mai speciale dak-s blonde .(ceea ce nu e adevarat pt k nu cred k voi cand alegeti o fata o alegeti pt culoarea parului)...si faptul ca-s proaste...or fi..dar nu's singurele...mai sunt si brunete/roshcate/satene proaste care-si ard parul doar pt a fi si ele \"mai frumoase si mai speciale\" adik blonde...
Multi barbati/baieti intaresc kestia asta...vai blondele-s mai furmoase si atunci o fetita fara minte se duce sa se vopseasca pt k asa ii place lu \"vasilica\"...so..prostia zace-n oameni indiferent de culoarea parului Cu toate astea...eu votez brunetele :D :peace: :hug: |
:lol: daaaaamn cat de bine ai zis-o !
ce nu stiu fetitzele alea care se fac blonde e ca ... nu se mai zice, mama uite o blonda cu ochii albastrii ... deja stiind ca e o bunaciune ,wrong , cand ai zis asta e ceva obisnuit , cand zici .. uite o bruneta ... deja .. radarul intra in functiune ;) :) |
am votat blondele! cam tot ce am avut si ce am momentan asa e ! nu stiu dc dar pe mine o blonda ma atrage mai mult ..... si normal ca nu ma uit la culoarea parului dar de fiecare data cu blondele ma inteleg mai bine si ies scantei ! am avut si o roscoata la inimioara si o bruneta... in rest numai blonde nu stiu de ce ! :)
|
dak-i bruneta si are si okisorii blue ...eh....alta viata...si un posterior de invidiat...am adunat parerile voastre si le-am pus aci :P
|
nus daca mi`am zis parerea pe aici
imi plac asa\": bruneta creata ochii verzi piele ncii prea alba da nici neagra 1.70 posterior rotunjel sani rotunji medii :) si niste craci .... :twisted: cam asa arata andreea :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Minte sa stiti...mie nu-mi placea asa mult si n-avea posteriorul asa bun....al meu e mai bun :evil_laug :hahano: :lalala: :peace:
|
tu de unde sti cum arata andreea ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tu cred ca, crezi ca e alta andree :) aia de prin a 8`a |
ma scuzi atunci pt confunzie....
Dar tot am posteriorul mai bun ca al ei :twisted: :tenisclap :drunk: |
Offtopic: lăudăroasă mică :lol:
Ontopic: băi, deci... eu abia acum votat şi am constatat cu stupoare ce apreciate sunt brunetele! :lol: Bineînţeles că am votat \"roşcate\", motivul fiind, oarecum, evident. |
era o gluma mey :twisted: ...si serios vb...nu-i bun deloc :?
Acum zi-ne motivele pt care ai votat ce-ai votat...hai repede repede :P |
Fata mea e roşcată şi... e frumoasă... :)
|
mie ca fata...imi place sa vad o bruneta cu ochi verzi/albastrii..sau o blonda..dar slabe :D
|
Re:
Quote:
Si ca sa nu fiu offtopic, mie in general imi plac brunetele cu parul lung, dar pot face oricand exceptii. |
mie chelioasele :)
|
Si pana acum ai avut noroc de asa ceva ? :lol:
|
nu prea...dau numa d'astea paroase :lol: :lol: :lol: :lol:
lasand gluma la o parte: imi plac toate...atata timp cat au ceva dupa stratul de par ... ;) (nitel creier) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da ce generos estoi mustangule :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
bey cipi ce faci tu aici? :) baieti nu apelati la el ca va spune doar ce vreti sa auziti...dak vreti sa stiti ceva intrebati direct sursa (eu) :P
Gabi pretena ta e roscata natural sau vopsita ?:P |
nu ai incredere in mine :cry: ?
|
am cum sa n-am...doar ca....e posibil sa le spui baietilor doar ce vor sa auda...ca doar nu m-oi supara eu ca-mi faci complimente :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
brunete si blonde 8)
|
deci clar , o poza cu .. posteriorul andreei si o poza cu posteriorul .. (sry .. nush cum te cheama ) spiry_moto si am rezolvat problema, mutam topicul la VERSUS ..
hai .. plz .. fara offtopic .. deci .. clar , o bruneta , nu prea are termen de comparatie , e bruneta ,are un mare plus .. |
bey da' pe mine de ce nu m-ati intrebat? :P
Nu va dau nici o poza cu posteriorul meu na :twisted: |
nu am poze cu deea :( da fac rost :D sper :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
...astea`s gesturi santosik ..nu se fac fii solidar cu forumu`...... :twisted: ...ultimu` off promise :oops: .... |
brunetele intr-adevar sunt nota 20, dar nu facem pretentii nici la alte nuante :lol:
|
cum alekse sa facem pretentii :)
|
bv alekse asa te vreau...brunetele :D :twisted: are the best
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning