![]() |
da e bun ligheanu brec,ca dric...ca de obicei can pleci cu mortu nu prinzi 60 sa te rastorni,mergi incet...La asta ar trebuu sa ii puna sloganu :
\"CU LIGHEANU PE ULTIMUL DRUM\" :lol: :lol: :lol: |
poza cu asa zisul break este un fake...asa ca nu mai comentatzi ;)
cat despre diesel...cand va fi lansat pe piata europeana...adik va primi ABS va fi valabil si in Romania cu aceasta optiune P.S. NU se rastoarna la 60km/h ;) |
Pe bune ca nu se rastoarna :D
La 120 km / h sta bine in curbe,depinde si ce curba. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ai vrut sa confirmi reclama :lol: apropo,asta diesel cum vine?tot cu montana? in ultimul timp am vazut ca ambitionu vine numai si numai cu michelin !! probabil si-au dat si ei seama cat de muci sunt montana alea :roll: |
am fost cu diselaru de la test drive...nebunie...
am fost duminica...a rupt-o tata...ptr ca il cunoshteam pe cel care s-a uract in dreapta... a ieshit show...am dat cel mai mult cu ea 130 pe kisselef...se ducea mai mult da era apa si ne era un pic frica... franele parca sunt mai bune... dar suspensia nu se merita macar daca facea o suspensie ca la nubira era ok... consumul este mic...cuplul destul de mare...si sa nu mai zic...ca sunt cam obosit...de data asta m-a cam cucerit cu motorul diesel nu ptr ca are performantze exagerate...dar pentru segmentul de piata... :wink: |
pai cum de franeaza mai bine?
ca n-are abs... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
panarama de poza :D |
dak te uiti mai atent vezi ca si asta e un oarecum fake
spatele e identic cu cel de la estate...... uite-te la stopuri,doar le-a ascutit cred ca toata chestia e lucrata in photoshop :wink: |
Re:
Quote:
|
da mane am inteles
da am zis sa critic la sange poza dupa cum zice si semnatura mea ...... :) |
nu ma indoiesc de faptul ca au aparut numeroase versiuni de break facute in photoshop, cum dealtfel s-a intamplat si cu loganul inainte de lansare, dar asta face doar sa confirme faptul ca o astfel de versiune este in lucru, asa s-a intamplat cu majoritatea modelelor de la alte marci inainte de lansare ( nu e obligatoriu dar e obisnuit )
|
mmmm..ii bine ca au bagat si un motor diesel...dar 65 cai ii putin me greutatea si categoria care o are logan... mai bine bagau varianta de 80 cp de pe megane..... 8) motorul asta va fi destul de chinuit (la 65 cai) :?
|
Desi nu exista informatii oficiale despre viitorul Logan break, francezii de la Renault fiind foarte secretosi in ceea ce priveste modelele produse la Pitesti, scurgeri de informatii apar pe site-urile specializate in automobile din Franta. Situatia este similara cu cea intalnita la aparitia Loganului Sedan anul trecut, cand doar pentru Romania era „secreta“ forma masinii. Oricum, break-ul starneste si mai mult interes, fiindca poate avea un succes si mai mare decat modelele aparute deja pe orice piata, datorita formei ce-i permite sa fie o adevarata masina de familie. Exemplul Opelului Astra Caravan in Germania este sugestiv, aceasta fiind cea mai vanduta masina familiala din clasa ei.
Potrivit jurnalistilor francezi, modelul break va fi prezentat oficial anul viitor la Salonul International de la Paris - Mondialul Automobilului. El va avea cinci usi, cinci scaune, si, ceea ce este mai important pentru o familie mare, ii pot fi adaugate doua scaune suplimentare. Modelul de baza va costa, in Franta, 8.250 euro si va avea in dotare doua airbaguri si ABS. O alta deosebire fata de piata romanesca (unde nu este obligatorie dotarea automobilelor cu airbaguri si ABS), in Occident se va oferi o garantie de 3 ani sau 100.000 km standard. In Romania, pentru aceasta garantie se va plati suplimentar. Tot in Occident, Loganul are motoare ce respecta normele de poluare Euro IV, spre deosebire de Romania unde motoarele respecta doar normele Euro III. De asemenea, francezii ofera versiunea Dieselul in Occident, la aceeasi cilindree, dar cu 5 CP mai mult ca in Romania, unde motorul are 65 CP. Presa franceza anunta ca Dacia va introduce in 2007 un motor Diesel de 85 CP. O alta masina din segementul ieftin, Renault Clio Symbol, ofera pe langa modelul Diesel de 65 CP si o motorizare pe motorina de 80 de CP. Articol publicat in Averea |
mie unul mi se pare interesant brekul ....
si nu inteleg diferenta de calitate si performante la masinile vandute spre RO si cele ce se exporta ... parca am fi pe vremea lui ceausescu ... |
ideea e ca daca pot sa obtina aceeasi bani pe mai putine dotari, ce rost are sa le puna, atat timp cat nu-i obliga nimeni?
|
1 Attachment(s)
Break-ul asta arata binisor...cred ca se apropie de varianta finala.
|
Scuze ca va inoportunez, dar poza aceea cu loganul visiniu circula pe net de cand a fost lansat loganul.....Asa ca mi-e greu sa cred ca acela este loganul break.
|
hmmm...
oricum nu poate sa arate cu mult diferit, nu prea ai ce inovatii sa aduci liniei asteia... |
scuzati ca intru ca nesimtitu' :twisted: .dar am as vrea si eu o lista cu preturi cu masini pe care le pot cumpara la 8000 euroi pretz total (toate taxele absolut tot) . ma gandesc sa cumpar un logan insa sunt indecis si as vrea sa am totusi o masina fiabila pt servici (ca nu ma apuc sa fac curse cu ea :D ) . va rog sa ma ajutati sa iau o decizie multam fain :wink:
|
ford focus, opel astra, peugeot 206, golf iv, toate diesel, cu euro 3, din 200-2001...
probabil k ar mai fi si altele, dar suntem total off-topic |
parerea mea ii k un diesel consuma mai putin.....si cei care nu vor masina pt viteza...ci doar pt familie sau umblat prin oras...li numa buna. :wink:
|
era foarte necesara lansarea unui model cu motor diesel.
poate cei care sunt de alta parere vorbesc din punctul de vedere al shoferului... imi imi place sa privesc din punctul de vedere al investitorului... care nu face investitii aiurea. |
Nu uitati ca din acest DCI \"amarat\" de 65CP (care BTW are mai mult cuplu ca 1.4-le) se poate scoate 85CP cu doar 300 de EUR (chiptuning). Si cu 85CP ai mai multa putere ca 1.4-le, mai mult cuplu si consum mai mic. Care consum dupa ciptuning scade cu 0,3 - 0,5L in oras la mers normal, usor grabit.
Daca esti suparat pe viata poti sa ii pui intercooler si o turbina mai mare (specifica de ex. variantei 1,5 DCI de 100CP) si nu imediat ce cumperi masina ci strangi bani si cand faci conversia vei simti inca o crestere. |
Decat sa faci chip-tunning mai bine mai astepti putin pana la anul in toamna ca cica se lanseaza o motorizare 1.5 dci de 85CP :wink:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uitati doua posibile variante de Logan break :o
|
ms, s-au tot postat pozele astea...
|
eu in topicul asta vazusem altele... nu stiu unde le-ai vazut exact pe-astea, dar ma rog... :?
|
Cand va fi lansat pana la urma acest model . Si nu va avea nici o motorizare pe benzina?
|
cred ca noul diesel e bine venit din mai multe considerente:
-era nevoie tinand cont ca versiunile pe benzina sunt foarte \"betive\" -bate orice concurenta la raportul pret performanta (le aduc aminte celor -de dinainte ca la pretul cip se mai adauga inca vreo 2 3 mii de euro) -varianta full are si abs bosch de ultima generatie -consumul foartemic de 4,3 extra urban punctele slabe sunt: -are putin cai putere 65 (totusi segmentul la care tinde nu este unul sport) -si doar 1500 cm cubi am si o rugaminte: va rog nu mai comparati masinile second-hand cu cele noi (este usor sa faci comparatii , mai greu cand ai in jur de 9 mii de euro \"munciti\", nu a lui tata, si vrei sa iti cumperi o masina noua (pentru ca una second-hand nu are garantie) pentru familie, ca in fond la asta tindem toti, nu?) |
va aparea si loganul de peste 100 de cai mai exact de 107 cai .. adik 1.6 16 v de pe megane
|
Nu cred ca va prinde la noi varianta de 107cp
|
cu motorul de pe megane 1...
merci frumos, ma mir ca n-au pus motorul de pe renault 9.... :lol: :lol: |
Re: noile logan diesel si logan break
la cum arata loganul breack din spate si din lateral o sa se ingramadeasca aia de la servicii funerare sa-l cupere!!!(Parerea mea)!!:)
|
primul lucru pe care ar trebuii sa-l faca dacia e sa faca loganul mai sigur pe drum!conditiile de rulare (cel putin la viteze mari sunt groaznice!!):(
|
maica-mea are logan si era sa ne rasturnam de 2 ori!!!! iar in al doilea rand ar trebuii sa puna abs in standard ca o ia ca o sanie cand calci frana pana in podea!!!!Si o urasc pe aia 1.4!!!!pur si simplu parca nu vrea sa accelereze!!!!nu puteam depasii o cisterna cu 100 ta la ora intr-un intreval aproape de un km!!!
|
Quote:
Quote:
Concluzia? copilasi fara carnet, abia atunci cand o sa va luati masina din banii vostrii, cand o sa aveti carnet si alte lucruri pentru oameni mari sa va dati cu parerea. Pana atunci, putina moderatie si gandire nu cred ca a omorat pe nimeni |
Quote:
|
Quote:
am zis nu cred pt k nu cred k ai condus tu , k mai ai 1 an pana ai dreptul sa dai de permis.. itzi zic eu k am condus un logan d 1.6 shi la 180 mergea de n`aveai treaba.. lin shi frumos.. am mai condus in logan 1,5 shi asta la 170 mergea de rupea.. shi bine zicea cineva, nu mai shtiu cine, cand o sa ai PERMIS si MASHINA TA.. atunci ai sa vezi cum e... pana atunci nu ai cum sa tzi dai seama cum e sa bagi aproape totzi banii tai in mashina eu cel putzin am o dacie din `89.. are aproape 100 000 km, nu i-am facut motoru niciodata shi nu papa ulei shi chiar nu consuma mult .... in orash cred k ajunge la 8-9..;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning