![]() |
Re: Body kit-uri
salut ,
fata la cel galben este cel de langa - cel negru. Kit complet:bara fata - bara spate cu tot cu difuzor si praguri - 2890.00 ron Cu vopsitul nu ar fi problema am pe cineva aici lucreaza bine si nu cred ca e scump |
Pentru o laguna din 96` ai ceva?:D..si la ce pret...multumesc
|
1 Attachment(s)
Salut spune-mi te rog kitul pt pisik albastra cat e?
Pe bucati si din ce sunt facute. |
1 Attachment(s)
Quote:
Spune-mi te rog daca e coupe sau hatch sau sedan...... @ema_sierra Sunt fabricate din GFK un plastic rezistent. bara fata - 1350.00 ron bara spate - 1350.00 ron praguri - 950.00 ron |
1 Attachment(s)
Hatch
|
Salut ,
Scuze ca te-am intrebat prostiile alea ma gandeam la megane. Nu am nimic pentru laguna |
Nu`i nimic :D...mersi ;)
|
Merci si eleronul?
|
eleronul in pacate nu se aduce odata cu kit-ul nu este in oferta data de producator
nu stiu de ce. |
multumesc. mult dar ce ai pus tu nu imi plac pentru astra coupe bertone...daca mai ai ceva mai pune te rog.....
|
2 Attachment(s)
Pentru Opel Astra Bertone...spoiler fata, spate si praguri....ca cele ce ai aratat.....cat costa si in cat timp ajunge? Sau mai bine imi poti trimite un PM cu toate informatiile. Mersi...
|
sall un eleron ptr un peugeut 106 din 1996.. ast un pret
|
pt Opel Astra G ce modele de bara fata ai? si la ce preturi?
modelul de la Pam-Tuning la ce bani e? |
Quote:
@FeS - salut , Astra G sau Bertone? |
totusi kitul pt matiz cati bani e?
|
pt Astra G in 5 usi
|
Quote:
scuze aveam impresia ca am afisat-o. Prelungire fata - 490.00 ron Prelungire spate - 490.00 ron Praguri - 540.00 ron @FeS Kit-ul este compus: bara fata-bara spate-eleron luneta-praguri pentru 5 usi - 4566.00 ron |
1 Attachment(s)
doar bara fata ma intereseaza la ce bani e?
|
1646.00 ron
|
fa-mi ziua fericita si zi-mi ca ai ceva pentru solenza
|
Din pacate nu am nici aici.
Pentru solenza doar universale.Daca nu ai filtru sport de exemplu iti pot da unul.Am 3 modele la 100.00 ron oricare |
arata-mi modele ca trebuie sa iau si filtru
|
6 Attachment(s)
poze..............
|
Bara de la Rieger pt Astra G poti sa aduci?
Daca da ce modele si la ce bani? |
1 Attachment(s)
Salut ,
Bara rieger plastic are si fantele alea pe parti si include si grilajul din bara - 1565.00 ron Livrabila cam pe 10 septembrie la tine. |
pentru m 3 e36 coupe ce ai? poti trimite un pm cu modele si preturi mersi.
|
3 Attachment(s)
Quote:
am pus 2 poze Cea albastra este look de E46 M3 - 1580.00 ron cu tot cu plasa dara fara buza aceea de jos de tot - 580.00 ron sau carbon look - 645.00 ron Cea rosie - 1650.00 ron Astea sunt de la Rieger sunt din plastic. Cealalta rosie cu proiectoare mici - 2060.00 ron este din GFK Livrabile pe septembrie . |
vreau sa vad si spatele si latelarele daca se poate mersi.normal ma intereseaza un body kit largit
poti vedea mod pe www.ebay.co.uk |
2 Attachment(s)
Ok
Uite asta este wide body: bara fata bara spate - fusta extensii aripi fata si spate praguri eleron proiectoare |
ce pret?
|
ai pm..........
|
1 Attachment(s)
Pe cea din poza poti sa o aduci?
Daca da la ce bani? |
Salut ,
Bara asta este din catalogul Rieger dar nu o face Rieger , da o pot aduce la - 2140.00 ron Ca termen de livrare cam pe septembrie |
pentru golf 3 din 92 ?
|
2 Attachment(s)
Salut ,
Bara - cea cu proiectoare - 1500.00 ron Bara cealalta -1500.00 rn Amandoua sunt din plastic nu fibra. |
1 Attachment(s)
pe asta poti sa o aduci?
la ce bani daca se poate. |
modele de spoilere fata pentru fiat coupe m-ar interesa :D si preturi
|
2 Attachment(s)
pt o astra g-de retinut ca este varianta clasic nu bertonele-in 2 usi..un kit frumusel...bara fata,spate,praguri,eleron..??...cam asa arata masina mea acuma...ceva finutz...sau poate radical...
|
1 Attachment(s)
Quote:
spune-mi te rog de la cine eca nu am gasit-o. @G3org3l : Salut ai poze Ambele mdele sunt - 2053.00 ron /buc @kulturistu22 Salut , Uita-te pe pagina 7 vezi ca e o bara de la riegerare si pret(rosie) si daca iti place iti arat si spatele si eleronul. |
imi potzi arata si spatele si eleronul,te rog frumos.as fi interesat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning