Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Celica vs Calibra (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/78896-celica-vs-calibra.html)

nigger 31-08-08 22:47

Re: Celica vs Calibra

mai cosminbianca25 vad ca de la o discutie interesanta despre masini ajungi sa-ti tai venele pt calibra.E masina visurilor tale?

nigger 31-08-08 22:50

si apropo arata-ne niste pictures cu calibra ta sa vedem si noi pt ce te certi tu cu noi pe forum

UNLORD 01-09-08 11:16

Quote:

Originally Posted by cosminbianca25 (Post 1724464)
pai calibra ta poate avea 150 de magari in loc de cp si atunci poate trebuia sa o targi cu vreun Aero Ultimatum ca sa prinzi si tu 250 KM/h ca veyronu este prea slab la capitolu asta.

Desi scrie ca ai 35 de ani eu nu ti-as da nici 17, am mai vazut si din alte topicuri ca esti cam naiv si ca vorbesti multa fictiune. Poti sa ai 250 pe kilometraj si sa te bucuri tare si sa te lauzi si sa te uiti la Fast and Furious 50 si poti sa dezimformezi pe forum... La Opelurile mai vechi, daca nu stiai (desi spuneai ca ai avut), ai in jur de vreo 20 de km/h abatere (la viteze de peste 200 de km/h) dintre ce iti arata kilometrajul si viteza maxima reala. O masurare mult mai aproape de adevar o poti fac cu un GPS. De exemplu la Mazda 3 de 2L aveam 220 de km/h pe bord si pe GPS aveam 207 km/h.

300zxtt 03-09-08 10:37

o celica ff frumoasa.... http://uk.youtube.com/watch?v=8hvv5qGRbEA

TURBOSS 03-09-08 19:34

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 1729982)

eu unul nu cred filmul asta...poate ca era ziua lui de nastere si prietenii lui, s-au gandit sa ii faca cadou o regizare de exceptie ;)

cosminbianca25 03-09-08 21:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nigger (Post 1725703)
mai cosminbianca25 vad ca de la o discutie interesanta despre masini ajungi sa-ti tai venele pt calibra.E masina visurilor tale?

cind eu aveam calibra tu nu aceai nici nacar carnet de conduce, acu 10 ani aveai doar 14 anisori si pe atunci stateam in TM . era o singura calibra neagra si una argintie , cea argintie era a mea . iar daca vrei sa vezi o poza cu masina mea ...... atunci uiteo aici!

Hexer 04-09-08 02:31

Quote:

Originally Posted by cosminbianca25 (Post 1731168)
cind eu aveam calibra tu nu aceai nici nacar carnet de conduce, acu 10 ani aveai doar 14 anisori si pe atunci stateam in TM . era o singura calibra neagra si una argintie , cea argintie era a mea . iar daca vrei sa vezi o poza cu masina mea ...... atunci uiteo aici!

Daca la tine stabilitate buna reprezinta un Mustang nu avem despre ce discuta...

Toyota si Opel nu se poate compara, sunt la un alt nivel total diferit...parca ai vrea sa compari Peugeot cu Mercedes...nu are nici un rol.
Calibra are probleme multe, incepund de la caroseria de Kadett sau Ascona, fiabilitatea opel (renumit la magazine de piese). Un singur lucru e bun in masina aia, motorul, in rest mai nimic...

Daca tot vrem sa comparam masini mai bine comparam celica cu corrado, acolo pate mai putem discuta despre care e mai bun, dar si asa...masinile japoneze sunt mult peste europene si technic si fiabilitate...

Partea de piese...eu pot intretine un Mercedes E220 CDI (W211) mai ieftin decat un Golf V 1.6 ... despre ce vorbim, daca vrei poti, piese sunt si nu sunt mai scumpe decat la restul...

Penibil ca in romania nu sunt recunoscute masinile japoneze, canr peste tot in lume sunt mai scumpe decat restul si tin valoarea mult mai bine decat orice, presupun asta din cauza ca NU ai probleme cu ele...:rolleyes2

unchiulNOS 04-09-08 14:54

opel a facut mot f fiabile, iar din 2006 castiga in germania premiul de cea mai fiabila masina si in 2006 a castigat premiul de cea mai buna marca germana!
http://www.opel.ro/site/footer/news_details.php?id=221

din totdeauna opel in raport pret/calitate/fiabilitate..s.s.m.d. si-a facut banii!
nu lucrurile cele mai scumpe sunt cele mai bune si invers...

in mom de fata cel mai mult apreciez la constructorii japonezi, faptul ca au pus accent pe productia hibrizilor!

toyota are preturi mult mai ridicate la tot achizitie, intretinere, piese...

o parere mai mult offtopic!

GTR 04-09-08 17:49

Quote:

Originally Posted by unchiulNOS (Post 1732384)
opel a facut mot f fiabile, iar din 2006 castiga in germania premiul de cea mai fiabila masina si in 2006 a castigat premiul de cea mai buna marca germana!
http://www.opel.ro/site/footer/news_details.php?id=221

din totdeauna opel in raport pret/calitate/fiabilitate..s.s.m.d. si-a facut banii!
nu lucrurile cele mai scumpe sunt cele mai bune si invers...

in mom de fata cel mai mult apreciez la constructorii japonezi, faptul ca au pus accent pe productia hibrizilor!

toyota are preturi mult mai ridicate la tot achizitie, intretinere, piese...

o parere mai mult offtopic!

Punctul 1. " iar din 2006 castiga in germania premiul de cea mai fiabila masina"

ai omis sa spui "de productie germana".

punctul 2. "din totdeauna opel in raport pret/calitate/fiabilitate..s.s.m.d. si-a facut banii!
nu lucrurile cele mai scumpe sunt cele mai bune si invers..."

asta e parerea ta, pe vremuri VW era mult peste ei si in materie de calitate si de fiabilitate iar Mercedes de referinta (ce vremuri :))).

Punctul 3. "toyota are preturi mult mai ridicate la tot achizitie, intretinere, piese..."

Mai studiaza peoblema sa vezi ca la un Land Cruiser reviziile pana la 100 de mii de km costa cat la o Astra, la fiabilitate nu are inca Opel loc printre producatorii japonezi, piesele nu sunt mai scumpe la japoneze + ca rata de schimb a pieselor e mult mai mica la japonezi.
In privinta preturilor japonezii nu sunt cu mult peste producatorii europeni la acelasi nivel de motorizare si echipare, ba uneori sunt chiar mai ieftine (exe:Mazda 3 vs VW Golf). Problema este ca ei nu vand masini "chelite" in varianta de baza cum fac europenii si pe langa asta pretul de revanzare al masinilor japoneze este mult superior marcilor germane devalorizarea acestora fiind mult mai mica.
Sa nu mai punem si partea de garantie unde (in Europa) producatorii japonezi si coreeni fac legea.

Asa ca mai documenteaza-te si nu mai veni cu pareri personale partinitoare fara argumente.

unchiulNOS 05-09-08 00:48

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 1732758)
Mai studiaza peoblema sa vezi ca la un Land Cruiser reviziile pana la 100 de mii de km costa cat la o Astra, ...

cred ca tu vb de alte filme...
piesele, intretinerea, pretul de achizitie este mult mai mare!am prieteni care "se plang" de chestiile astea.

GTR 05-09-08 23:21

Quote:

Originally Posted by unchiulNOS (Post 1733584)
cred ca tu vb de alte filme...
piesele, intretinerea, pretul de achizitie este mult mai mare!am prieteni care "se plang" de chestiile astea.

Pretul de achizitie la ce? Da si tu un exemplu, auzi "pretul de achizitie" :))
Pretul de achizitie al masinii, care model ??, al unei bascule, al unui stop, fulie motor, caseta directie, filtru ulei, filtru polen, etc. spune-ne si noua la ce s-au referit prietenii tai si pretul.

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning