Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

RA_2fast4u 12-09-05 13:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Astea cu interesu sunt niste proaste de bubuie, si cica au tupeu ele.
O faza de genu am avut eu cu una.
Eram prin a 11 a cred si ma combinasem eu cu una de pe la Snagov ( tzranci d-alea bune, inzestrate de natura ).Ea foarte mandra k a pus mana pe unu de Capitala, hai sa se simta si ea bine ( ea credea k ma ia de fraier, arata si bine gagica, da' nici chiar asa ).Buuun, o ardeam eu cu ea linistit, ieseam la un cico ceva si eram multumit... La un moment dat o aud pe ea cu un tupeu d-ala nesimtit : Mi-e sete, du-te si ia-mi un suc...Ma uitam la ea cam dubios, ea foarte nervoasa tot insista : hai odata ce mai astepti.
Si se trezeste si \"tzaranu\" din mine si zice : Da; P$%A cine o S$%E?
A ramasa aia masca, si m-au apucat pandaliile de am facut-o albie de porci, s-a inrosit toata( se abtinea sa nu planga )... De atunci a inceput sa-si plateasca singura sucutzu, sa nu comenteze, sa fie dragastoasa...
Se cred ele mari femei, da' daca intrii tare in ele, se uda toate...

Auzi flaviutza... daca a ajuns maica-ta sa se duca la preoti sa-ti faca exorcisari sau mai stiu eu ce, inseamna k nu prea te duce bibilica si te iau toti de proasta... Da' lasa ma, tu sa fii sanatoasa!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: un lol mare pt ambele faze!!! shi daca tot ai adus vorba...tarancile astea is cele mai interesante :lol: :lol: :lol: le si combini usor si si faci ce vrei cu ele=))))))) da sa nu deviem acuma :lol:

LaMishto 12-09-05 14:57

:lol: :lol: :lol:
Mr.Nice, tare faza! Pacat ca nu mlti dintre noi au tupeul asta.. :lol:

EvLSant0S 12-09-05 15:08

de frica , ne e teama, sa nu le pierdem , si ne purtam frumos cu ele , si si-o iau in cap , si tot le pierdem ;)

valib 12-09-05 18:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
de frica , ne e teama, sa nu le pierdem , si ne purtam frumos cu ele , si si-o iau in cap , si tot le pierdem ;)

sad...but true...:(

Ford_V6 12-09-05 19:11

primul sarut adevarat pe la 16 ani cu o curva . . .ma rog ulterior am aflat spre amuzamentul general al amicilor de pe vremea aia . . .ceea ce nu stiau ei era ca chiar nu-mi pasa atunci si nici acum . . .nu sunt un tip scarbos la chestii d'astea :wink:

EvLSant0S 12-09-05 21:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
primul sarut adevarat pe la 16 ani cu o curva . . .ma rog ulterior am aflat spre amuzamentul general al amicilor de pe vremea aia . . .ceea ce nu stiau ei era ca chiar nu-mi pasa atunci si nici acum . . .nu sunt un tip scarbos la chestii d'astea :wink:

mi-au dat lacrimile ...

intradevar , nu e un tip deloc scarbos ...
in schimb, eu sunt ..
iar la mare, facea tot posibilul sa-mi provoace scarba ...
visul vietii lui e o mare bataie cu .... o .. chestie .. alba de fel si .. nu mai zic nimic :lol:

LaMishto 12-09-05 22:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
visul vietii lui e o mare bataie cu .... o .. chestie .. alba de fel si .. nu mai zic nimic :lol:

bataie intre cine? :lol: :lol:

EvLSant0S 12-09-05 22:12

doesn`t matter, chestia alba sa fie =))
oameni nebuni ..

LaMishto 12-09-05 22:21

oricum o sa aiba ceva timp de munca pana sa produca cantitatea necesara pt bataie :lol:

SpeedeR 12-09-05 22:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Astea cu interesu sunt niste proaste de bubuie, si cica au tupeu ele.
O faza de genu am avut eu cu una.
Eram prin a 11 a cred si ma combinasem eu cu una de pe la Snagov ( tzranci d-alea bune, inzestrate de natura ).Ea foarte mandra k a pus mana pe unu de Capitala, hai sa se simta si ea bine ( ea credea k ma ia de fraier, arata si bine gagica, da' nici chiar asa ).Buuun, o ardeam eu cu ea linistit, ieseam la un cico ceva si eram multumit... La un moment dat o aud pe ea cu un tupeu d-ala nesimtit : Mi-e sete, du-te si ia-mi un suc...Ma uitam la ea cam dubios, ea foarte nervoasa tot insista : hai odata ce mai astepti.
Si se trezeste si \"tzaranu\" din mine si zice : Da; P$%A cine o S$%E?
A ramasa aia masca, si m-au apucat pandaliile de am facut-o albie de porci, s-a inrosit toata( se abtinea sa nu planga )... De atunci a inceput sa-si plateasca singura sucutzu, sa nu comenteze, sa fie dragastoasa...
Se cred ele mari femei, da' daca intrii tare in ele, se uda toate...

Iar povestesti ce ai vazut in telenovele????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

revenind la subiect k am luato rau pe aratura...
cati dintre voi sunteti siguri k ati intalnit iubirea vietii?
k ati iubit pe cineva? k ati fost iubiti de aceea cineva?
cum a fost?

needBrain 13-09-05 03:54

@ mr.nice: dca chiar ai facut asa,bv
@speeder: de iubit,poate ca toti am iubit(mai mult sau mai putin) dar io zic ca e cam devreme sa ne gandim la iubirea vietii la 16-17 ani

aleks 13-09-05 11:11

primul sarut... intr-o tabara la munte, treceam a 8-a... a inceput in a 2-a zi de tabara, cu o fata mai mare decat mine cu vre-un an, cam uratica, dar nu mai conta asta... si am continuat in fiecare zi, inca 10 zile :lol: :lol:

LaMishto 13-09-05 12:04

si.. nimic, nimic? :twisted:

aleks 13-09-05 12:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
si.. nimic, nimic? :twisted:

eram copilutz... nu speram macar la mai mult

LaMishto 13-09-05 12:21

dar nici nu ti-ar fi stricat :lol:

valib 13-09-05 21:09

regret: faptul ca de fiecare data cand dau de o tipa dragutza nu imi vine in minte 'sa ne combinam', ci doar a doua zi imi dau seama: ba da bine era sa fi vorbit cu aia, poate iesea ceva.
regret: ca am dat de specimene care pur si simplu fac de rusine sexul feminin

EvLSant0S 14-09-05 00:14

dezvolta, prin ce anume fac de rusine ....
?

Ford_V6 14-09-05 00:34

Quote:

visul vietii lui e o mare bataie cu .... o .. chestie .. alba de fel si .. nu mai zic nimic
mai ideea e sa producem destul si fetele sa se bata cu el . . .n'ar fii tare ??????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

needBrain 14-09-05 00:39

cred ca daca ar sta cineva sa scrie mai toate intamplarile petrecute cu fete....cred ca ar scrie 4 zile non-stop

Al3xius 14-09-05 00:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
dragostea este cel mai frumos/urat sentiment
de ce este urat?pt ca,spre ex daca te insala si u o iubesti pe respectiva................atunci dragostea te incearca,te pune la \"munca\" pt ca sufletul iti spune s-o ierti,dar constiintza sa nu....deci...e cam nasol

nu am citit tot topicul dar am ajuns la partea asta....eu sunt de parere(stiu...o sa sune naspa dar asa imi place mie sa vad lucrurile) ... ca daca pun suflet intr-o relatie si respectiva calca stramb...la modu ca isi gaseste pe altu si sta si cu tine si cu ala ....singurul lucru care m-ar face sa ma simt mai bine ar fi sa ii leg de masina si sa dau o tura cu ei prin oras numai asa sa-i fac de ras... :roll: nush..suna cam aiurea dar chiar ar fi misto....si te-ai asigura ca nici ala nu se mai baga in alte relatii si nici ea nu va mai face greseala asta pe viitor :lol: (cred ca e din cauza somnului reactia asta :P )

P.S. : primul \"pupic\" (adik atingere de buze) in cls a IV cu o tampita..si dupaia s-a pus ploaia si a trebuit sa fac pe gentilmanul si sa-i dau geaca mea :x ...a durat :roll: ...let me think....cred ca 6 zile \"relatia\" si pe vremea aia nu aveam permis , deci nu puteam sa-i leg de masina :lol: :lol:

needBrain 14-09-05 23:13

io cred ca totusi reactia ta e cam dura
mai bine ii lasi sa-si faca treaba pt ca daca ea te insala,nu e fata serioasa asa ca nu se merita sa te obosesti s-o legi de masina.mai arzi si benzina ca fraieru prin orash cum ziceai
ii lasi sa se \"manance\" unu pe altu,dar totusi un GRANDUOS \"hai siktir\" tot tre sa-i spui
dasr cam atat

Red Mustang 17-09-05 09:07

Bre' toata lumea se arde la un moment dat cu gagicile...daca stai sa te razbuni nu rezolvi nimic...asa (cum spunea si NeedBrain) un hai sictir ... chiar e potrivit...

Acum, pana mea, stiu ca e posibil sa rada lumea de mine, da' nici ca am experienta foarte mare cu gagicile...da' am avut o \"prietena\" (ca sa nu ii zic curva) care era in acelasi timp cu 5 insi...eu fiind unul printre ei...

Culmea...cand am vrut sa o fugaresc prin parcare (if u kno what i mean), a zis ca nu vrea ca nu e pregatita moral...iar dupa o saptamana aflu ca se fugarise cu altu'...ce plm? la ala a fost pregatita ???

Atunci eram orb de furie si imi venea sa o dau cu capu' de toti peretii...
Acum am luat decizia de a nu mai pune suflet(cel putin prea curand) ca nu merita....mai ales la pustoaicele de 18 ani :D

ZanDer 17-09-05 09:15

lol esjti tare red ... cika deodata cu 5 :lol: pm cu cine te combini si tu ... si ai mai pus si suflet zici :roll: ... mnoh shit happens din pacate ...

primul sarut la mine ... hmz ... in gradinitza :D adik pe la 6 ani :D

GolfuletzS 17-09-05 09:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
primul sarut la mine ... hmz ... in gradinitza :D adik pe la 6 ani :D

asta va invatau pe voi la gradinita ... :lol: :lol: :lol: Rusine :D :)

Red Mustang 17-09-05 09:28

Re:

Quote:

lol esjti tare red ... cika deodata cu 5 :lol: pm cu cine te combini si tu ... si ai mai pus si suflet zici

pana mea : nu stiam ca tipa e asa curva...ma rog...stia sa ascunda bine acest lucru...

needBrain 17-09-05 14:33

ori stia sa ascunda
ori erai u prea topit dupa ea si nu mai constientizai realitatea

Red Mustang 17-09-05 16:08

posibil si a doua optiune...

oricum m-am invatat cu ele...le las pe ele sa fie interesate de mine...
eniuei : gagica aia a fost prima mea iubire...pacat ca a trebuit sa se termine cum s-a terminat...atunci am regretat...acum nu mai regret nimic..

LaMishto 17-09-05 19:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Red Mustang\"
Quote:

lol esjti tare red ... cika deodata cu 5 :lol: pm cu cine te combini si tu ... si ai mai pus si suflet zici

pana mea : nu stiam ca tipa e asa curva...ma rog...stia sa ascunda bine acest lucru...

toate stiu, nu cred ca era un caz mai deosebit :lol:

ZanDer 17-09-05 20:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
Quote:

Quote:

toate stiu, nu cred ca era un caz mai deosebit :lol:

true ... true ... si saaaad in acelasi timp ... ce sa'i faci ...

SiLoTh 17-09-05 21:20

ce pot spune... pt inceput warsta mea e cu 2 ani mai mica decat scrie
s zik despre cea mai lunga cb:P
anu acesta, pe la inceputu anului.. fetei incepe ssa ii placa de mine.. eu flex... la un moment dat cere cb si accept, nah nici nu stia sa mozoleasca si urasc sa fiu profesor :evil: :evil: , asa dar dupa ce am invatzat-o sa mozoleasca k-lomea a mai durat o luna dupa care.. ea s-a imprietenit cu o fata cu care eu nu prea ma aveam bine.. acu ma am cu ea ff bine.. si tot incerca sa o faca sa imi dea liber... intr-o vineri.. in pauza de 10 ( pauza cea mare de 20 de min) ele doua se duc pana la prietena mea acasa si cand vin.. prietena vine nervoasa si spune: andy, eu stiu ca tu stai combinat cu mine pana iti gasesti alta.. aveam deja vro 2 luni... se termina pauza si dupa ce se suna ma duc in clasa... vine si ma cheama.. ma duc .. ( eu ii dadusem un inel de.. 8 martie) si o vad cu inelu in mana si vroia sa mi-l dea.. ( presupun ca insemna sa ne desp) nu am aceptat... si ne-am impacat.. pana a doua zi (sambata) cand intra pe net si imi spune ca nush ce ca iese cu prietenele afara.... eu am tacut si ea l-a un moment dat spune: andy noi mai suntem impreuna? ... si cu faza asta so terminat cb.....
pot sa spun ca la un moment dat am ajuns sa tin la ea asa tare si .. nah mi-o frekt directia cu faza.... cand s-au dus acasa...
acu voi posta o poza cu ea...
totul a tinut 3 luni fara 5 zile :lol:

valib 17-09-05 21:31

pai...daca tii la ea...si tine la tine....try` to do something
if not...then....get another women:)

SiLoTh 17-09-05 21:42

a dua varianta

needBrain 17-09-05 22:25

mda.....bai ce draq mah....deja rel de 3 luni la varsta ta?????
oho...stii ce-ti sugerez io tie?sa iei toata sectiunea asta la citit
u esti tanar,nu tre sa-ti mananci adolescentza cu nush ce proasta
deci repet,daca-ti cunosti interesul,citeste tot ce s-a scris p-aici

GolfuletzS 18-09-05 08:56

ce ma ca si eu la 14 anisori am stat 3 luni cu una :D

cat despre povestea tea... ce sa zic tipa e dragutica... incearca... sa faci totu ca sa iesi tu in avantaj .... nu pune suflet aiurea daca fata nu merita...ca o sa ai de suferit .... si pt ce sa suferi...pt niste \"proaste\" ( sry de limbaj\" ) ma rog daca ne`ai spune care e temperamentul ei .... putem sa ne dam seama ce fel de tip e .

PEACE

Red Mustang 18-09-05 09:03

parerea mea ca nici o relatie nu trebuie sa dureze excesiv de mult la cei pana in 18-19 ani...

daca el la 14 ani era nebun cu o relatie de 3 luni...daramite de unul si una care au amandoi aceeasi varsta de 15 ani stau de un an jumate...

In pana mea: o sa va treziti la 24 de ani, vinerea la 8:23 AM si o sa intrebati \"unde mi-e viata? mi-a luat-o aia\"...parerea mea ca nu merita pana la o anumita varsta sa tineti relatii de ani intregi...

GolfuletzS 18-09-05 09:09

imi pare bine ca gandesti asa... dupa alte relatii am inceput sa ... gandesc ca tine :D ..... si o sa`mi schimb parerea... ca va apareae cineva care sa merite...multe sacrifici

Red Mustang 18-09-05 09:11

golf...varsta ta e pe bune ?
daca da iti zic ca nu merita...si cand o sa fii cu una...care arata bine...eu zic sa ai grija, sa nu te implici prea mult ca e de rau...crede ca daca e frumoasa are toti baietii care ii plac de ea...plm...nu le inteleg pe femei...

GolfuletzS 18-09-05 09:16

Re:

Quote:

golf...varsta ta e pe bune ?
daca da iti zic ca nu merita...si cand o sa fii cu una...care arata bine...eu zic sa ai grija, sa nu te implici prea mult ca e de rau...crede ca daca e frumoasa are toti baietii care ii plac de ea...plm...nu le inteleg pe femei...

nu neaparat sa zic domne .... ca sa fie miss romania... sa fie pe placul meu ... o sa apra cineva pentru care .... sa faci totul...ca sa merite.... sa lupti pentru ea... si pentru relatia asta... eu nu mai pun suflet intr`o relatie pt ca nu se merita :D eu sa staf sa sufar...si aia sa sara in * de numai poate :D

Peace :peace:

needBrain 18-09-05 10:01

bai deci a zis bine red_mustang parca faza cu trezitu la 24 de ani intr-o vinere
chiar asa este
dar.......sa te gandesti de la 18-19 ani la rel serioase....pai prostia asta am facut-o io........MARE PROSTIE AM FACUT
de ce?pai: la 18-19 ani,majoritatea isi iau permisul de conducere,asta e varsta la care \"se prinde gustu\" de viatza,dar in special de distractie
voi vreti la 18-19 ani sa stati dupa curu lu' una care vai Doamne \"va iubeste\"?stiti voi ca fetele sunt mai mature cam cu 3 ani decat baietii,chair vreti sa va blestemati zilele?
la 18-19 ani merg rel de 2-3 luni
un \"fhootai\" si gata,\"hai siktir\"
iar in cazul fericit(ca ce am scris io pana acum e cazul \"normal\"): o intalniti la 18-19 ani,va cuplati,rel e super adevarata,bla bla bla
la 22 sa zicem ca va casatoriti(la propriu vorbind)
la 24 de ani ce se intampla vinerea?acelasi lucru:\"unde mi-e viatza?\"
o sa realizati ca nu v-ati distrat,ca v-ati mancat tineretile cu una
un prieten d-al meu a facut asa
chiar de majul lui s-a cuplat cu una,a stat 4 ani cu ea,si abia acum i-a dat siktir........nush cum a reusit dar a reusit,tipa aia i-a mancat zilele
daca vreti si voi asa ceva,o sa va dau nr lui de tel

SiLoTh 18-09-05 10:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
mda.....bai ce draq mah....deja rel de 3 luni la varsta ta?????
oho...stii ce-ti sugerez io tie?sa iei toata sectiunea asta la citit
u esti tanar,nu tre sa-ti mananci adolescentza cu nush ce proasta
deci repet,daca-ti cunosti interesul,citeste tot ce s-a scris p-aici

am citit de pliktiseala

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning